2014 Şubat Anneleri

Cok zor canim isiniz calismak iyi ama zor bak dpktora geliyorum sabah biakiyorum oglen kavusuyorum ama nasil ozlemis oluyorum kizsakta sıkılsakta ayri kalmak cok zor evlatlarimizdan allah kolaylik versin

Seninkiler tam cete oldular canim yaslari yakin anlasiyolar ne guzel yoruluyosun cok fazla ama drler ya ikisini birden buyutup rahat ediceksin ins. :)

Aaa keping bende tersini düşünüyodum

Ben simdi oğlan da çok perisan im mizmiz yaramaz sürekli bağıran herseyi sadece fırlatan zor uyuyan bi biberon meme almayan zor beslenen kendini kimseye sevdirmeyen bi oğlum var.ikinci olursa ins kız olsun diyodum

aslı nda kısaca Anladim ki bu işler cinsiyete bakmiyo

kızdan çekende var oğlan dan çekende

Oyyy teyzesi yesin onu kuzum yaaa ikinci planın ne zaman yasakım oğlanların arasında 1 ay var ikincilerde denk gelsin

4 dolgu yaptirdim haftaya verdi bida hepsini bu hafta yapmiyo kayinvaldemde kaliyorum dedim bebem var dedim yok haftayada 4 yapsa ooo bi ay burda kalmam lazim pufffff ((

Valla lipcigim bunu 2dir soyluyorsun dikkatimi cekiyor .anne sutu iyu hos ama 1 yasinda cocuk icin asla yeterli degil.ayrica sen bu cocugun yemek yemeye baslarken cekecegi sikintiyi dusunebiliyor musun? Gelismesi gereken cene kaslari, yutma cigneme becerisi ne olacak? Allah yardimcilari olsun bence...

Oyyy teyzesi yesin onu kuzum yaaa ikinci planın ne zaman yasakım oğlanların arasında 1 ay var ikincilerde denk gelsin
Bi ay bile yok 17 subat doğumlu benimkide

Abow valla hiç bilmiyom kiscem benim oğlan zor bi bebek buna Bile yetisemiyorum

bi 2 yaşını geçsin dusunecem

Buda doru anne sütü her ihtiyacı karşılamıyor bide ben 6 aydan sonra yetersiz olduğunu duymuştum. .Şimdiki çoğu Prof 4 . ayda ek gıda baslanilsin diyo astım ve Bi çok alerjik hastalığa yakalanma riski azaliyomus

Canim minanin boyu 79 bas cevresi 45 cm..
maşallah şubat bebekleri neredeyse hep aynı boy ve kiloda.

kızlar ya kaç gecedir uyku haram oldu resmen alttan dişi patladı 3. diş ne uyuyor ne susuyor canım çıkıyor resmen yemekte yemiyor işi gücü su içmek koca adam gibi su içiyor ya dün başımı tam uyudu diye yastığa koyurorum hop ayaga kalkmış ağlıyor ne biçim iş anlamadım,bide bu ara acayip bir çığlık atıyor kendini kaybedercesine bağırıyor gözüne bakıyorum bişey yok öylesine bağırdım der gibi gülüyor...

Offf reyyan dün bizde öyle olduk ama vaktim diye yok yatiriyorum 30 dk sonra oturup agliyo

Saat 4 te tam uyudu 8 kadar

Offf reyyan dün bizde öyle olduk ama vaktim diye yok yatiriyorum 30 dk sonra oturup agliyo

Saat 4 te tam uyudu 8 kadar
yok canım öyle değil 5 dk ara ile kalkıp ağladı karnı tok altı temiz diş jeli felan sürdüm yok yakında zombi gi,bi dolanacam valla

Kızlar Merhaba beni hatırladınız mı. Normalde Mart annwsiydim ama 28 şubatta doğum yaptım. İnternet sıkıntımdan dolayı bayadır yazamadım. Oğlum iyi çok şükür yarın aşısı ve kontrolü var. Ama uykusu hiç düzelmedi gecede en az 6-7 kere uyanıyor malesef. Dr Vit i 6. Aydan sonra hiç kullanmadım. Günlük yoğurt yediriyorum. Kan ilacını da hiç kullanmadım. Bir de çalışıyorum 14.30 da işten çıkıyorum süt izninden dolayı. Bebişlerinizi öptüm bundan sonra yeniden takipteyim inşallah

Hoşgeldin baloncuk

Yine oğlun iyi bize göre B8 haftadır ben 15 kerede aşağı uyanmiyo

Bizimki bi tuhaf 10 gün mesala iyi yatiyo sa 10 gün burnumdan getiriyo

Neden çözemedim

Ama şükür eskiden birde yatiyodu şimdi 9 gibi 11 gibi yatiyo ama tam bi saati yok

Sabah 8 veya 9 gibi kalkiyo

Geçmiş olsun canmm bende iki tane yaptırdım keşke dahada gecikmeseydim dedim ( az daha geciksem dişi çekerdi sende gecikme çok
saolcanim benim dislerim inci gbydi hamilelikte hepsi gitti kucuk curuk baslangici hepsi dislerimin boyutu ufak kucuk curuk dise maal oluyo o yuzden hemen yaptirayim dedim curumeden

Benim kizim sut icmiyo (( devam mama sutude icmiyo saka gb :/ nabicam sutleri nasil iciriyosunuz gece uykusunda bile dilini iktiriyo emiyo sadece sutum yokki cok cok emzireyim sute ihtiyaci var

Benim kizim sut icmiyo (( devam mama sutude icmiyo saka gb :/ nabicam sutleri nasil iciriyosunuz gece uykusunda bile dilini iktiriyo emiyo sadece sutum yokki cok cok emzireyim sute ihtiyaci var
Haksever malesef 4 aydır bende veremiyorum Bencede şaka gibi.zaten emmeyi bırakmıştı 9 aylikken SAdece uyurken verdiğim biberonuda bıraktı.

Bardaktan da içmeyi bilmiyo. .bilse bile farketmiyo çunku sutu sevmiyo devam sütü de dahil kaşıkla bile istemiyo

Şaşırdım bende napim karışım yaptığımda hem inek sutu hem toz mama atiyo birkaç ölçek

Böyle nadir var bizim gibi galiba

Çünkü ya anne sütü alır bebek ya biberon

kızlar yalnız deilsiniz biz de sizin gibiyiz. ne inek sütü ne de devam sütü içmiyor. sabah kahvaltısına 3 ölçek toz mama katıyoruz. biberon doğduğundan beri kullanmadı zaten, sadece beni emiyor günde 4 kez. o da benim sol taraftan süt gelmiyor zaten, 1 bardak filan ancak içiyordur.
inek sütü ve devam sütü kaşıkla denedim ama ağzından akıtıyor hep sevmedi nedense. biz de 9-10 aylıktan beri muhallebisine koyuyoruz.
ya biz doktora götürüp kan ölçümü filan da yaptırmadık. sadece devit ve demir damlası kullanıyoruz. onu da her gün değil. aranızda balık yağı kullanan var mı? bağışıklığı güçlendiriyormuş diye duydum.

bir de bir arkadaş zararlı olduğunu söyledi ama ben arasıra brunobaby gibi serum fizyolojik kullanıyorum, sonuçta çocuğun burnu sümük olduğunda onu atamıyor aspiratörle de çekiyorum. bir de yemek yerken elini burnuna sokup burnuna giden yiyecek artıklarından dolayı hapşirıyor o zaman da serum fizyolojik işime yarıyor. aspiratörle çekiyorum burnundaki şeyleri. aslında yazın her gün banyo yaptırır burnunun doğal ıslaklığıyla da sümüğünü temizlerdim ama biz kış döneminde haftada 1 kez banyo yaptırıyoruz.

sizce zararlı mıdır, serum fizyolojik? tuzlu su diye biliyorum ben, doktorlar da öneriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…