2014 Şubat Anneleri

Sende haklisin annen saolsun elinden geleni yapiyo ama öncelik yoğurt unu meyvesini verse daha iyi olur.boylece sende vitamininin alsın diye telaş yapmayı eve gelince emzirir oynarsin

Annelik böke bişey demekki bende avakado yararlı diye hepsini yedirdim

Sonuç yarısından fazlası cikti

Aa Zerenim hosgeldin bugün aklıma geldin keşke bişeyler yazsa demistim

Yok anladım bizler daha bu yeme konusunda çekecez

Alla alla ne uslu bebekler var sepeti yada kucakta duran

Bizde ayniyiz lipim eşimle de nerdeyse tartisacaktik

Çocuğa sus ağlama diye kızdı bende ne anlasın 1 yaşındaki çocuk dedim kızdıkca bak dahada agresif oluyo dedim sustu

Yoksa tartışma cikardi

Yok girmiycenmi Tr eminim cok perisan oluruz ucakta

Bide dediğin gibi yeme sorunu var iysimi evde oturmak aklı erip büyüyene kadar

Canım bizde hemen vermedik eşim işten geldi aldı ilaçları çıktı oraya buraya sormaya bende ilaçların resmini çekip kendi doktorumuza mesaj attim böyle böyle anlattım antibiyotik kullanması sakıncalı mi dedim sorun yok kullanın dedi doktorum sağolsun mesajtan hallettik

tamam cnm iyi yapmışsınız, yoksa aile hekimliğindeki doktorlar pek bilmiyor, kendi doktoruna danışmanız iyi olmuş.

bizim arkadaşın da oğlu hasta 1 haftadır hem de. kendi doktorları çocuğa calpol u bile çok zor durumda son raddede veriyor. çocuk bu yüzden 5 gün boyunca ateşler içinde kaldı. sonra doktor bir ilaç vermiş balgam sökücü diye, onun içinde de efedri diye bir madde varmış ve çocuğa yan etki yapmış. yavrum kendinden geçmiş, uyuklamaya başlamış, halüsünasyon görmüş. sonra iyileşemeyince haftasonu acil ambulansla üniversite hastanesine kaldırmışlar, orada serum verilmiş. bizim arkadaşlar kahrolmuş tabii üzüntüden, oradaki ortam da pek iyi olmayınca eve çıkmışlar, bugün başka bir doktora daha götüreceklerdi. inşallah iyileşir, hastalığın ne olduğu da tam belli değil. yavrum doğumgünü de bu aralardaydı, 2 yaşını bitiriyor, kreşe başladı 1 hafta sonra hastalandı.

sakın avm gibi kapalı yerlere gitmeyin bu aralar, dışarı çıkarın parka götürün, ama kapalı ortam ve kalabalık grupların arasına sokmayın. Allah korusun tüm bebekleri...

ben de bugün öyle konuştum annemle canım, akşam bana sadece emzirmek veya muhallebi vermek kalsın, bunlar en kolayı çünkü:)

KİMSE yok bugün ,

bende uzun zamandır bakamıyordum dün gece girdim.

nisaduru ya uyku saati eğitimi veriyorum blogta da yazdım hatta :)
şimdlilik iyi ama bakalıum

Reyyan donmedinmi evine

Jelibon sen nerdesinki

Iki gündür sakinleşti topik

Canlanalim eskisi gibi

Slm hanimlar nasilsiniz umarim iyiysiniz bende minayla ugrasiyorum uc disini ust uste cikardii kizim mahvoldu..

KİMSE yok bugün ,

bende uzun zamandır bakamıyordum dün gece girdim.

nisaduru ya uyku saati eğitimi veriyorum blogta da yazdım hatta :)
şimdlilik iyi ama bakalıum
Canim benim kizimda cok gec yatanlardandi cok sukur 10:30 uyuyor ama dis yuzunden uyku saatimiz bozuldu...insallah duzeliriz...bloguna baktim kizimla uyku saatleri aynidir...nisa durunun erken uyumasina sevindim insallah hep boyle devam eder..

Canim benim kizimda cok gec yatanlardandi cok sukur 10:30 uyuyor ama dis yuzunden uyku saatimiz bozuldu...insallah duzeliriz...bloguna baktim kizimla uyku saatleri aynidir...nisa durunun erken uyumasina sevindim insallah hep boyle devam eder..

bizim doğduğundan beri uyku sorunumuz vardı şükür düzeldi gibi
bugün 6. günümüz inşallah bozulmaz böyle ikimizde mutluyuz bu sabah 6 da kalktı ama sonra gene uyudu ,
o uyudu mu bende mutlu oluyorum daha çok vakit geçiriyorum onunla enerjim daha güzel oluyor
ve kendime de vakit kalıyor

canım merhaba. benim oğlum emir metede eskidemn 12 gibi yatıyordu. şimdi en geç 11 oluyor. 21:30 gibide uyuyor. ilk 6 ay yine böyle uyurdu. 21:30 gibi en erken, 23 gibi en geçti ama sonra bozuldu. şimdi yine 21:30-23:00 oluyor. böyle daha güzel. geç yatın, geç kalkıyor. erken yatıp erken kalkınca daha güzel.

Hoşgeldin jelibon

Emir metenin ilk yaşı hayırlı olsun

Bu arada bizim emirle gelişimleri ayni

Bizde de boy 80 cm kilo 10.370 gr gelmişti
canım telefondan yazmıştım. aktif olarak şimdi gelebildim. telden girdiğimi söylemeyi unutmuşum. teşekkürler canım. bizde bu telaşı atlattık. artık mart 2014 anelerine bırakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…