- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Saol taubem darısı minaya insOoyy kiyamam ben muhammede guzel gecmesine sevindim...
Bak attım hakseverimnice musmutlu yaşlara canım hayırlı olsun yaşınız :)) fotograf bekliyorum herkezden sendende tabisi :) bakim muhammed yakışıklı olmuşmu
Masallah kuzuyaCanim anne demiyor banaa ama baba diyor gorsen esim cok seviniyor ...diyorum mina alo yap elini kulagina goturuyor hiya diyor onu oyle gorunce col mutlu oluyorum...
Bu oğlum ve ben
Bak attım hakseverim
Tşkben bu adamı yerim maşallah canım ya minyon tipli benim kız gb oyy sende harikasınnnnnnnnnnnnn çok güzelmişsintakımda giymiş tam erkik olmuş maşallah maşallh nazar değmesin ikinizde süpersiniz babayla 3ünüzün foto yokmu kime benziyo bakalım
Saol kepingimmaşallah kuzuna yasakhayal..valla erkeğin çok yakışıklı..güzelliğini annesinden almış belli..inşallah bahtıda kendi gibi güzel olur..nice sağlıklı,huzurlu,hayırlı yıllara erdirsin Rabbim..
Masalllah ikinize sen ve oglusun cok guzelsiniz...nice mutlu yillara.Bu oğlum ve ben
Masallah kilosu çok iyi boyudaYasakhayal oğlun da sen de pek güzelsiniz, aman nazarlar değmesin :)
Biz de bugün kontrole gittik. Kızçem 11.5 kilo 77 cm. sonunda kilo almamış bu ay, doktor da ben de pek sevindik. SAdece şu diş meselesi hala takılıyor kafama. Doktor genetik de olabilir dedi. Bir de ben bir aydır d vitamini vermeyi unutuyorum onun da etkisi olabilirmiş. Üç aşı birden oldu, ama çok ağlamadı. Şimdi de uyudu. Normalde sekiz gibi uyurdu bugün yedide uyuyakaldı. Doktor kelime söyleyebiliyo mu dedi, ufak tefek şeyler var aslında ama pek de bişey demiyo benimki. KEndi kendine bişeyler konuşup duruyo anlamadığımız bi dilde. Yemeğini kendisi yiyo bayadır onu söyledim, katı şeyler yiyebiliyo mu diye sordu onu da yiyor bayadır. Genelde bebeklerde öyle sorunlar oalbiliyormuş, ben hiç püre vermedim iyi yapmışsın dedi. İşte pipetten içebiliyo su falan. Onlara gayet iyi dedi. kendi kendine oyun uydurabiliyo dedim, o da iyiymiş. Her şeyi anlıyo mu dedi, anlıyo dedim. Ciğerleri dinledi bi sorun yokmuş. Bıngıldak kapanmak üzereymiş. Bunları da genel muayene durumlarını paylaşmak adına anlatıyorum.
Gelecek ay da göz muayenesi var bir de bi aşı daha olacakmış. Biz idrar tahlili ve kan tahlili yaptırmıştık zaten o yüzden tekrarlamadık. Bir de bu ara ortalık yerde hop diye meme açıyo onu anlattım, gelir öyle bebeklere telaş etme, geçer dedi :)
Böyleyken böyle. Sevgiler.
Tşk taubemMasalllah ikinize sen ve oglusun cok guzelsiniz...nice mutlu yillara.
Seriser yaw bi senin kuzunun adını bilmiyom sakıncası yoksa solermisinYasakhayal oğlun da sen de pek güzelsiniz, aman nazarlar değmesin :)
Biz de bugün kontrole gittik. Kızçem 11.5 kilo 77 cm. sonunda kilo almamış bu ay, doktor da ben de pek sevindik. SAdece şu diş meselesi hala takılıyor kafama. Doktor genetik de olabilir dedi. Bir de ben bir aydır d vitamini vermeyi unutuyorum onun da etkisi olabilirmiş. Üç aşı birden oldu, ama çok ağlamadı. Şimdi de uyudu. Normalde sekiz gibi uyurdu bugün yedide uyuyakaldı. Doktor kelime söyleyebiliyo mu dedi, ufak tefek şeyler var aslında ama pek de bişey demiyo benimki. KEndi kendine bişeyler konuşup duruyo anlamadığımız bi dilde. Yemeğini kendisi yiyo bayadır onu söyledim, katı şeyler yiyebiliyo mu diye sordu onu da yiyor bayadır. Genelde bebeklerde öyle sorunlar oalbiliyormuş, ben hiç püre vermedim iyi yapmışsın dedi. İşte pipetten içebiliyo su falan. Onlara gayet iyi dedi. kendi kendine oyun uydurabiliyo dedim, o da iyiymiş. Her şeyi anlıyo mu dedi, anlıyo dedim. Ciğerleri dinledi bi sorun yokmuş. Bıngıldak kapanmak üzereymiş. Bunları da genel muayene durumlarını paylaşmak adına anlatıyorum.
Gelecek ay da göz muayenesi var bir de bi aşı daha olacakmış. Biz idrar tahlili ve kan tahlili yaptırmıştık zaten o yüzden tekrarlamadık. Bir de bu ara ortalık yerde hop diye meme açıyo onu anlattım, gelir öyle bebeklere telaş etme, geçer dedi :)
Masallah kilosu ve boyu guzel...benim kizimda oyle memeye duskundur benim kizimda ortalikta kiyafetimi cekistiriyor..Yasakhayal oğlun da sen de pek güzelsiniz, aman nazarlar değmesin :)
oyyy cok gecmis olsun. bu hafta topikteki bebislere noluyor boyle yaa. baban da soylemis zaten canim korkma yoktur biseyi. bildigim kadariyla ice gocik olmadikca korkmamak gerekiyormus.Kızlar selam, kızım kafasını kaloriferin kenarına çarptıçok ağlamadı. Babam da doktor sordum bişey olmaz ama daha dikkatli ol dedi. Ama yine de sizin başınıza da geldi mi daha önce diye sorayım dedim. Kaloriferin üstünde kedi vardı. Onunla oynayayım derken kedi atladı yere. O da dengesini kaybedim t
am kaşının ustunu çarptı.
vauuuuuuv masallah oglusun yakisikli ama annesi de pek guzel :))
kafamda seni coooook daha farkli canlandirmistim niyeyse:)
oyyy cok gecmis olsun. bu hafta topikteki bebislere noluyor boyle yaa. baban da soylemis zaten canim korkma yoktur biseyi. bildigim kadariyla ice gocik olmadikca korkmamak gerekiyormus.
Bugün dizi setine gittim. Ufacık bebekleri getirmiş anneleri. o soğukta dışarda biz bile donduk. Çocuk ağlıyo annesi dur tamam oğlum sıra bize gelecek bekle bak tv ye çıkacaksın diyor. Ya Allah akıl fikir versin. O da anne mi ya... Çocuğunu ünlü yapacak... Birine çok kızdım. Yok kendi istedi gelmeyi diyor. 2 yaşında bebek ne bilir yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?