Insallah canim ya denemeye deger kesinlikle...artik anliyorlar bircok seyi ne de olsaEvet o sut sorunu bende de oldu, 5 bucuk aylikken birakti.ne kadar uzuldugumu tahmin edersin.hala emziren anneleri gorunce gozlerim doluyor.dedigin gibi para kazanicaz diye cocugu birakiyoruz tum gun, bu yuzden sutten de mahrum kaldi benimki.ama yemek konusu da cok onemli.bak ben aventin tavsanli bir seti var onu aldim ilk basta.tabagin dibinde tavsan resmi var.hep onu gosterdim yemegi azalinca.bak bitirince tavsan cikacak annecim vs. Diyip gosterince cok guluyordu, daha bir sevkle yiyordu tavsan ciksin diye:) bu tarz bir oyun ise yarar mi dersin?
Canim selam benim kizla aynilar bizimkinin boyu 2-3 cm daha fazla galiba. Ama doktoru n alt sinir demesi dogru degil bence. ciplak 9,5 kilo kiz bebeklerde % 50 lik persentile denk geliyor o da ortalama kilo.telas edecek bir sey yok bence de.doktorun dedigi gibi hareketi aktivitesi ve motor gelisimi iyiyse, sik sik hasta olmuyorsa o bebek saglikli ve normal kabul ediliyor. bizim kiz 10-11aylikken yurumeye basladi dolayisiyla kilo alimi da iyice yavasladi bilmiyorum ya tek derdim saglikli olmalari...lipim yazmaya şimdi devam ediyorum. doktor neden bu kadar iştahsız dedi ben de ishal olduk, sonra bronşit ayrıca diş dedim. doktor neyse sağlıklı olsunda kilo önemli değil dedi. bütün sözler puffff uçtu gitti. bunun üzerine bende bişey dimki bir dakika bile br yerde durmuyor bide.lafı bir yere bağlayacaktım ama uykusuzluktan uttum:):)
hakseverim geçmş olsun canım. bol bol yoğurt ye , benim dişler iyi değildir normalde ama hem hamileyken hem de sonrasında yoğurt bolca tükettiğim içindir herhalde problem yaşamadım. diş ağrısı gibi berbat bir ağrıda yok.
Senin ilk bebisin deil mi canim?Hemde çok kutukutupensem
Artık yetisemiyorum o derece
Sürekli bagiriyo sebepsiz
Kulaklarimda hep oglumun sesi
10 aylıkken yürüdü zaten 4 .aydan beri hareketli bi bebekti
Kaç kes kom şu şikayete geldi bebeğimiz çok agliyo bagiriyo yatamıyoruz ne diye
Yatan kadar oyuncakları yere vuruyo pat pat diye sürekli ses cikariyo
Elinden alincada dakikalarca bagiriyo
Mete nasibebek anlatsana biraz huyu kilosu boyu yemesi icmesi
Tatlm biz en son 9 aylikken asi ve doktor kontrolune gitmistik.kis donemi hastalik filan bulasmasin diye doktora goturmekten korkuyorum. bir de stres oluyorum vDemekki bazı doktorlar hiç gerek gormuyo
Benm de o donemlerde aksam saatleri nde sutum azaliyor hatta bitiyordu cocuk ac ac agliyordu uff ne cektim yaa.mama da iciremedik ne sma ne hipp ne baskasi. Cok zorlandim ben o donemlerde...hala da zor amao donem daha zordu sankiEvet o sut sorunu bende de oldu, 5 bucuk aylikken birakti.ne kadar uzuldugumu tahmin edersin.hala emziren anneleri gorunce gozlerim doluyor.dedigin gibi para kazanicaz diye cocugu birakiyoruz tum gun, bu yuzden sutten de mahrum kaldi benimki.ama yemek konusu da cok onemli.bak ben aventin tavsanli bir seti var onu aldim ilk basta.tabagin dibinde tavsan resmi var.hep onu gosterdim yemegi azalinca.bak bitirince tavsan cikacak annecim vs. Diyip gosterince cok guluyordu, daha bir sevkle yiyordu tavsan ciksin diye:) bu tarz bir oyun ise yarar mi dersin?
Tatlm biz en son 9 aylikken asi ve doktor kontrolune gitmistik.kis donemi hastalik filan bulasmasin diye doktora goturmekten korkuyorum. bir de stres oluyorum v
ben doktorda.o yuzden hic kan tahlili ne yaptirmadik.icimde bir kusku oluyor bu yuzden,
ya bu aksam tarhana corbasi 2 kasik pilav biraz da tavuk yedirmistim.gece ykun madan evvel de 10-15 tatli kasigi muhallebi.neyse uyku saati gelince 9bucuk gibi odasina gittik.yavrum emzirirken memede uyudu, yatirdim.biraz mizirdandi, tekrar aldim kucagima bir kustu fiskirircasina.ustum basim cocugun ustu, uyku tulumu tum kusmuk oldu.esimi cagirdim yardim etti ustinu degistikyuzunu yikadik burnundan bile kusmuk gelmis.agladi kuzum.sonra uyudu cok sukur.simdi onun basini bekliyorum.cok moralim bozuldu.insallah bir seyi yoktur.ates filan yok cok sukur.
Evet ilkSenin ilk bebisin deil mi canim?
Geçmiş olsun lipim acaba yediklerinden birimi dokunduki bu şekil kusmusTatlm biz en son 9 aylikken asi ve doktor kontrolune gitmistik.kis donemi hastalik filan bulasmasin diye doktora goturmekten korkuyorum. bir de stres oluyorum v
ben doktorda.o yuzden hic kan tahlili ne yaptirmadik.icimde bir kusku oluyor bu yuzden,
ya bu aksam tarhana corbasi 2 kasik pilav biraz da tavuk yedirmistim.gece ykun madan evvel de 10-15 tatli kasigi muhallebi.neyse uyku saati gelince 9bucuk gibi odasina gittik.yavrum emzirirken memede uyudu, yatirdim.biraz mizirdandi, tekrar aldim kucagima bir kustu fiskirircasina.ustum basim cocugun ustu, uyku tulumu tum kusmuk oldu.esimi cagirdim yardim etti ustinu degistikyuzunu yikadik burnundan bile kusmuk gelmis.agladi kuzum.sonra uyudu cok sukur.simdi onun basini bekliyorum.cok moralim bozuldu.insallah bir seyi yoktur.ates filan yok cok sukur.
Enson 10 buçuk. Kilo
. Kıyamam canım anlıyorum senî Metede emmeyi seviyo sadece yemek yemiyo ama maşallah iyi boyu posuEnson 10 buçuk. Kiloboy 80 cm geldi. .doğdu doğal iştahlı değil mücadeleyle bu kiloya geldi
Hiç sevdiği bişey yok
Yemek yemeyi ve süt içmeyi sevmeyen Bu bebek malesef
Bu bir yilim
10 yıla bedel oldu bu istahsizlik yuzunden
bizimkinin onune oyle bir tabak koysam tavsani gorucem diye yemek falan yemez. avuclariyla saldirirdi :))Evet o sut sorunu bende de oldu, 5 bucuk aylikken birakti.ne kadar uzuldugumu tahmin edersin.hala emziren anneleri gorunce gozlerim doluyor.dedigin gibi para kazanicaz diye cocugu birakiyoruz tum gun, bu yuzden sutten de mahrum kaldi benimki.ama yemek konusu da cok onemli.bak ben aventin tavsanli bir seti var onu aldim ilk basta.tabagin dibinde tavsan resmi var.hep onu gosterdim yemegi azalinca.bak bitirince tavsan cikacak annecim vs. Diyip gosterince cok guluyordu, daha bir sevkle yiyordu tavsan ciksin diye:) bu tarz bir oyun ise yarar mi dersin?
Tatlm biz en son 9 aylikken asi ve doktor kontrolune gitmistik.kis donemi hastalik filan bulasmasin diye doktora goturmekten korkuyorum. bir de stres oluyorum v
ya bu aksam tarhana corbasi 2 kasik pilav biraz da tavuk yedirmistim.gece ykun madan evvel de 10-15 tatli kasigi muhallebi.neyse uyku saati gelince 9bucuk gibi odasina gittik.yavrum emzirirken memede uyudu, yatirdim.biraz mizirdandi, tekrar aldim kucagima bir kustu fiskirircasina.ustum basim cocugun ustu, uyku tulumu
korkma
yoktes fan yok cok sukur.
Geçmiş olsun lipim acaba yediklerinden birimi dokunduki bu şekil kusmus
Ins tekrarlamaz Bu durum
Geçmiş olsunherkese gunaydiiiiin. by disler oldurcek benu. 3 gundur dr dayyim. bygun yine gidicem. kuzucuk uyandi...
Amingünaydın arkadaşlar,
sağolun ya tekrar etmedi çok şükür, ateşi de yok gece rahat uyudu, sabah da keyfi yerindeydi. aylardır kusmuyordu ben de korktum ama annelik böyle bir sey panik olmamak lazım.
bu arada antalya da domuz gribi varmış bir arkadaşın çocuğu oldu, aman dikkat avm lere, kalabalık ortamlara fazla takılmamak lazım, hava güzelse dışarda 1-2 saat gezdirmek daha mantıklı...
bir arkadaşın çocuğu da kreşe başladı, 1 hafta sonra hemen hastalandı kuzucuk, 2 gündür ateşli, yaww bu hastalıklar mahvediyor dua ediyorum kimse hasta olmasın, kimsenin tadı kaçmasın...
Yaa bizde hic kan degerine bakmadik...sade d vitamini kullandik..
Evet o sut sorunu bende de oldu, 5 bucuk aylikken birakti.ne kadar uzuldugumu tahmin edersin.hala emziren anneleri gorunce gozlerim doluyor.dedigin gibi para kazanicaz diye cocugu birakiyoruz tum gun, bu yuzden sutten de mahrum kaldi benimki.ama yemek konusu da cok onemli.bak ben aventin tavsanli bir seti var onu aldim ilk basta.tabagin dibinde tavsan resmi var.hep onu gosterdim yemegi azalinca.bak bitirince tavsan cikacak annecim vs. Diyip gosterince cok guluyordu, daha bir sevkle yiyordu tavsan ciksin diye:) bu tarz bir oyun ise yarar mi dersin?
herkese gunaydiiiiin. by disler oldurcek benu. 3 gundur dr dayyim. bygun yine gidicem. kuzucuk uyandi...
Hoşbuldum canımHoşgeldin baloncuk
Yine oğlun iyi bize göre B8 haftadır ben 15 kerede aşağı uyanmiyo
Bizimki bi tuhaf 10 gün mesala iyi yatiyo sa 10 gün burnumdan getiriyo
Neden çözemedim
Ama şükür eskiden birde yatiyodu şimdi 9 gibi 11 gibi yatiyo ama tam bi saati yok
Sabah 8 veya 9 gibi kalkiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?