2014 Şubat Anneleri

Bende emziriyorum sadece sutumde cok yok anca bir bir bucuk bardaktir benimde gecede bi biboron mama veriyodum inek sutu denedim cocuk mamayida birakti bakalim alcakmi bide gece bir bardaktan muhallebi yapiyorum yeter hrelde yogurtta yiyo bi kase peynirde yiyo sutlac yer olunca sut corbasi icer yeter herelde :)

Burnunuda gerek olunca yapiyosundur ben surekli yapmam bi kere kullandik biz tuzlu su gecen hastaliginda baska gerek olmadi

Bizimki emiyo sutle muhallebi yiyo sut corbasi sutlacta srver olunca yer yogurtu zaten seviyo yeterli herelde

canım ben hep süt sorunu yaşadığım için çok özeniyorum sütü çok ve besleyici olan annelere. bir de ek gıdaya geçtikten sonra da kendi çocuğuma yemek yedirirken çok zorlanıyorum. halbuki çocuk acıktığında hep meme meme diyerek yanıma geliyor. memeyi ve sütü seviyor çocuk, diğer gıdalara hiç böyle istek duymuyor, walla bilmiyorum napıcaz. sanki mutsuz oluyor yemek yerken

valla bana yemek yedirme sorunundan illallah geldiği için en kolayı emzirmek diye düşünmüştüm, o yüzden özeniyordum, o anlattığım kuzenimin evinde yatılı bakıcı var zaten bizim gibi gecede 4-5 defa uyanma olayı hiç olmadı, sütünü sağıp dolaba koyuyor, bakıcı da gece o sağdığı sütü biberonla veriyormuş, 34 yaşından sonra keyfi üniversiteye başladı, biz para kazanmaya işe geliyoruz çocuğu bırakıp, kız keyfi olarak üniveristeye gidiyor,
çok sinir oluyorum ya düşündükçe

Ay Sizde mi lipim ama yine şükür bi Bardaktan olsa anne sütü aliyo

Doktor bizede hiç öyle kan ölçümü yapmadi d vitamini hapı hariç hiç bi ekstra vitamin vermedi

Balık yağı ne kullanmiyoruz

Hastalık dışında burnu tikanmiyo çok eğer tikanirsada Aspiratör kullanıyorum sadece

Kizlar demekkii hemizin sorunu aynidir...minada gece cok kalkiyor bende cok zorlaniyorum..bide benim kizim peynir yogurt bide sebze corbalarini yemiyor....hasta oldugundan berii yemekten tamamen kesildii..yoksa kizim yogurt ve sebze corbalarini seve seve yerdi...devam sutu ve inek sutu denedim icmedim..sadece anne sutu iciyor ikiz gibi yapisigiz...su icmeyi cok seviyor bardakla icer...biz hic biberon kullanmadik...

Lipim Doru sun sadece anne sutu vermek rahatlik sen çok iyi anlıyorum bende mücadeleyle yedirdim için ama 1 yaşındaki bebeginde sadece anne sutuyle beslenmesi çok emin değilim ama doru değil galiba.

Ek gıda işi gerçekten çok zormus heleki bizim gibi yemeyi sevmeyen bebekleri olanlar icin

Kuzenin rahat ama heryerden bakıcısı ne varmış bebeginin

Yaa bizde hic kan degerine bakmadik...sade d vitamini kullandik..

Yaramazmı kızçem yürüdümü oğluşun
Hemde çok kutukutupensem

Artık yetisemiyorum o derece

Sürekli bagiriyo sebepsiz

Kulaklarimda hep oglumun sesi

10 aylıkken yürüdü zaten 4 .aydan beri hareketli bi bebekti

Kaç kes kom şu şikayete geldi bebeğimiz çok agliyo bagiriyo yatamıyoruz ne diye
Yatan kadar oyuncakları yere vuruyo pat pat diye sürekli ses cikariyo

Elinden alincada dakikalarca bagiriyo

Mete nasi bebek anlatsana biraz huyu kilosu boyu yemesi icmesi

canım biz elbiselerle 9700 geldik. boyda 76 cm. bugün aile hekimine sordu sınırın altında kontrol etmek lazım dedi. haftaya salı gidip hem menenjiti vuracağım hem de kontorllerini yaptırıp problemi bulmaya çalışacağım.

Benim kizim sut icmiyo (( devam mama sutude icmiyo saka gb :/ nabicam sutleri nasil iciriyosunuz gece uykusunda bile dilini iktiriyo emiyo sadece sutum yokki cok cok emzireyim sute ihtiyaci var
A

lipim yazmaya şimdi devam ediyorum. doktor neden bu kadar iştahsız dedi ben de ishal olduk, sonra bronşit ayrıca diş dedim. doktor neyse sağlıklı olsunda kilo önemli değil dedi. bütün sözler puffff uçtu gitti. bunun üzerine bende bişey diyemedim. benimki bir dakika bile br yerde durmuyor bide. lafı bir yere bağlayacaktım ama uykusuzluktan ve yorgunluktan unuttum:):)
hakseverim geçmş olsun canım. bol bol yoğurt ye , benim dişler iyi değildir normalde ama hem hamileyken hem de sonrasında yoğurt bolca tükettiğim içindir herhalde problem yaşamadım. diş ağrısı gibi berbat bir ağrıda yok.

Evet o sut sorunu bende de oldu, 5 bucuk aylikken birakti.ne kadar uzuldugumu tahmin edersin.hala emziren anneleri gorunce gozlerim doluyor.dedigin gibi para kazanicaz diye cocugu birakiyoruz tum gun, bu yuzden sutten de mahrum kaldi benimki.ama yemek konusu da cok onemli.bak ben aventin tavsanli bir seti var onu aldim ilk basta.tabagin dibinde tavsan resmi var.hep onu gosterdim yemegi azalinca.bak bitirince tavsan cikacak annecim vs. Diyip gosterince cok guluyordu, daha bir sevkle yiyordu tavsan ciksin diye:) bu tarz bir oyun ise yarar mi dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…