2014 Şubat Anneleri

Arkadaslar minigim bronsit oldu cok uzuluyorum iki gunde oldu ya varmi onerileriniz keci boynuzu pekmezi veriyorum ve doktor ventolin verin dedi baska bir ilac vermedi

Arkadaslar minigim bronsit oldu cok uzuluyorum iki gunde oldu ya varmi onerileriniz keci boynuzu pekmezi veriyorum ve doktor ventolin verin dedi baska bir ilac vermedi
Oglum da bir haftadır nezle doktor ilac verme birnunu temizle dedi ıhlamur içiriyorum o kadar size de geçmiş olsun. Ihlamuru da kaynamis suya atiyorum bes dakika demleniyo ilik ilik iciriyorum

canim benim kizim emekliyor desteksiz oturabiliyor benin kizimda cok ciglik atiyor.bize izin vermiyor telf kullanmamiza hemen bagriyor telfnu istiyor..babasina cok düskündür babasinin üstüne agliyor..yaa cok tatlidirlar..buarada bende daha uyku tulumu almamisim..almayi düsünüyorum alsam ayagi acik olandan alicam. çünkü cabuk büyüyorlar.

bengisu , canım geçmiş olsun zatürreye çevirmesin yeterki dikkat et üzülme canım ilaç da veremiyorsundur sıcak tutuver yarvuyu...
pink42 bi tanem geçmiş olsun kuzuna yerinde olsam hergün yıkardım onu
yasakhayal geçmiş olsun canım bebişin ameliyatı ne zaman?

canoo sen bu face işini çözemedin heee :)

yasakhayal sagol kızımda ii. buyuyolar teyzesi. emekleme yok su an desteksız oturuyo iki aydır. altı dişimiz var. anne baba bazen anneemmm babammm dediği de oluyo. dede mama hamm gel gel geldi diyo. gel gel alkış by by yapıyo. çığlıklar atıyo.. bi debeni kemiriyo
canm ameliyat ne zaman inşallah çabuk iyileşir..

anneler kızım artık koltuklardan falan tutunup kalkıyor cok rahat bi şekilde dede baba gibi çift heceli şeyler söylüyor hoşçakal dediğimizde el sallıyor gel gel yapıyor müzikli bi oyuncağı var şarkı çalınca sallanıyor daha da önemlisi artık bizim gibi yemek yemek istiyor bizle sofraya oturmak istiyor kendi yemek istiyor biz verince ağzını açmıyor kendi yiyecekmiş hnımefendi

Allah yardimciniz olsun...hakkaten ya hersey iyi hos da su uyku egitimi dediklerini cogumiz veremedik benimkide emerek ya da kucagimda sallanarak uyuyo doktor aglat koy yatagina diyo ama yok yapamiyorum norgun denedim en son acayip kizdi baya bi uyumadi esim dedi ki birak emerek uyusun buyunce duzelir aglatmayalim dedi bende zaten boyle bir destek bekliyodum vazgectim ama zorr baya zor agirlastilar bidr yandik bacimm valla

Uzuuuun bir aradan sonra herkese merhaba,
Sizleri paylaşımlarımızı çok özledim...
Eylül'de işe başladığım için zaman bulup yazamadım,hatta okuma fırsatım bile olmuyor
Sizler nasılsınız? Bebekleriniz nasıl?
Biz bir arpa boyu yol alamadık,hala yeme sorunu yaşıyoruz...
geçen ay sadece 300gr almıştı ve artık memeyi de emmiyor,,işe başladıktan sonra biberon ağırlıklı beslendi ek gıda bile yemedi ve memeyi bıraktı((((
Çok ama çokkk üzüldüm,gece bir defa emzirebiliyorum uykusu açılmazsa ama gündüz yokk emmiyorrr((
Düşünün artık ne kadar yıprandığımı,üzüntüden bir ayda 6 kilo verdim herkes çok şaşırıyor hastamısın diyorlar,neler yaşadığımı bilmiyorlar ki...
Bu bebek psikolojimi mahvetti,yaşlandım ya resmen...
sevmiyormuyum bebeğimi?seviyorumm hemde canımdan çooookk...ama mutsuz günler geçirmek beni tüketiyor

canim benim kizimda emerek uyuyor..isimiz zor.allah yardimcimiz olsun.

anneler acil yardım. ne yapmalıyım b,lm,yorum oğlum herşey normal gülerken oynarken birden krize girdi. ama görseniz öyle ağlıyordu ki hiç böyle olmamıştı. havale geçirmiş olabilirmi. yemek yiyordu tavuk veriyordum sonra istemedi bende bıraktım vermeyi. o sırada biriki hıçkırık tuttu. uyumk istedi ben yatırmak istedğimde ağlamaya başladı .sonra 15-20 dakika yüksek sesle feryat ederek ağladı. anlamadım. ne yapayım

Şuan genel durumunda bir sorun yoksa havale deildir herhalde
Benimkide uykusu bastırdığında feryat figan ağlıyor çok uykusu gelmiştir belki ondan ağlamıştır

Canim öncelikle sakin ol lütfen.ateşi var miydi goslerinde sabit noktaya bakma kasilma titreme agiz çevresinde morarma agizini kapatma çenesini kitleme olmasi lazim bildiğim kadarıyla..sanirim uyku huysuzlugu yapmış.kizimda bazen ypio bunu..

Canim hersey normalken bir anda havake olacağını sanmıyorum umarim ciddi değildir uykusu geldiği icindir

Canım benim oglusum da cok geveze surekli biseyler söylüyo ses çıkarıyor anlamli olarak anni ve baba diyo kuzum Bir de çığlık atma huyu var çığlık atıp gülüyor hatta videoya cektim gün icerisinde bir kac kez kendi videosunu izleyip izleyip gülüyor şebek cok begenir kendini Hem cene hem hareketlilik son nokta emekliyo tutunup yuruyo bir dk durmuyo alrini degistirmek bile olum surekli donuyo azcik sıkı tutmayinca hemen kalkıyo cok hareketli uyku yok zaten gece de kesintisiz iki saat hic uymadı şimdiye kadar bu kadar hareket iştahsızlık uykusuzluk birlesince de bir gr kilo bile alamadi boyu da uzamadi bu ay ucretsiz izindeyim Allah'tan yoksa napardim bilmiyorum

Canım cok zor yemeyen uyayam bebek niz zaten bi kac aydir 200,300 gr aliyordu ilk baslarda iyiydiaa suan cok kotu bu ay 1gram kilo almamis ve boyu da hic uzamamis kilosu fena degil a erkek bebek ve boyu bayagi uzun ayina göre bu durumda kilo iyice az kalıyor tabi senin kac kilo bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…