hani muhabbetçiler neredesiniz kızlar?
hani muhabbetçiler neredesiniz kızlar?
nasıl gitti kontrol peki?? izmir aliağa dimi öyle hatırlıyorum....senin bebiş maşallah 11.haftaya girmişisin kocaman olmuş yavrucuuun:)))
aayyy ben bugün kusma ile başladım sabaha ama afedersiniz büyük tuvaletimi bir gün yapıyorum bir gün yapmıyorum bir de libidolarım tavan yapmış durumda ve doktor ilişki yasak diyo acaip zordayım....ayyy çok terbiyesizim:)))
Korkmayın arkadaşlar, beni anneciğim 40'ında doğurmuş sapasağlamım çok şükürgerçi her zaman benden çok büyük abimin daha zeki olduğunu düşünmüşümdür
Şaka bi yana korkmayın desem de bende bu sefer biraz tırsmıyor değilim ben de 34üm hakkımızda hayırlısı inşallah, kötü düşünmeyelimm
aysecim ya bugün biraz sancım var dua at benim için ve sizde kızlar lütfen..
Eki Görüntüle 752176 işte benim bebişim geçen cuma 8+3 demişti doktor dün 9+0 olması gerekiyordu ama 9+3 dedi anlamadım neyse:)
aysecim ya bugün biraz sancım var dua at benim için ve sizde kızlar lütfen..
Eki Görüntüle 752176 işte benim bebişim geçen cuma 8+3 demişti doktor dün 9+0 olması gerekiyordu ama 9+3 dedi anlamadım neyse:)
ben kusma yasamadim hiç canim kabızlık bendede oluyo arada banada ilişki yasak ilk bebegi mi kaybettim 7 ci haftaken gelişmiş kalbi olusmadi diye kürtaj oldum bu 2 ci gebeliyim canim
ay kuzucuğuma bak cok tatlı:)
ya benim de ilk bebeğim düştü maalesef hem de oturduğum yerde nasip kısmet inşallah Allah bizi bir daha evladımızla imtihan etmez(( ilişki bana da yasak...Allah kusmayı yaşatmasın çok zor zaten....oh ne güzel sen 1.trimestri atlatıyorsun darısı ikili testine::)
ya kızlar sizin muhabbet çok iyi ya ama benim işe dönmem gerekiyor, ben yokken kaynatmayın , akşama bekliyorum hepinizi,dikkat edin kendinize ve bebişlerinize
ayy burdayım kıss ben muhabbete varım...sen yaşım ileri diyorsun ama benim halam yeni doğum yaptı ve 40 yaşında gerçi tüp bebek ama maşallah sağlıklı derin adında bir kızı oldu:) darısı senin başına...yaaa akşama eşim gelsin ultrason fotolarımızı koymaya başlayalım artıkın:))) bu arada ben istanbulda oturuyorum 28,5 yaşındayım :)) ilk bebeğim olacak ama 2. hamileliğim....çalışmıyorum ve aslında öğretmenlik yapıyoorum,branşım matematik ama kadrolu değilim maalesef....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?