Geçmiş olsun canımben facede degilim kisherkesinki gibi oglum hic durmuyo surekli biseye tutunup dakikalarca ayakta duruyo yorulunca unutup elini birakiyo olmasam pat kafa yere carpiyo o yüzden hep basindayim.. ögle uykusu sadece iki defa oda en az 20 dk en fazla bi saat onuda dinlenerek yada biraz ev isi yaparak geciyo yaw bi yürüselerde rahatlasaydik o daha zor diyolar ama bilmiyorum yasayip görecegiz bide benim oglan kasik fitigi oldu gelecek carsamba ameliyat olacak onun telasida var firsat buldukca girerim artikin
canim gecmis olsun..ben facede degilim kisherkesinki gibi oglum hic durmuyo surekli biseye tutunup dakikalarca ayakta duruyo yorulunca unutup elini birakiyo olmasam pat kafa yere carpiyo o yüzden hep basindayim.. ögle uykusu sadece iki defa oda en az 20 dk en fazla bi saat onuda dinlenerek yada biraz ev isi yaparak geciyo yaw bi yürüselerde rahatlasaydik o daha zor diyolar ama bilmiyorum yasayip görecegiz bide benim oglan kasik fitigi oldu gelecek carsamba ameliyat olacak onun telasida var firsat buldukca girerim artikin
masallah kizinaaa yerim ben onuu..allah bagislasin.Herkese iyi geceler...kizim besteden selamlarrr cok yazamasakta burdayiz takipteyiz ayni dertler ve skntlardayiz...Allah hepimizinbyardimcisi olsun
Amin cumlemizin evladini...Allah acilarini gostermesinmasallah kizinaaa yerim ben onuu..allah bagislasin.
canim gecmis olsun benim kizimin iki gundur burnu akiyor..Anneler oğlumun burun akıntısı var ne yapayım
masallah mustafa kemale..oysa dokuz aylık olduk
canlarımmm bizi sağlık ocağından aramadılar
Canım bizde bayramda akıntı vardı o çabuk geçti ama öksürük kaldı. Ihlamur içirmeye çalış. Gerçi benim sıpam zehir veriyormuşum gibi içmiyor ama. Bir de yastık kullanıyorsan biraz yükselt, geniz akıntısı olmasın.Anneler oğlumun burun akıntısı var ne yapayım
Slm kislar...bi kaç gündur hic girmedim topik canlanmis ya ne güzel :) yasak hayal sosyoloji ve bebisi hasta olan anneler cok geçmiş olsun.sosyoloji seni burda görmek guzel şaşırdım doğrusu :) hasanpinar burdayım kuzum :)
Uyku tulumu değil de kadife bir tulumumuz var büyük, pijamasının üstünden giydiriyorum ben onu.Ben uyku tulumu alcam inşallah bizim kızda aciyo üstünü.kullanan var mı ..
ben uyku tulumu kullanmiyorumKızlar yukarda da yazdık, uyku tulumu kullanan var mı ?? Ben e bebek ve LCW de baktım ama ikisi de pek hoşuma gitmedi. Bir de tulumların ayakları açık, ayakları çıplak mı kalmalı bebişin yoksa çorap mı giydirmek gerekli ?? Tecrübeli annişler bi el atın bize yaaa :))
Veeeee sıpamın 2. dişini de bugün gördüüüüümFingirdeşirken bi baktım alt dişin yanında bir beyazlık :)) Tam şebek oldu yaa.
Canlarım benim kız daha 2 gündür desteksiz oturuyor ki o da düşe kalka. Emeklemiyor, sürünüyor ve tutunarak kalkma gibi bir gayreti de yok. Tembeel (babasının kızı )Amaaa çenesinin maşallahı var (anasının kızı) sürekli konuşuyor, homurdanıyor ve deli gibi çığlıklar atıyor. Bazen kızıyorum, susturmaya çalışıyorum çünki artık kafam almıyor. Sizinkiler de bu kadar geveze mi ? Yoksa bizim ki genetik mi ??
hosgeldin canimSlm kislar...bi kaç gündur hic girmedim topik canlanmis ya ne güzel :) yasak hayal sosyoloji ve bebisi hasta olan anneler cok geçmiş olsun.sosyoloji seni burda görmek guzel şaşırdım doğrusu :) hasanpinar burdayım kuzum :)
cok gecmis olsun rabbim sifasini versinAnneler oğlumun burun akıntısı var ne yapayım
Merhaba canin ben ayaksiz tulum aldim cunku cok cabuk buyuyorlar ve doktor bana gece ayaginin altindan vucut zehirli toksikleri atiyor dedi buyuk kucuk ciplak ayakla uyumali dedi ben ilk defa duydum ama yinede ben penye patikli pantolon giydiriyorum usur diye :) bebisinin gelisim ayni benimki gibiymis ikinvi disi yeni gordum ve emekleme surunme yok...:) yaa bizimkinknde cenesi cok surekli biseyler soyluyor bagiriyor birseyler yedirirken bile maauu miuuuu diye sesler cikariyor..:)Kızlar yukarda da yazdık, uyku tulumu kullanan var mı ?? Ben e bebek ve LCW de baktım ama ikisi de pek hoşuma gitmedi. Bir de tulumların ayakları açık, ayakları çıplak mı kalmalı bebişin yoksa çorap mı giydirmek gerekli ?? Tecrübeli annişler bi el atın bize yaaa :))
Veeeee sıpamın 2. dişini de bugün gördüüüüümFingirdeşirken bi baktım alt dişin yanında bir beyazlık :)) Tam şebek oldu yaa.
Canlarım benim kız daha 2 gündür desteksiz oturuyor ki o da düşe kalka. Emeklemiyor, sürünüyor ve tutunarak kalkma gibi bir gayreti de yok. Tembeel (babasının kızı )Amaaa çenesinin maşallahı var (anasının kızı) sürekli konuşuyor, homurdanıyor ve deli gibi çığlıklar atıyor. Bazen kızıyorum, susturmaya çalışıyorum çünki artık kafam almıyor. Sizinkiler de bu kadar geveze mi ? Yoksa bizim ki genetik mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?