2014 Şubat Anneleri

Bizimde düşük çıktı ay sonunda kendi dr na gidicez orda detaylı test yaptırıcam bendede hep kansızlık olur ben bide çok düzenli kullanmadım ilacı belkide ondan

Benim küçükte yarım saat oldu uyuyalı zorla uyudu kızımda iki yaşında oda daha yeni uyudu uyumamak için direniyor. Hiç yerinde durmuyor. Kızım bugün 5 kez kaka yaptı hala tuvalet eğiti yok çünkü daha konuşamıyor.
İki yaşında konuşamıyor ama cin gibi herşeyi bir kere gösteriyorum hemen kapıyor.
Oğlum 14 şubat doğumlu be son bir aydır gece her yarım saattir uyanıyor ayakta sallatıyor kendini. Hiç uyuyamıyorum bide ay sonunda işe başlıycam bu uykusuzlukla nasıl çalışıcam bilmiyorum

Oyyy bu kız niye uyumuyor ya günlerdir gece gündüz ayakta emekleyerek evi geziyor bende pesinde. Bide sürekli ağlıyor oda dan çıktığım gibi basıyor yaygarayı sinir sistemim çöktü yeminle

hoşgeldin uyumayanalr kulübüne ( bütün gece bebek odasıyla yatak odası arasında mekik okuyorum cocuk odasındada koltuk var öyle güzel dalıyoki diyorum heh bu sefer uyucak yatamda rahat uyuyayım koşa koşa gidiyorum yorganı kaldırıyorum sıcacık uzanıyorum gözümü kapatamadan vıykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ( deliricem kafayı sıyırcak gb oluyo insan yatmıcam diyorum yattıkca fena oluyorum kalk yat kalk yat öyle bi dalıyoki uyucak sanıyorum (( emiyo doymuyo diye mama verdim 15 dakka sonra gene kalktı aglıyo gitmicem dedim aglaya aglaya uyusun sonra tak ses acıa cı agladı koştum salladım yine sabah gözü şişmiş karanlıkta görmemişim herelde gözünü vurdu ( off yatak koruyucu var her köşesinde baglı tırmanıyo sıyırıyo onu aşa yatak çok derin en üstüne tutup aglıyo kafasını vuruyo dişlerinin kaşıyo orda nabıcam bilmiyorum (hafta sonu 6 ay kınamız var kayınvaldemde mudanyada yapıcam ama çok zor geçicek gene bide fakülteden gastorolojiye randovu aldırıyorum kimseye eyvallah etmicem aileden kendim götürücem nasıl 6 sene doktor köşelerinde tek başıma süründüysem kızımıda göütürebilirim hiç ototbüse metroya binmedim zeyneple dururmu durmazmı hiç bilmiyorum inş durur ay sonun profösörlerden alıncak randovu çalışan bi tanıdık alıcak bakalım doktoru begenirsem muanesine giderim 65 ,90 ,150 felan mış değişiyomuş

allah kolaylık versin cnaım ya senin ötekide çok küçük 2bucuk yaşından sonra tuvalet egitimi o sinyal verince başlanıyo zaten geç kalmış değil ablamın kızı 3ünün geçti zeka fışkırıyo görsen ingilizce çizgi fişm izliyo ve şarkılarının tamamını söylüyo ama gel görelim kakamız beze diyo pepenin şarkısını değiştiriyo geçenelrde baya bi savaştılar çişini yaptı kakasını beze yaptı annne ölür orda diyo klozete yapmıyo hayal dünyası cok fena saçlaınıda kestirmiyo mesela ölürler diye:)) bu cocuklar cok fena biz orta okulda bile donlarımızı toplayamıyoduk ne bilim 8 aylık kızım bile beni parmagında oynatıyo korkuyorum gelecekten

Kızlar bana akıl verin 1 aydır kayinvaldem de kaliyoruz eşim yoruldu babalık psikolojisini girdi bana yardım etme sorumlulugu onu yordu annesini kendi yerine Joker koydu gibi burda rahatım yemek çamaşır temizlik karışmıyorum ama Evimi ozledim çekirdek aile olmak alışmak kizimla sistemimi kurmak istiyorum nereye kadar kacabiliriz ve evim düzen derli toplu temiz titizim burasi curcuna dağınık kayinvaldem kayinvaldem ve annene var yani 3 nesil takiliyoruz her kafadan ses çıkıyo geceleri eşimle ayrı odada yatiyoruz kızım kayinvaldemin yanında uyaninca beni çaldırır ben emziriyorim dönüyorum yatağıma yani rahatlik ve kendi hayatım arasında kaldimi ne dersiniz yorum yapın akıl verin bana

Kahvaltidan nefret ediyor kizim hic yemiyor yumurta yiyince kusuyor napicaz bilmiyorum
Her bebek ayrı. Benim ki de tam bir yumurta delisi. Ama peyniri görünce bile öğürüyor sıpa :))

biz sünnet oldk teyzeler.şükür iyiyiz.iki gece zordu ama bakalım bu gece nasıl oalcak.yaptırmayanlar bir an önce yaptırsın
Anaaaam sıpacık büyüdü de sünnet oldu. Öptük geçti, çabucak iyileşsin pipişi :)))

İşin zor arkadaşım.. Ben çok delirdiği gecelerde uyumak zahmetine bile katlanmıyordum. Yat kalk hepten çıldırıyor insan. Umarım bir an evvel düzelir..

Oyyy bu kız niye uyumuyor ya günlerdir gece gündüz ayakta emekleyerek evi geziyor bende pesinde. Bide sürekli ağlıyor oda dan çıktığım gibi basıyor yaygarayı sinir sistemim çöktü yeminle
Yav bu odadan çıkınca ağlama huyu bizimkinde de başladı. Özellikle babasına yapıyor. Baba işten gelince hep gözünün önünde olacak hanımefendinin..

Kuzum hemen evine dön bence.. Benim annem doğumdan sonra 2,5 ay kadar yanımızda kaldı ve eşim pek çok sorumluluğunu anneme bırakmıştı. Annem de severek yapıyordu ama bu işböyle gitmezdi. Annem gidince başta epey bocaladık, resmen birbirimizden uzaklaştık ama sonrasında herşey yoluna giriyor. Belki sen daha çok yorulursun ama çekirdek aile iyidir. Sen biran önce kendi düzenini kurmaya bak..

Benim ikinci prensim Arda bebeğim
Eki Görüntüle 1270023

Anaaam o bakışlar ne öyle :))) sert erkek

Oğlum persembeden beri nezle hala gecmedi salgin varmis bu aralar dikkat edin arkadaslar. sürekli temizliyorum burnunu ama baska ne yapabilirim fikriniz var mi?

Biraz sert olabilir kusuruma bakma kırılırsan özür dilerim şimdiden.
Bu kadar rahat yasamak istiyordun cocuk neden o zaman? Bak burda kaç kisi geceleri uykusuzluktan yakınıyor ama annelik böyle iste. Yanlış yapıyorsun üstelik bebeğin senin değil kayınvalidenin kokusuna alıştı ılerde cocuğun seni istemezse hiç üzülme böyle olmasını sen istedin. Herkes rahat olmak ister.
2 cocuğum 2 katlı evim var. Herseyi tek basıma yapıyorum bir akrabamız dahi yok burda gece acil e gittik mı dördümüz gidiyoruz. İkisi aynı anda ateslendimi elim ayağıma dolaşıyor ama yinede üstesinden geliyorum. Bunalıyorum, ağlıyorum ama kendinlere gurur duyuyorum ben başarıyorum diye. Evine git kocanı çocuğunu al aile olmanın tadına var. Bu yıllar gectimi hayatını keskelerle sürdürürsün...

Şimdi yazdıklarıma kizabilirsin,hakaret edebilirsin hiç önemli değil yılların tecrubesiyle söyledim onları.ve en fazla 2 yıl sonra anlarsın ne demek istediğimi.

Oğlum persembeden beri nezle hala gecmedi salgin varmis bu aralar dikkat edin arkadaslar. sürekli temizliyorum burnunu ama baska ne yapabilirim fikriniz var mi?
Canım başka bir sıkıntısı yoksa hiçbir şey yapma.ilaca falan hiç gerek yok.biz dün gittik bunun için.peditus vermiştim doktor kızdı gerek yok diye.içşrebiliyorsan ıhlamur ver,meyve yedir emzir en güzeli

Şimdi yazdıklarıma kizabilirsin,hakaret edebilirsin hiç önemli değil yılların tecrubesiyle söyledim onları.ve en fazla 2 yıl sonra anlarsın ne demek istediğimi.
Ben de hep yalnızım,tutun kollarımdan düşerim şimdi:))) benim huyun batsın biri olsa da her şeyi kendim yapıyorum.hiç yardım almıyorum

Ben de hep yalnızım,tutun kollarımdan düşerim şimdi:))) benim huyun batsın biri olsa da her şeyi kendim yapıyorum.hiç yardım almıyorum

bende aynen kayınvalde allah razı olsun gül gb bakar bıraksam 40ının içindede çok yardım etti ama onalrda değil biizm evimizde yattık.. şimdi gelince diyorum bu gece bannesiyle yatsın olur diyo sonra her bıkında koşuyorum annem gelme ben bakarım salalrım desede o uyumadan uyuyamıyorum asla çok özledim 1 saat bile kesintisiz uymayı ama yavrum uyumadan uyuyamam

Ben kendi işimi görüyorum zaten evimde eksiği yoktu eşimin psikolojisi bozuldu psikoloğa gidiyor prozac verdi doktor onu içiyor sorumluluk ona ağır geldi ben yoksa her an diyorum evimize gidelim diye ben istemedim gelmeyi hiç bi zaman demedim yardım edin diye ama eşim sürekli burda rahatım burasida evimiz geliriz gideriz falan diyo ben alisalim diyorum karşımdaki es huzursuz ve sorumluluktan kacinca bende bocaliyorum annemi kaybedeli 4 ay oldu adam karşımda kendinden geçmiş bazen yorgun hissediyorum kendimi

Ve kayinvaldenin koynunda yatiyo onunla aynı odada besinin de yatiyo o pis pis kısmını yapıyo oğlu icin o rahat uyusun uyanmasin diye yoksa benim hayrima değil mesela bugün biraz huysuz kızım eşim hemen evde olduk mu napcaz bakalım diyo benim guvenimide kaybettiriyo o zaman karşımda diri dur yorgun oldun mu stres oluyorum diyo bende diyorum çocuk büyütmek böyle bigün çok enerjik olursun bigün yorgun bu günler böyle geçecek herkes böyle diyorum yani durum böyle hiçbirimiz kizmadim çünkü konuştukça anlarsınız beni ve konuyu yoksa kızımı çok seviyorum ve zevkle bakıyorum bakarım kaynana kimmis

allah kolaylık versin canım çok zor annelerin psikolojik destege ihtiyacı var özellikelde eşlerden mutlu eş mutlu anne mutlu çocuk kesinlikle.... burda hiç tanımadıgımız birileri kötü yorum yapınca kötü anneymişiz gb davranınca bile kırılıyoruz güceniyoruz ki eşinden destek görmemek çok zor olsa gerek biran önce eşin baba oldugunu anlar umarım evinize dönersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…