geçmiş olsun haksever.aynı belirtiler bizim kızda da var ben kbb dr una bile götürdüm diş aklıma gelmedi bile güya 3.bebe.ama biz bir aydır belki daha fazla ailecek hastaydık ondan diye düşündüm ne versem tükürüyor ya da eliyle çıkarıyor.Kzlar daha azi disi yeni ele geliyo gorunmuyo bile daha on disler hic biseymis 15/20 gun oldu bu arada benim kizim balgamli oksuruk salya huysuzluk ve uykusuzluk belirtileriyle dis cikariyo ve yicekleri taneli verinc tukuruyo damaklari aciyo sanirim o azilar nasil tamamlancak yaaaaaaaa yandik ki ne yandik((
bende tek doz nimenrix vurdurdum 13. ayında .unutmuşum 10.ayda yaptırmayı buraları da okumayınca.3 dr a,1 eczacıya bir de sağlık ocağına sordum öyle yaptırdım.ertesi günü çok huysuzlandı ve ateşi oldu,hafif de bacaağında kızarıklık.Sağol canım eczaneye sorucam bu aşıyı
Kadinlar gunumuz kutlu olsun, kadina deger verilen, taciz tecavuz siddet ve cinayetlerin olmadigi bir ulkede yasariz insallahKadinlar gününüz kutlu olsun..
Ayy ben iyice korktum bu azilardan yahu bir ilaci vitamini yok mu bu dis cikarma acisininOffff ins dahada yıpranmaz fındık. Kurdu
Çok zor oldugunu duymustum
Ama dahada zormus
Nasi çıkacak tüm azilar maf olacak bu bebeler
Rabbim yardımcımız olsun
canım seninle aynı fikirde değilim kusura bakma, bence bu alışkanlıkla alakalı değil. benim oğlan da sürekli uyandırıyor ama seninki kadar değil. gündüz çok uyumuşsa çok kalkar az uyumuşsa az kalkar ve bende küçükken sarılık oldu diye sürekli uyanık gezenlerdendim. yatarken midessini yorCAK ŞEY VERMİŞSEM yndım. sabaha kadar gaz sancısından kıvranır bana da uyku haram olur. yok eğer ekmek tarzı şey yemişse problem yok ya bir ya iki kez uyanır. o yüzden bence kendini suçlama, vardır bir problemi, yoksa kimse tatlı uykusunu bölmez.Hoşbuldum canımBenim oğlan doğduğunda beri gecede en az 6-7 uyanırdı hatta bazı dönemler 15 i bile gördüm ama çalışmadığım dönemlerde bu kadar sarsmazdı beni şimdi çalışıyorum otobüste uyuyorum resmen gözümü bi açıyorum durağa gelmişim apar topar insanları eze eze iniyorum otobüsten Allah yardımcımız olsun 6 aylıkta düzelir dedim olmadı 1 yaşında düzelir dedim yine olmadı bakalım sabırla bekliyorum Ama ben suçu kendimde buluyorum çevrem de hep benden buluyor. 2 aylığa gelene kadar çocuğu 2 saatte bir zorla uyandırırdım . Uyandırmayan arkadaşlarımın bebekleri gecede 2-3 kere anca uyanıyor benimki alıştı uyanmaya ne yapsın
Geçmiş olsun canım ben yaşamadım ancak yorum yapabilirim yatmadan çok bişey yedirmemeye çalış midesini usutmus desem keyfi yerine gelmiş hasta gibi değil avakado yağlı ağır gelmiş olabilir yada et off sacmaladim bilmiyorum Benimkide dün hava ne güzeldi sende antalya dasin sıcacık bigün ciktik konyaalti meydana gittik yürüdü insanlara baktı ama hep durgundu gözüne güneş geliyo rahat degil dedim ayakta dururken pat yere düştü alnini siyirdi Yüzünü yikayalim dedim yanmasin siyrik yakar ya babası aldı gitti yüzüne beraber söyle bi saçlarını da islatmis şekil versin diye ruzgardan usudumu bilmiyorum eve geldik uyudu uyandi yaniyo çocuk eli bacağı ağzının içi yüzü heryeri ölçtük 38.4 calpol verdik önce giydirdim klima falan acmadik yavaş yavaş indi gece yanımızda yattı 3 gibi kendine geldi kudurdu babasıyla sabah eskisi gibi iyiydi şimdi uyandi yine sıcak 37.6 ne oldu çocuğa anlamadım o güzelim havada hasta ettiysek uzulcemkızlar iyi haftalar, hayırlı günler herkese...
bizim ufaklık dün gece sütünü emdi yattı, 5 dkç olmadan ağlayarak uyandı, tekrar meme verdim kendini arkaya attı istemedi, kucağımda dik pozisyona getirdim, ağlamaya mızırdanmaya devam etti, sonra ağzına midesinden gelir gibi oldu öksürdü ve lork diye kustu yere. geçen haftada aynı seyi yaşamıştım. akşam 6 bucukta uyanınca avokado-muz ve sütü ezip onu yedirmiştim 1 kase. 8 bucukta da bir dilim patates ve 1 parmak kadar kuzu eti yedi. midesinde çıkanlara baktım avokado parçaları vardı, yahu bir insan 3-4 saatte sindirmez mi yediklerini anlayamadım. gece boş mideyle uyudu kuzum, sabah 7 de uyandı, süt emdi , oynadık, anneme bıraktım, neşesi yerindeydi.ateşi de yok. avokado ve muz ilk defa yediği bir sey değil. patates ve eti de sever ama az yedi tabii.ben de üstelemedim. uyuyana kadar her sey normaldi, ortada oynayıp geziyordu.
sizce ne yapmalıyım, akşam en geç 7-7.30 gibi yemeğini yedirip daha da bir sey vermeyeyim diyorum, uyurken illaki anne sütü alıyor ama.kusmanın sebebi reflü gibi bir sey olabilir mi?
çocukta 3-4 aydır kusma yoktu, gecen hafta 1 kez oldu, 1 kez de dün gece olunca endişelendim, ne diyorsunuz?
siz yaşadınız mı böyle bir sey?
Geçmiş olsun canım ben yaşamadım ancak yorum yapabilirim yatmadan çok bişey yedirmemeye çalış midesini usutmus desem keyfi yerine gelmiş hasta gibi değil avakado yağlı ağır gelmiş olabilir yada et off sacmaladim bilmiyorum Benimkide dün hava ne güzeldi sende antalya dasin sıcacık bigün ciktik konyaalti meydana gittik yürüdü insanlara baktı ama hep durgundu gözüne güneş geliyo rahat degil dedim ayakta dururken pat yere düştü alnini siyirdi Yüzünü yikayalim dedim yanmasin siyrik yakar ya babası aldı gitti yüzüne beraber söyle bi saçlarını da islatmis şekil versin diye ruzgardan usudumu bilmiyorum eve geldik uyudu uyandi yaniyo çocuk eli bacağı ağzının içi yüzü heryeri ölçtük 38.4 calpol verdik önce giydirdim klima falan acmadik yavaş yavaş indi gece yanımızda yattı 3 gibi kendine geldi kudurdu babasıyla sabah eskisi gibi iyiydi şimdi uyandi yine sıcak 37.6 ne oldu çocuğa anlamadım o güzelim havada hasta ettiysek uzulcem
Lipim aynı geçen avokado yedirdim sütle ezip hayatta hiç kusma yan oğlum kustu ana zorlamistim ben hepsini yesin diye. Anladimki sevmiyo nekadar faydali da olsa yedirmiycem bidaha sevmiyo çünkü. Ama sanki sende biraz yeme saati sık gibi geldi.kızlar iyi haftalar, hayırlı günler herkese...
bizim ufaklık dün gece sütünü emdi yattı, 5 dkç olmadan ağlayarak uyandı, tekrar meme verdim kendini arkaya attı istemedi, kucağımda dik pozisyona getirdim, ağlamaya mızırdanmaya devam etti, sonra ağzına midesinden gelir gibi oldu öksürdü ve lork diye kustu yere. geçen haftada aynı seyi yaşamıştım. akşam 6 bucukta uyanınca avokado-muz ve sütü ezip onu yedirmiştim 1 kase. 8 bucukta da bir dilim patates ve 1 parmak kadar kuzu eti yedi. midesinde çıkanlara baktım avokado parçaları vardı, yahu bir insan 3-4 saatte sindirmez mi yediklerini anlayamadım. gece boş mideyle uyudu kuzum, sabah 7 de uyandı, süt emdi , oynadık, anneme bıraktım, neşesi yerindeydi.ateşi de yok. avokado ve muz ilk defa yediği bir sey değil. patates ve eti de sever ama az yedi tabii.ben de üstelemedim. uyuyana kadar her sey normaldi, ortada oynayıp geziyordu.
sizce ne yapmalıyım, akşam en geç 7-7.30 gibi yemeğini yedirip daha da bir sey vermeyeyim diyorum, uyurken illaki anne sütü alıyor ama.kusmanın sebebi reflü gibi bir sey olabilir mi?
çocukta 3-4 aydır kusma yoktu, gecen hafta 1 kez oldu, 1 kez de dün gece olunca endişelendim, ne diyorsunuz?
siz yaşadınız mı böyle bir sey?
Geçmiş olsun selin.ama 37.6 ateş sayılmaz korkma 38 demeyi geçmediği müddetçe.Geçmiş olsun canım ben yaşamadım ancak yorum yapabilirim yatmadan çok bişey yedirmemeye çalış midesini usutmus desem keyfi yerine gelmiş hasta gibi değil avakado yağlı ağır gelmiş olabilir yada et off sacmaladim bilmiyorum Benimkide dün hava ne güzeldi sende antalya dasin sıcacık bigün ciktik konyaalti meydana gittik yürüdü insanlara baktı ama hep durgundu gözüne güneş geliyo rahat degil dedim ayakta dururken pat yere düştü alnini siyirdi Yüzünü yikayalim dedim yanmasin siyrik yakar ya babası aldı gitti yüzüne beraber söyle bi saçlarını da islatmis şekil versin diye ruzgardan usudumu bilmiyorum eve geldik uyudu uyandi yaniyo çocuk eli bacağı ağzının içi yüzü heryeri ölçtük 38.4 calpol verdik önce giydirdim klima falan acmadik yavaş yavaş indi gece yanımızda yattı 3 gibi kendine geldi kudurdu babasıyla sabah eskisi gibi iyiydi şimdi uyandi yine sıcak 37.6 ne oldu çocuğa anlamadım o güzelim havada hasta ettiysek uzulcem
Günaydın herkese biz ateşle mücadeleye devam ediyoruz 38.4 oldu sağlık ocağına gittik 39 çıktı kulak ve Boğazlar biraz kızarmış antibiyotik burun spreyi ve ateş düşürücü dolven verdi calpol etki etmiyo artık gece yine sicacikti ilaclarini verdik sabah ter içinde kalktı üstünü komple değiştirdim suan iyi ama ara ara çıkıyo ateş önde 6 diş var arkada beyaz beyaz diseti görünüyo azı geliyo heralde ateşte bundan off bi atlatsak ilk hastalanmamiz
Lipim aynı geçen avokado yedirdim sütle ezip hayatta hiç kusma yan oğlum kustu ana zorlamistim ben hepsini yesin diye. Anladimki sevmiyo nekadar faydali da olsa yedirmiycem bidaha sevmiyo çünkü. Ama sanki sende biraz yeme saati sık gibi geldi.
Çünkü iki saat sonra tekrar yemiş. Hazmedememis hepsini.
Oğlum hemen o dakka kusmuştu yer yemez.
Bence ek gıda da yeme arasını uzat biraz
Ben bu yılda Tr giedecektim
Ama galiba gidemiycez
Dün uzun yolculuklu ve gezmeli vakit geçirelim dedik burnumuzdan geldi.
Bi cocuk oturmuyo uzun süreli malesef nası bagirdi her yerde indirin yerde oynuy cam gezecem diye
Uçak zaten 3 saat bu oğlan ben hayatta 3 saat oturtturamam
ay evet cnm ya bence de kalkışma bu sene tatile, ben de düşünmüyorum halbuki iznim de var,
korkuyorum ne yalan söyleyim, bir de kış daha rahattı giydir, ört, ağzını burnunu kapat çıkar dışarı, ama yaz öyle mi teri var, rüzgarı var, çocuk arabada terliyor, dışarı çıkıyorsun esiyor, güneş geliyor kızarıyor...valla yemesi ayrı problem zaten bizimkinin.. bilmiom annemle babam yanımızda gelirse ancak öyle giderim tatile...
halbbuki bazı aileler ne rahat oluyor, kuzenimin de 1 yaşında oğlu var şimdiye kadar 3 defa yurtdışına gittiler benim bildiğim o da...tabi bakıcı yanlarında sepet gibi taşıyorlar, o çocuğa bakıyor bunlar da aşk tazeliyor:))
Başımıza geçirir ucagi
Ödenecek bakıyorum uzun yolculuğu bebeği yle yapan ailelere
5 saat hirsindan hem uyumadi hem bi lokma yemedi
Ancak bagirdi agladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?