- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Hiç sorma canım ya doğumdan sonra doğru dürüst bakamadım genelde vaktim gezerek geçti hep kızım Büyüdü hepsi gibi puan kollarım da uyuyor..iyiyim canim kizin nasil..biraz ondan bahset..eskilerden fazla kimse yok..dogum yaptiktan sonra buralara ugramadilar..
merhaba canin mesajlarini okudum cevap yazayim dedim eylulde basladim ben goreve o zamandan beri ben yanindayken sadece emerek uyuyor ama ben yokken kucakta sallaninca falan uyuyor ek gidaya hic alismamisti ben yanindan ayrilinca azicik yemeye basladi ama su varki bana asiri duskunlesti evde oldugum zaman asla yanimdan ayrilmak istemiyor tuvalete bile zor gidiyorum o derece yabnisağolun kızlar bugün dakika tuttum tam 10 dk düşmeden oturdu sonra yuvarlandıbu arada bugün dişlerine parmağımla dokundum da geldi elime hissettim elimi birşey kesiyor nasıl mutlu oldum anlatamam :) görünürde de hafif belli. bu arada 15 kasımda işe başlıyorum oğluşuma annem bakacak güveniyorum ama nasıl ayrılacam ondan bilmiyorum, süt izninden ötürü günde 1.5 saat erken çaıkacam işten ama gidiş geliş yolu da hesaplarsak tam 8 saat ayrı kalacam oğlumdan bide sadece emerek uyuyor çok zorlanacaklar hem annem hem de oğlum nasıl olacak bilmiyorum
ay canim desene seninle ayni kaderi yasiyoruz..benim kizimda simdi uyudi..vayy halimize..Sosyoloji maşallah canım kendi kendine uyuyor demek bizim kızı Yollayım sana ibret olsun.. Kendisinin uyumasını geçtim erken uyusa yeter bana bu saat oldu daha yeni uyuduk...
ay canim desene seninle ayni kaderi yasiyoruz..benim kizimda simdi uyudi..vayy halimize..
aynen canim benim kizda gec kalkiyor..ama geceleri 4 defa uyaniyor sut icip tekrar uyuyor.Evet Öyleyiz maalesef geç yatar geç kalkar bizim kız
Bizim ki şimdi uyudu sabaha kadar kaç kez kalkar bilmiyorum bile kısmet ),))aynen canim benim kizda gec kalkiyor..ama geceleri 4 defa uyaniyor sut icip tekrar uyuyor.
Sosyoloji maşallah canım kendi kendine uyuyor demek bizim kızı Yollayım sana ibret olsun.. Kendisinin uyumasını geçtim erken uyusa yeter bana bu saat oldu daha yeni uyuduk...
Bizde iki bucukta uyuduk. Son 3 gundur boyle.1 aydir 3 yatili mosafir agirladim. Cocuk bu hale dustu. Ins duzelir yoksa cildircam gibiay canim desene seninle ayni kaderi yasiyoruz..benim kizimda simdi uyudi..vayy halimize..
benim oğlumda sallnarak uyuyor tavan beşiği yapmıştım kendim normal beşikte hiç uyumuyor.tavan beşiğide artık küçük gelmeye başladı napacam bilmiyorum.yemesi falan iyi maşallah.uykusuda sürekli emmek istiyor gece iki saate bir uyanıp emip uyuyor tekrar akşam 9 dan sonra uykusu geliyor ben uyutmamak istesemde ağlıyor bende uyutuyorum napim.sabahta 8 de uyanıyor.öylen 12 den sonra yatıyor benim kız sessiz olursa 2 saat uyuyor.4 den sonra bidaha yatıyor 6 ya kadar kilosu boyu posu iyi.ama ben çok zayıfladım 46 ya kadar düştüm kızla ikisi beni çok yoruyor.
bu kapı çalması beni kırize sokardı tam uyuturdum biri gelirdi özellikle kaynanam bende kapı zilinin kaplosunu çıkardım bide dışardaki dırdırcılara bi çare bulsam ya bağıra bağıra konuşuyorlar yan komşu anlayışsızlar işte.tlf nuda sessize al yanında taşı ben öyle yapardım kızım da oğlum fazla takmıyor tlfnu.Binbir zahmetle uyutuyorum ya kapı çalıyor ya telefon ama ya
kurma zaten çok tehlikeli benim yaptım tavan beşiğini ben bezden diktim çok yüksek boyu oğlum ayağa kalksada düşmez eşimde tavana demirden bişeyler yaptı çok güzel oldu ama artık küçük olduğu için sığmıyor paşa bey.sanmıyorum alışacağınıeskiler genelde tavan beşiğinde uyuturlarmış alışmışlarmı benim oğlanı yere yatırıyorum bazen gayet iyi uyuyorbiizmde bia ra onla uyudu 1 ay rahat etmiştim ama sonra yatmadı kaldırdık şimdi yine kursammı diyorum ama başka yerde dışarda çok zor oluyo hep onu arar aklı eriyo artık diye kurmuyorum zaten sıgamaz hemde tutunup kalkıyo asla yatmaz onda(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?