2014 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım bende salliyorum suan ceylini uyusun yemek yapmam lazım yada yapmam dün gece ilk defa salamadim ceylini yanıma yatirdim uyuması ni bekledim biraz tavan izledi ih mih yaptı kalkmaya çalıştı ama uyudu sonra bundan sonra öyle denicem

kızlar biz bugün balıkesir gönene gidiyoruz. gelemeyeceğim %95. internet her yerde yok. tel den girersem belki o zaman. merak etmeyin diye söyledim. en geç 13:30 gibi yola çıkıcaz. heminize allah ısmarladık. sağlıcakla kalın. bebişleri öpüyorum.

doğru diyorsun canım. bide çağırsak 20 kişi olucaz. ne yapsın insan hevesli oluyor. emir metede tapşini tapşini tamama, deyip alkış yapınca oda alkış yapıyo. birde. emir pop müzikleri çok seviyo bide. pop müzik duysun eller kollar hareketleniyo.

canım benim 3 çocuğum var. aralarında 12 yaş var. kızım bazen uyutuyor benim işim olunca emiri. oğlumda oynatıyor.

anladım canım..peki yüzde kaç görüyor?
raporun %100 görmüyor yazıyo ama ışık hissi var birde ışık olunca karaltı olarak görüyor ama bu kaç dersen bazen doğru biliyor, bazen yanlış. genelde yanlış. renk falan görmüyor.

herkesler parkta. ben sömestırda götürürüm. yarın götürebilirim. salıncağa bir kez bindik. oda 1-2 dakikalığına. parka uğradık sadece. site parkına. emir öyle sıkı tutundu ki. indirmekte zorlandım salıncaktan. ona kalsa hep sallanacak.

Jelibon hayırlı yolculuklar degisiklik olur hava al gel bizim yerimizede

bence 1 yaşına kadar gayret canım. ben ezireiyorum. bey efendi bıraktı emmeyi 6 ayda.

canım bizim kornia'da sorun yok. retina yırtılması var. sinir nakli olması gerek oda şuan yok.

Canim iyi yolcular...

Kimseler girmemiş yahu ogleden beri ben 2 gündür pek hamaratim geçen evi temizledim güzelce 2 3 tür çamaşır yıkadım dün ütü yaptim bugunde kızım uyurken kuru fasulye pilav salatami yaptım aksama ceylosa kıymalı ezogelin çorba yaptim tam oturdum uyandi çorba içti parka ciktik pazar gezdik geldik yoğurt mayaladim kızımın üstünü değiştirdim emzirdim şimdi uyutuyorum yoruldum uyusa da yemek yesem sizler Nerelerdesiniz

Aynen canim ben de sabahlari uyusun da ogle yemegini pisireyim diye gozunun icine bakiyorum yoksa uyanikken zor oluyor.mama sandalyesini mutfaga cekip oyle yemek yapiyorum ama 10 dk sonra sikiliyor pasam. Uyku konusu bizde cok degisken.dogdugundan beri sirayla kucakta gezdirerek uyutma, emzirerek uyutma, yanina yatip uyutma, ayakta sallama, simdi bu aralar yine kucakta uyutma seklinde gecti. Hasta oldugu icin dik uyumak istiyor sumukler tikamasin diye. 12 kiloyu kucakta 20 dk gezdirmenin tarifi yok tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…