2014 Şubat Anneleri

Aslında nOTE="yasakhayal, post: 39759306, member: 191599"]kislar bizimki de bole deyin yalniz olmadigimi bilimnormal bu ayda deyin bole hareketler

yoksa bu adam benim moralimi bozuyo sinirli laf dinlemeyen bi oglumuz vyo
Aslinda ben bebekken hem ilk 3 ay cok gazli bir bebekmisim cok aglamisim, hem de yemek yemez puff diye uflermisim.Oyuncaklarla oynamaz hep firlatirmisim. Esim de tosuncuk gibi dogmus masmavi boncuk gibi gozleri varmis ama nazar degmis k.v.nin dedigine gore ve sadece 15 gun anne sutu almis bunu hastalandirmislar bogazi bembeyaz iltihap olmus ondan sonra emmemis yavrum hep inek sutu. o da hic kilo almamis. 1 yasinda da 2 yasinda da 9 kiloymus. 2yasina kadar her yemesinde agzindan burnundan kusmus.sonra doktorun biri bir igne yapmis ve gecmis hastaligi. Allahim bunlari dusununce cok sukur diyorum ben canim.bu arada esim su anboylu poslu aslan gibi masallah, sagligi yerinde, ben de bebekken yaramaz olsam da cocuklugum cok uslu gecti. Yani hic belli olmuyor canim muhammedin eminim cok akilli uslu bir cocuk olacaktir.Allah once saglik versin hepsine...[/QUOTE]
Doru sun lipim.yaw aslında ben takmiyorum hiç çevre bole deyince hani acabami dedim.

Amin en onemlisi sağlık bencede

Minada oyle bazilarini yer bazilarinida yere atar..suyunu bardak icer ictiktikten sonra elini bardaga sokar suyla oynar...

Doru sun lipim.yaw aslında ben takmiyorum hiç çevre bole deyince hani acabami dedim.

Amin engineering sağlık bencede[/QUOTE]
Ayyy canim cevreyi bosver takma onlara her cocok farklidir mesala benim kizim ablamin ogluna gore daha uysaldir... ah ah bu bos konusan insanlar varyaaa..

Amin engineering sağlık bencede
Ayyy canim cevreyi bosver takma onlara her cocok farklidir mesala benim kizim ablamin ogluna gore daha uysaldir... ah ah bu bos konusan insanlar varyaaa..[/QUOTE]
Bide konusmasalar

Alman komşu şikayete geliyo bizde çocuk yetistirdik bole gürültü yapmadi diyo

Napim siz almansiniz

Yaratilisinizda disiplin kurala uyma var

Ayyy canim cevreyi bosver takma onlara her cocok farklidir mesala benim kizim ablamin ogluna gore daha uysaldir... ah ah bu bos konusan insanlar varyaaa..
Bide konusmasalar

Napim siz almansiniz

Yaratilisinizda disiplin kurala uyma var[/QUOTE]
Bunlar ne bicim komsularr allah sabir versin sana...benim komsumunda ogla hep aglar bagirir ama biz gidip sikayetco olmadik normal bisey sonucta cocuktur...

Bide konusmasalar

Napim siz almansiniz

Yaratilisinizda disiplin kurala uyma var
Bunlar ne bicim komsularr allah sabir versin sana...benim komsumunda ogla hep aglar bagirir ama biz gidip sikayetco olmadik normal bisey sonucta cocuktur...[/QUOTE]
Ah herkes senin gibi olsa taubem. Cunku kendi leri o dönemleri anlattıkları için konusuyolar

Yaw valla çocuğu bazen engelliyorum eli den arabasini alıyorum alttaki rahatsız olmasın diye

Bu seferde çocuk bagiriyo doğal. Olarak oyuncak elinden alınıyor diye

Artık napim kreşe gidene kadar idare edecem.oglen 1 gibi eve gelir. .8 gibi akşamda erken yatmayi öğrenir ..bari onla bunla ugrasmak zorunda kalmam

Bunlar ne bicim komsularr allah sabir versin sana...benim komsumunda ogla hep aglar bagirir ama biz gidip sikayetco olmadik normal bisey sonucta cocuktur...
Ah herkes senin gibi olsa taubem. Cunku kendi leri o dönemleri anlattıkları için konusuyolar

Yaw valla çocuğu bazen engelliyorum eli den arabasini alıyorum alttaki rahatsız olmasın diye

Bu seferde çocuk bagiriyo doğal. Olarak oyuncak elinden alınıyor diye

Artık napim kreşe gidene kadar idare edecem.oglen 1 gibi eve gelir. .8 gibi akşamda erken yatmayi öğrenir ..bari onla bunla ugrasmak zorunda kalmam

[/QUOTE]
Kaç yaşında başlatıyolar yasakım

canım muhammed benim ilği gösterdiğim ve sevdiğim her şeyi seviyor mesela arkadaşım köpek almış peluş ben sevdim kendi seviyor gecen gün hediye geldi ben hiç yüzüne bakmadım oğlanda ilğilenmedi yani taklit ediyor ben köpeğine mamma yediyorum kendisi de yediriyor her çocuk farklı oluyor bazen öğretmeye çalışıyorum hiç sallamadan arkayı dönüp gidiyor bana ama hayvanların konuşmasına aklı gidiyor.

bizim de günlüğümüz var ama sizinki daha hoş ayak baskısı felan çok tatlıdır eminim.

merhaba muhammed baba,mama,bum (su),düt(arabaya),anne ve adımı söylüyor ara ara dün de telefonda babası abla dedi kendisi de aba dedi bu ara yürümeye hevesli olduğundan konuşmuyor ama...
Gunaydinnnn anneler ve bebisleri bebeginiz hangi kelimeleri soyleyebiliyor bizimki anne baba mama ama onlari da ara sira diyor daha erken biliyorum ama merak ettim

kızlar ben ve oğluşum gidiyoruz bir hafta yokuz yarın yola çıkıyoruz babamız iş gezisine gittiği için evde tek kalmak istemedik 1 haftada beni unutmayın olur mu hem kafa tatili de yapmak bana da iyi gelecek hepinizi öpüyorum bebişlere bol sağlıklı günler diliyorum bu arada yazmam lazım bunu ben uyku eğitimini tamamladım baya zor oldu ama yaptım şuan beşiğe koyuyorum ve 2 dk kendi kendine uyuyor muhammed bol öpücükler oğlum ve bende

Kaç yaşında başlatıyolar yasakım[/QUOTE]
Her yaşta veren var kutukutupensem ama ben 2.5 yaşı nda vermeyi düşünüyorum

Tatil iyi geçer ins.

Unutur muyuz hiç

Güle güle gidin

Nasıl verdin uyku egitimini tüm ayrıntılarla dönüşte anlat lütfen iyi yolculuklar iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…