zerenn bebisin nasil oldu alerjisi devam ediyor mu benim bi domates kaldi ki onu hala denwmedik sordum dr a bir yas hatta onuc aylik olsun da oyle dediCanim bizimkide kepingiyle ayni. Chicco polly. Cok pahali ama guzel bi ürün. Temizlemesi biraz dert oluyo bana. Belkide tembelligimdendir :) eline bisey verince ekmek falan kilifin aralarina kaciyo. Iki kilifli silinebiliyor ancak kirintilari dikis yerlerinde az da olsa kaliyo. Bugun disarda yemek yerken kizimi ikeanin antilop mama sandalyesine oturttuk. Tek parca walla temizlemesi kolay gibi. Portatif bi urun. Hatta esime bundan da alalim dedim tamam dedi. Bu hafta almayi düşünüyoruz ikeanin antilopundan. Bide ucuz yani 42 tl
Çok teşekkürler benimde haftasonu daha çok oluyor ama iş yerinde üç saatte sağabiliyorum genelde cumaya doğru azalma oluyo etrafta herkes en fazla dokuz aya kadar sağabildim deyince endişelendim biraz ne güzel hala sağıyorsun umut oldu banada tekrar sağol canım
zerenn bebisin nasil oldu alerjisi devam ediyor mu benim bi domates kaldi ki onu hala denwmedik sordum dr a bir yas hatta onuc aylik olsun da oyle dedi
canim nisanin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yillara.blogunu takip ediyorum birazdan bakicam.Günaydın kızlar ,
cumartesi doğum günümüzxü kutladık.
bloğuma ekledim. resimlerimizi bakmak isteyen olursa cekirdekaile0506 yazın çıkacak. :)
canim nisanin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yillara.blogunu takip ediyorum birazdan bakicam.
Canım baktım çok güzel olmuş allah uzun ömürlü sağlıklı yıllar versin sende çok guzelmissin güzel ailenle sevgiyle büyüsün minnosunGünaydın kızlar ,
cumartesi doğum günümüzxü kutladık.
bloğuma ekledim. resimlerimizi bakmak isteyen olursa cekirdekaile0506 yazın çıkacak. :)
Canim baktim cok begendim pastanizda cok guzel...mutlulugunuz daim olsun.ÇOK TEŞEkkür ederiz canım sağol :)
Canim hosgeldin nerelerdesin.gunes nasildir.Selam kızlarrrr nasılsınız?bebişleriniz nasıl? uzun zaman oldu özledim sizleri ya
hosbulduk canım.iyi Güneş teyzesi.cuma günü 1 yasına girdi cok şükür.... senin kuzucuk nasıl Taubem....Canim hosgeldin nerelerdesin.gunes nasildir.
Oo ne guzel dogum gununuz kutlu olsun nice mutlu yillara..mina cok sukur iyidir buaralar istahsiz olmus..buarada kendini özletme.hosbulduk canım.iyi Güneş teyzesi.cuma günü 1 yasına girdi cok şükür.... senin kuzucuk nasıl Taubem....
Canım baktım çok güzel olmuş allah uzun ömürlü sağlıklı yıllar versin sende çok guzelmissin güzel ailenle sevgiyle büyüsün minnosun
Canim baktim cok begendim pastanizda cok guzel...mutlulugunuz daim olsun.
Speedy hersey cok güzel olmus :) kizin cok tatli maşallah. Bide bi kac yaxi daha okudum. Emzirme haftasiyla ilgili ebeye gicik oldum. Hala emişiyosunuz ya şifa olsun kuzuma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?