2014 Şubat Anneleri

Benim oglum 15 subat dogumlu Bende kahvaltiyi ayri ayri veriyorum artik sofraya oturuyoruz beraber mama sandalyesi olmadigi icin yere indik hepberaber oglumuz icin en buyuk zevki kasigi siniye vurmak elinden alincada bagiriyor..emeklemiyor surunmuyor sadece oturuyor :) okadar ...tutup kalkma yok ayakta durma yok ..hamur gibi yigiliyor heryere jolem o benim yurutecte geziyor cok seviyor yurutecini su sebiliyle oynamak en buyuk tutkusu her yer su icinde kaliyo kiziyorum hemen bagiriyor bana yine oynuyor ..alkislama yok by by gel gel ogretiyorum cak yapiyor buyuk bi cabayla onu ogrettim boyle bizden haberler

Kizlar birde size birsey soracagim oglum emzirirken gogsumu isiriyor ben ah deyincede bir agliyor bir agliyor ....aliniyor disinden sanirim halbuki kizmiyorum bile guluyorum hatta emsin diye ama o bunu takinti haline getirdi artik hic emmiyor isiriyor gozumun icibe bakiyor bende acidigi halde guluyorum acimadi oglum hadi em diyorum yine agliyor ama nasil bir agit anlatamam dudagi buze buze ..hic tepki vermeyincede surekli isiriyor bakiyor isiriyor bakiyor yani ben tepki verene kadar daha kotu isiriyor ...ne yapmaliyim bana bir akil verin lutfen hic emmiyor artik

Ayni benim oglum oturttugum yerde kaliyor ama yatarken falan elleri ayaklari cok hareket eder bizimkinin tek poposu kalkmiyo :) 3 subat dogumlu bu arada. Yurutec aldik ama onu da pek sevmedi onun üstünde de oturuyo

canım bu ısırma olayını başka bebeklerde çok gördüğüm için ben çok dikkat etim ilk ısırdıgında asla tepki vermemliydin şimdi biliyo ve seni kulanıyo çok akıllılar asla unutmuyolar bişeyi benimkide ısırıyodu bakıyodu yüzüme nabcam diye hiç ne güldüm ne bardım ne agladım içime attım resmen çok acısada tutttum kendimi sonra yapmadı şimdi altta iki dişi var üsttende geliyo korkuyorum bu sefer ısırınca nasıl dayanırım ama tepki vermemek gerekiyo arkadaşın oglu 1 yaşını yeni geçti 8 dişi var kızım bmemelerini kanatıyo annesi aglıyo oda kah kah gülüyo valla eşkiya bunlar :))) nasıl unuttursan bilmiyorum ısırdıgında elini sok yandan ama surat i,fadeni değiştirme yada ısırdıgında kaldır memeni kapat ama düşkün değil herelde memeye vermesen aramazsasa buda işe yaramaz bilemedim canım ya bende faceden bişi gördüm memeyi bıraktırmaya çalışan anneler birbirine akılveriyo yok salca sür yok bantla yok saçından yapıstır acı oje sür acaba biizmkilerde öle düşücekte bıraktırmaya calışıcazmı cogu bıraktılar zaten şubat bebekelrinin çogu tembel çıktı biizmkide düşkün değildi ama ek gıdaya geçeli sanki daha iyi yani hoplaya zıplaya emziriyoduma gzımdan öpücük sesi felan cıkararak herkez gülüyodu ben emzirirken sonra baktım ben istedigim onun acıktıgını düşündügüm zmanalrda zorla emziriyorum kendime ceki düzen verdim o sitemeden acıkmadan vermedim iyice acıkınca memeyi veriyorum severek emiyo eliyle elimi tutup okşuyo memeyi sevdiriyorum artık cici cici diye kıymatını bilmeye başladı oyun yapınca kapatıyorum gene yatıp istiyo acıyorum emiyo kalkınca kapatıyorum gene istiyo bu mucize bizim için çok sütüm yok bide isteksizdi kaçıcak diye korkuyodum ama şimdi çok şükür zaten ek gıda ve devam sütüde veriyorum süt artık antibiyotik benim için hastlaıkalrdan korunsun her damlaı şifa diye allah çok versin bol bol içsin kuzularımız

Kızlar benim o minik oğlumun 8 aylık değerleri şöyleydi 9400 den şimdi 9800 gr. boyu da 72 cm den 73,5 cm. olmuş 13 günde gelişmiş baya şaşırdım 9 aylık olmasına 13 gün var.. Kan sayımı sonuçları da gayet iyiymiş arkadaşlar

Masallah canim ogluna :) guzel gelismis ..kansayiminada sevindim oyy cok tatlilar yaaa

Benimkide duskun degil canim memeye pek ben veriyorum zorla ama malesef o ilk tepkiyi vermis bulunmusum bilmiyordum boyle zeki olduklarini ..kizim 14 aylikti ilk disini cikardiginda onda boyle birsey yasamamistim disi cikmadan birakmisti ...bunun da disi cikinca isiracagi aklima bile gelmemisti bi anda isirinca bagirdim ..bunuda nasil kullaniyor anlatamam isirip agzima bakiyor gozlerime bakiyor ne desem aglamaya hazir bu saate kadar denedim ama hep ayni isiriyor yuzume bakiyor ..allahim napcam ki ben emmesinide cok istiyorum ..sen guzel yol izlemissin valla ...tepki gostermeyip :) meme cici cok hosuma gitti valla bende cici cici desem isirmaz belki :) o salca olayini hic soyleme canim valla kac kosi var etrafimda zorla kestiler kimisi annesine bile birakti keserken ama bizim kuzular birakmaya hevesliler ..

Ayni benim kiz. Son 4-5 gundur cok değişti. Ciglik bağırma uyumama... Zaten ek gidaya yeni basladim yemedigi icin.simdide yemiyo ama 2 kasik 3 kasik alisacak artik. Su bagirma ve ciglik olayi misafirler vardi yatili 4 gun kaldilar ogullari 2 yasinda şımarık bi erkek cocuk. Ondan ogrendi. Keske ogrenmeseydi( uyumak istemiyo ciglik yemek istemiyo ciglik oyun istiyo ciglik o sese dayanamiyorum. Yuksek sesi pek sevmiyorum

daha almadım bir şey ama Düşünceler başladı tabi acale ediyorum şimdi planlayıp yakın zamanda alırım

brnde dün Dr a gittim şükür sorun yok ikinciyi hemen yap dedi..
sende ilaçları aksatma canım bir an önce geçer inşallah

kızlar bebeklerinize dikkat edin 4 gün hastanede yattık rota virüs olmuş oğlum ishal,kusma,ateş vardı sakın ihmal etmeyin sulardan olmuş dedi şimdi daha iyiyiz selametle kalın...

Aman sakın ikinciyi yapıyım deme. Benim biri iki iki yaşında biri 14 şubat doğumlu kafayı yedim. Şuan hastaneye yatırsalar bir sene çıkarmazlar herhalde okadar sinirlerim harap. Ne uyku var ne sosyal hayat 11 kasımda işe başlıycam bide onun stresi nasıl bırakıckam bunları onu düşünerekte kafayıyı yiyiyorum
iki kardeş arasında 4-5 yaş olması gerek benim büyüğümde daha konuşamıyor kendini ifade edemiyor oda bezleniyor akşama kadar alt değiştiriyorum mama yapıyorum ömrüm kaka temizlemekle geçiyor

kızlar bebeklerinize dikkat edin 4 gün hastanede yattık rota virüs olmuş oğlum ishal,kusma,ateş vardı sakın ihmal etmeyin sulardan olmuş dedi şimdi daha iyiyiz selametle kalın...
Gecmis olsun canim ..insallah iyidir bebisin

Yok CNN düşünmüyorum bu gidişle zor zaten benimle aynı zamanda başlıyorsun işe
ama sen güzel yanını düşün büyüsünler onlar çok iyi olacaklar sende emeğinde övüneceksiniz..

Evet yaa o nasıl bir desibeldir.. Markette falan bütün millet seyrediyor, eşim bazen ağzını kapatıyor
Aaaa çok geçmiş olsun. Rotavirüs aşısı yaptırmamış mıydın canım ??

Ayy güldürdün beni yaa. Harbiden işin zor ne diyeyim. Olsun güzel tarafından bak, ikisi bir arada büyüyüp gidecek işte..

Yok CNN düşünmüyorum bu gidişle zor zaten benimle aynı zamanda başlıyorsun işe
ama sen güzel yanını düşün büyüsünler onlar çok iyi olacaklar sende emeğinde övüneceksiniz..

Neeeee ikinci miiiii huni takıp gezeriz artık herhalde :)) Bebişe annen mi bakacak işe başlayınca ?

geçmiş olsun cnaım aşı yaptırmışmıydın bide su çeşme suyumu kullanıyosun hazır sumu hazırsa markası ne çünkü salgın var hazır suları bile kaynatın diyolar bende çogu kaynatıyorum ama bazen acil olunca olmuyo ( gecenin bi vakti olunca

allah kolaylık versin canım seni anlamamaız imkansız düşüncesi bile korkunç geliyo rabbim vaktini zmanını bilir 6 sene cocuk istedikten sonra oldu çoooooooooooooooooook istedim bi olsun arka arkaya allah ne kadar veririse dedi m hep ama öyle değilmiş o işler dogurmakta çok zordu evlat sahibi olmakta çok ama çok zordu benim için ama büyütmek daha zormuş :))

kızlar bimde uyku tulumları var çok güzel elleri eldivenli ayakları lastikli hemen sabah koşup aldık :))) pembişş pembişşş koşun kaçırmayın biizmki makinada yıkanıyo akşama kadar kurutalım waikikinin kalıpları çok geniş kızıma bol geliyo bunun kesimi çok güzel

Ahaa bir bimci daha bende sabah bimden kızıma termos aldim içinde 3 tane kapaklı kabı var ve catali kaşığı güzel bi takım parkta dışarda gezmeye giderken corbasini yogurdunu meyvesini koyucam sıcak olan sıcak soğuk olan soğuk durcak derli toplu 30 tl onu aldım bide eğitici piyanom diye bezden fisir fisir piyano tuşu hayvan sesleri müzikler çalıyor baktıkça 12 ay diyor zaten şurda 3 aya yaşlarına gircekler oda 15 tl kızıma bunları aldım tulum vardı 12 18 aynı tek kalmış başka yoktu bide kesimine falan guvenemedim az daha ekler mağazadan alırım dedim

kızlar merhaba, 2gün önce oğlumu sünnet ettirmek için doktora götürdük, uyuşturucu krem sürdüler 1 saat beklettiler ücreti falan ödedik ameliyathaneye girdik eşimle beraber, doktor baktı sünnet etmeyelim bu çocuk şişman çok sorunlu olur sünneti dedi, bekleyelin ne zaman zayıflarsa o zaman yapalım dedi,, artık 1 mi 3 mü 5 mi kaç yaşında zayıflarsa o zaman yaptıracağız. tüm hayallerim yıkıldı yaa ben aklı ermeden sünnet işi bitsin diyordum kısmet olmadı. hayırlısı buymuş demekki. bu arada oğlum 28 şubat doğımlu ve 10 kilo

Ya benimkide 10.300 gr bende istiyyodum sünneti ne yani yapmıyolar mı?
kilolayla ne alakası varki 10 kilo ama benimki hiç öle göbek felan yok normal bir bebek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…