- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Hayirli olsun çok sevindim Allah sağlık uzun ömür versin. Sanki biraz olsada olur modundaydin öyle hatırlıyorum. Kardeş güzeldir bakabilene maddi manevi ben maddi hazır degilim o yüzden istemiyorum.Kızlar ben de hamileyim... Soyleseler inanmazdım. Çok karışık duygularım. Cunku plansız oldu. Şukur Allahıma... Duygularımı sonra yazacağım
Canım çok sağol. Valla hayırlısı... Planlarımızda yoktu ama korunmadık. Evet dediğin gibi olsa da olur dedim. Valla ben zorlanacam ama kızım tek kalmasın dedim. Bize birşey olsa ya da ilerde yalnız kalmasın dedi. Yoksa detayları dusunsen oooo içinden çıkılmaz... Hayırlısı...Hayirli olsun çok sevindim Allah sağlık uzun ömür versin. Sanki biraz olsada olur modundaydin öyle hatırlıyorum. Kardeş güzeldir bakabilene maddi manevi ben maddi hazır degilim o yüzden istemiyorum.
Evet doğru diyosun bende kazayla olsam aldırmam tabi ama ALLAH biliyo istemiyorum hayırlara uğurlandı gelsin birde oğlun olsun ikisinide tatCanım çok sağol. Valla hayırlısı... Planlarımızda yoktu ama korunmadık. Evet dediğin gibi olsa da olur dedim. Valla ben zorlanacam ama kızım tek kalmasın dedim. Bize birşey olsa ya da ilerde yalnız kalmasın dedi. Yoksa detayları dusunsen oooo içinden çıkılmaz... Hayırlısı...
Aramiza hosgeldin esracigimmmm.... ben 23 haftadayim. Doktor sutten kesmen gerekli dedigi icin kesmek zorunda kalmistim. inşallah sen emzirebilirsin.Canım çok sağol. Valla hayırlısı... Planlarımızda yoktu ama korunmadık. Evet dediğin gibi olsa da olur dedim. Valla ben zorlanacam ama kızım tek kalmasın dedim. Bize birşey olsa ya da ilerde yalnız kalmasın dedi. Yoksa detayları dusunsen oooo içinden çıkılmaz... Hayırlısı...
Kızlar ben de hamileyim... Soyleseler inanmazdım. Çok karışık duygularım. Cunku plansız oldu. Şukur Allahıma... Duygularımı sonra yazacağım
Kızlar pazartesi ceylosa krese başlıyorum ise. Çok heyecanlıyım nasıl olacak ceylin aliscak mi falan diye. Küçük okul çantası aldım bugün yedek kıyafet koymaya yastık çarşaf pijama bez ayarladim okula goturcem bina içi ayakkabısı falan.
Ben ise başlıyorum cey de yanımda geliyoHayırlı olsun , Rsbbim nasip ettiyse rızkını da yollsr elbette.
Erken değil mi daha kreş için sende işe mi başlayacaksın yoksa arkadaşları ile vakit geçirsin diye mi yolluyorsun.
Ben ise başlıyorum cey de yanımda geliyo
hadi hayırlı olsun artık bol arkdaşı olur ne güzel kaynaşır :) allahım kolaylık versin sana daKızlar ben de hamileyim... Soyleseler inanmazdım. Çok karışık duygularım. Cunku plansız oldu. Şukur Allahıma... Duygularımı sonra yazacağım
Kızlar pazartesi ceylosa krese başlıyorum ise. Çok heyecanlıyım nasıl olacak ceylin aliscak mi falan diye. Küçük okul çantası aldım bugün yedek kıyafet koymaya yastık çarşaf pijama bez ayarladim okula goturcem bina içi ayakkabısı falan.
Canim hayirli olsun...sag salim kucagina alirsin..Kızlar ben de hamileyim... Soyleseler inanmazdım. Çok karışık duygularım. Cunku plansız oldu. Şukur Allahıma... Duygularımı sonra yazacağım
Canim hayirli olsun...Kızlar pazartesi ceylosa krese başlıyorum ise. Çok heyecanlıyım nasıl olacak ceylin aliscak mi falan diye. Küçük okul çantası aldım bugün yedek kıyafet koymaya yastık çarşaf pijama bez ayarladim okula goturcem bina içi ayakkabısı falan.
Aramiza hosgeldin esracigimmmm.... ben 23 haftadayim. Doktor sutten kesmen gerekli dedigi icin kesmek zorunda kalmistim. inşallah sen emzirebilirsin.
Hayırlı olsun canım çok sevindim.Kızlar ben de hamileyim... Soyleseler inanmazdım. Çok karışık duygularım. Cunku plansız oldu. Şukur Allahıma... Duygularımı sonra yazacağım
yerim ben onu yaa.kızlar kızımın meme krizleri canıma tak dedirtti..dün sabaha kadar tam 5 kere emdi..sabah kalktı yine emdi..aradan 15 dakika geçti yine meme dedi..gören sabaha kadar emmedi zanneder..benim şarteller attı..durum böyle olunca eşim kalktı limon getirdi..bir güzel sürdüm memeye.gel em kızım dedim..valla bir tatlı emdiki anlatamam..emdikten sonra yanımda duran limonu gördü..onuda yedi bir güzel
bugünde acılı ketçap deneyeceğim..son gelişmeleri yazarım
bu arada sabah öğlen akşam 3 öğün tıka basa yer maşallah..arada ne bulsa atıştırır..sürekli sıvıda alıyor..kilosuda çok iyi..niye bu kız böyle yapıyor anlamıyorum..varmı bir fikri olan
Canim ben ten renginde bant yapistirdim oyle gezdim bir sure ve her mama diyisinde onu mutfaga goturup yemek verdim. Salca surdum bir ara salcayida emdi ☺kızlar bugün kızım öğle uykusundan uyandı..bir tabak türlü yemeğiyle 1 kase yoğurt yedi.aradan 15 dakika geçti veeeee meme krizi tuttu..bende hemen ketçapı denedim..evet sonuç ne mi oldu?kocaman bir hüsran..
ketçapı bir güzel sürdüm..gel kızım dedim yine..önce bir baktı sonra kahkaha atıp diğer memeyi gösterip öbü öbü(öbür meme demek istiyor),bende oda ufff olmus dedim..önce bir inatlaştı temiz memeyi istedi..ben hala yok deyince gitti ve mutfak masasının üstünden peçete alıp yanıma geldi..ketçaplı memeyi bir güzel sildi ve tekrar emdi..artık ellemeyeceğim emsin bakalım..demekki hala rızkı var..anlayacağınız benim kız beni suya götürdü susuz getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?