2014 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım

canim gecmis olsun..

anneler ben geldim gecenin bu saatinde yeni uyudu gibi bakalım nolacak öksürüğü ve burun akıntısı hafifledi dr umuz balıkla tanıştırmamız gerektiğini söyledi ama hala ek gıdayı çok az alıyor yemiyor 9. ayda aşısı varmış

Slm kislar...bi kaç gündur hic girmedim topik canlanmis ya ne güzel :) yasak hayal sosyoloji ve bebisi hasta olan anneler cok geçmiş olsun.sosyoloji seni burda görmek guzel şaşırdım doğrusu :) hasanpinar burdayım kuzum :)

Ben uyku tulumu alcam inşallah bizim kızda aciyo üstünü.kullanan var mı ..

canlarımmm bizi sağlık ocağından aramadılar

Bizi zaten hiç aramıyorlar ki. Bebişin takip defterine her seferinde bir sonraki aşı tarihini yazıyor ebemiz, ona göre gidiyoruz.
Yesinler onun tulumunu :)) Benim kızımda da pembe ineklisi var nabeeer :))))

Anneler oğlumun burun akıntısı var ne yapayım
Canım bizde bayramda akıntı vardı o çabuk geçti ama öksürük kaldı. Ihlamur içirmeye çalış. Gerçi benim sıpam zehir veriyormuşum gibi içmiyor ama. Bir de yastık kullanıyorsan biraz yükselt, geniz akıntısı olmasın.

Amanııın kafama yediğim kaçıncı taş bu yav :)) Sıpam azıcık daha uslu olsa hep gelicem de :)) Ama artık daha sık yazıcam :))

Ben uyku tulumu alcam inşallah bizim kızda aciyo üstünü.kullanan var mı ..
Uyku tulumu değil de kadife bir tulumumuz var büyük, pijamasının üstünden giydiriyorum ben onu.

Kızlar yukarda da yazdık, uyku tulumu kullanan var mı ?? Ben e bebek ve LCW de baktım ama ikisi de pek hoşuma gitmedi. Bir de tulumların ayakları açık, ayakları çıplak mı kalmalı bebişin yoksa çorap mı giydirmek gerekli ?? Tecrübeli annişler bi el atın bize yaaa :))
Veeeee sıpamın 2. dişini de bugün gördüüüüüm Fingirdeşirken bi baktım alt dişin yanında bir beyazlık :)) Tam şebek oldu yaa.
Canlarım benim kız daha 2 gündür desteksiz oturuyor ki o da düşe kalka. Emeklemiyor, sürünüyor ve tutunarak kalkma gibi bir gayreti de yok. Tembeel (babasının kızı ) Amaaa çenesinin maşallahı var (anasının kızı) sürekli konuşuyor, homurdanıyor ve deli gibi çığlıklar atıyor. Bazen kızıyorum, susturmaya çalışıyorum çünki artık kafam almıyor. Sizinkiler de bu kadar geveze mi ? Yoksa bizim ki genetik mi ??

ben uyku tulumu kullanmiyorum

daha dorusu kullanamiyorum

bebek arabasi ve mama sandalyesi kemerine tahammulu olmayan oglum onu asla giyipte uyumaz

ev sicak zaten uyurken ya battaniyesini yada biraz kalin bebek carsafi var onu örtuyorum

benim oglanda ikiside mevcut sosyolojiinanki teki cekilir ama ikisi cekilmiyo yawbittim iyce sacim basim daginikannem 8 ayda kizim acayip degistin diyo

oglumda bagirma tuhaf tuhaf biseyler söyleme hemde sanki hakaret eder gibiarti asiri emekleme ayaga kalkmasacimi yolma babasini tokatlama kolumu cimdikleme hersey mevcutbanada anne demiyoda ene diyo

he sadece hic disimiz yok bugun 8 aylik olmamiza ragmen

hosgeldin canim

saol teyzesikiscen nasi

Merhaba canim ihlamirdan bahsetmissin nasil veriyorsun bebegine onu demleyipmi kaynatipmi benin minigim bronsit olmus cok uzuldum grip Olmustu iki gunde oldu ne olduysa doktor bir gecede yine olur dedi

Son düzenleme:
Merhaba canin ben ayaksiz tulum aldim cunku cok cabuk buyuyorlar ve doktor bana gece ayaginin altindan vucut zehirli toksikleri atiyor dedi buyuk kucuk ciplak ayakla uyumali dedi ben ilk defa duydum ama yinede ben penye patikli pantolon giydiriyorum usur diye :) bebisinin gelisim ayni benimki gibiymis ikinvi disi yeni gordum ve emekleme surunme yok...:) yaa bizimkinknde cenesi cok surekli biseyler soyluyor bagiriyor birseyler yedirirken bile maauu miuuuu diye sesler cikariyor..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…