Başın sağolsun arkadaşım,acınla mı,bebekle mi,hasta eşinle mi uğraşacaksın.allsh yardımcın olsun dilerim tez vakitte düzelir her şeyVe kayinvaldenin koynunda yatiyo onunla aynı odada besinin de yatiyo o pis pis kısmını yapıyo oğlu icin o rahat uyusun uyanmasin diye yoksa benim hayrima değil mesela bugün biraz huysuz kızım eşim hemen evde olduk mu napcaz bakalım diyo benim guvenimide kaybettiriyo o zaman karşımda diri dur yorgun oldun mu stres oluyorum diyo bende diyorum çocuk büyütmek böyle bigün çok enerjik olursun bigün yorgun bu günler böyle geçecek herkes böyle diyorum yani durum böyle hiçbirimiz kizmadim çünkü konuştukça anlarsınız beni ve konuyu yoksa kızımı çok seviyorum ve zevkle bakıyorum bakarım kaynana kimmis
Başın sağolsun canım umarım herşey düzelir bence eşinin sevkini kırmasına izin verme tabiki huysuzlanacak ağlayacak zor günler olacak bebek bu hepimiz yaşıyoruz bunları benim yaşadığım sehirde de hic kimsemiz yok herşeyi tek başıma yapıyorum ben de korktum yapamam diye kuzum doğmadan önce kucağıma bebek almaya korkan bir insandim ben bisey olur incitirim diye doğum yapan arkadaslarimin bebeklerini hiç kucağıma almadan severdim ama bence başbaşa kalınca çok daha rahat edeceksin baginiz kuvvetlenicek bebeğinle çok daha rahat ve mutlu bir anne olacaksin bence yorulsanda uykusuz kalsanda bebeğinle bas basa olmak gibisi yokBen kendi işimi görüyorum zaten evimde eksiği yoktu eşimin psikolojisi bozuldu psikoloğa gidiyor prozac verdi doktor onu içiyor sorumluluk ona ağır geldi ben yoksa her an diyorum evimize gidelim diye ben istemedim gelmeyi hiç bi zaman demedim yardım edin diye ama eşim sürekli burda rahatım burasida evimiz geliriz gideriz falan diyo ben alisalim diyorum karşımdaki es huzursuz ve sorumluluktan kacinca bende bocaliyorum annemi kaybedeli 4 ay oldu adam karşımda kendinden geçmiş bazen yorgun hissediyorum kendimi
Merhaba çok geçmiş olsunOğlum persembeden beri nezle hala gecmedi salgin varmis bu aralar dikkat edin arkadaslar. sürekli temizliyorum burnunu ama baska ne yapabilirim fikriniz var mi?
Halt etmiş kayınvaliden. Ne rezil olacakmışsın ki.. Başta biraz bocalarsın ama, bir laf vardır ya, " malın dilinden sahibi anlar" derler. Zamanla sen kızına o da sana iyice alışırsınız. Aaaaa eşin de kızdırmasın bizi. Bak Şubat anneleri olarak onu bir aramıza alırsak var yaaaa... çok fena yaparızTüm annelere Günaydın yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim bana destek oldunuz güç verdiniz kendime guveniyodum zaten dahada kamcilandimeşimi ikna cabalarim suruyo en gec 1 aya geçecek gibiyiz evimize Bismillah deyip tempoya başlarım artık .aaaa ben anaokulu öğretmeniyim okulda 10 12 çocuğa bakmisim kızım mi zor gelcek işte en önemlisi verilen destek güç motivasyon biz eve gitcez diyoruz giderseniz rezil olursunuz diyo kayinvalde ler ya sabır
Benim oglanda yemiyor kahvalti peyniri tarhana corbasina koyuyorum yumurtayida rafadan pisirip sarisini kasikla yediriyorum onemli olan yunurta ve peynirSosyoloji geçmiş olsun kızına yerim onu...Seni seviyorum ya diğer topikte de biraradayd paık valla..
Benimki de limon emiyo ben çok severim limonu ona da bulaşmış sanırım bazen kabuğunu da beraber ısırırım dün balığın yanında verdim emdi durdu çok komik görüntüler ortaya çıktı...
Kızlar şu kahvaltı olayı geriyor beni..Her sabah tüm cesaretimi toplayıp çocuğumun karşısına çıkıyorum fakat yine öğürüyor ve ziyan oluyor kahvaltı...Başka bir şekil düşünmeliyim
Geceleri hep üstünü açıyor ne zaman baksam kendi bir tarafta örtü bir tarafta uyuyanın üstüne kar yağarmış ne yapsam bilemedim...Onu öyle görünce içim sızlıyor
Geç bir yorum olacak ama sünnet konusunda yaziyim , yaş olarak ya 3 ten önce ya da 6 dan sonra olmalı arada kişilik gelişiyor çünkü...Ben ilkokul birinci sınıftan hemen sonraki o yaz yaptırmıştım
Bir sürüngen gibi kucağımdan yere inmek istiyor..Çok eğlenceli ve sosyal bir çocuk.. Artık daha da eğlenceli günler bizleri bekliyor..Gündüzleri artık 2 kez uyuyor daha fazla uyanık ve enerji dolu eğlendirmek zor oluyor ben de dışarı çıkamazsam balkona çıkarıyorum cadde üstündeyiz gelene gidene arabalara bakıyor bazı reklamlara çok içten gülümsüyor 36 yaşında ve tam 10 yıl sonra gelen mutluluğum çılgınım benim
Diğer bebekler de çok tatlılar Allah bağışlasın olsa da sevsek dedim görünce maşallah
Ben de seni seviyorum kuzuuuuumSosyoloji geçmiş olsun kızına yerim onu...Seni seviyorum ya diğer topikte de biraradaydık hayatı paylaştık valla..
Benimki de limon emiyo ben çok severim limonu ona da bulaşmış sanırım bazen kabuğunu da beraber ısırırım dün balığın yanında verdim emdi durdu çok komik görüntüler ortaya çıktı...
Kızlar şu kahvaltı olayı geriyor beni..Her sabah tüm cesaretimi toplayıp çocuğumun karşısına çıkıyorum fakat yine öğürüyor ve ziyan oluyor kahvaltı...Başka bir şekil düşünmeliyim
Geceleri hep üstünü açıyor ne zaman baksam kendi bir tarafta örtü bir tarafta uyuyanın üstüne kar yağarmış ne yapsam bilemedim...Onu öyle görünce içim sızlıyor
Geç bir yorum olacak ama sünnet konusunda yaziyim , yaş olarak ya 3 ten önce ya da 6 dan sonra olmalı arada kişilik gelişiyor çünkü...Ben ilkokul birinci sınıftan hemen sonraki o yaz yaptırmıştım
Bir sürüngen gibi kucağımdan yere inmek istiyor..Çok eğlenceli ve sosyal bir çocuk.. Artık daha da eğlenceli günler bizleri bekliyor..Gündüzleri artık 2 kez uyuyor daha fazla uyanık ve enerji dolu eğlendirmek zor oluyor ben de dışarı çıkamazsam balkona çıkarıyorum cadde üstündeyiz gelene gidene arabalara bakıyor bazı reklamlara çok içten gülümsüyor 36 yaşında ve tam 10 yıl sonra gelen mutluluğum çılgınım benim
Diğer bebekler de çok tatlılar Allah bağışlasın olsa da sevsek dedim görünce maşallah
Benim ki peyniri ağzına sürmüyor ama günde 3 kase falan yoğurt yiyor delüüBenim oglanda yemiyor kahvalti peyniri tarhana corbasina koyuyorum yumurtayida rafadan pisirip sarisini kasikla yediriyorum onemli olan yunurta ve peynir
Sosyoloji geçmiş olsun kızına yerim onu...Seni seviyorum ya diğer topikte de biraradaydık hayatı paylaştık valla..
Okuyorum ama cevap yazmaya fırsatım olmuyo be canım.büyüyorlar ve artık zaptedilmiyorlar.ayyy 1 dk kır kıçını dur de mi,yok:)Aloooo facebook culaaaaaaar
Azıcık da size sataşayım bari :)) Huzooooo, nazlıedaaaaam, semendeeeeeer, yasakhayaaaaaal, reyyaaaaaan neredesiniz bacılaaaaaar ????
Tamam söz hergün giricez artık, geri dönün burayaaaaa
Sıpa uyuyorken 2 kap yemek yapayım bari, gariban kocam sevinsin :))
gecmis olsun kiscene sosyolojiHerkese günaydııııııın2 gün arka arkaya yazarak, başta Nazlıedam ve Evris olmak üzere sizi şaşırtayım dedim :))))
Şaka bir yana, kızımın 2 gündür maşallahı var..
Öksürük epeyce hafifledi, gece daha rahat yatıyor. Biz drumuzu değiştirmiştik. Yeni dr amcamız 2 hafta sonra yumurtanın beyazını vermeye başlamamı söyledi. Süt, bal ve şeker dışında artık herşeyi yedir dedi. Hergün kendi avuç içi kadar et yesin dedi. Balığı sordum verebilirsin dedi. Bu hafta sonu kızımı balık ile tanıştıracağımTospağam tek dişiyle elma, salatalık, taze soğan kemirip duruyor. Çok tatlı oldu bu sıpalar yaa..
ben facede degilim kisAloooo facebook culaaaaaaar
Azıcık da size sataşayım bari :)) Huzooooo, nazlıedaaaaam, semendeeeeeer, yasakhayaaaaaal, reyyaaaaaan neredesiniz bacılaaaaaar ????
Tamam söz hergün giricez artık, geri dönün burayaaaaa
Sıpa uyuyorken 2 kap yemek yapayım bari, gariban kocam sevinsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?