2014 Şubat Anneleri

Canim iyi yolcular iyi tatiller....

Selamlaaar,

Kızlar bu ön diş çıkarken sizinkilerde ne tür belirtiler vardı? Öksürük oldu mu mesela? Diş çıkarıyo diye düşünüyorum ama bugün bi de öksürük çıktı başımıza, acaba hasta mı oldu yoksa diş çıkarırken normal mi? Öksürük dışındaki belirtileri de yazarsanız pek sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler.

Ben öksürüğü hiç duymadım bizde olmadı. Salyada artış uyku zorluğu. Oluyo genellikle oglumda

Benim oglum ust ön disleri cikarirken 10 gün boyunca balgamli öksürdü burnu akti ilac kullandik bu on gün suresince sonunda iki disi patladi yavrum mahvoldu ama sen yine de ihmal etme doktora gotur eğer ilerlerse

Kizlar selam, bankada elin isini yapmaktan kendi isimi yapip cocugu bir turlu kendi ustume alamadim, su an babasina bagli babasiemekli sandigi olunca menenjit asisini ödemiyor.ama bizim banka yuzde 70 ini oduyormus. O yuzden sordum kacinci ayda yapiliyor diye.evraklarimi hazirlayip cocugu ustume alicam saglik guvencesi olarak. doktor bize demisti ki" 1 yasinda 3 tane asisi var zaten, menenjiti 13.ayda yaptirirsiniz.ama dun 13 aylik oldu ve hala yaptiramadik."

birkac gun gecikmekle birsey olmaz canim. biz de 13 aylikken tek doz yaptirdik. hatta grip olacak gibiydi. dru iyilesene kadar bekleriz demisti.

Canim selamlar, bizim on disler agustos eylul gibi cikti ve birkac gun suren hafif burun akintisi, asiri salya, istahsizlik ve 1 gece de ates yapti.eline hep pirasa ve yesil sogan verdik onlari emdi isirdi durdu acisini aldi biraz.hem de antibakteriyel.

birkac gun gecikmekle birsey olmaz canim. biz de 13 aylikken tek doz yaptirdik. hatta grip olacak gibiydi. dru iyilesene kadar bekleriz demisti.
Tamam canim sagol, galiba 9-23 ay arsinda 2 doz olarak 3 ay arayla yapiliyormus.bize menectra demislerdi ecxaneden ozel alinacakmis.menectra tek doz diye biliyorum

Ben öksürüğü hiç duymadım bizde olmadı. Salyada artış uyku zorluğu. Oluyo genellikle oglumda

Benim oglum ust ön disleri cikarirken 10 gün boyunca balgamli öksürdü burnu akti ilac kullandik bu on gün suresince sonunda iki disi patladi yavrum mahvoldu ama sen yine de ihmal etme doktora gotur eğer ilerlerse

Teşekkür ederim kızlar. Peki bu belirtilerden ortalama kaç gün sonra dişler kendisini gösterdi ve bebeğiniz rahat bir nefes aldı ve aldırttı :) Bi beş gündür iştahsız, huysuz, uykusuz, salyalı, nazlı niyazlı bir çocuk, dün de biraz ateşi çıktı. Artık bitse de gitsek diyorum :)

Canim cok gecmis olsun..benim kizimda dis cikardiginda cok kotu oluyor bizim 10 gun falan suruyor...insallah sizinki oyle olmaz...

Aşının markası neydi canım tek doz daha iyi aynı etki sonuçta 2 doz hem eziyet hem para.akrabamizin bi tanıdığı ilaç mumessili ondan duymuş doktorlara şu marka aşıyı önerin size çamaşır makinesi alırız diyolarmis. Doktorlarda hemen 2 dozluk aşıyı oneriyo o ilaçtan ne para kazanıyorlar anlatabildim mi annelik zaafimizdan yararlaniyolar

Merhaba herkese. Bilgisayarım bozuk giremedim. Biz pazar günü doğumgünü kutladık salı günü aşılar yapıldı. Boy 80 cm, kilo 10350 gram bizde herşey böyle.
Hoşgeldin jelibon

Emir metenin ilk yaşı hayırlı olsun

Bu arada bizim emirle gelişimleri ayni

Bizde de boy 80 cm kilo 10.370 gr gelmişti

Kızlar ya moralim bozuldu sağlık ocağında bıngıldağına hala 3e 3 cm çok açık çocuk doktoruna götürün dediler. Aranızda bizimki gibi bıngıldağı açık olan varmı. Benim bildiğim 1.5 yaşında tam kapanıyor ama beni telaşlandırdılar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…