Aynen canim ben otellerde gormusum ve esime diyordum cok disiplinlidirler...acaba bizim cocuklarimiz oyle olurlarmi derdim....Ayy o alman sipalari da pek tatli oluyor bee.yazin otellerde filan goruoz, alman disiplini baska bir sey o disiplini alabilse keskebizimkiler de...
Aslinda ben bebekken hem ilk 3 ay cok gazli bir bebekmisim cok aglamisim, hem de yemek yemez puff diye uflermisim.Oyuncaklarla oynamaz hep firlatirmisim. Esim de tosuncuk gibi dogmus masmavi boncuk gibi gozleri varmis ama nazar degmis k.v.nin dedigine gore ve sadece 15 gun anne sutu almis bunu hastalandirmislar bogazi bembeyaz iltihap olmus ondan sonra emmemis yavrum hep inek sutu. o da hic kilo almamis. 1 yasinda da 2 yasinda da 9 kiloymus. 2yasina kadar her yemesinde agzindan burnundan kusmus.sonra doktorun biri bir igne yapmis ve gecmis hastaligi. Allahim bunlari dusununce cok sukur diyorum ben canim.bu arada esim su anboylu poslu aslan gibi masallah, sagligi yerinde, ben de bebekken yaramaz olsam da cocuklugum cok uslu gecti. Yani hic belli olmuyor canim muhammedin eminim cok akilli uslu bir cocuk olacaktir.Allah once saglik versin hepsine...[/QUOTE]Aslında nOTE="yasakhayal, post: 39759306, member: 191599"]kislar bizimki de bole deyin yalniz olmadigimi bilimnormal bu ayda deyin bole hareketler
yoksa bu adam benim moralimi bozuyo sinirli laf dinlemeyen bi oglumuz vyo
Minada oyle bazilarini yer bazilarinida yere atar..suyunu bardak icer ictiktikten sonra elini bardaga sokar suyla oynar...Yiyecekleri minciklayip yere atmasi ayni bizde de var...yedigi de oluyor ama baya bi ac olmasilazim.bugun bardaktan icmeye alissin diye eline kucuk bir bardakta su verdim elinde salladi ve doktu suyu:) ne zaman versem aynisini yapiyor.kasigi da ayni, corbaya daldirip elinde salliyor sonra da atiyor
Evet disiplinli oluyo lar. Bide nası oluyoda erken yatiy olar aksamlariAyy o alman sipalari da pek tatli oluyor bee.yazin otellerde filan goruoz, alman disiplini baska bir sey o disiplini alabilse keskebizimkiler de...
Lipim bizim doktor 26 martta yapacak oğlum 17 subat doğumlu yani nerdeyse 13 ay bi haftalik olacak aşı yapıldığı gunYaab ben yaptirmadim ama istiyorum en gec kac aylikken yapiliyo bilen var mi
Doru sun lipim.yaw aslında ben takmiyorum hiç çevre bole deyince hani acabami dedim.Aslinda ben bebekken hem ilk 3 ay cok gazli bir bebekmisim cok aglamisim, hem de yemek yemez puff diye uflermisim.Oyuncaklarla oynamaz hep firlatirmisim. Esim de tosuncuk gibi dogmus masmavi boncuk gibi gozleri varmis ama nazar degmis k.v.nin dedigine gore ve sadece 15 gun anne sutu almis bunu hastalandirmislar bogazi bembeyaz iltihap olmus ondan sonra emmemis yavrum hep inek sutu. o da hic kilo almamis. 1 yasinda da 2 yasinda da 9 kiloymus. 2yasina kadar her yemesinde agzindan burnundan kusmus.sonra doktorun biri bir igne yapmis ve gecmis hastaligi. Allahim bunlari dusununce cok sukur diyorum ben canim.bu arada esim su anboylu poslu aslan gibi masallah, sagligi yerinde, ben de bebekken yaramaz olsam da cocuklugum cok uslu gecti. Yani hic belli olmuyor canim muhammedin eminim cok akilli uslu bir cocuk olacaktir.Allah once saglik versin hepsine...
Ayyy canim cevreyi bosver takma onlara her cocok farklidir mesala benim kizim ablamin ogluna gore daha uysaldir... ah ah bu bos konusan insanlar varyaaa..[/QUOTE]Doru sun lipim.yaw aslında ben takmiyorum hiç çevre bole deyince hani acabami dedim.
Amin engineering sağlık bencede
Bide konusmasalarAyyy canim cevreyi bosver takma onlara her cocok farklidir mesala benim kizim ablamin ogluna gore daha uysaldir... ah ah bu bos konusan insanlar varyaaa..
Bunlar ne bicim komsularr allah sabir versin sana...benim komsumunda ogla hep aglar bagirir ama biz gidip sikayetco olmadik normal bisey sonucta cocuktur...[/QUOTE]Bide konusmasalar
Alman komşu şikayete geliyo bizde çocuk yetistirdik bole gürültü yapmadi diyo
Napim siz almansiniz
Yaratilisinizda disiplin kurala uyma var
Ah herkes senin gibi olsa taubem. Cunku kendi leri o dönemleri anlattıkları için konusuyolarBunlar ne bicim komsularr allah sabir versin sana...benim komsumunda ogla hep aglar bagirir ama biz gidip sikayetco olmadik normal bisey sonucta cocuktur...
reyyanim muhammed bu dediklerinde oynar eglenirse cok iyi olurr masallah valla
yok ben pes ettimyapmaya gerekte yok oynamaz ilgisini cekmez biliyorum
oyle kukla alsam elime kosar elimden alip firlatir hic izlemez bile
kitabin kagittan olmayan muziklisini ne aldim banamisin demiyo ne zmana eliem alip okusam muzigi acsam alip firlatiyo allam bu cocugu nasi vazgecirecem bu firlatma isinden
ciisss diyom ufff diyom umrunda degil
tum sebzeleri konustursam yine yemez kanmazz
allahim aci bana uslu biraz uyumlu bi bebek olsun nolur
yaw masallah ne akilli bebekelr var tabaktaki tavsana ne bakip yiyen
ayni renkli ciccekli bocekli tabak seti aldim onune koymamla asagida görmem bir oluyo
ins bu huyu degisecek umutla bekliyorum
merhaba muhammed baba,mama,bum (su),düt(arabaya),anne ve adımı söylüyor ara ara dün de telefonda babası abla dedi kendisi de aba dedi bu ara yürümeye hevesli olduğundan konuşmuyor ama...Selam herkese benim minigim kıpır kıpır durmuyo yeni koltuk aldık renk renk yastıkları var onlara taktı kafayı alıyo yere diziyo ortasına oturuyo kaldırıyo veriyo onlarla kafayı bozdu.ilk 2 aylıkken el ve ayak baskısını yapmıştım bide şimdi yaptım 13 aylik diye yazdım parmak boyasindan pek mutlu oldu kendi kağıda koyup durdu elini ayağını.kizima bir dosya hazırlıyorum genç kız olduğunda ona yazdığım gunlukle vericem dosyasında hamilelik kan testimden tüm gebelik testleri doğum belgesi dogum bilekligi düşen göbeği ilk gittiğimiz tatilin bilekligi doğum günü davetiyesi el ayak izi var onunla ilgili herşeyi koyuyorum ayriyeten günlüğüne hamileligimden beri yazıyorum
Gunaydinnnn anneler ve bebisleri bebeginiz hangi kelimeleri soyleyebiliyor bizimki anne baba mama ama onlari da ara sira diyor daha erken biliyorum ama merak ettim
Kaç yaşında başlatıyolar yasakım[/QUOTE]Ah herkes senin gibi olsa taubem. Cunku kendi leri o dönemleri anlattıkları için konusuyolar
Yaw valla çocuğu bazen engelliyorum eli den arabasini alıyorum alttaki rahatsız olmasın diye
Bu seferde çocuk bagiriyo doğal. Olarak oyuncak elinden alınıyor diye
Artık napim kreşe gidene kadar idare edecem.oglen 1 gibi eve gelir. .8 gibi akşamda erken yatmayi öğrenir ..bari onla bunla ugrasmak zorunda kalmam
Tatil iyi geçer ins.kızlar ben ve oğluşum gidiyoruz bir hafta yokuz yarın yola çıkıyoruz babamız iş gezisine gittiği için evde tek kalmak istemedik 1 haftada beni unutmayın olur mu hem kafa tatili de yapmak bana da iyi gelecek hepinizi öpüyorum bebişlere bol sağlıklı günler diliyorum bu arada yazmam lazım bunu ben uyku eğitimini tamamladım baya zor oldu ama yaptım şuan beşiğe koyuyorum ve 2 dk kendi kendine uyuyor muhammed bol öpücükler oğlum ve bende
Hangi marka aşı yaptırdıniz tek dozda olan vardır heralde para tuzağı olsun diye 2 dozluk aşıyı öneriyor hastaneLipim bizim doktor 26 martta yapacak oğlum 17 subat doğumlu yani nerdeyse 13 ay bi haftalik olacak aşı yapıldığı gun
26 martta yapılacak daha tek doz devlet karşılıyor doktor hangi marka yapar bılmıyorumHangi marka aşı yaptırdıniz tek dozda olan vardır heralde para tuzağı olsun diye 2 dozluk aşıyı öneriyor hastane
Nasıl verdin uyku egitimini tüm ayrıntılarla dönüşte anlat lütfen iyi yolculuklar iyi tatillerkızlar ben ve oğluşum gidiyoruz bir hafta yokuz yarın yola çıkıyoruz babamız iş gezisine gittiği için evde tek kalmak istemedik 1 haftada beni unutmayın olur mu hem kafa tatili de yapmak bana da iyi gelecek hepinizi öpüyorum bebişlere bol sağlıklı günler diliyorum bu arada yazmam lazım bunu ben uyku eğitimini tamamladım baya zor oldu ama yaptım şuan beşiğe koyuyorum ve 2 dk kendi kendine uyuyor muhammed bol öpücükler oğlum ve bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?