2014 Şubat Anneleri

ben kahvaltıyı bi türlü çesitlendremiym farklı bişe vernce yemiyo oğlm

toplu alıntı yapamadmbu arada bez bebeğimin bacağına cok iz yapıyo gevşek bağladm bi büyük no aldm gene aynı ve emeklediği için dizleri morarmış aynı durumu yaşayan var mı. ne yaptınız

toplu alıntı yapamadmbu arada bez bebeğimin bacağına cok iz yapıyo gevşek bağladm bi büyük no aldm gene aynı ve emeklediği için dizleri morarmış aynı durumu yaşayan var mı. ne yaptınız
canim kizimin bezde bacaklari iz kaliyor buyuk no aldim yine ayni iz cikariyor..bide masallah kizim tombistirr ondan iz cikiyor..

benm oğlumun dişi çıktı ama aynı huysuzlukları devam ediyocok yoruluyorm özellikle geceleri tükenyrm resmen
biricikm bizdede huysuzluk cok yaw .disimiz yok ama nerdeyse ik iaydir bole bencede disle alakasi yokherseyden cabuk sıkılıyo hemeen mizirdaniyo olmadi bagirircasina agliyohic sebep yokken kimi hiperaktif diyo kimisi sinirli diyo

demekki bacaklari tombul

daha buyuk bez alsan bu seferde buyuk gelir kaka disari cikabilir ama denemekte fayda varoglum emekliyo ama dizlerinde morarma yok

evris avatarindaki oglun cok yakisikli masallahrenklimi gosleri

kislar ya oglum dogdugundan beri cok terliyo..8 aylik oldu halen terliyo..hep doktoruna sormayi unutuyorumsizdede oluyomu terlemesadece basi terliyo vucutta yok..evin sicakligi normal kalin asla giydirmem..uzerine sadece ince ortu örterim allahim bi kalkiyo basi su icinde yatttigi yer su dokulmus gibibas altina pamuklu örtu ortuyom yine ayni

canim benim kizim yazin cok tetliyordu ama simdi hic terlemiyor istersen doktoruna sor..

hayırlı olsun kınanızama 6 kınası ne anlamadm. niye 6 ay

sao bursada var bu kız bbeklere dogunca 6 aylık olunca kına yapılıyo :)) biz 8 aylık yaptık sitenin altında baya büyük bişi oldu eş dost akrabalar gwldi ben sohbetli ilahili aptım isteyen oynamalı yapar kızıma kaftan giydirdik ellerine kına yaktık takı bile oldu bildigin kına yani

canim kizimin bezde bacaklari iz kaliyor buyuk no aldim yine ayni iz cikariyor..bide masallah kizim tombistirr ondan iz cikiyor..

biricikm bizdede huysuzluk cok yaw .disimiz yok ama nerdeyse ik iaydir bole bencede disle alakasi yokherseyden cabuk sıkılıyo hemeen mizirdaniyo olmadi bagirircasina agliyohic sebep yokken kimi hiperaktif diyo kimisi sinirli diyo
sanki benm oğlumu anlatmışşın canm uyurken bile bacakları durmuyo
demekki bacaklari tombul
daha buyuk bez alsan bu seferde buyuk gelir kaka disari cikabilir ama denemekte fayda varoglum emekliyo ama dizlerinde morarma yok
bacakları pek tombul da sayılmaz ama
önceden oğlumun da öyleydi dr vitamin eksiklği demişti şimdi ise sadece vücudu terliyo
hımm diş buğdayını biliyrm dabunuduymamıştm

Canim benkmkide ayni sadece basi terliyor asiri terliyo yattigi yer islak alni boncuj boncuk ben dokyora sordum d vitamini eksiligi dedi damlayyi duzenli ver gecer dedi ama gecnedi

Canim sana bakiyordum bende nasil oldu bebisin insallah iyilesmistir...

hosgeldin zerenim ses ver yaw sende gelmiyosun

bu bebekler nezaman gececek ek gidaya anlamiorum8 aylik oldular 9 olacaklar yakindadisi ciktimi kizinin

Iki disimiz kocaman oldu teyzesi :) benimkininde basi terlemeye basladi d vitaminini duzenli vermiyorum ondan demekki. Yazin güneşe ciktigimiz icin olmuyodu.duzenli veriyim bakalim ins duzelir.ek gida 2 kasigi nazla yemeye calisiyo. Ama artik pes etmicem dedigin gibi 9 aylik oldular. Az da olsa yesin tadini bilsin yeter napiyim artik. Ins duzelir. Canim cok giremiyorum baya bi gelen giden oldu yatili kaldilar misafirler. Biz bi yerlere gittik 1 ay gecmis.10 gun sonrada sinavim var.ondan sonra rahat rahat gelir sohbet ederim

maşallah demek 2 dediniz var darısı başımıza

gel artık iyi oluyo paylaşım yapmak göremeyince merak ediyorum

yaw ben d vitamini dogdugundan beri veriyorum yine terliyo ya normal yada tiroid yada bi vitamini eksik demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…