anladım canım ufak bşeyde çekmiyolar zaten allahım ya kuzum benim melek onlar işte nasıl koruyo allah biz olsak neler olurdu öyle düşmeyle bidaha yaşatmasın en ufak acısını bilecanım benim mina 16 merdiven yuvarlandı ve düşerken kafasını vura vura düştü. doktora götürmek önemliydi allah korusun ya kafasında bir yerinde bir şey olsaydı. evet beyin tomografisinde çok radyasyon var doktor özellikle söyledi ama bakmamız gerek ne olduğunu bilmeliyiz ha geleceği göstermez ama şimdi bir şey varsa görürüz dedi. eşim e bana çelik yelek giydirdiler.mina yada çelik yelekle sardılar. allah ım bir daha göstermesin yeterki bununla geçmiş olsun.
Ben de boy uzatan corbayi bekliyorumatv de demir eksikliği kansızlık hakkında cocuk doktoru konuşuyo ve psikolog var izleyin derim
Ben evde degilim izleyemiyorum.Ben de boy uzatan corbayi bekliyorum
Yaptigi karisim 4-6 yas arasi çocuklar icinmis zatenBen evde degilim izleyemiyorum.
Nazlıedam mina kızım büyük geçmiş olsun Melekler korumuş seni...
anladım canım ufak bşeyde çekmiyolar zaten allahım ya kuzum benim melek onlar işte nasıl koruyo allah biz olsak neler olurdu öyle
düşmeyle bidaha yaşatmasın en ufak
acısını bile
Aminnn canım. Ev bulduk tatlım fsm ye gidiyorum nasipse :) biraz degisiklik yapilicak icinde. Bir aksilik olmazsa Pazartesi tasinicaz.yerleşeyim bekliyorum kizimla seni.
Hayirli olsun canim fsm civil civil caddesine yakin mi. Yazin
gorusucez ins botonikte kulturparkta felanda bulusup gezdiririz cocuklari ;- )
Kızlar uzun suredir sizleri takip ediyorum dedim ya... Söylemeden rahat edememmm. Hepiniz çok pozitifsiniz. Okuyup rahatlıyordum bir ara... Allah hepinizden razı olsun... Allah huzurumuzu bozmasın.
maşallah canım boy kilo çok iyi konuşması için sana tavsiyem yaptığın her işi konuşarak yap mesela ben soğan doğrarken yada evi temizlerken hep konuşuyorum anlamaz deme herşeyi anlıyorlar artık bol bol kitap oku.Gunayyydinnnn bi uykusuz gece daha bitti yatarken parol verdim az agladi uyuyamiyo ama ne dismis yahu bisuru azi disi var nadil cikcak bunlar((( bi abla dediki biri 20 gunde cikmis onlarin allahh dedim yandik
çok geçmiş olsun allahım korusun ceylini...Merhaba anneler, bizimkinin 12. ay boyu 82 cm kilosu 11.850. (geçen aydan bu yana sadece 50 gr almış) yürüme sadece elinden tutulduğunda var, konuşma yokbabababa dededede anniii gibi sesler var ama anlamlı ve yerinde değil. bakalım bekliyoruz. ilk yaş muayenemizde kan tahlili ve 3 aşı yapıldı. bizden son durumlar böyle...
size de çok geçmiş olsun bişeycik olmamasına cok sevindim allah korumuş...Gu
GunGünaydın ohh keyif yap bakalım benim zombi 7 bucukta kalktı oyun oynarken alnini masanın bacagina çarptı keskin tarafina aglamaktan yine uyudu biraz önce uyandi ben dinledim mi?nerde yoğurt mayala kıza çorba yap aksama yemek yap daha mutfaktan çıkmadan uyandi işte
Günaydın. Ben cok kötüyüm kızlar2 gun önce merdiven in güvenlik kapısı açık kalmış. Bir anlık dalgınlığım yüzünden. Mina nin ağlamasını duydum kostum ki merdivenlerin en üstünden yuvarlanıyor yetişemeden önüme düştü kuzum hemen cocuk hastanesine gittik ordan Uludağ universtesine tramva bölümüne sevk ettiler. Cok ağladık kızımda bende. Her yerinin röntgeni beyin tomografisi ultrason çekildi. Çekilmek cok cok zordu cok ağladı yavrum. Benim yüzümden oldu. O düşüşünü unutamıyorum. Gözümü kapattığım anda önümde canlanıyor cok şükür tek bir siyrigi bile yok ama ya birsey olsaydı meleğime. Benim yüzümden günlerdir kendimi topliyamiyorum
Canim sanki kizimi anlatiyorsun kizimda bana anne demiyor hiya diyor.gule gule yapmaz.oksuruk taklidini yapar zaten bi muzik duysa cildiriyor tv unutesinini tutuyor oynuyor diyorum kizim popunu salla saliyor ayyy yerim ben onu...buarada gozun aydin oglusun yurumeye baslamis darisi bizim basimiza..bizim dogum gunude cuma gunu....hoşgeldiniz zeynep ve sen :)
allah kolaylık versin biz 2 dişte kaldık dişin gelecegi de yok anlamadım inş. zahmetsiz ve ağrısız çıkarırı dişlerinin.
maşallah canım boy kilo çok iyi konuşması için sana tavsiyem yaptığın her işi konuşarak yap mesela ben soğan doğrarken yada evi temizlerken hep konuşuyorum anlamaz deme herşeyi anlıyorlar artık bol bol kitap oku.
çok geçmiş olsun allahım korusun ceylini...
size de çok geçmiş olsun bişeycik olmamasına cok sevindim allah korumuş...
bizden haberler yarın doğum günümüz var oğlum artık yürüyor gel dediğim an kahkaha atarak yanına geliyor,evde anne diyen olmadığı için tuhaf şekilde adımı söylüyor artık söylediğim bir çok şeyi anlıyor taklit ediyor kim öksürse oda öksürüyor radyoda parça çıkınca alkış yapıp mırıldanıyor ama inatla güle güle yapmıyor istemiyor bide sadece 2 diş var normal mi acaba...
Canim anne demiyor banaa ama baba diyor gorsen esim cok seviniyor ...diyorum mina alo yap elini kulagina goturuyor hiya diyor onu oyle gorunce col mutlu oluyorum...Yaw keşke oğlum adımı dese ama hep anne diyoi
Babayı 10 gündür diyo ama çoğunlukla babasına da anneeeeee diyo
Babasıda bozuluyor emirr ben babayım diyo
Ooyy kiyamam ben muhammede guzel gecmesine sevindim...Bizim doğum gününde guxel geçti şükür
Oğlum yiğenimi gorunce agladi ne ama yinede guzeldi
Zor resim cekindik aglamakliydi hep cunku
Bizim doğum gününde guxel geçti şükür
Oğlum yiğenimi gorunce agladi ne ama yinede guzeldi
Zor resim cekindik aglamakliydi hep cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?