2014 Şubat Anneleri

anladım canım ufak bşeyde çekmiyolar zaten allahım ya kuzum benim melek onlar işte nasıl koruyo allah biz olsak neler olurdu öyle düşmeyle bidaha yaşatmasın en ufak acısını bile

Ispanagi bildircin yumurtasinin kabugunu ezip icine katip pisircekmisiz piserken demir kaybi olmuyomus o zaman

Nazlıedam mina kızım büyük geçmiş olsun Melekler korumuş seni...

Nazlıedam mina kızım büyük geçmiş olsun Melekler korumuş seni...

Canım benim cok teşekkür ederiz. Korudu ya Rabbim daha kotusude olabilirdi şükür bununla atlattık.
Büyüttün demi ogluslari? Senin buyuk oğlan 12 yaslarindaydi demi ? İkinci tek gibi olmuştur.

anladım canım ufak bşeyde çekmiyolar zaten allahım ya kuzum benim melek onlar işte nasıl koruyo allah biz olsak neler olurdu öyle
düşmeyle bidaha yaşatmasın en ufak
acısını bile

Aminnn canım. Ev bulduk tatlım fsm ye gidiyorum nasipse :) biraz degisiklik yapilicak icinde. Bir aksilik olmazsa Pazartesi tasinicaz.yerleşeyim bekliyorum kizimla seni.

Aminnn canım. Ev bulduk tatlım fsm ye gidiyorum nasipse :) biraz degisiklik yapilicak icinde. Bir aksilik olmazsa Pazartesi tasinicaz.yerleşeyim bekliyorum kizimla seni.

Hayirli olsun canim fsm civil civil caddesine yakin mi. Yazin gorusucez ins botonikte kulturparkta felanda bulusup gezdiririz cocuklari ;- )

Hayirli olsun canim fsm civil civil caddesine yakin mi. Yazin
gorusucez ins botonikte kulturparkta felanda bulusup gezdiririz cocuklari ;- )

Fsm de İstanbul balıkçısı var onun arasında ev :) sırf caddeye yakın diye istedik. Cocuk parkı var yan tarafında. İstedikmi cadde ye çıkarız çocuklarla. Buralarda uzakta kaldık canım hep
evdeyiz park yok gece ses yok. Sessizliği
severim de burasida korku filmi gibi :)
Orda cocukları parka çıkartsam nasıl iyi gelir kızlara. Yazında buluşuruz gezeriz botanige gidip bisiklet binelim Ozge ne olur ya. Oyyy yaz gelsin artik.

hoşgeldiniz zeynep ve sen :)

Kızlar uzun suredir sizleri takip ediyorum dedim ya... Söylemeden rahat edememmm. Hepiniz çok pozitifsiniz. Okuyup rahatlıyordum bir ara... Allah hepinizden razı olsun... Allah huzurumuzu bozmasın.

allah kolaylık versin biz 2 dişte kaldık dişin gelecegi de yok anlamadım inş. zahmetsiz ve ağrısız çıkarırı dişlerinin.

Gunayyydinnnn bi uykusuz gece daha bitti yatarken parol verdim az agladi uyuyamiyo ama ne dismis yahu bisuru azi disi var nadil cikcak bunlar ((( bi abla dediki biri 20 gunde cikmis onlarin allahh dedim yandik
maşallah canım boy kilo çok iyi konuşması için sana tavsiyem yaptığın her işi konuşarak yap mesela ben soğan doğrarken yada evi temizlerken hep konuşuyorum anlamaz deme herşeyi anlıyorlar artık bol bol kitap oku.

çok geçmiş olsun allahım korusun ceylini...

size de çok geçmiş olsun bişeycik olmamasına cok sevindim allah korumuş...

bizden haberler yarın doğum günümüz var oğlum artık yürüyor gel dediğim an kahkaha atarak yanına geliyor,evde anne diyen olmadığı için tuhaf şekilde adımı söylüyor artık söylediğim bir çok şeyi anlıyor taklit ediyor kim öksürse oda öksürüyor radyoda parça çıkınca alkış yapıp mırıldanıyor ama inatla güle güle yapmıyor istemiyor bide sadece 2 diş var normal mi acaba...

Canim sanki kizimi anlatiyorsun kizimda bana anne demiyor hiya diyor.gule gule yapmaz.oksuruk taklidini yapar zaten bi muzik duysa cildiriyor tv unutesinini tutuyor oynuyor diyorum kizim popunu salla saliyor ayyy yerim ben onu...buarada gozun aydin oglusun yurumeye baslamis darisi bizim basimiza..bizim dogum gunude cuma gunu....

Yaw keşke oğlum adımı dese ama hep anne diyoi

Babayı 10 gündür diyo ama çoğunlukla babasına da anneeeeee diyo

Babasıda bozuluyor emirr ben babayım diyo
Canim anne demiyor banaa ama baba diyor gorsen esim cok seviniyor ...diyorum mina alo yap elini kulagina goturuyor hiya diyor onu oyle gorunce col mutlu oluyorum...

Bizim doğum gününde guxel geçti şükür

Oğlum yiğenimi gorunce agladi ne ama yinede guzeldi

Zor resim cekindik aglamakliydi hep cunku

nice musmutlu yaşlara canım hayırlı olsun yaşınız :)) fotograf bekliyorum herkezden sendende tabisi :) bakim muhammed yakışıklı olmuşmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…