2014 Şubat Anneleri

Başın sağolsun arkadaşım,acınla mı,bebekle mi,hasta eşinle mi uğraşacaksın.allsh yardımcın olsun dilerim tez vakitte düzelir her şey

Başın sağolsun canım umarım herşey düzelir bence eşinin sevkini kırmasına izin verme tabiki huysuzlanacak ağlayacak zor günler olacak bebek bu hepimiz yaşıyoruz bunları benim yaşadığım sehirde de hic kimsemiz yok herşeyi tek başıma yapıyorum ben de korktum yapamam diye kuzum doğmadan önce kucağıma bebek almaya korkan bir insandim ben bisey olur incitirim diye doğum yapan arkadaslarimin bebeklerini hiç kucağıma almadan severdim ama bence başbaşa kalınca çok daha rahat edeceksin baginiz kuvvetlenicek bebeğinle çok daha rahat ve mutlu bir anne olacaksin bence yorulsanda uykusuz kalsanda bebeğinle bas basa olmak gibisi yok

Oğlum persembeden beri nezle hala gecmedi salgin varmis bu aralar dikkat edin arkadaslar. sürekli temizliyorum burnunu ama baska ne yapabilirim fikriniz var mi?
Merhaba çok geçmiş olsun
Benim küçük oğlum da abisinden kaptı 10 gündür nezle geçmedi. Dün 8 ay kpntrolümüz vardı tek kulakta iltihap olmuş antibiyotiğe başladık. İkincilerin kaderi:) abi yuvadan bızdık da abiden ..
Boyle boyle büyüyecekler allah beterinden korusun hepimizinkini.2. Ler çok çabuk hasta olmaya başlarmış ama bağışıklıkları daga çabuk gelişirmiş bu da züğürt tesellisi olsun:)

Tüm annelere Günaydın yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim bana destek oldunuz güç verdiniz kendime guveniyodum zaten dahada kamcilandim eşimi ikna cabalarim suruyo en gec 1 aya geçecek gibiyiz evimize Bismillah deyip tempoya başlarım artık .aaaa ben anaokulu öğretmeniyim okulda 10 12 çocuğa bakmisim kızım mi zor gelcek işte en önemlisi verilen destek güç motivasyon biz eve gitcez diyoruz giderseniz rezil olursunuz diyo kayinvalde ler ya sabır

Halt etmiş kayınvaliden. Ne rezil olacakmışsın ki.. Başta biraz bocalarsın ama, bir laf vardır ya, " malın dilinden sahibi anlar" derler. Zamanla sen kızına o da sana iyice alışırsınız. Aaaaa eşin de kızdırmasın bizi. Bak Şubat anneleri olarak onu bir aramıza alırsak var yaaaa... çok fena yaparız
Hiçbirimiz ebeveyn olarak dünyaya gelmedik. Ben 36 eşim 38 yaşında. Onca yıl çocuk istemedik. Yıllardır alışkın olduğumuz düzenimiz darmadağınık oldu, hayatımız tam bir kaos ama bu kaosdan zevk almayı da öğrendik :))))) Herşey yoluna girecek merak etme

Herkese günaydııııııın 2 gün arka arkaya yazarak, başta Nazlıedam ve Evris olmak üzere sizi şaşırtayım dedim :))))
Şaka bir yana, kızımın 2 gündür maşallahı var..
Öksürük epeyce hafifledi, gece daha rahat yatıyor. Biz drumuzu değiştirmiştik. Yeni dr amcamız 2 hafta sonra yumurtanın beyazını vermeye başlamamı söyledi. Süt, bal ve şeker dışında artık herşeyi yedir dedi. Hergün kendi avuç içi kadar et yesin dedi. Balığı sordum verebilirsin dedi. Bu hafta sonu kızımı balık ile tanıştıracağım Tospağam tek dişiyle elma, salatalık, taze soğan kemirip duruyor. Çok tatlı oldu bu sıpalar yaa..

Sosyoloji geçmiş olsun kızına yerim onu...Seni seviyorum ya diğer topikte de biraradaydık hayatı paylaştık valla..
Benimki de limon emiyo ben çok severim limonu ona da bulaşmış sanırım bazen kabuğunu da beraber ısırırım dün balığın yanında verdim emdi durdu çok komik görüntüler ortaya çıktı...
Kızlar şu kahvaltı olayı geriyor beni..Her sabah tüm cesaretimi toplayıp çocuğumun karşısına çıkıyorum fakat yine öğürüyor ve ziyan oluyor kahvaltı...Başka bir şekil düşünmeliyim
Geceleri hep üstünü açıyor ne zaman baksam kendi bir tarafta örtü bir tarafta uyuyanın üstüne kar yağarmış ne yapsam bilemedim...Onu öyle görünce içim sızlıyor
Geç bir yorum olacak ama sünnet konusunda yaziyim , yaş olarak ya 3 ten önce ya da 6 dan sonra olmalı arada kişilik gelişiyor çünkü...Ben ilkokul birinci sınıftan hemen sonraki o yaz yaptırmıştım
Bir sürüngen gibi kucağımdan yere inmek istiyor..Çok eğlenceli ve sosyal bir çocuk.. Artık daha da eğlenceli günler bizleri bekliyor..Gündüzleri artık 2 kez uyuyor daha fazla uyanık ve enerji dolu eğlendirmek zor oluyor ben de dışarı çıkamazsam balkona çıkarıyorum cadde üstündeyiz gelene gidene arabalara bakıyor bazı reklamlara çok içten gülümsüyor 36 yaşında ve tam 10 yıl sonra gelen mutluluğum çılgınım benim

Diğer bebekler de çok tatlılar Allah bağışlasın olsa da sevsek dedim görünce maşallah

Benim oglanda yemiyor kahvalti peyniri tarhana corbasina koyuyorum yumurtayida rafadan pisirip sarisini kasikla yediriyorum onemli olan yunurta ve peynir

Ben de seni seviyorum kuzuuuuum
Yalnız farkında mısın topikin yaşlı anaları olduk biz :)))
Hadi sen yine 1. yi aradan çıkarmışsın da, benim işim hepten zor
Anacım bu sıpalarda enerji patlaması var. Bizimki zaten 4. aydan beri uykuyu 2 ye düşürmüştü. Dediğin gibi artık hergün dışarı çıkmak da zor oluyor. Bi de ben koca kafalı olduğumdan, araba kullanamıyorum, eşimi bekliyoruz.. Ben de balkona çıkarıyorum ama hanımefendiyi kesmiyor

Benim oglanda yemiyor kahvalti peyniri tarhana corbasina koyuyorum yumurtayida rafadan pisirip sarisini kasikla yediriyorum onemli olan yunurta ve peynir
Benim ki peyniri ağzına sürmüyor ama günde 3 kase falan yoğurt yiyor delüü
Dr peynire ileride alışır, yoğurt yiyorsa yeterli dedi..

Aloooo facebook culaaaaaaar
Azıcık da size sataşayım bari :)) Huzooooo, nazlıedaaaaam, semendeeeeeer, yasakhayaaaaaal, reyyaaaaaan neredesiniz bacılaaaaaar ????
Tamam söz hergün giricez artık, geri dönün burayaaaaa
Sıpa uyuyorken 2 kap yemek yapayım bari, gariban kocam sevinsin :))

Ben üst acma problemini soyle çözdüm. Park yatakta yatiyo benim oğlum, enlemesine battaniyesini kenarlara sac tokalarimla tutturuyorum üst tarfi degmiyo alt taraf degiyo sadece ama onu da atamiyo. Annem de biz küçükken ip gerermis battaniyeyi onun üstüne atarmis

merhaba anneler...
instgram hesabı olanlar varsa orada bazı anneler çok güzel paylaşımlar yapıyorlar bebek yemeği için vs tarifler oluyo.. ne yapıcam diye kararsız kaldığımda çok işime yarıyor...

bi de ben ve kızım geçen günlerde nezle olduk.. sadece burun tıkanıklığı vardı başka hiç bişey olmadı... ben alışığım da kızım sinir oldu gece uyandı hep burnu tıkalı olunca... sf damlattım onun dışında biraz ıhlamur verdim bi de sebze çorbası yaptım iki günde atlattık çok şükür.. çorba şöyle;
1 dal pırasa
1 kapya biber
1 küçük patates
1 havuç
1/2 çb ince bulgur
1 sarımsak
1/2 çay k. zerdeçal
1 sb etsuyu
pulbiber

sebzeleri incecik doğradım az yağda biraz çevirdim, bulguru ekledim etsuyu ve su ekledim sebzeler iyice yumuşayana kadar pişirdim.. biraz soğuduktan sonra sarımsaklı yoğurt ekledim karıştırdım... blendırdn geçirmedim böyle daha lezzetli oluyor..kızıma tuzsuzundan ayırdım çok sevdi... hem kabızlığına iyi geldi hem de nezlesine..

Okuyorum ama cevap yazmaya fırsatım olmuyo be canım.büyüyorlar ve artık zaptedilmiyorlar.ayyy 1 dk kır kıçını dur de mi,yok:)

annelerrrrrrrrrr, nasılsınız bakayım? sizi çok özlüyorum ya, okuldayken herkes muhabbet ediyo ben elde tel bakıyorum napıyo bizim anneler diye bakıyorum. 9 ay kontorllerimiz yaklaşıyo artı aşımız. beni endişe bastı ya. oğlumun canını acıtacaklar diye endişelenmeye başladım. son aşımızda geceyi hastanede geçirmiştik ateşten dolayı. şimdi korkuyorum. birde bazı arkadaşları uzun zamandır göremiyorum. mesela gh, isimx nerelerde?

gecmis olsun kiscene sosyolojidisini yesinler yaw bizde oda yok halen nene gibiyiz daha

bende sut bal seker tuz haric herseyi veriyorumama yiyen yok tabisadece teklifte kaliyo

ben facede degilim kisherkesinki gibi oglum hic durmuyo surekli biseye tutunup dakikalarca ayakta duruyo yorulunca unutup elini birakiyo olmasam pat kafa yere carpiyo o yüzden hep basindayim..ögle uykusu sadece iki defa oda en az 20 dk en fazla bi saat onuda dinlenerek yada biraz ev isi yaparak geciyoyaw bi yürüselerde rahatlasaydiko daha zor diyolar ama bilmiyorum yasayip görecegizbide benim oglan kasik fitigi oldu gelecek carsamba ameliyat olacak onun telasida varfirsat buldukca girerim artikin

yarin 8 aylik oluyoruz halen ek gida bizde ruya

cok imreniyorum corba tarifi veren arkadaslara demekki yiyo yawrulari darisi bizim gibi istahsiz bebesi olan annelere inssadece oglum labne peyniri yiyo biraz..bi ara muz yiyodu 3 gundur onuda yemiyo..sebze yemiyo meyve yemiyo corba icmiyoyumurta yemiyo..yogurt bazenboyle geldi boyle gidecek gibiins degisir istahli bi oglan olurdogugundan beri bebek arabasina binmeyi sevmiyo gezdiremiyorummkiziyo ac kemeri kaldir diyegörenler boyle bebek görmedik cok zor bi bebek diyo annem bile..

ama seviyom diyo annembi ara bana ver bakim ayirma bizi dedi..hadi birakiyom dedim yok bole olursa bakamamm dediya iste kolaymi bu cocuga bakmak dedimbaya yazdim yarisinida baska gune birakim barime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…