Benim oglum 15 subat dogumlu Bende kahvaltiyi ayri ayri veriyorum artik sofraya oturuyoruz beraber mama sandalyesi olmadigi icin yere indik hepberaber oglumuz icinBenim kızda 17 Şubat doğumlu
Kahvaltıları artık bulamaç değilde ayrı ayrı veriyorum.Ve bundan büyük zevk alıyorum :) Özellikle biz masada yerken o da mama sandaliyesinde severek yiyiyo.Ama tek yiyorsa vay halime ne reklamlar ne şebeklikler...Cevizle pekmezi karıştırıyorum ufak bi kasede.Yumurtanın sarısıyla peyniri karıştırıyorum bi kasede.Birde cici bebe bisküvisiyle bebek ekmeğini devam sütüyle eziyorum.
Gün içinde çorba yoğurt yiyor.Bizim yediklerimizden tattırıyorum.Ama tadımlık..
Fiziksel ve duygusal hareketlerine gelince ; bırbır bişeyler anlatıyor :)) Babasına aşık peşinden ayrılmıyo..Ara ara emeklesede genellikle sürünüyo.Koltuk kenarlarına tutunup bayağı tek başına durabiliyor .Alkış yapamıyoEl salladığımızda elini kaldırıp sonra geri indiriyor.
Bana da biraz ağır davranıyomuş gibi geliyor.Sizinkiler neler yapabiliyor?
Ayni benim oglum oturttugum yerde kaliyor ama yatarken falan elleri ayaklari cok hareket eder bizimkinin tek poposu kalkmiyo :) 3 subat dogumlu bu arada. Yurutec aldik ama onu da pek sevmedi onun üstünde de oturuyoBenim oglum 15 subat dogumlu Bende kahvaltiyi ayri ayri veriyorum artik sofraya oturuyoruz beraber mama sandalyesi olmadigi icin yere indik hepberaber oglumuz icinen buyuk zevki kasigi siniye vurmak elinden alincada bagiriyor..emeklemiyor surunmuyor sadece oturuyor :) okadar ...tutup kalkma yok ayakta durma yok ..hamur gibi yigiliyor heryere jolem o benim yurutecte geziyor cok seviyor yurutecini su sebiliyle oynamak en buyuk tutkusu her yer su icinde kaliyo kiziyorum hemen bagiriyor bana yine oynuyor ..alkislama yok by by gel gel ogretiyorum cak yapiyor buyuk bi cabayla onu ogrettim boyle bizden haberler
Kizlar birde size birsey soracagim oglum emzirirken gogsumu isiriyor ben ah deyincede bir agliyor bir agliyor ....aliniyor disinden sanirim halbuki kizmiyorum bile guluyorum hatta emsin diye ama o bunu takinti haline getirdi artik hic emmiyor isiriyor gozumun icibe bakiyor bende acidigi halde guluyorum acimadi oglum hadi em diyorum yine agliyor ama nasil bir agit anlatamam dudagi buze buze ..hic tepki vermeyincede surekli isiriyor bakiyor isiriyor bakiyor yani ben tepki verene kadar daha kotu isiriyor ...ne yapmaliyim bana bir akil verin lutfen hic emmiyor artik
Masallah canim ogluna :) guzel gelismis ..kansayiminada sevindim oyy cok tatlilar yaaaKızlar benim o minik oğlumun 8 aylık değerleri şöyleydi 9400 den şimdi 9800 gr. boyu da 72 cm den 73,5 cm. olmuş 13 günde gelişmiş baya şaşırdım 9 aylık olmasına 13 gün var.. Kan sayımı sonuçları da gayet iyiymiş arkadaşlar
Benimkide duskun degil canim memeye pek ben veriyorum zorla ama malesef o ilk tepkiyi vermis bulunmusumcanım bu ısırma olayını başka bebeklerde çok gördüğüm için ben çok dikkat etim ilk ısırdıgında asla tepki vermemliydin şimdi biliyo ve seni kulanıyo çok akıllılar asla unutmuyolar bişeyi benimkide ısırıyodu bakıyodu yüzüme nabcam diye hiç ne güldüm ne bardım ne agladım içime attım resmençok acısada tutttum kendimi sonra yapmadı şimdi altta iki dişi var üsttende geliyo korkuyorum bu sefer ısırınca nasıl dayanırım ama tepki vermemek gerekiyo arkadaşın oglu 1 yaşını yeni geçti 8 dişi var kızım bmemelerini kanatıyo annesi aglıyo oda kah kah gülüyo valla eşkiya bunlar :))) nasıl unuttursan bilmiyorum ısırdıgında elini sok yandan ama surat i,fadeni değiştirme yada ısırdıgında kaldır memeni kapat ama düşkün değil herelde memeye vermesen aramazsasa buda işe yaramaz bilemedim canım ya bende faceden bişi gördüm memeyi bıraktırmaya çalışan anneler birbirine akılveriyo yok salca sür yok bantla yok saçından yapıstır acı oje sür acaba biizmkilerde öle düşücekte bıraktırmaya calışıcazmı cogu bıraktılar zaten şubat bebekelrinin çogu tembel çıktı biizmkide düşkün değildi ama ek gıdaya geçeli sanki daha iyi yani hoplaya zıplaya emziriyoduma gzımdan öpücük sesi felan cıkararak herkez gülüyodu ben emzirirken sonra baktım ben istedigim onun acıktıgını düşündügüm zmanalrda zorla emziriyorum kendime ceki düzen verdim o sitemeden acıkmadan vermedim iyice acıkınca memeyi veriyorum severek emiyo eliyle elimi tutup okşuyo memeyi sevdiriyorum artık cici cici diye kıymatını bilmeye başladı oyun yapınca kapatıyorum gene yatıp istiyo acıyorum emiyo kalkınca kapatıyorum gene istiyo bu mucize bizim için çok sütüm yok bide isteksizdi kaçıcak diye korkuyodum ama şimdi çok şükür zaten ek gıda ve devam sütüde veriyorum süt artık antibiyotik benim için hastlaıkalrdan korunsun her damlaı şifa diye allah çok versin bol bol içsin kuzularımız
Ayni benim kiz. Son 4-5 gundur cok değişti. Ciglik bağırma uyumama... Zaten ek gidaya yeni basladim yemedigi icin.simdide yemiyo ama 2 kasik 3 kasik alisacak artik. Su bagirma ve ciglik olayi misafirler vardi yatili 4 gun kaldilar ogullari 2 yasinda şımarık bi erkek cocuk. Ondan ogrendi. Keske ogrenmeseydiGunayydiinn guzel anneler ..ben ogluma hirka oruyordum bitticok sevimli oldu sicacik giydirdim ..pek bilmem orguyu ama dergiden baka baka isledim
Oglum iki gundur cok agliyor acaba ikinci disiimi cikacak ..ne zormus ya dis cikarmasibizde ayakta sallanarak uyuyoruz veya besiginde sallaniyor salliyorum salliyorum besikte uyuyor tam arkami donul gidecegim ciglik atiyor aglamada degil bildiginiz ciglik ogrendi oglum herseye ciglik atiyor sonra oksuruyor bogazini tahris ediyor... corba yapiyorum sebzeyle tussuz.. yerken titriyo resmen yaa ..begenmiyor bi titriyo bi titriyor midesi bulaniyor..nasil alistiracagim bilmiyorum bizim yemeklerden yagli salcali tuzlu bayila bayila yiyor ...demek kuzularimiz genel olarak benziyorlar ..
Anaaam kan mı alacaklar yaa. Sağlık ocağı ararsa tlfonu açmayayım bari
Canım üzgünüm ama bıraktılar mı bir daha almıyorlar. Benim kızım da 1 ay önce tamamen bıraktı. Onun öncesinde de sadece geceleri emiyordu. İlk günler çoook üzüldüm, sanki aramızdaki bağ kopmuş gibi geldi ama napalım... sonra alıştım :))
E daha çok var canım. Anam, yoksa sen başladın mı hazırlıklara ? Programlı annenin hali başka
Kızlar dün kadın doğuma gitmiştim. Dr genel bir tahlil yapalım dedi. Maalesef tiroid problemim çıktı. TSH yükselmiş. Yıllarca hipertiroidden çekmiştim, şimdi de hipotiroid çıktı başıma. Dr neden şikayetlerinden bahsetmedin diye beni fırçaladı. İyi de ben sürekli yorgunluk halimin, uykusuzluğumun, gerginliğimin hep doğum sonrası olan bir yorgunluk olduğunu sanmıştım..... İlaç başladık. Umarım bu depresif ve mutsuz halimden çıkarım artık....
daha almadım bir şey ama Düşünceler başladı tabiacale ediyorum şimdi planlayıp yakın zamanda alırım
brnde dün Dr a gittim şükür sorun yok ikinciyi hemen yap dedi..
sende ilaçları aksatma canım bir an önce geçer inşallah
Ayni benim kiz. Son 4-5 gundur cok değişti. Ciglik bağırma uyumama... Zaten ek gidaya yeni basladim yemedigi icin.simdide yemiyo ama 2 kasik 3 kasik alisacak artik. Su bagirma ve ciglik olayi misafirler vardi yatili 4 gun kaldilar ogullari 2 yasinda şımarık bi erkek cocuk. Ondan ogrendi. Keske ogrenmeseydi( uyumak istemiyo ciglik yemek istemiyo ciglik oyun istiyo ciglik o sese dayanamiyorum. Yuksek sesi pek sevmiyorum[/Q
Bende dayanamiyorum bazen yaa okadar cok ciglik atiyorki sabahin besinde cigliklar yankilaniyor odada komsular bu niye bagiriyor agliyor hasta mi diyolar halbuki onu huy etmis kendine mutluysada ciglik atiyor mutsuzsada ...gelen cocuklar bagirdikca bizimkide karsilik veriyor ...ogreniyorlar iste
Gecmis olsun canim ..insallah iyidir bebisinkızlar bebeklerinize dikkat edin 4 gün hastanede yattık rota virüs olmuş oğlum ishal,kusma,ateş vardı sakın ihmal etmeyin sulardan olmuş dedişimdi daha iyiyiz selametle kalın...
Aman sakın ikinciyi yapıyım deme. Benim biri iki iki yaşında biri 14 şubat doğumlu kafayı yedim. Şuan hastaneye yatırsalar bir sene çıkarmazlar herhalde okadar sinirlerim harap. Ne uyku var ne sosyal hayat 11 kasımda işe başlıycam bide onun stresi nasıl bırakıckam bunları onu düşünerekte kafayıyı yiyiyorum
iki kardeş arasında 4-5 yaş olması gerek benim büyüğümde daha konuşamıyor kendini ifade edemiyor oda bezleniyor akşama kadar alt değiştiriyorum mama yapıyorum ömrüm kaka temizlemekle geçiyor
Evet yaa o nasıl bir desibeldir.. Markette falan bütün millet seyrediyorAyni benim kiz. Son 4-5 gundur cok değişti. Ciglik bağırma uyumama... Zaten ek gidaya yeni basladim yemedigi icin.simdide yemiyo ama 2 kasik 3 kasik alisacak artik. Su bagirma ve ciglik olayi misafirler vardi yatili 4 gun kaldilar ogullari 2 yasinda şımarık bi erkek cocuk. Ondan ogrendi. Keske ogrenmeseydi( uyumak istemiyo ciglik yemek istemiyo ciglik oyun istiyo ciglik o sese dayanamiyorum. Yuksek sesi pek sevmiyorum
Aaaa çok geçmiş olsun. Rotavirüs aşısı yaptırmamış mıydın canım ??kızlar bebeklerinize dikkat edin 4 gün hastanede yattık rota virüs olmuş oğlum ishal,kusma,ateş vardı sakın ihmal etmeyin sulardan olmuş dedişimdi daha iyiyiz selametle kalın...
Ayy güldürdün beni yaa. Harbiden işin zor ne diyeyim. Olsun güzel tarafından bak, ikisi bir arada büyüyüp gidecek işte..Aman sakın ikinciyi yapıyım deme. Benim biri iki iki yaşında biri 14 şubat doğumlu kafayı yedim. Şuan hastaneye yatırsalar bir sene çıkarmazlar herhalde okadar sinirlerim harap. Ne uyku var ne sosyal hayat 11 kasımda işe başlıycam bide onun stresi nasıl bırakıckam bunları onu düşünerekte kafayıyı yiyiyorum
iki kardeş arasında 4-5 yaş olması gerek benim büyüğümde daha konuşamıyor kendini ifade edemiyor oda bezleniyor akşama kadar alt değiştiriyorum mama yapıyorum ömrüm kaka temizlemekle geçiyor
Yok CNN düşünmüyorum bu gidişle zor zaten benimle aynı zamanda başlıyorsun işe
ama sen güzel yanını düşün büyüsünler onlar çok iyi olacaklar sende emeğinde övüneceksiniz..
kızlar bebeklerinize dikkat edin 4 gün hastanede yattık rota virüs olmuş oğlum ishal,kusma,ateş vardı sakın ihmal etmeyin sulardan olmuş dedişimdi daha iyiyiz selametle kalın...
Aman sakın ikinciyi yapıyım deme. Benim biri iki iki yaşında biri 14 şubat doğumlu kafayı yedim. Şuan hastaneye yatırsalar bir sene çıkarmazlar herhalde okadar sinirlerim harap. Ne uyku var ne sosyal hayat 11 kasımda işe başlıycam bide onun stresi nasıl bırakıckam bunları onu düşünerekte kafayıyı yiyiyorum
Ahaa bir bimci dahakızlar bimde uyku tulumları var çok güzel elleri eldivenli ayakları lastikli hemen sabah koşup aldık :))) pembişş pembişşş koşun kaçırmayınbiizmki makinada yıkanıyo akşama kadar kurutalım waikikinin kalıpları çok geniş kızıma bol geliyo bunun kesimi çok güzel
kızlar merhaba, 2gün önce oğlumu sünnet ettirmek için doktora götürdük, uyuşturucu krem sürdüler 1 saat beklettiler ücreti falan ödedik ameliyathaneye girdik eşimle beraber, doktor baktı sünnet etmeyelim bu çocuk şişman çok sorunlu olur sünneti dedi, bekleyelin ne zaman zayıflarsa o zaman yapalım dedi,, artık 1 mi 3 mü 5 mi kaç yaşında zayıflarsa o zaman yaptıracağız. tüm hayallerim yıkıldı yaa ben aklı ermeden sünnet işi bitsin diyordum kısmet olmadı. hayırlısı buymuş demekki. bu arada oğlum 28 şubat doğımlu ve 10 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?