Bizimde düşük çıktı ay sonunda kendi dr na gidicez orda detaylı test yaptırıcam bendede hep kansızlık olur ben bide çok düzenli kullanmadım ilacı belkide ondanMerhaba arkadaşlar ben de uzun zamandır okuyup da yazmayanlardanimbenim de oğlum 3 Şubat dogumlu, 6.5 aylikken sünnet oldu cok da güzel oldu tavsiye ederim. Bugün Sağlık ocağında kan sayimi vardi kani düşük çıktı demir ilacını da düzenli kukkaniyoruz ama bilmiyorum niye böyle
Benim küçükte yarım saat oldu uyuyalı zorla uyudu kızımda iki yaşında oda daha yeni uyudu uyumamak için direniyor. Hiç yerinde durmuyor. Kızım bugün 5 kez kaka yaptı hala tuvalet eğiti yok çünkü daha konuşamıyor.45 dakika ugrastim 15 dakika uyudu:) o yorulmuyor benim pertim çıkıyor resmenbenim büyük kızda cok büyük değil ki 5 yasında daha oda ilgi istiyor yemeği banyosu oyunu ikisinin arasında bin parçaya bölünüyorum. Yinede canları sagolsun demekten başka çaremiz yok maalesef..
Oyyy bu kız niye uyumuyor yagünlerdir gece gündüz ayakta emekleyerek evi geziyor bende pesinde. Bide sürekli ağlıyor oda dan çıktığım gibi basıyor yaygarayı sinir sistemim çöktü yeminle
45 dakika ugrastim 15 dakika uyudu:) o yorulmuyor benim pertim çıkıyor resmenbenim büyük kızda cok büyük değil ki 5 yasında daha oda ilgi istiyor yemeği banyosu oyunu ikisinin arasında bin parçaya bölünüyorum. Yinede canları sagolsun demekten başka çaremiz yok maalesef..
Benim küçükte yarım saat oldu uyuyalı zorla uyudu kızımda iki yaşında oda daha yeni uyudu uyumamak için direniyor. Hiç yerinde durmuyor. Kızım bugün 5 kez kaka yaptı hala tuvalet eğiti yok çünkü daha konuşamıyor.
İki yaşında konuşamıyor ama cin gibi herşeyi bir kere gösteriyorum hemen kapıyor.
Oğlum 14 şubat doğumlu be son bir aydır gece her yarım saattir uyanıyor ayakta sallatıyor kendini. Hiç uyuyamıyorum bide ay sonunda işe başlıycam bu uykusuzlukla nasıl çalışıcam bilmiyorum
yerim ben zeynebii masallahhh..allah bagislasin.
masallah oglusuna allah bagislasin..
Her bebek ayrı. Benim ki de tam bir yumurta delisi. Ama peyniri görünce bile öğürüyor sıpa :))Kahvaltidan nefret ediyor kizim hic yemiyor yumurta yiyince kusuyor napicaz bilmiyorum
Anaaaam sıpacık büyüdü de sünnet oldu. Öptük geçti, çabucak iyileşsin pipişi :)))biz sünnet oldk teyzeler.şükür iyiyiz.iki gece zordu ama bakalım bu gece nasıl oalcak.yaptırmayanlar bir an önce yaptırsın
İşin zor arkadaşım.. Ben çok delirdiği gecelerde uyumak zahmetine bile katlanmıyordum. Yat kalk hepten çıldırıyor insan. Umarım bir an evvel düzelir..ben daha ne kadar dayanıcam bilmiyorum 1 saatin içinde 4-5 kez uyanıyo geceleri deli gb oluyorum sinirimi öfkemi kontrol edemiyorum sonrada ağlıyorum başım çatlıyo omzumbelim kopuyo kemiklerimin içi sızlıyo uyumaya savaşmaktan yoruldum hiç atmasak hiç uyumYA ÇALIŞMASAM SANKİ DAHA AZ YORULUCAM KAÇ GÜN KAÇ AY DAHA DAYANILIR Kİ BUNA BİLMİYORUM NEDEN NEDEN DEMEKDEN ÇILDIRICAM YAKINDA NEDEN UYUMAZKİ Bİ COCUK ALTI TEMİZ KARNI TOK NEDEN UYUMAZ DİŞ DESEN DOGDUGUNDAN BERİ BÖYLE REFLÜDEN DESEM ONCA YEMEYE KİMSE UYUYAMAZ ZATEN OFF NABICAM BİLMİYORUM ÇARESİZCE AĞLIYORUMBÜTÜN GECE
Yav bu odadan çıkınca ağlama huyu bizimkinde de başladı. Özellikle babasına yapıyor. Baba işten gelince hep gözünün önünde olacak hanımefendinin..Oyyy bu kız niye uyumuyor yagünlerdir gece gündüz ayakta emekleyerek evi geziyor bende pesinde. Bide sürekli ağlıyor oda dan çıktığım gibi basıyor yaygarayı sinir sistemim çöktü yeminle
Kuzum hemen evine dön bence.. Benim annem doğumdan sonra 2,5 ay kadar yanımızda kaldı ve eşim pek çok sorumluluğunu anneme bırakmıştı. Annem de severek yapıyordu ama bu işböyle gitmezdi. Annem gidince başta epey bocaladık, resmen birbirimizden uzaklaştık ama sonrasında herşey yoluna giriyor. Belki sen daha çok yorulursun ama çekirdek aile iyidir. Sen biran önce kendi düzenini kurmaya bak..Kızlar bana akıl verin 1 aydır kayinvaldem de kaliyoruz eşim yoruldu babalık psikolojisini girdi bana yardım etme sorumlulugu onu yordu annesini kendi yerine Joker koydu gibi burda rahatım yemek çamaşır temizlik karışmıyorum ama Evimi ozledim çekirdek aile olmak alışmak kizimla sistemimi kurmak istiyorum nereye kadar kacabiliriz ve evim düzen derli toplu temiz titizim burasi curcuna dağınık kayinvaldem kayinvaldem ve annene var yani 3 nesil takiliyoruz her kafadan ses çıkıyogeceleri eşimle ayrı odada yatiyoruz kızım kayinvaldemin yanında uyaninca beni çaldırır ben emziriyorim dönüyorum yatağıma yani rahatlik ve kendi hayatım arasında kaldimi ne dersiniz yorum yapın akıl verin bana
Kızlar bana akıl verin 1 aydır kayinvaldem de kaliyoruz eşim yoruldu babalık psikolojisini girdi bana
yardım etme sorumlulugu onu yordu
annesini kendi yerine Joker koydu gibi
burda rahatım yemek çamaşır temizlik
karışmıyorum ama Evimi ozledim
çekirdek aile olmak alışmak kizimla
sistemimi kurmak istiyorum nereye kadar
kacabiliriz ve evim düzen derli toplu
temiz titizim burasi curcuna dağınık
kayinvaldem kayinvaldem ve annene var
yani 3 nesil takiliyoruz her kafadan ses
çıkıyogeceleri eşimle ayrı
odada yatiyoruz kızım kayinvaldemin
yanında uyaninca beni çaldırır ben
emziriyorim dönüyorum yatağıma yani
rahatlik ve kendi hayatım arasında
kaldimi ne dersiniz yorum yapın akıl
verin bana
Canım başka bir sıkıntısı yoksa hiçbir şey yapma.ilaca falan hiç gerek yok.biz dün gittik bunun için.peditus vermiştim doktor kızdı gerek yok diye.içşrebiliyorsan ıhlamur ver,meyve yedir emzir en güzeliOğlum persembeden beri nezle hala gecmedi salgin varmis bu aralar dikkat edin arkadaslar. sürekli temizliyorum burnunu ama baska ne yapabilirim fikriniz var mi?
Ben de hep yalnızım,tutun kollarımdan düşerim şimdi:))) benim huyun batsın biri olsa da her şeyi kendim yapıyorum.hiç yardım almıyorumŞimdi yazdıklarıma kizabilirsin,hakaret edebilirsin hiç önemli değil yılların tecrubesiyle söyledim onları.ve en fazla 2 yıl sonra anlarsın ne demek istediğimi.
Ben de hep yalnızım,tutun kollarımdan düşerim şimdi:))) benim huyun batsın biri olsa da her şeyi kendim yapıyorum.hiç yardım almıyorum
Ben kendi işimi görüyorum zaten evimde eksiği yoktu eşimin psikolojisi bozuldu psikoloğa gidiyor prozac verdi doktor onu içiyor sorumluluk ona ağır geldi ben yoksa her an diyorum evimize gidelim diye ben istemedim gelmeyi hiç bi zaman demedim yardım edin diye ama eşim sürekli burda rahatım burasida evimiz geliriz gideriz falan diyo ben alisalim diyorum karşımdaki es huzursuz ve sorumluluktan kacinca bende bocaliyorum annemi kaybedeli 4 ay oldu adam karşımda kendinden geçmiş bazen yorgun hissediyorum kendimi
Ve kayinvaldenin koynunda yatiyo onunla aynı odada besinin de yatiyo o pis pis kısmını yapıyo oğlu icin o rahat uyusun uyanmasin diye yoksa benim hayrima değil mesela bugün biraz huysuz kızım eşim hemen evde olduk mu napcaz bakalım diyo benim guvenimide kaybettiriyo o zaman karşımda diri dur yorgun oldun mu stres oluyorum diyo bende diyorum çocuk büyütmek böyle bigün çok enerjik olursun bigün yorgun bu günler böyle geçecek herkes böyle diyorum yani durum böyle hiçbirimiz kizmadim çünkü konuştukça anlarsınız beni ve konuyu yoksa kızımı çok seviyorum ve zevkle bakıyorum bakarım kaynana kimmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?