- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Sende haklisin annen saolsun elinden geleni yapiyo ama öncelik yoğurt unu meyvesini verse daha iyi olur.boylece sende vitamininin alsın diye telaş yapmayı eve gelince emzirir oynarsinevet haklısın canım bizim hatamız tamamen, srtık dikakt ediyorum buna özellikle de akşmaları hazmı kolay seyler veriyorum.
ya aslında annem çocuğa gün içinde meyve ya da yoğurt yedirmiyor, ben eve gelince de onu da yesin bunu da yesin derken, kısa aralıklarla daha doymadan bir sürü sey vermiş oluyorum, bu da kusmayla sonuçlanıyor. çocuk seviyor diye habire muhallebi ya da pirinç pilavı, pirinç çorbası, un çorbası gibi seyler veriyormuş. e bu çocuk vitamini nereden alacak?
Aa Zerenim hosgeldin bugün aklıma geldin keşke bişeyler yazsa demistimKizlar Merhaba. Umarim iyisinizdir.ise baslayinca zaman yetismiyor.kizima annem bakiyor ama o da yediremiyor. Sadece emmece. Allahtan süt var da emiyo.tek tesellim bu. Kilo alimi yok.dr bi şekilde yedir diyor süt yetmez dedi.bizde durumlar böyle. Hepinizi öptüm
Alla alla ne uslu bebekler var sepeti yada kucakta duranyasakhayal alıntı yapıp yanıtlamıştım ama çıkmamış. ben de bu sene 1 ay iznim olmasına rağmen tatili düşünmüyor gibiyim. annemle babam yanımda gelirlerse ancak o zaman olabilir.
kışın yine daha kolaydı her şey, şimdi yazın terliydi, ıslandıydı, soğuduydu, rüzgar esti, güneş çarptı derdi var,
ben cesaret edemiyorum ne yalan söyleyim... ama kimsi de çatır çatır gidiyor. kuzenimin 1 yaşında oğlu var benim bildiğim 3 kez yurtdışına gittiler, yanlarında yatılı bakıcı tabi sepet gibi taşıyorlar onu da, çocuğa bakıcı bakıyor bunlar aşk tazeliyor, biz gitsek eşimle kesin birbirimize gireriz....
Canım bizde hemen vermedik eşim işten geldi aldı ilaçları çıktı oraya buraya sormaya bende ilaçların resmini çekip kendi doktorumuza mesaj attim böyle böyle anlattım antibiyotik kullanması sakıncalı mi dedim sorun yok kullanın dedi doktorum sağolsun mesajtan hallettikcanım geçmiş olsun, azı dişleri gelirken olabiliyormuş böyle, bzim kızın da üst ön dişleri çıkarken boğazında hafif kızarıklık görmüştü doktor. ama antibiyorik filan vermemişti, bol anne sütü ve boğazı yumuşatıcı gliserinli damla vermişti sadece. bunlar normal, bağışıklık düşüyor ne de olsa. ama bence kendi doktoruna göstermeden antibiyotik başlamasaydınız, eğer dişten ileri gelen bir şeyse antibiyotiğe gerek yok diye düşündüm ben. çünkü aile hekimliğinde bebeklerin kullanması riskli olan ilaçları verebiliyorlar, mesela bizim kızın alerjik döküntüsü olmuştu travocort krem vermişti aile hekimi, aşırı kortizonlu bu kremi bebebğe sürmek resmen cahillik, bu yüzden biz kullanmadık.
bakteriyel bir durum varsa o zaman antibiyotik gereklidir. doktora gittiğimde görüyordum ben önce çocuklara kan tahlili yapıyorlar kanındaki enfeksiyona göre antibiyotik veriyorlar. hepsine verilmiyor yani.
çoook geçmiş olsun, inşallah dişleri sular seller gibi bir an evvel çıkar da kurtulursunuz...
Canım bizde hemen vermedik eşim işten geldi aldı ilaçları çıktı oraya buraya sormaya bende ilaçların resmini çekip kendi doktorumuza mesaj attim böyle böyle anlattım antibiyotik kullanması sakıncalı mi dedim sorun yok kullanın dedi doktorum sağolsun mesajtan hallettik
Sende haklisin annen saolsun elinden geleni yapiyo ama öncelik yoğurt unu meyvesini verse daha iyi olur.boylece sende vitamininin alsın diye telaş yapmayı eve gelince emzirir oynarsin
Annelik böke bişey demekki bende avakado yararlı diye hepsini yedirdim
Sonuç yarısından fazlası cikti
Selam Günaydın herkeseSelam arkadaşlar
Canim benim kizimda cok gec yatanlardandi cok sukur 10:30 uyuyor ama dis yuzunden uyku saatimiz bozuldu...insallah duzeliriz...bloguna baktim kizimla uyku saatleri aynidir...nisa durunun erken uyumasina sevindim insallah hep boyle devam eder..KİMSE yok bugün ,
bende uzun zamandır bakamıyordum dün gece girdim.
nisaduru ya uyku saati eğitimi veriyorum blogta da yazdım hatta :)
şimdlilik iyi ama bakalıum
Slm hanimlar nasilsiniz umarim iyiysiniz bende minayla ugrasiyorum uc disini ust uste cikardii kizim mahvoldu..
Sagol canim..bizde usten 4 altan 4 disimiz oldu..Kk disi oldu toplamda Taubehayırlı olsun dişi
oglumun üstte 4 altta 4 başka çıkan yok
Canim benim kizimda cok gec yatanlardandi cok sukur 10:30 uyuyor ama dis yuzunden uyku saatimiz bozuldu...insallah duzeliriz...bloguna baktim kizimla uyku saatleri aynidir...nisa durunun erken uyumasina sevindim insallah hep boyle devam eder..
canım merhaba. benim oğlum emir metede eskidemn 12 gibi yatıyordu. şimdi en geç 11 oluyor. 21:30 gibide uyuyor. ilk 6 ay yine böyle uyurdu. 21:30 gibi en erken, 23 gibi en geçti ama sonra bozuldu. şimdi yine 21:30-23:00 oluyor. böyle daha güzel. geç yatın, geç kalkıyor. erken yatıp erken kalkınca daha güzel.bizim doğduğundan beri uyku sorunumuz vardı şükür düzeldi gibi
bugün 6. günümüz inşallah bozulmaz böyle ikimizde mutluyuz bu sabah 6 da kalktı ama sonra gene uyudu ,
o uyudu mu bende mutlu oluyorum daha çok vakit geçiriyorum onunla enerjim daha güzel oluyor
ve kendime de vakit kalıyor
canım telefondan yazmıştım. aktif olarak şimdi gelebildim. telden girdiğimi söylemeyi unutmuşum. teşekkürler canım. bizde bu telaşı atlattık. artık mart 2014 anelerine bırakalım.Hoşgeldin jelibon
Emir metenin ilk yaşı hayırlı olsun
Bu arada bizim emirle gelişimleri ayni
Bizde de boy 80 cm kilo 10.370 gr gelmişti
anım sağol... :)Bir yas gunu hayirli olsun....masalllah oglusuna...
Sagol canim..bizde usten 4 altan 4 disimiz oldu..
Taubecim gunaydin hayirli olsun mina nin disleri bizde de alttan 4.dis patladi yeni ,toplam 8 disi oldu simdilik.komsunun oglu var poyraz diye 10 aylik ama daha disi yok herseyi de yiyor:)Sagol canim..bizde usten 4 altan 4 disimiz oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?