- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Bak taubem işine yaradı yüksek olmasiCanim zaten ben ut hormonum yuksek oldugu icon ben hamile kalamiyordum.bende tedaviyle hamile kaldim...iyiki sutum var minanin yemeklerle arasi yok...bide sute cok bsglanmis hem gelip benim cekistiriyor sut ver diyee....
Avatar'ın da çok güzel olmus bu aradaSagol canim simdi fark ettimm..
Yasakım benim yaa unuturmuyum sizi beraber neler paylaştık ben topiği bulamamıştım bi kaç önce denedim dedim herkes nereye kayboldu Oğluşumun adı Mete 26 ocak doğumlu şubat annesi olacaktım aslında ama ocak annesi oldum çok özledim sizleri yaa bakıyorum şimdi topiğeAaaaaa kutukutupensem sen misin yaw
Bende seni gördüğüme çok sevindim
Hep bizi unuttunuz sanmistik
Bebesi olan terketti ilk tanistigimiz topigi
Oğlun nası metemi adi
Nickin den tahmin ettim
Ne zaman dogmustu
Eski topige gelde konuşalım
Profiline gir bak bulamazsan
Gebelik bölümünde sabit konu olduk unuttuysan adı hangi ay olursa olsun
Bak taubem işine yaradı yüksek olmasi
Yarasın kuzuya
Sagol canimmmm....Avatar'ın da çok güzel olmus bu arada
Zeren ise basladigindan beri buralara ugramaz oldu demekki yogunmus...birickmde en son hastaydilar insallah iylesmisler...Zeren, birickm,
Mb nerdesiniz kislar yogunsaniz Bile bi ses verin ara sira
Canim bende bu arkadaslari hatirliyorum ama onlar facebooksa takiliyorlar..Benim en cok konustugum huzunbaz, lepi, spse, kafverengi, adally, kronikdeli,prolet, jack, bbilim, speedy, laurana, sunnyshine vardi hamileyken.simdi speedy var o da calismaya basladi ama digerleri buraya pek ugramiyor
F.ce hesabim yok, orada cok desifre olma durumu var burasi daha iyi benceCanim bende bu arkadaslari hatirliyorum ama onlar facebooksa takiliyorlar..
Ne ee 15 kilomuAralk annelerine bakiyordum da birisinin cocugu 14.800 gr boyu da 86.cm mis
birisi de cocugu 10.5 kilo oldugu icin ufak yapili filan demis, yaw ne dio bu insanlar biz napalim bizim sipa kiyafetleriyle ancak 10 kilo geliyor:)
Ama 15 kilo olan cocuk hic normal deil doktora filan goturmuyolar herhalde, goturseler direkt diyet verirdi
Aman lipim burda kalF.ce hesabim yok, orada cok desifre olma durumu var burasi daha iyi bence
Aynen az buluyorlar 10 buçuk kiloyuYasakhayalim senin kayinvalide o 15 kilo olan cocugu gorse aman ne guzel tosun gibi filan diye hosuna giderdi eminimhalbuki cok yazik ya...cocugun butun ic organlarina o kadar yuk bindiriyor ki, yag hucreleri simdiden fazla fazla olusmustur...sadece anne sutu alanlara sozum yok anne sutuyle alinan kilo sakicali deilmis.benim kuzenimin oglu sadece anne sutu aliyor 1 yasinda ve 12-13 kg dir.ek gida vermiyorlar anne sutu sadece.
Keşke ara sıra yazsaZeren ise basladigindan beri buralara ugramaz oldu demekki yogunmus...birickmde en son hastaydilar insallah iylesmisler...
Aynen benimde yok facem hem telefondan da gayet rahat hatta ben pc hic acmiyorum artik saydigin arkadaslarida cidden ozledik en aktif en cok muhabbet ettiklerimiz onlardi nasil biraktilar hayret bisi o face gurubunuda kim actiysa neyseeeee...F.ce hesabim yok, orada cok desifre olma durumu var burasi daha iyi bence
Ben de duydum 1.bebeklerinde hem gaz sorunu hem de uyku sorunu olan bir ailenin 2.bebeklerinin yerde oyun halisinda oynarken bile kendi kendine uyudugunu anlatmislardi. Benim yengemin de 3 kizdan sonra ikiz erkek oldu o da verirdi ellerine biberonu cok cok emerken uyurlardi. Sadece mama die agladiklarini bilirim.oyle istahli yerler senin onundeki tabagi bile silip supururlerdi. Ilk cocuk deneyimsizlikten zoroluyor, sirf su edindigim deneyimler bosa gitmasin diye 2.cocuga sicak bakiom ama 4 sene sonra falan.simdi hamile kalirsam bankadaki yerimden olurum, sonra iyi bir yer bulmak coknzor , dogum izninden donenler kendine yer bulamiyor ücra bir yere veriyorlar yaa...Kizlar hamile degil misim sukur mu desem yine korunmasakta olmucak herelde tobe tobe daha kuzucum cok kucuk simdi yetemiyorum hamile olsam hepten zor sinir kupu olurum eh seneyede bebek olsa zaten zeynebin 2 yas sendromu olcak amannnn hem olmamasi iyi hemde yine senelerce beklersek diye korkuyorum daha 26 ya yeni girdim yani 30 a kadar olsa ne iyi ama esim 38 olur o vakit ole iste bugun bi kadin gordum28 yasinda 4. Ye hamile saka gb şok oldum kadin dedi korkma bende anlatiyorum zeynebi sole zor bole zor cocuk diye kadin kendi oglunu anlatti ilkler oyle oluyo diyo sonrakileri hic almadim kucama alistirmadim verirdim biboronu eline odama gider yatardim diyo ilkinde 2 sene yastik gormedi badim akillandim diyi :) bizde oyle olcaz herelde ilkinde cocuk zor sonra dogumlar zor diyo
Evet canim dogru mu acaba, ya oyle cocuk ne kucaga allahim alinir ne emzirilir Benim bile sirtim boynum belim pert oldu 1 senede.uzerimden kamyon gecmis gibi. Bizim minnakin da alttan dis patlamis yeni.bu dis 1 ay suruyor yaw huzursuzlugu istshsizligi uykusuzlugu...alti ustu dandik biralt dis.boylece 8 disimiz oldu .eyvah sirada on azi ve kopek disleri var...Ne ee 15 kilomu
Aman allahim
Kizlar hamile degil misim sukur mu desem yine korunmasakta olmucak herelde tobe tobe daha kuzucum cok kucuk simdi yetemiyorum hamile olsam hepten zor sinir kupu olurum eh seneyede bebek olsa zaten zeynebin 2 yas sendromu olcak amannnn hem olmamasi iyi hemde yine senelerce beklersek diye korkuyorum daha 26 ya yeni girdim yani 30 a kadar olsa ne iyi ama esim 38 olur o vakit ole iste bugun bi kadin gordum28 yasinda 4. Ye hamile saka gb şok oldum kadin dedi korkma bende anlatiyorum zeynebi sole zor bole zor cocuk diye kadin kendi oglunu anlatti ilkler oyle oluyo diyo sonrakileri hic almadim kucama alistirmadim verirdim biboronu eline odama gider yatardim diyo ilkinde 2 sene yastik gormedi badim akillandim diyi :) bizde oyle olcaz herelde ilkinde cocuk zor sonra dogumlar zor diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?