2014 Şubat Anneleri

Gu
herkese gunaydiiiin.. kuzucuk kahvaltisini yapip totoyu devirdi yatti. ben de cay kurabiye tv keyfi yapiyorum :))
GunGünaydın ohh keyif yap bakalım benim zombi 7 bucukta kalktı oyun oynarken alnini masanın bacagina çarptı keskin tarafina aglamaktan yine uyudu biraz önce uyandi ben dinledim mi?nerde yoğurt mayala kıza çorba yap aksama yemek yap daha mutfaktan çıkmadan uyandi işte

Anladim canim yumurtayi rafadan ici sulu verirsen daha iyi canim daha faydali pismisi makbul degil. Bide oyle dene artik biyuduler tadlari ogrenmeleri gerek sonra zorlanma. Ben rafadan pisirip icine minik ekmek dogriyorum onu yedirip disinida yediriyorum. eline peynir salata domatez patatez ne varsa veriyorum. Artik recel bal felanda batirip vermeye baslicam taddiriyorum suan. corbasinada ekmek dogruyorum ben. Canm kofte yiyosa meyveleride yer korkma bir iki takilir ogrenir. Alissin sonra zor olur alismasi. mandalina ver bizimki versem 1 kilo yer :) sulari suzule sudule :) bende kofteden korkuyorum esim 2 kere oldu diye birakmislar kofteden ( anlatip duruyolar korkuyorum bende dar bogazli derlerya babasi gb bizim kizda :)

Aynı incecik çizgi kırmızı kanamis gibi etrafı mor ve şiş aynı şiş geziniyo yavrum şimdi akşam babayı dinlerim artık

öyle tabi canım şükür halimize ama bizimki doktoru gördü mü başlıyor ağlamaya.. ve fena ağlıyor.

Ins yapmaz canim. Bu arada ben senin bloga yorum yaptim goruluyo mu bi beceremedim blog isini :) oturamiyorum ki basina pc masaustu oldugu icin

yok canım yorum gelmemiş görmedim.

Bizimde cuma gunu bir yas asisi var.esimle beraber gidiyoruz igneyi vurdugunda ben icerde olmuyorum cesaretim yok...insalah sorun cikarmazlar.

bizim kız aşıya ağlamıyor , sesi çıkmıyor
ama doktor görsün yanına yaklaştığı anda sürekli ağlıyor.

sanirim nenenjit asisi pek ates yapmuyor. kimseden ates sikayeti duymadim canim. umarim sorunsuz atlatirsiniz :)))

ikinci dozumuz inşallah sonra temmuza kadar rahatız ..
ateş yapmıyor ama huysuzluk fena

Günaydın. Ben cok kötüyüm kızlar 2 gun önce merdiven in güvenlik kapısı açık kalmış. Bir anlık dalgınlığım yüzünden. Mina nin ağlamasını duydum kostum ki merdivenlerin en üstünden yuvarlanıyor yetişemeden önüme düştü kuzum hemen cocuk hastanesine gittik ordan Uludağ universtesine tramva bölümüne sevk ettiler. Cok ağladık kızımda bende. Her yerinin röntgeni beyin tomografisi ultrason çekildi. Çekilmek cok cok zordu cok ağladı yavrum. Benim yüzümden oldu. O düşüşünü unutamıyorum. Gözümü kapattığım anda önümde canlanıyor cok şükür tek bir siyrigi bile yok ama ya birsey olsaydı meleğime. Benim yüzümden günlerdir kendimi topliyamiyorum

Canim benim cok gecmis olsun.allah kurtarmis minayi....ayyy kiyamam ben ona

çok geçmiş olsun.

canım benim çok geçmiş olsun..Allahım beterinden korusun..unutmaya çalış bu olayı..bu arada belkide nazara gelmiştir kuzum..kızlar sözüm hepimize lütfen bol bol ayetel kürsi okuyup üfleyelim bebeklerimize..ben nazara çok inanırım..illaki hepimiz okuyoruzdur ama hep istikrarlı olalaım..hergün okuyalım..tekrar geçmiş olsun canım..

evet. çalışmaya da alışınca insan duramıyor. bazen de amann bırak işi gücü evde dur diyorum kendi kendime... kısmet artık...

Ne is yapiyosun canim cogumuz ogretmen burda ben anaokulöğretmeyim ozelde oldugum icin hamile kaldigindan beri biraktim kizimla birlikte baslariz bu anlarinin tadini cikariyorum

Oy minnakina gecmis olsun rabbim bida yasatmasin anliyorum seni kendini suclama insaniz allah senin halini bilir ve melekleriyle korumus hrseyinede bakilmis uzulme artik. Oda korkmustur kiyamAm bizimkide yataktan dusmusrmustu ama doktora goturmedik goturuncede bidi yapmiyolar gerekmefikce tabi sizin merdiven ondan cekilmis film. O filmde cok zararli diyolar cok radyasyon alindigi icin gerekmedikce yapmiyolar gozetimde tutmak uutmamak lazim dusmelerde. Bide daha yasatmasin allah gecmis olsun

çalışmıyorsunuz ne güzel. :)
ilkokula basladigimdan beri yani yaklasik 31 yildan beri ilk defa bir yildir evdeyim :)) ama zamanin nasil gectigini anlayamiyorum bile. bu sene ucretsiz izin aldim canim. kuzucugum krese baslayana kadar beraber takilicaz :))

Aynı incecik çizgi kırmızı kanamis gibi etrafı mor ve şiş aynı şiş geziniyo yavrum şimdi akşam babayı dinlerim artık
amaninn cok cok gecmis olsun. babasi da canimizi sikmasin evi basariz. sanki biz istiyoruz dusmedini. senin icin daha cok yanmistir..

ayyy cok gecmis olsun. canim hep kendimizi sucluyoruz biz annrler. cok sukur iyiymis minacik. iyice hareketlendiler isimiz zor...

canım yaaa. içim gitti, seni düşünemiyorum bile. biz sürekli başımızı bir yerlere vuruyoruz, düşüyoruz, buna rağmen biraz sert olsa bende oturup ağlıyorum. senin durumunda olmak istemezdim. içim gitti yaaa. benim yüzümden oldu deme ama bu şekilde kendini suçlama, çünkü bebekler hemen iyileşiyor olan bize oluyor. inanır mısın doğumdan sonraya kadar sadece 3 tel saçım beyazdı. oğlum yemiyor ve sürekli düşüyor diye şimdiki halimi görsen sanki bir yılda 10 yıl yaşlandım. zayıfldım ama gel içime sor.sen birde hayran olduğum birisin. iki çocukla uğraşmak zor. o yüzden dalgın olman normal canım. ama senin suçun değil.canım çıkıyorum lütfen kendini suçlama

atv de demir eksikliği kansızlık hakkında cocuk doktoru konuşuyo ve psikolog var izleyin derim

doğru söylüyorsun canım.nazar a bende çok inanıyorum.bir yere gittik mi hemen dikkat çekiyor benim minti.sıcak kanlı şirinlik yapıyor. okuyorum ama dediğin doğru istikrarlı olmak lazım...

canım benim mina 16 merdiven yuvarlandı ve düşerken kafasını vura vura düştü. doktora götürmek önemliydi allah korusun ya kafasında bir yerinde bir şey olsaydı. evet beyin tomografisinde çok radyasyon var doktor özellikle söyledi ama bakmamız gerek ne olduğunu bilmeliyiz ha geleceği göstermez ama şimdi bir şey varsa görürüz dedi. eşim e bana çelik yelek giydirdiler.mina yada çelik yelekle sardılar. allah ım bir daha göstermesin yeterki bununla geçmiş olsun.

canım benim çok teşekkür ederim. annelik böyle işte kendimizi suçlayıp duruyoruz. iki çocuk çok güzel ama zor işte. büyük kız 5 yaşında oldu mina 1 yaşında. inan 33 yaşına geldim ama neler gördüm neler. hasta olmasınlar herşeyleri iyi olsun ben rahat olurum. onlar büyüyecek bende gezicem kızlarımla. 3.çocuk düşünemiyorum bileee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…