Canım öksürük diş belirtisi değildir boğazını bi kontrol et bizde diş çıkarırken çok huysuz oluyo sık kaka yapıyo biraz cıvık oluyo ve her yeri dişliyo diş yeri bellimi yakınsa bi morluk oluyo öksürüyo demişsin diş geliyosa bağışıklık sistemi düşüyo hasta olabilir canım kolay gelsinSelamlaaar,
Kızlar bu ön diş çıkarken sizinkilerde ne tür belirtiler vardı? Öksürük oldu mu mesela? Diş çıkarıyo diye düşünüyorum ama bugün bi de öksürük çıktı başımıza, acaba hasta mı oldu yoksa diş çıkarırken normal mi? Öksürük dışındaki belirtileri de yazarsanız pek sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler.
Aaaa bizimki de açık halen hemde biraz çokuk doktor bol sıvı almalı dediKızlar ya moralim bozuldu sağlık ocağında bıngıldağına hala 3e 3 cm çok açık çocuk doktoruna götürün dediler. Aranızda bizimki gibi bıngıldağı açık olan varmı. Benim bildiğim 1.5 yaşında tam kapanıyor ama beni telaşlandırdılar ya
Masallah tosun aKızlar benim minnoşumun da boyu 76 cm kilosu 11.600 oldu.
Bir yas gunu hayirli olsun....masalllah oglusuna...Merhaba herkese. Bilgisayarım bozuk giremedim. Biz pazar günü doğumgünü kutladık salı günü aşılar yapıldı. Boy 80 cm, kilo 10350 gram bizde herşey böyle.
Canim masallah oglusuns kizimla kilosu aynidir..buarada bizimde bingildagimiz tam kapanmamis...Kızlar benim minnoşumun da boyu 76 cm kilosu 11.600 oldu.
hadi yaa. vay arkadas hersey ticari. hastaneler ticarethane.. bizim asinin adi " nimenrix " mis.Aşının markası neydi canım tek doz daha iyi aynı etki sonuçta 2 doz hem eziyet hem para.akrabamizin bi tanıdığı ilaç mumessili ondan duymuş doktorlara şu marka aşıyı önerin size çamaşır makinesi alırız diyolarmis. Doktorlarda hemen 2 dozluk aşıyı oneriyo o ilaçtan ne para kazanıyorlar anlatabildim mi annelik zaafimizdan yararlaniyolar
Ne guzel kizin herseyi yiyor benim kizim yogurt yemiyor peynir yemiyor meyve yemiyor hemen hemen hicbir sey yemiyor...sadece annne sutu iciyor..cok sukur sutum kizima yariyor.Bizim bingildak kapanmış ama maşallah kilolar süper herkesin bizimki 10 kg az geldi valla herseyide yediriyorum düzenli 6.disimiz göründü sol alt kesici geliyo üst 3 alt 3 oldu
Sağol canım eczaneye sorucam bu aşıyıhadi yaa. vay arkadas hersey ticari. hastaneler ticarethane.. bizim asinin adi " nimenrix " mis.
Maşallah şükür sutunde olmasaydı mama icerdi anne sütü koruyo hastalanmazlar kolay kolay bizimkide suyu sevmiyo viyak viyak yikanmak tam bi işkence hem bana hem ona yazın denize gitcez çok korkuyorum daha kumsali gördüğünde aglarsa diyeNe guzel kizin herseyi yiyor benim kizim yogurt yemiyor peynir yemiyor meyve yemiyor hemen hemen hicbir sey yemiyor...sadece annne sutu iciyor..cok sukur sutum kizima yariyor.
Cnm nimenrix tek doz menectra 2 doz die duydumSağol canım eczaneye sorucam bu aşıyı
Ben de yogurt yediremedim anne sutu aliyor diye rahatim ama sutum de cok deilNe guzel kizin herseyi yiyor benim kizim yogurt yemiyor peynir yemiyor meyve yemiyor hemen hemen hicbir sey yemiyor...sadece annne sutu iciyor..cok sukur sutum kizima yariyor.
Ayniyiz canim guya antalyali olacak banyo kuvetini gördüğü an kiyamet kopuyor[/QUOTE][QUOTinceylin, post: 39813296, member: 596037"]Maşallah şükür sutunde olmasaydı mama icerdi anne sütü koruyo hastalanmazlar kolay kolay bizimkide suyu sevmiyo viyak viyak yikanmak tam bi işkence hem bana hem ona yazın denize gitcez çok korkuyorum daha kumsali gördüğünde aglarsa diye
Onunla alakası yok canım boşuna kendini suçlama...ben kızımı neredeyse 5 aylığa kadar hep uyandırdım, çünkü kendisi uyanıp emmiyordu ve kilosu da azdı.hatta buraya da yazmıştım hala uyandırıyorum diye...Hoşbuldum canımBenim oğlan doğduğunda beri gecede en az 6-7 uyanırdı hatta bazı dönemler 15 i bile gördüm ama çalışmadığım dönemlerde bu kadar sarsmazdı beni şimdi çalışıyorum otobüste uyuyorum resmen gözümü bi açıyorum durağa gelmişim apar topar insanları eze eze iniyorum otobüsten Allah yardımcımız olsun 6 aylıkta düzelir dedim olmadı 1 yaşında düzelir dedim yine olmadı bakalım sabırla bekliyorum Ama ben suçu kendimde buluyorum çevrem de hep benden buluyor. 2 aylığa gelene kadar çocuğu 2 saatte bir zorla uyandırırdım . Uyandırmayan arkadaşlarımın bebekleri gecede 2-3 kere anca uyanıyor benimki alıştı uyanmaya ne yapsın
Cok sukur sutum var.benim kizim banyo yapmayi cok seviyor suyla oynuyor..bizde bu yaz tatile gidicez bakalim minay denzi sevicekmi?..insallah ceylinde sever.Maşallah şükür sutunde olmasaydı mama icerdi anne sütü koruyo hastalanmazlar kolay kolay bizimkide suyu sevmiyo viyak viyak yikanmak tam bi işkence hem bana hem ona yazın denize gitcez çok korkuyorum daha kumsali gördüğünde aglarsa diye
Offff ins dahada yıpranmaz fındık. KurduKzlar daha azi disi yeni ele geliyo gorunmuyo bile daha on disler hic biseymis 15/20 gun oldu bu arada benim kizim balgamli oksuruk salya huysuzluk ve uykusuzluk belirtileriyle dis cikariyo ve yicekleri taneli verinc tukuruyo damaklari aciyo sanirim o azilar nasil tamamlancak yaaaaaaaa yandik ki ne yandik((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?