Gunaydin canim...benim kizimda bu dislerden cok cekiyor bizde oyleyiz 15 20 gun aci cekiyor oyle patliyorlar....Gunayyydinnnn bi uykusuz gece daha bitti yatarken parol verdim az agladi uyuyamiyo ama ne dismis yahu bisuru azi disi var nadil cikcak bunlar((( bi abla dediki biri 20 gunde cikmis onlarin allahh dedim yandik
A masallah muhallebi yemiyo anne sutu yaramis dicektim 3 ay emmis nasil kilo aliyolar bunlar ya :))) kimisine su yariyo iste bizimkinin yedikleride buhar oluyo sanirim :) bir gunde neler verdigini yazar misin canim. Ben hersey veriyorum artik
Merhaba anneler, bizimkinin 12. ay boyu 82 cm kilosu 11.850. (geçen aydan bu yana sadece 50 gr almış) yürüme sadece elinden tutulduğunda var, konuşma yokbabababa dededede anniii gibi sesler var ama anlamlı ve yerinde değil. bakalım bekliyoruz. ilk yaş muayenemizde kan tahlili ve 3 aşı yapıldı. bizden son durumlar böyle...
Merhaba anneler, bizimkinin 12. ay boyu 82 cm kilosu 11.850. (geçen aydan bu yana sadece 50 gr almış) yürüme sadece elinden tutulduğunda var, konuşma yokbabababa dededede anniii gibi sesler var ama anlamlı ve yerinde değil. bakalım bekliyoruz. ilk yaş muayenemizde kan tahlili ve 3 aşı yapıldı. bizden son durumlar böyle...
Canim masalllah boy ve kilosu cok guzel..allah nazarlardan korusun...Merhaba anneler, bizimkinin 12. ay boyu 82 cm kilosu 11.850. (geçen aydan bu yana sadece 50 gr almış) yürüme sadece elinden tutulduğunda var, konuşma yokbabababa dededede anniii gibi sesler var ama anlamlı ve yerinde değil. bakalım bekliyoruz. ilk yaş muayenemizde kan tahlili ve 3 aşı yapıldı. bizden son durumlar böyle...
Bizde oyle olmuyor canim.bir de bizim Zeynep ekmek kocaan ısırıyor. boğazına takılıyor. kusuyoroluyor mu size de öyle...
Bizde oyle olmuyor canim.
benim kizimda istedigi seyleri yutabiliyor istemedigidigi seyleri yutamiyor zaten yemeklerle arasi yok.ama eline ekmek ve simit verdigimde sorun cikmiyor..buarada bizim iki gun once 5. Disi Cikti.ya anlamadım yaşıtları koparıp yiyor kocaman... sizin kaç diş var acaba? bizimki yutamıyor. ekmeği de çok seviyor ama korkudan veremiyoru. boğulacak gibi oluyor.
Selam kızlar ,
Cuma günü menenjit aşımızı olacağız kısmetse şimdiden sardı telaşı
çok stres yapıyorum ben ya inşallah huysuzlukj falan yapmaz
sabah kahvaltıda labne peyniri, cicibebe, yumurta sarısı ve azıcık beyazı, 1 ceviz, 2 badem karıştrıyoruz hipp maması ile yumuşatıp. 2,5 saat sonra mevye karışımı püre. elma armut bazen muz, avakado mutlaka koyuyorum, mandalina ya da mevsimde ne varsa... sonra çorba ya da sebze. (tarhana ve yoğurt çorbası çok seviyor.) sonraki öğün balık, tavuk ya da köfte. sonra da yoğurt (sarımsaklı çok seviyor)
bir de bizim Zeynep ekmek kocaan ısırıyor. boğazına takılıyor. kusuyoroluyor mu size de öyle...
Ins yapmaz canim. Bu arada ben senin bloga yorum yaptim goruluyo mu bi beceremedim blog isini :) oturamiyorum ki basina pc masaustu oldugu icinSelam kızlar ,
Bizimde cuma gunu bir yas asisi var.esimle beraber gidiyoruz igneyi vurdugunda ben icerde olmuyorum cesaretim yok...insalah sorun cikarmazlar.Selam kızlar ,
sanirim nenenjit asisi pek ates yapmuyor. kimseden ates sikayeti duymadim canim. umarim sorunsuz atlatirsiniz :)))Selam kızlar ,
Masallah canim yumurtanin beyazini niye vermiyosun ben 1 aydir veriyorum. Vermemenin bi sebebi var mi diye soruyorum bide herseyi karistiriyosun sanirim tek tek yemiyo mu. Sarinsakli yogurt mu yiyo cimcime :) avakoavakado hic yemiyoruz biz kizimada almadim hic bildigin bi faydasi var mi canim suyunu mu puresini mi veriyosun. Elma armut eline veriyorum ben mandalina muz cici bebe karistirip veriyorum butun meyveleri elindede yiyo.
Bende ekmek veriyorum eskiden daha guzel yiyodu kucuk koparip artik disler cok ve keskin buyuk isiriyo yaliyo agzina soka cikara yedigini yiyo yemedigini cikariyo. ben mandalina cok verdim ogure ik bik yapa yapa ogrendi. Reflu vardi bizde 9/10 ay hep kustu dogumdan itivitibaren simdi ck sukur yok kusma
O en uzun seninki herelde benimki yasru gb kalir yan yana gelseler :) masallah kilosuda boyuda iyi artik cok hareketliler kilo almalari zor. Bi tanidigimin kizi 6 yasinda 13 kilo yani hic almadi deme sizin aldiklariniz yetr; )
Afiyet olsun demek cay keyfi yapiyorsun...ben birazdan minayi yatiricam.herkese gunaydiiiin.. kuzucuk kahvaltisini yapip totoyu devirdi yatti. ben de cay kurabiye tv keyfi yapiyorum :))
herkese gunaydiiiin.. kuzucuk kahvaltisini yapip totoyu devirdi yatti. ben de cay kurabiye tv keyfi yapiyorum :))
Afiyet olsun demek cay keyfi yapiyorsun...ben birazdan minayi yatiricam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?