2014 Şubat Anneleri

Saol.lipim ..aynen yüzleri kafaları küçük o yüzden zayıf gorunuyo lar. .ama hep büyük kafası olmasın istiyodum oldu şükür

Gelişimleri iyi Şükür küçük olsun kafaları yüzleri napalim

Aaa saol denerim aklında bulunsun ama ins gerek kalmaz

Hiç belli olmuyo.lipim dış olayı

Bizde 8 de kaldık yok hiç çıkacak. Olan

Bizde de istahsizlik ve huysuz luk çok yapiyo

Hayırlısıyla bi atlatsalardi

Taube nası geçti doguum gününüz ins güzel gecmistir

Bu arada popüler üye olmussun

Tebrikler

Hastalik siz sorunsuz bi hafta olsun ins bebeklerimizle

Tüm şubat bebeleri 1 yaşında oldu hayırlı olsun

Doğum günü telaslari ne bitti şükür

sağolun kızlar ne bilim ya ilk bebek nette okuyup kuruyorum kafam da :)

sağol canım kaç gecedir uyumuyor çığlık kıyamet kopuyordu biz hep üstte baktık dişi mi gelecek diye meger sıkıntı alttaymış bilemedik valla.

canim bence gerek yok doktora gitmene..mesala bazi bekler once altan disleri cikar bazilarinda ustten cikar...

bu baş kafa olayını hiç sormayın ya oğlan 10 kilo bakan aa ne kadar kocaman diyor geçen gün banyo yaptıracam soydum gövde minicik kafa kocamam sizinkilerin boyu nasıl hemşire 80 ölçtü ama 79 yazdı kağıda.

çok ama çok alakasız ama dün bizim 12. yılımız bitti vay be....

Dun avm ye gittik ortaligi savas alanina cevirdi ayakkabi alacaktik denedik olmadi ama illa alalim diye agliuor elinden birakmiuor ordan ciktik canta gordu vitrinde ve bagirmaya basladi ya cok sinirli ve si.diden alisveris meraklisi

Bizde gecen pazar gidip tovbe ettik esimle gece bacaklarimizi ovduk :)) kostur kostur bittik resmen ve dedigin gb herseyi onun saniyo malesef 2 bucuk yasina kadar bilincsiz 3-4 yasina kadarda bilincli olarak ben benci olmakla nasil dayanicaz bilmem

Bizde gecen pazar gidip tovbe ettik esimle gece bacaklarimizi ovduk :)) kostur kostur bittik resmen ve dedigin gb herseyi onun saniyo malesef 2 bucuk yasina kadar bilincsiz 3-4 yasina kadarda bilincli olarak ben benci olmakla nasil dayanicaz bilmem
haksever canım sen öğretmensin belki bilirsin 2 görüş var biri bebek anlamasa dahi hayır demek diğeri de hayırı yerli yersiz kullanmayın ve 4 yaşına saklayın sence yada kızlar sizce nasıl olmalı.

Sabahtan bri doktordayim. Kadin doguma gittim gecen mantar icin fitil kullanmistim gecmedi yine gittim bugun yine ilac yazdi ama emzirdigim icin etkili yazamam faydasi olmaz dedi offf cok zorum var((

Zeynebi goturdum dis icin jel verdi oksuruyo dedim bakti bogazinda bise yokmus distendir dedi.

Gebelik testide yaptirdim bakalim asetim gecti ama zaten yine basladi duzensizlik felan ve bu ay hic dikkat etmedik iliskide doktor gebe olabilir misin dedi korunmadik bu ay ama bizim 6 sene olmadi cocumuz dedim bu pat diye oluverir istemiyosan korun dedi gebelik yestine gore kullan ilaci dedi bakalim.... bi ay rahat ettim korunmayi biraktim gene uykusuzus 1haftadir simdi korkuyorum.

Oglen sonrasa dise gidicem 8 dolgu 2 yirmilik dudisim cikicak inci gbydi dislerim resmen gitti pufff

Hazir kayinvaldemdeyken doktor islerimi halledeyim dedim

haksever canım sen öğretmensin belki bilirsin 2 görüş var biri bebek anlamasa dahi hayır demek diğeri de hayırı yerli yersiz kullanmayın ve 4 yaşına saklayın sence yada kızlar sizce nasıl olmalı.
Benim okudugum kitaplarda da 4 yasina kadar cok az hayiri kullanin diyo. Anlamini yitiriyomus ben cok zararli seylere cisss ufff diyorum mesela yuzumu cirmakliyo uff diyip uzuluyorum sariliyo zarar verdigini anlasin en azindan. Yada yaramazlik yapiyo cekmeceleri bosaltiyo cisss siyorum pat diye kapatiyo. Hayir dedikce gozune baka baka yapiyo ya gormezden gelcen yada sakince o yaptikca sen kapatican toplucan vazgeciyolar bisure sonra

allahım dişçi korkusu hayatta gidemiyorum çok geçmiş olsun hazır bakan varken iyi yapmışsın allahım kolaylık versin mantar için sirkeli su ile yıkayanlar var aklında olsun umarım çabuk gecer bizimki hayırı öğrendi ama gözüme bnaka baka yapıyor valla bide ciss deneyim belki anlar sağol canım.

Reyyan oglumun boyu 80 cm kafa çapı 46 cm

Baktım sen deyince vücuda göre normal duruyo kafası ne büyük nede çok kucuk

Yalniz yüzü küçük ve yanaktan ne hiç kilo almiyo 10 buçuk kilo olduğu halde 9 kg bebelere bakıyom maşallah benim oglandan yüz kısımları daha etli ve kilolu duruyo oda bana cekmis galiba hamilelikte 86 kilo oldum yüzüm hiç kilo almadı sismedi

Canim minanin boyu 79 bas cevresi 45 cm..

Canim gecmis olsun ben bu dislerden cok korkuyorum hele dolgudan...ben rekor kirmaya devam ediyorum halen adet olmadimmm....

Canim cok guzel gecti ama mina kutlama sirasinda korktu ve agladii...cok sukur bir yilida atlattik...buarads anlamadim ben ne uye olmusum...
Nicki nin altında popüler üye yaziyo

Kk nin popüler üyesi olmussun

Ayy minada aglamis aynı durumu bizde yasadik

Süt hormunun çok yüksek boşver olma bi yıl daha

Mina doyana kadar emsin
Canim zaten ben ut hormonum yuksek oldugu icon ben hamile kalamiyordum.bende tedaviyle hamile kaldim...iyiki sutum var minanin yemeklerle arasi yok...bide sute cok bsglanmis hem gelip benim cekistiriyor sut ver diyee....

Y
. Yasakhayalimmm nasılsın ben kutuktupense unutmuşum şifremi çok uzun zaman oldu çok mutlu oldum seni bulduğuma canmmm
Aaaaaa kutukutupensem sen misin yaw

Bende seni gördüğüme çok sevindim

Hep bizi unuttunuz sanmistik

Bebesi olan terketti ilk tanistigimiz topigi

Oğlun nası metemi adi

Nickin den tahmin ettim

Ne zaman dogmustu

Eski topige gelde konuşalım

Profilime gir bak bulamazsan

Gebelik bölümünde sabit konu olduk unuttuysan adı hangi ay olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…