ben kahvaltıyı bi türlü çesitlendremiym farklı bişe vernce yemiyo oğlmHerkese günaydıııın :)) Kuzucuk uyuyor ben de çay içiyorum
Dün uyku tulumu aldım sıpama ama galiba giyemeyecek :)) Akşam gülmekten öldük yaa. Yıkayıp ince bir pijama, üstüne de uyku tulumunu giydirdik. Beşiğine koyduk. Bebiş uyumak için yan dönmeye çalıştı, 1 hamle de dönemedi, 2-3 derken ıhlayıp pıhlamaya başladı. Yaa halini görmeniz lazım, zavallım tulum yüzünden dönemiyor, kaplumbağa gibi kaldı, napıcagını şaşırdı, ağlamıyorda, nasıl zorlanıyor garibim.. Hemen çıkardık tulumu, kadife tulumunu giydirdik, beşiğe koyar koymaz döndü totosunu uyudu :)))
Bu arada daha önce yazmışmıydım bilmiyorum ama, drumuz bize haftaya yumurtanın beyazını vermemi söyledi. Ben yine de ay sonuna kadar bekleyip ondan sonra vericem ..
katiliyorum sana benim kizim hic sevmedii..yaw bence eziyet uyku tulumukim istemez rahat biseyle uyumayi giydirmem ben oyle cok kalin seyler
canim kizimin bezde bacaklari iz kaliyor buyuk no aldim yine ayni iz cikariyor..bide masallah kizim tombistirr ondan iz cikiyor..toplu alıntı yapamadmbu arada bez bebeğimin bacağına cok iz yapıyo gevşek bağladm bi büyük no aldm gene aynı ve emeklediği için dizleri morarmış aynı durumu yaşayan var mı. ne yaptınız
biricikm bizdede huysuzluk cok yaw .disimiz yok ama nerdeyse ik iaydir bole bencede disle alakasi yokbenm oğlumun dişi çıktı ama aynı huysuzlukları devam ediyocok yoruluyorm özellikle geceleri tükenyrm resmen
demekki bacaklari tombultoplu alıntı yapamadmbu arada bez bebeğimin bacağına cok iz yapıyo gevşek bağladm bi büyük no aldm gene aynı ve emeklediği için dizleri morarmış aynı durumu yaşayan var mı. ne yaptınız
taube kac numaraya gectinizkatiliyorum sana benim kizim hic sevmedii..
canim benim kizim masallah 9850gr bende 4 numara kullaniyorum..taube kac numaraya gectiniz
oglum 8,5 kilo 4+ kullaniyorum ben
masallahcanim benim kizim masallah 9850gr bende 4 numara kullaniyorum..
canim benim kizim yazin cok tetliyordu ama simdi hic terlemiyor istersen doktoruna sor..kislar ya oglum dogdugundan beri cok terliyo..8 aylik oldu halen terliyo..hep doktoruna sormayi unutuyorumsizdede oluyomu terleme sadece basi terliyo vucutta yok..evin sicakligi normal kalin asla giydirmem.. uzerine sadece ince ortu örterim allahim bi kalkiyo basi su icinde yatttigi yer su dokulmus gibi bas altina pamuklu örtu ortuyom yine ayni
busefer 5 numara alicam..belki o zaman iz cikatmaz.masallahama bezi kucukmus bize kucuk geldi 4 nuamara ben pampers kullaniyorum sandimki siz 5 numaraya gectiniz
hayırlı olsun kınanızama 6 kınası ne anlamadm. niye 6 ay
büyük no da fayda etmedicanim kizimin bezde bacaklari iz kaliyor buyuk no aldim yine ayni iz cikariyor..bide masallah kizim tombistirr ondan iz cikiyor..
canim kizimin bezde bacaklari iz kaliyor buyuk no aldim yine ayni iz cikariyor..bide masallah kizim tombistirr ondan iz cikiyor..
sanki benm oğlumu anlatmışşın canm uyurken bile bacakları durmuyobiricikm bizdede huysuzluk cok yaw .disimiz yok ama nerdeyse ik iaydir bole bencede disle alakasi yokherseyden cabuk sıkılıyo hemeen mizirdaniyo olmadi bagirircasina agliyo hic sebep yokken kimi hiperaktif diyo kimisi sinirli diyo
bacakları pek tombul da sayılmaz amademekki bacaklari tombul
daha buyuk bez alsan bu seferde buyuk gelir kaka disari cikabilir ama denemekte fayda varoglum emekliyo ama dizlerinde morarma yok
önceden oğlumun da öyleydi dr vitamin eksiklği demişti şimdi ise sadece vücudu terliyokislar ya oglum dogdugundan beri cok terliyo..8 aylik oldu halen terliyo..hep doktoruna sormayi unutuyorumsizdede oluyomu terleme sadece basi terliyo vucutta yok..evin sicakligi normal kalin asla giydirmem.. uzerine sadece ince ortu örterim allahim bi kalkiyo basi su icinde yatttigi yer su dokulmus gibi bas altina pamuklu örtu ortuyom yine ayni
hımm diş buğdayını biliyrm dabunuduymamıştmsao bursada var bu kız bbeklere dogunca 6 aylık olunca kına yapılıyo :)) biz 8 aylık yaptık sitenin altında baya büyük bişi oldu eş dost akrabalar gwldi ben sohbetli ilahili aptım isteyen oynamalı yapar kızıma kaftan giydirdik ellerine kına yaktık takı bile oldu bildigin kına yani
Canim benkmkide ayni sadece basi terliyor asiri terliyo yattigi yer islak alni boncuj boncuk ben dokyora sordum d vitamini eksiligi dedi damlayyi duzenli ver gecer dedi ama gecnedikislar ya oglum dogdugundan beri cok terliyo..8 aylik oldu halen terliyo..hep doktoruna sormayi unutuyorumsizdede oluyomu terleme sadece basi terliyo vucutta yok..evin sicakligi normal kalin asla giydirmem.. uzerine sadece ince ortu örterim allahim bi kalkiyo basi su icinde yatttigi yer su dokulmus gibi bas altina pamuklu örtu ortuyom yine ayni
Canim sana bakiyordum bende nasil oldu bebisin insallah iyilesmistir...Canım dis çıkınca geçti mi peki bizinkide herhalde disten birde mide gazi şimdi gülüyor, kulağını xekistiriyo ve ikide bir gegiriyor . Eşim bu büyüsün balığa gidicem diyo. O günler gelsin çok mutlu olurum. Anne olmak ne zormus, izmire gideyim annemi opucuklere bogcam
hosgeldin zerenim ses ver yaw sende gelmiyosun
bu bebekler nezaman gececek ek gidaya anlamiorum8 aylik oldular 9 olacaklar yakinda disi ciktimi kizinin
maşallah demek 2 dediniz var darısı başımızaIki disimiz kocaman oldu teyzesi :) benimkininde basi terlemeye basladi d vitaminini duzenli vermiyorum ondan demekki. Yazin güneşe ciktigimiz icin olmuyodu.duzenli veriyim bakalim ins duzelir.ek gida 2 kasigi nazla yemeye calisiyo. Ama artik pes etmicem dedigin gibi 9 aylik oldular. Az da olsa yesin tadini bilsin yeter napiyim artik. Ins duzelir. Canim cok giremiyorum baya bi gelen giden oldu yatili kaldilar misafirler. Biz bi yerlere gittik 1 ay gecmis.10 gun sonrada sinavim var.ondan sonra rahat rahat gelir sohbet ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?