- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
canım benim ki muhammed ali :) emir bizi terk eden yasakhayalin :) inşallah canım önce sağlık sonra kız olsun diyorum hayırlı evlat olsun yeter darısı sen istemesende sana olsun ezgi tek kalmasınohh boyu da kilosu da cok iyi emirin masallah.. insallah kizin geliyordur) bizi de haberdar et..
canım benim ki muhammed ali :) emir bizi terk eden yasakhayalin :) inşallah canım önce sağlık sonra kız olsun diyorum hayırlı evlat olsun yeter darısı sen istemesende sana olsun ezgi tek kalmasın
olur canım böyle şeyler belki allah söyletmiştir 2. oğlan olursa adı emir olacak :) yanına ek isim de koyacaz:)hayiiiir hayiiiiiir !!!!! emir senin oglunun adi, sen yanlis biliyorsuuuuun
oyy kusura bakma uykusuzluktan kafam bir milyon
Canım iyi yapmışsın eşine vırakarak. Çabuk alışır inşallah. Ama ilk günler çok normal. Bakalım bizimkiler napçak büyüyünce?Kızlarrrr dün kreste ceylinle ilk günüm psikolojik okarak zordu yarım saat kendi sınıfına gitti agladi durdu geldi içini çeke ceke meme emdi kuytuda emzirdim .sonra hep benimle durdu yavrumu pesimden surukluyorum diye üzüldüm bakacak kimse yok ne yapayım bugün getirmedim baba 3 gün izinli onunla evine doysun babasına doysun sonra maraton basliyo
canım benim ki muhammed ali :) emir bizi terk eden yasakhayalin :) inşallah canım önce sağlık sonra kız olsun diyorum hayırlı evlat olsun yeter darısı sen istemesende sana olsun ezgi tek kalmasın
Canım eminim ki özge burada bir çoğumuzdan dik başlıdır. Rabbim onu böyle imtihan ediyor ve özge bu sınavı çok güzel geçiyor.günaydın kızlar..dün özgeyle konuştum telefonda..Şunu tüm samimiyetimle söylüyorumki Özge sahip olduğu inançla beni kendine hayran bıraktı..bir kez değil defalarca kez hayran kaldım..o kocaman yüreği,imanı,inancı olan bir anne..ağlamaktan konuşamaz hale geldim..düşünceleri,söyledikleri hiç kulağımdan çıkmıyor..sahip olduğu acı onu kocaman yapmış..Allaha olan inancı sonsuzluk kazanmış.maneviyat denilen duyguyu ciğerlerine kadar çekmiş..şu yalan dünyanın fani olduğunu diliyle değil,artık kalbiyle söylüyor..o artık erişebileceği en uç noktaya çıkmış..felaket olarak görülen olay,ona ahireti kazandırmış..güzel yürekli annem,özgem,sen benim dünya ahiret kardeşimsin artık..senin gibi birini kaybetmek istemem..senin bana katacağın çok şey var..yıllar geçecek ve o telefonun her zaman çalacak seni hep arayacağım..gün gelecek ayse saren kocaman bir kız olacak..kimbilir belki kardeşi kardeşleri olacak..sen mutluluğu sonuna kadar hakediyorsun..Rabbim geri kalan ömründe yüzünü hep güldürsün.
olur canım böyle şeyler belki allah söyletmiştir 2. oğlan olursa adı emir olacak :) yanına ek isim de koyacaz:)
bizim ikinci doğduğunda Zeynep 26 aylık olacak. kucaktan da inmiyor. yavaş yavaş ağlasa da kucağa almamaya başladım. ne yapayım yoksa kardeşi doğduğunda daha zor olacak. ben biraz endişeleniyorum acaba kardeşi doğduğunda ne yapacak diye. sende de var mı endişe? çunku birinci çocuğu kendimiz, ikinci çocuğu birincisi içn yapıyoruz:)
günaydın kızlar..dün özgeyle konuştum telefonda..Şunu tüm samimiyetimle söylüyorumki Özge sahip olduğu inançla beni kendine hayran bıraktı..bir kez değil defalarca kez hayran kaldım..o kocaman yüreği,imanı,inancı olan bir anne..ağlamaktan konuşamaz hale geldim..düşünceleri,söyledikleri hiç kulağımdan çıkmıyor..sahip olduğu acı onu kocaman yapmış..Allaha olan inancı sonsuzluk kazanmış.maneviyat denilen duyguyu ciğerlerine kadar çekmiş..şu yalan dünyanın fani olduğunu diliyle değil,artık kalbiyle söylüyor..o artık erişebileceği en uç noktaya çıkmış..felaket olarak görülen olay,ona ahireti kazandırmış..güzel yürekli annem,özgem,sen benim dünya ahiret kardeşimsin artık..senin gibi birini kaybetmek istemem..senin bana katacağın çok şey var..yıllar geçecek ve o telefonun her zaman çalacak seni hep arayacağım..gün gelecek ayse saren kocaman bir kız olacak..kimbilir belki kardeşi kardeşleri olacak..sen mutluluğu sonuna kadar hakediyorsun..Rabbim geri kalan ömründe yüzünü hep güldürsün.
hemde nasıl ben şimdi yetişemiyorum o zaman ne yapacam diye kendimi yeyip bitiriyorum ama düşündükçe üstesinden gelebilirim diyorum ama muhammed o kadar yaramaz ki anlatamam her gün kapı önünde atta diye ağlıyor ve parka götürüp 2.5 saat oynuyorum onunla kucağıma pek gelmez özgür ruha sahiptir ama başka bir bebek daha gelince nasıl olacak bilmiyorum sırf bu hayatta yalnız kalmasın diye kardeş istedik allahım güç verir inşallah bizimk,iler arasında 24 ay olacak nasipse yarında kontrol var artık cinsiyeti öğrenirmiyiz bakalım :)
- Canım bide biz varız emir
bizim ikinci doğduğunda Zeynep 26 aylık olacak. kucaktan da inmiyor. yavaş yavaş ağlasa da kucağa almamaya başladım. ne yapayım yoksa kardeşi doğduğunda daha zor olacak. ben biraz endişeleniyorum acaba kardeşi doğduğunda ne yapacak diye. sende de var mı endişe? çunku birinci çocuğu kendimiz, ikinci çocuğu birincisi içn yapıyoruz:)
Canım bende eğer seni kırdıysam yada bir hata yaptıysam af ola. İnşallah aradada olsa görüşürüz burada.canım senin oğluşun adını da biliyorum hiç unutur muyum :)
hemde nasıl ben şimdi yetişemiyorum o zaman ne yapacam diye kendimi yeyip bitiriyorum ama düşündükçe üstesinden gelebilirim diyorum ama muhammed o kadar yaramaz ki anlatamam her gün kapı önünde atta diye ağlıyor ve parka götürüp 2.5 saat oynuyorum onunla kucağıma pek gelmez özgür ruha sahiptir ama başka bir bebek daha gelince nasıl olacak bilmiyorum sırf bu hayatta yalnız kalmasın diye kardeş istedik allahım güç verir inşallah bizimk,iler arasında 24 ay olacak nasipse yarında kontrol var artık cinsiyeti öğrenirmiyiz bakalım :)
bu arada sizinle çok şey paylaştım neredeyse 2 yıldır burdaydım ama artık türk telekomun yaptığı zamlardan dolayı neti kapatmaya karar verdik artık bedava wifi bulursam girerim telefonda nette yok kendinize ve koca bebeklerinize iyi bakın çok öpüyorum kırdığım döktüğüm kim varsa hakkınızı helal edin selam ve dua ile kalın arkadaşlar büyük ihtimalle yarın dilekçe verecek eşim ve ne zaman kapanır bilemiyorum önden yazdım ben ve oğlum sizi çoook sevdik unutmayın
Canım bende eğer seni kırdıysam yada bir hata yaptıysam af ola. İnşallah aradada olsa görüşürüz burada.canım senin oğluşun adını da biliyorum hiç unutur muyum :)
bu arada sizinle çok şey paylaştım neredeyse 2 yıldır burdaydım ama artık türk telekomun yaptığı zamlardan dolayı neti kapatmaya karar verdik artık bedava wifi bulursam girerim telefonda nette yok kendinize ve koca bebeklerinize iyi bakın çok öpüyorum kırdığım döktüğüm kim varsa hakkınızı helal edin selam ve dua ile kalın arkadaşlar büyük ihtimalle yarın dilekçe verecek eşim ve ne zaman kapanır bilemiyorum önden yazdım ben ve oğlum sizi çoook sevdik unutmayın
günaydın arkadaşlar size bir sorum olacak muhammed hiç durmadan yüksek yerlere tırmanıp anne diye bağırıyor ben koşunca da kendini yere atıyor artık zor tutuyorum çünkü hiç yorulmuyor kendisi bense hem gebelik hem erken uyanma derken kendimi kötü hissediyorum konuşuyorum anlatıyorum canın acır yapma diyorum yok en son beşiğine tırmandı zor tuttum sizinkilerde öyle mi enerjiyi atsın diye park var oraya götürüyorum en az 2.5 saat oynuyor eve geliyoruz yine aynıbu arada ayrı oda yapmaya karar verdik en azından kendine zararlı herşeyi kaldırıp orda oynarız diyorum sizce nasıl yatak almam lazım çok baktım karar veremedim çilekte araba yatak beğendik kimse önermiyor boşa para dediler kararsız kaldım.
Günaydın herkese ,
Hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun.
Esra demir Tebrikler yeni bebek geliyormuş ...
Daha çok haber vardır umarım ama giremiyorum emzirme olayı konuşulmuş oğlum bağımlısı bıraktırmak istiyorum ama mümkün değil gibi gece 8 yada 10 kere kalkar sürekli memede uyumak istiyo beslenme amaçlı değil uyku aracı olarak kullaniyo birdaha asla emzirmem başka bebeğim olursa sağIP biberonla beslerim uykusuzluğun tek sebebi uyuyo olması belki hoş değil söylediğim emzirme më konusu ama artık sinirimi bozulmaya başladı hep uyku konusunda şikayetçiyim eskiler bilir halaa aynı odasını ayırmak istiyorum ama ilk memeden kesmek gerek uykusuzluk beni mahvetti nası yapıcam bilmiyorum mümkün değil gibi geliyo acayip sinir oluyo meme vermeyince bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?