2014 Şubat Anneleri

iyiyim canim kizin nasil..biraz ondan bahset..eskilerden fazla kimse yok..dogum yaptiktan sonra buralara ugramadilar..
Hiç sorma canım ya doğumdan sonra doğru dürüst bakamadım genelde vaktim gezerek geçti hep kızım Büyüdü hepsi gibi puan kollarım da uyuyor..
Sosyoloji sen nasılsın canım özlemişim ki yaz çok değişmiş ama

Güzel anneler kusura bakmayın tek tek yazamıyorum. Bizimki biraz daha iyi şimdi uyuyor. Ama geceleri canım çıkıyor, o ağlaması yok mu içimi titrettigine mi yanayım elimden bişey gelmediğine mi. Zor annelik, çok zor. Bir tane dişi patladı

Uyandığı için önceki msji hemen attım. Yoksa yazmaya vakit yok tam sebek olduk.Dis agrisinin yanında birde solunum yolunda problem hiç çekilmiyor. Düşüncelerim ve yazdıklarım karma karışık çok yorgunum kusura bakmayın anneler. Okul, ev temizlik yemek hepsi bana bakıyor. Bugün biraz fırsat buldum yarına yemek yaptım :)) neyse güzel anneler eşime verdim bir saatte olsa ben yatayim. Sizi seviyorum. Hastaliksiz uzun bir ömür bebeklerimizin olsun

bende sallamadan uyutmaya çalışcım sinirlerim alt üst şuan o beşikte ben başka odada ğlıyoruz ( deliricem birini dövmem lazım mazlumu geritin bana diyoduya şabanın bi filminde aynen öyle birini dövesim var çok fena hemdeeeeeeeeeeeeeeeee (

merhaba canin mesajlarini okudum cevap yazayim dedim eylulde basladim ben goreve o zamandan beri ben yanindayken sadece emerek uyuyor ama ben yokken kucakta sallaninca falan uyuyor ek gidaya hic alismamisti ben yanindan ayrilinca azicik yemeye basladi ama su varki bana asiri duskunlesti evde oldugum zaman asla yanimdan ayrilmak istemiyor tuvalete bile zor gidiyorum o derece yabni

Sosyoloji maşallah canım kendi kendine uyuyor demek bizim kızı Yollayım sana ibret olsun.. Kendisinin uyumasını geçtim erken uyusa yeter bana bu saat oldu daha yeni uyuduk...

Sosyoloji maşallah canım kendi kendine uyuyor demek bizim kızı Yollayım sana ibret olsun.. Kendisinin uyumasını geçtim erken uyusa yeter bana bu saat oldu daha yeni uyuduk...

ay canim desene seninle ayni kaderi yasiyoruz..benim kizimda simdi uyudi..vayy halimize..
Bizde iki bucukta uyuduk. Son 3 gundur boyle.1 aydir 3 yatili mosafir agirladim. Cocuk bu hale dustu. Ins duzelir yoksa cildircam gibi

kızlar uyuma inanın alışkanlıkla ilgili..ben doğduğundan beri kendi başına uyumasını sağladım..mama sandalyesi 180 dereceye kadar yatıyor..doğduğundan beri ben mutfakta yemek yaptım oda beni izleye izleye uyuyakaldı..az önce çorba yapıyordum uyuyakaldı yine..bence biran önce sizde kendi başına uyumasını sağlayın..ha birde uykusu gelmeden uyutmaya çalışmayın yazık yavrulara gün içinde debelenin halının üstünde,hava güzelse çıkın gezin,yürüteçe koyup yorulmasını sağlayın..valla ben 2 çocukla sabahtan akşama kadar debeleniyorum ahaa şimdi kucağıma geldi koca sıpa..bana oyun aç diyor..bunlar benim AŞKLARIMMMMM..

benim oğlumda sallnarak uyuyor tavan beşiği yapmıştım kendim normal beşikte hiç uyumuyor.tavan beşiğide artık küçük gelmeye başladı napacam bilmiyorum.yemesi falan iyi maşallah.uykusuda sürekli emmek istiyor gece iki saate bir uyanıp emip uyuyor tekrar akşam 9 dan sonra uykusu geliyor ben uyutmamak istesemde ağlıyor bende uyutuyorum napim.sabahta 8 de uyanıyor.öylen 12 den sonra yatıyor benim kız sessiz olursa 2 saat uyuyor.4 den sonra bidaha yatıyor 6 ya kadar kilosu boyu posu iyi.ama ben çok zayıfladım 46 ya kadar düştüm kızla ikisi beni çok yoruyor.

dün akşam azmettim seve seve aglaya aglaya uyudu en son eli yanamda kaldı yicektüm babamız yoktu yoldaydı bizde kızımla koyun koyuna uyuduk 3 saat sürdü uyuması o süper dadıda felan en fazla yarım saatte uyyuoylar aglaya aglaya deliricem hemde nasıl uykusu vardı iyip yiyip azıtıyo benimki

gündüz salalyarak uyucak herelde ortam aydınlık çok uyaran var çünküm (

biizmde bia ra onla uyudu 1 ay rahat etmiştim ama sonra yatmadı kaldırdık şimdi yine kursammı diyorum ama başka yerde dışarda çok zor oluyo hep onu arar aklı eriyo artık diye kurmuyorum zaten sıgamaz hemde tutunup kalkıyo asla yatmaz onda (

Binbir zahmetle uyutuyorum ya kapı çalıyor ya telefon ama ya
bu kapı çalması beni kırize sokardı tam uyuturdum biri gelirdi özellikle kaynanam bende kapı zilinin kaplosunu çıkardım bide dışardaki dırdırcılara bi çare bulsam ya bağıra bağıra konuşuyorlar yan komşu anlayışsızlar işte.tlf nuda sessize al yanında taşı ben öyle yapardım kızım da oğlum fazla takmıyor tlfnu.

kurma zaten çok tehlikeli benim yaptım tavan beşiğini ben bezden diktim çok yüksek boyu oğlum ayağa kalksada düşmez eşimde tavana demirden bişeyler yaptı çok güzel oldu ama artık küçük olduğu için sığmıyor paşa bey.sanmıyorum alışacağınıeskiler genelde tavan beşiğinde uyuturlarmış alışmışlarmı benim oğlanı yere yatırıyorum bazen gayet iyi uyuyor

Neti bulunca yaziyim dedim kizim cok istahsiz zaten reflusu vardi neyse saglikli olsunda bu face grubunu banada ozelden yazarsaniz sevinirim telden takip edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…