- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
kızlar bugün kızım öğle uykusundan uyandı..bir tabak türlü yemeğiyle 1 kase yoğurt yedi.aradan 15 dakika geçti veeeee meme krizi tuttu..bende hemen ketçapı denedim..evet sonuç ne mi oldu?kocaman bir hüsran..
ketçapı bir güzel sürdüm..gel kızım dedim yine..önce bir baktı sonra kahkaha atıp diğer memeyi gösterip öbü öbü(öbür meme demek istiyor),bende oda ufff olmus dedim..önce bir inatlaştı temiz memeyi istedi..ben hala yok deyince gitti ve mutfak masasının üstünden peçete alıp yanıma geldi..ketçaplı memeyi bir güzel sildi ve tekrar emdi..artık ellemeyeceğim emsin bakalım..demekki hala rızkı var..anlayacağınız benim kız beni suya götürdü susuz getirdi
bizimki de meme manyağı çift taraflı yara bantı yapıştırdım istesede ulaşamadı.
tabi benden dolayı hüsran oldu o ayrı :)
kızlar birde bizim şöyle bir sorunumuz var..kızım pembe kıyafetler ve hatta elbise bile giyse erkek zannedenler var..hemen hemen 10 insanın 9 u erkek sanıyor..dün pazara gittik amcanın biri maşallah oğlunda pek yakışıklıymış dedi..sonra pembe kot almak için mağazaya girdim,çocuk için pembe kot lazım dedim..kaç yaşında dedi,çocuk arabasındakine göre olacak dedim..kadın ayyyy o kızmı dedi
bunun gibi bir çok şey..
bana da aileden baskı var, artık bıraksın şu çocuk memeyi diye. çünkü hakikaten meme manyağı oldu bizimki de. bir de benim fizik tedaviye başlamam lazım, boynumda düzleşme var, sağ bileğim de hep sağ tarafı emdiği için çok ağrıyor, başını desteklemek için bileğimi incittim herhalde. ayrıca benim bağışıklık sistemim çok iyiydi ama hamilelik ve özellikle de emzirme döneminde vücudum çok sarsıldı. ara ara sinyal veriyor, bağışıklığım düştü, saçım döküldü, kilo aldım, boynum ağrıyor, bileğim ağrıyor, kendime bakamıyorum eski bakımlı halimi istiyorum. yani emzirmeyi bırakamadığım için hala kendime gelemedim. doğum öncesi kiloma döndüm ama genç kızlık halimi özlüyorum.
bıraktırmak için senin gibi bant yapıştırmayı düşünüyorum ben de canım. bizim kız da iyice tadını kaçırdı, saat başı gelip emmek istiyor, keyif objesi haline geldi resmen. bi de artık süt bitince sinirleniyor, öteki memeyi istiyor sol tarafta hiç süt yok zaten.
Evet canım ben yapamadım biraz daha geçsin süt azalınca normale döneceğim yeniden bantlayıp emzirmeyeceğim..
Ben işten gelince vermiyorum yatana kadar oyalıyorum. oyun , gezmek derken meme aklına gelmiyor
ama korkuyorum da bıraktırmak bana zor geliyor ne yalan söyleyim :S
memeden uyuyor çünkü bırakınca uyku saati , uyku düzeni değişecek ayakta falan sallamak istemiyorum. ilk denemede yanına yattıp 2,5 saatte uyudu kendiliğinden ama saat 1,30 a geliyordu :S
yok ya ben de memesiz uyutamam herhalde delirir, üzerime falan çıkıyor öyle yanına yatınca illa ki ağzında meme,bir taraftan kolumdaki kıllarla oynayarak uyuyacak sıpa...kolumdaki kıllar derken öyle maymun gibi kıllı gezmiyorum yanlış anlaşılmasın:) kolumun iç kısmında doğuştan gelen bir benim var, kahverengi ve üzeri kıllı. orayı keşfettiğinden beri onunla oynayarak uyuyor...tam keyif insanı
günaydın arkadaşlar size bir sorum olacak muhammed hiç durmadan yüksek yerlere tırmanıp anne diye bağırıyor ben koşunca da kendini yere atıyor artık zor tutuyorum çünkü hiç yorulmuyor kendisi bense hem gebelik hem erken uyanma derken kendimi kötü hissediyorum konuşuyorum anlatıyorum canın acır yapma diyorum yok en son beşiğine tırmandı zor tuttum sizinkilerde öyle mi enerjiyi atsın diye park var oraya götürüyorum en az 2.5 saat oynuyor eve geliyoruz yine aynıbu arada ayrı oda yapmaya karar verdik en azından kendine zararlı herşeyi kaldırıp orda oynarız diyorum sizce nasıl yatak almam lazım çok baktım karar veremedim çilekte araba yatak beğendik kimse önermiyor boşa para dediler kararsız kaldım.
canim ezginin odasinu 7 aylikken ayirmistim ben. park yatagi var. odasindaku dolap ve sifoniyeri de duvara sabitledik. kendibe zarar cerebilecegi bisey yok, oyun odasi gibi. ama ezos sagolsun bu odayi hiiiiic kullanmiyorgünaydın arkadaşlar size bir sorum olacak muhammed hiç durmadan yüksek yerlere tırmanıp anne diye bağırıyor ben koşunca da kendini yere atıyor artık zor tutuyorum çünkü hiç yorulmuyor kendisi bense hem gebelik hem erken uyanma derken kendimi kötü hissediyorum konuşuyorum anlatıyorum canın acır yapma diyorum yok en son beşiğine tırmandı zor tuttum sizinkilerde öyle mi enerjiyi atsın diye park var oraya götürüyorum en az 2.5 saat oynuyor eve geliyoruz yine aynıbu arada ayrı oda yapmaya karar verdik en azından kendine zararlı herşeyi kaldırıp orda oynarız diyorum sizce nasıl yatak almam lazım çok baktım karar veremedim çilekte araba yatak beğendik kimse önermiyor boşa para dediler kararsız kaldım.
Kızlarrrr dün kreste ceylinle ilk günüm psikolojik okarak zordu yarım saat kendi sınıfına gitti agladi durdu geldi içini çeke ceke meme emdi kuytuda emzirdim .sonra hep benimle durdu yavrumu pesimden surukluyorum diye üzüldüm bakacak kimse yok ne yapayım bugün getirmedim baba 3 gün izinli onunla evine doysun babasına doysun sonra maraton basliyo
oh ne güzel olmuş anne kokusu ile uyuyor desene eski usul yatakla oda aklıma geldi bizim evde 2 oda boş yer döşeği atmayı bende düşündüm ama çevremdeki ablalar olmaz hep öyle alışır bırak düşsün öğrenir diyorlar tekzende bir yatak var baya engin ama onunda kalitesini bilmiyorum işte duvara sabitlemeniz çok iyi olmuş biz kiracıyız bu eve bir çivi bile çakmadık ezgi nasıl iyice dillendi mi sen pek nete girmiyorsun merak ettim seni :)montesori yöntemi ile güzel yataklar var yer yatağı mantığı ile zıplıyor atlıyor ise dediğin gibi kendine zarar verebilir.
bu arada o durum bizde de var ilgilenmeyelim birisi ile sohbet edeyim çekyata çıkar ucuna kadar geliyor ben bakana kadar sonra pat atıyor kendini bazen geri bazen öne
canim ezginin odasinu 7 aylikken ayirmistim ben. park yatagi var. odasindaku dolap ve sifoniyeri de duvara sabitledik. kendibe zarar cerebilecegi bisey yok, oyun odasi gibi. ama ezos sagolsun bu odayi hiiiiic kullanmiyorsadece uyurken.. birkac aydir da yere dosek koyup yer yatagi yaptim. oraya uzanip beraber uyuyoruz..
Sağol canım. Zor ya annelik ağır basiyo ona yazık ettiğini dusunuyosun .bende yoruluyorum alışmışım evde oturmayaoyyy sen yanindayken bile kres zor geliyorsa bakalim biz napicaz...
alisir herhalde canim yaa napacaksin, hepimuz ayni seyleri yasayacagiz..
bu arada yeni isin hayirli olsun.
olsun canım geç konuşsun ne olacak muhammedin aşısı yapıldı bugun boyu kilosu iyi dediler 12.500 kilo 84 c.m boyu olmuş muhammed eşyaları öğrendi baya baya artık basit görevler veriyorum meyve yerken yer bezini çekmeçeden alıp açıyor sonrada yerine koyuyor bunu nasıl ciddiyetle yapıyor anlatamam gebelik iyi mi bilmiyorum daha hissedemedim cinsiyetini de saklıyor bir kontrole daha gidiyim herşey yolundaysa yaparımyok canim yaa nerdeeeeezgi sadece anneeeeaaa diye bagiriyor 1 haftadir da lutfedip mama demeye basladi biliyorsun topicte en son yuruyen bebek ezostu. sanirim en son konusan da o olacak
bizimki de boyle bir model iste.. gerci esyalarin adlarini biliyor, istenileni veriyor,komutlari yapiyor ama konusmaya pek niyeti yok
evet nete pek giremiyorum, arada okuyup cikiyorum. evde internet yok. tlfonla da ugrasmak zor geliyor. bir de yazarken yanlis harflere basiyorum amaaan sonra okuyunca bakiyorum yalan yanlis kelimeler yazmisim
senin hamilelik nasil gidiyor, yap artik su takvimi
ohh boyu da kilosu da cok iyi emirin masallah.. insallah kizin geliyordurolsun canım geç konuşsun ne olacak muhammedin aşısı yapıldı bugun boyu kilosu iyi dediler 12.500 kilo 84 c.m boyu olmuş muhammed eşyaları öğrendi baya baya artık basit görevler veriyorum meyve yerken yer bezini çekmeçeden alıp açıyor sonrada yerine koyuyor bunu nasıl ciddiyetle yapıyor anlatamam gebelik iyi mi bilmiyorum daha hissedemedim cinsiyetini de saklıyor bir kontrole daha gidiyim herşey yolundaysa yaparımkendini özletme ezgiyi yerime bolca öp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?