- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Sosyolojim Bi tarif etsene kafandaki benivauuuuuuv masallah oglusun yakisikli ama annesi de pek guzel :))
kafamda seni coooook daha farkli canlandirmistim niyeyse:)
oyyy cok gecmis olsun. bu hafta topikteki bebislere noluyor boyle yaa. baban da soylemis zaten canim korkma yoktur biseyi. bildigim kadariyla ice gocik olmadikca korkmamak gerekiyormus.
Geçmiş olsun esra..yaw ben anlatsam bitmez düşme ve vurma hikâyemiz valla hemde nerdeyse hergün oğlum hiperaktif teKızlar selam, kızım kafasını kaloriferin kenarına çarptıçok ağlamadı. Babam da doktor sordum bişey olmaz ama daha dikkatli ol dedi. Ama yine de sizin başınıza da geldi mi daha önce diye sorayım dedim. Kaloriferin üstünde kedi vardı. Onunla oynayayım derken kedi atladı yere. O da dengesini kaybedim tam kaşının ustunu çarptı.
Oyle de... En önemlisi kafası. Gerçi onların kafası yumuşakmışGeçmiş olsun esra..yaw ben anlatsam bitmez düşme ve vurma hikâyemiz valla hemde nerdeyse hergün oğlum hiperaktif te
Ağzı patladı dişi kanadı burnu kanadı yara oldu kafası kaç defa şişti
Şükür hepsinidee atlatti
Hele Bi hafta önce ben salak mama sandalyesine koydum kemeri baglamadan
arkası donmemle çocuk şiddetli Bi şekilde burnu üstüne dustu
Yüksekliği bilirsin bide 80 cm.kendi boyu eklenirse baya bi yüksekten düşmüş oluyo
rabbim koruyor onları
Dizi değil de televizyon sektöründeyim.artik ulkede herkes bir sekilde yirtma derdinde.. sen de bu sektorde misin
Kafasını da çok çarptıOyle de... En önemlisi kafası. Gerçi onların kafası yumuşakmış
epey uzun zaman once burda bir arkadas yazmisti. hani su demet akalin var ya , onun kizi da subat bebegi imis. icimizden birisi o olabilir mi acaba demisti :)) simdi aklima o geldi. :)) bak sakin o olma. hic sevmiyorum o hatunu :)))))Dizi değil de televizyon sektöründeyim.
dur ozel msj atayim. :))))Sosyolojim Bi tarif etsene kafandaki beni
Çok merak ettim
epey uzun zaman once burda bir arkadas yazmisti. hani su demet akalin var ya , onun kizi da subat bebegi imis. icimizden birisi o olabilir mi acaba demisti :)) simdi aklima o geldi. :)) bak sakin o olma. hic sevmiyorum o hatunu :)))))
evet ama guya istege bagli. butun drlar biz yapilmasini tavsiye ediyoruz diyorlar.biz fecen hafta yaptirdik. problem cikmadi. madem bu kadar onemli niye asi takvimine almiyorlar ki... yok illaki cebimizden yaptiricaz.. yaptiramayacak durumda olan da vicdan azabi cekecek..1 yaş aşıları sonrası 18 aya kadar aşı yok değil mi? Arada menenjit var galiba isteğe bağlı
Aşı takvimi de sürekli değişiyor. Menenjit yokmuş bu yıla kadar. Bir de aşıları özelde değilde, aile hekimliğinde yaptırmak daha iyi. Daha taze ve soğuk zincire uyuyorlarmış.evet ama guya istege bagli. butun drlar biz yapilmasini tavsiye ediyoruz diyorlar.biz fecen hafta yaptirdik. problem cikmadi. madem bu kadar onemli niye asi takvimine almiyorlar ki... yok illaki cebimizden yaptiricaz.. yaptiramayacak durumda olan da vicdan azabi cekecek..
Canim gecmis olsun...Kızlar selam, kızım kafasını kaloriferin kenarına çarptıçok ağlamadı. Babam da doktor sordum bişey olmaz ama daha dikkatli ol dedi. Ama yine de sizin başınıza da geldi mi daha önce diye sorayım dedim. Kaloriferin üstünde kedi vardı. Onunla oynayayım derken kedi atladı yere. O da dengesini kaybedim tam kaşının ustunu çarptı.
Benim eşimle aynı kan grubu. Tipik Türk kanı A pozitif. O yüzden Zeynep in de mecbur A pozitif:)kizlar bu arada gunun alakasiz sorusu :
bebislerinizin kan grubu sizinki mi yoksa esinizinki mi? ben hep benim kan grubum olacagini dusunmustum niyeyse. esimin ki olunca sasirdim yav :)) tamam yabanci degil babasi da :))) adamin hosuna gitti valla :))
MAşallah. Bizim kız daha yuruyemiyor. Zaten geç emekledi 9 aylıktı.Artik iyice hizlandi yurumesi tutamiyorum ya acayip hizli bi de istedigi olmadu mi oyle sinirli ki aglama bagirma hatta kafa atmaya calisiyo bize gecen sinirlendi gitti babasina vuruyo bi de ah ah diyo kaslar da catilmis vaziyette cok sinirli ya napicam bilmiyorum cesitli yontemler denuyoruz ama nasil olacak bi de benim.okula gittigim gunler cok afra tafra yapiuo tatilde rahat
13 aylıkken menenjit yapılacak1 yaş aşıları sonrası 18 aya kadar aşı yok değil mi? Arada menenjit var galiba isteğe bağlı
Oglumun kan grubuna hiç bakilmadikizlar bu arada gunun alakasiz sorusu :
bebislerinizin kan grubu sizinki mi yoksa esinizinki mi? ben hep benim kan grubum olacagini dusunmustum niyeyse. esimin ki olunca sasirdim yav :)) tamam yabanci degil babasi da :))) adamin hosuna gitti valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?