ben folik asit vitamin ve progestan alıyorum progestana geçen hafta başlamıştım onunla daha çok artıı sanki uyku isteği...bencede geçsin artık ne zaman nerde uyuduğum belli değil...
bu arada kızlar sabah tartıldım kilo almamışım ama göbecik çıktı, bazı pantolonlarım çok sıkıyor karnımı bugün tayt tunik ikilisi giydim daha rahatım
sizin kilolar ne durumda ?
bu arada kocam yüzüme dikkatle baktı ve aaaa çillenmişsin dedi.çıldıracam yaaaaaaaaa nasıl engel olabilirim evden çıkmıyorum bile
aynen canım bende öyleyim iştedün kayınvalideme gittik yemege ay allahım yedikten sonra uyuyup kalmısım 22.30 da uyandm düşün kalktık ewe gittik. cok utandım :))))
ay tayta bayılıyorum bnde hayattaki en rahat seyama ne yazıkki ben iş yerimde giyemiyorum 400 gr almısım ben henüz ama karnımda hafif bir sis
lekelenme ve catlama benmde en buyuk korkum. dun okudum internette, kesinlikle koruyucu gunes kremi kullanın diyo drlar. bencede kullanmalıyız malum asırı sıcaklar geldi. yolda yururken bile gunesten korunmalıyız..
aynen canım bende öyleyim iştedün kayınvalideme gittik yemege ay allahım yedikten sonra uyuyup kalmısım 22.30 da uyandm düşün kalktık ewe gittik. cok utandım :))))
ay tayta bayılıyorum bnde hayattaki en rahat seyama ne yazıkki ben iş yerimde giyemiyorum 400 gr almısım ben henüz ama karnımda hafif bir siskinlik var:)
lekelenme ve catlama benmde en buyuk korkum. dun okudum internette, kesinlikle koruyucu gunes kremi kullanın diyo drlar. bencede kullanmalıyız malum asırı sıcaklar geldi. yolda yururken bile gunesten korunmalıyız..
acı gerçek : engel olamayız
bende de sivilceler cıktı...regl zamanı çıkan yerdeki sivilcelerim cktı 3 -4 haftadır aynı yerde duruyo...agrıyo da üffff
Günaydın kuzularr
aanadoluda mı Avrupa mı oturuyorsun canım? yada hangi hastanedeye gidiyorsun?
Canım ben Avrupa yakasındayım Avcılar Medicana'ya gidiyorum. Sen ne taraftasın?
sivilce geçer tatlımda ben bunları napcam zaten beyazım kabak gbi görünüyor
bende avrupadayım ama bana en yakın yere gidiyorum Rumeli hospital a kızımda bakırköyde özel muayenehaneye Ferhat uysala gittim hep.
ama rumeliden memnun değiliz makineleri berbat hiç bişey görünmüyor başka biyere gitmek istiyoruz
Sivilce yok ama daha önceden var olan güneş lekem giderek büyüyor (güneş koruyucuya rağmen)
Ve de beyazlar... Başımız belada, doktorum saç derisine gelmeyecek şekilde gidip gölge attırabilirsin dedi ama bilemedim. Acaba saçlarımı çok kısa kestirip gri gri mi dolaşsam diye düşünüyorum. :)
Canım Rumeli sefaköyde di mi, o hastaneye ben başka branşlarda gitmiştim ve hiçbirinde memnun kalmadım. eğer senin için zor olmayacaksa Avcılar Medicana'yı tavsiye ederim. Metrobüsle ulaşabilirsin ya da sefaköy'de oturuyorsan Avcılar-Otogar otobüsü ile kolayca ulaşabilirsin.
ben nisanda boyatmıştım saçımı onun üstüne bir 5-6 ay gider zaten eylül veya ekim gibi bitkisel boya ile boyatcam tekrardan öyle düşünüyorum şimdilik
oğlumdada 7.ayım gibiydi boyatmıştım yine bitkisel boya ile sorun olmadı
benim ablamın saçları çok beyazdır taa ergenlikte beyazlamış o derece kendisi öğretmen sürekli dibi geliyordu neredeyse tüm saçı beyazdı gebeyken iki gebeliğindede sürekli boyadı saçını mecburen oğlu 18 yaşında şuan kızıda 16
boya hakkında henüz bir çalışma yapılmadığı için ve çok fazla kimyasal içerdiği için doktorlar boyatmayını öneriyorlar doğal olarak
İnşallah canım, ben sizlere göre biraz daha riskliyim yaştan dolayı.O yüzden biraz endişeliyim ama güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum.
kızlar ya ankarada gazi hastanesine giden varmı aranızda bugun araştırdım birazda ben özele gidiyodum orayı cok övdüler proflar varmış erken haftalarda gidersen takibini yapıyolarmış..
Korkmayın arkadaşlar, beni anneciğim 40'ında doğurmuş sapasağlamım çok şükürgerçi her zaman benden çok büyük abimin daha zeki olduğunu düşünmüşümdür
Şaka bi yana korkmayın desem de bende bu sefer biraz tırsmıyor değilim ben de 34üm hakkımızda hayırlısı inşallah, kötü düşünmeyelimm
Bende özellikle pişmiş yemeklere karşı oluyo yani diğer kahvaltı sebze meyveye karşı değil onları iyi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?