2014 Şubat Anneleri

kızlar sabah oğlum ve kızımla misafir öğrenci olarak kreşe gittik..oğlumu kreşe yazdırmak istiyorum sabah 8den öğlen 1e kadar..neyse bizim kıza bir baktım abisinin yanındaki sandalyede oturup resim yapmaya başlamış..Allahım kreşi 2 dakikada çözdü koydu..çocuklarla oynamayı çok seviyor..ölürüm ben ikisinede..evlat bambaşka birşeymiş.

Bak attım hakseverim

ben bu adamı yerim maşallah canım ya minyon tipli benim kız gb oyy sende harikasınnnnnnnnnnnnn çok güzelmişsin takımda giymiş tam erkik olmuş maşallah maşallh nazar değmesin ikinizde süpersiniz babayla 3ünüzün foto yokmu kime benziyo bakalım

Tşk

Yaw aslında boyu ne varda yüzü küçük

10 kg yi geçti 9 kiloluk bebelerin yüzü bizden tombis hiç yüzden kilo almiyo

Aslında ne bana ne babaya benzetmiyolar

bizden başka herkese benzetiyolar

maşallah kuzuna yasakhayal..valla erkeğin çok yakışıklı..güzelliğini annesinden almış belli..inşallah bahtıda kendi gibi güzel olur..nice sağlıklı,huzurlu,hayırlı yıllara erdirsin Rabbim..
Saol kepingim

Amin

Yasakhayal oğlun da sen de pek güzelsiniz, aman nazarlar değmesin :)

Biz de bugün kontrole gittik. Kızçem 11.5 kilo 77 cm. sonunda kilo almamış bu ay, doktor da ben de pek sevindik. SAdece şu diş meselesi hala takılıyor kafama. Doktor genetik de olabilir dedi. Bir de ben bir aydır d vitamini vermeyi unutuyorum onun da etkisi olabilirmiş. Üç aşı birden oldu, ama çok ağlamadı. Şimdi de uyudu. Normalde sekiz gibi uyurdu bugün yedide uyuyakaldı. Doktor kelime söyleyebiliyo mu dedi, ufak tefek şeyler var aslında ama pek de bişey demiyo benimki. KEndi kendine bişeyler konuşup duruyo anlamadığımız bi dilde. Yemeğini kendisi yiyo bayadır onu söyledim, katı şeyler yiyebiliyo mu diye sordu onu da yiyor bayadır. Genelde bebeklerde öyle sorunlar oalbiliyormuş, ben hiç püre vermedim iyi yapmışsın dedi. İşte pipetten içebiliyo su falan. Onlara gayet iyi dedi. kendi kendine oyun uydurabiliyo dedim, o da iyiymiş. Her şeyi anlıyo mu dedi, anlıyo dedim. Ciğerleri dinledi bi sorun yokmuş. Bıngıldak kapanmak üzereymiş. Bunları da genel muayene durumlarını paylaşmak adına anlatıyorum.

Gelecek ay da göz muayenesi var bir de bi aşı daha olacakmış. Biz idrar tahlili ve kan tahlili yaptırmıştık zaten o yüzden tekrarlamadık. Bir de bu ara ortalık yerde hop diye meme açıyo onu anlattım, gelir öyle bebeklere telaş etme, geçer dedi :)

Böyleyken böyle. Sevgiler.

Masallah kilosu çok iyi boyuda

Saol seriser

Seriser yaw bi senin kuzunun adını bilmiyom sakıncası yoksa solermisin

Ama ne güzel memeyi düşkün bi kuzu

2 yasina kadar bole devam etsin ins

Masallah kilosu ve boyu guzel...benim kizimda oyle memeye duskundur benim kizimda ortalikta kiyafetimi cekistiriyor..

Kızlar selam, kızım kafasını kaloriferin kenarına çarptı çok ağlamadı. Babam da doktor sordum bişey olmaz ama daha dikkatli ol dedi. Ama yine de sizin başınıza da geldi mi daha önce diye sorayım dedim. Kaloriferin üstünde kedi vardı. Onunla oynayayım derken kedi atladı yere. O da dengesini kaybedim tam kaşının ustunu çarptı.

vauuuuuuv masallah oglusun yakisikli ama annesi de pek guzel :))
kafamda seni coooook daha farkli canlandirmistim niyeyse:)

oyyy cok gecmis olsun. bu hafta topikteki bebislere noluyor boyle yaa. baban da soylemis zaten canim korkma yoktur biseyi. bildigim kadariyla ice gocik olmadikca korkmamak gerekiyormus.

Evet aslında böyle ama insan korkuyor. Bir de suçluluk duygusu...

Bugün dizi setine gittim. Ufacık bebekleri getirmiş anneleri. o soğukta dışarda biz bile donduk. Çocuk ağlıyo annesi dur tamam oğlum sıra bize gelecek bekle bak tv ye çıkacaksın diyor. Ya Allah akıl fikir versin. O da anne mi ya... Çocuğunu ünlü yapacak... Birine çok kızdım. Yok kendi istedi gelmeyi diyor. 2 yaşında bebek ne bilir yaaa.

artik ulkede herkes bir sekilde yirtma derdinde.. sen de bu sektorde misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…