- 21 Haziran 2013
- 573
- 603
- 108
Günaydın ,
Özgenin yazdığı yazıyı yeni gördüm.
08:30da mesaim başladı tuvaletten çıkamıyorum ağlamaktan.
Rabbim kuvvet versin.
birgün bende bursaya gidersem mutlaka uğrayacağım.bunu özgeye bende soyledim....sende uğra..ver kızını kucağına al opüp kokla de..sonrada bır guzel sen sarıl,kendin için,benim için,bizim için..Kızlar bayram tatilinde biz aslında Bursaya gitmeyi planlıyorduk.
ama ben Özgeye bir telefon konuşmamızda Bursa'ya geldiğimde mutlaka sana uğrayacağım dedim.
Şimdi oralara gidip ona uğramadan dönmek , Bursaya gidip eğlenip o şehirde mutlu mesut gezmek istemediğimden Çanakkale yi tercih ettim hata mı yaptık bilmiyorum..
onun yanına gitmek sarılmak çok istiyorum. ama sonuçta kızımla gideceğim. ne hisseder bilmiyorum.
üzmekten korkuyorum..
Kısmet olursa rotamı bu bayram o tarafa da çevirmek istiyorum nasip olur bakalım.birgün bende bursaya gidersem mutlaka uğrayacağım.bunu özgeye bende soyledim....sende uğra..ver kızını kucağına al opüp kokla de..sonrada bır guzel sen sarıl,kendin için,benim için,bizim için..
çok ama çok bencillermiş o ne ya bırakın tatilin çıkarın 9 gün bankacı olmak kolay mı allahım yardım etsin sana eşinle konuş canım bir daha onlar gelirse ben tatile çıkacam felan de.evet canım 9 günlüğüne geldiler ama yine evini açmayacakmış, koltuklarının örtüsünü kaldırmayacakmış öyle dedi. tabi bizim ev varken çalışan gelinin başına gitmek ve haftasonunu berbat etmek çok daha iyi. kendisini hiç yormasın nasılsa onlar tatile geldiler, biz köle gibi hem işte çalışalım hem evde
canım allahım annene sağlık ve güzel ömür versin bir an önce inşallah sağlığına kavuşur çok geçmiş olsun.Oooo canim sen iyice dolmussun... Meraklanma yalniz degilsin.. Ben de ezos yemek yemeyip iyi uyumadi mi acaip strese giriyorum ve evde teror esiyor. Ha esim pek sallamiyor bu durumu,o ayri
En sonunda kavga ediyoruz,daha da cok sinir oluyorumresmen kisirdongu..
Canim ben ise baslayinca annem gelecek. Ocak ayindan temmuza kadar annem bakacak, sonra sa mecburen kres..
Bizim islerde karisik. Annem kanser hastasi oldugundan kendi druyla rutin kontrolleri var. Yani birkac ayda bir evine donmesi gerekecek. En az 1 hafta surer isleri. O zamanlarda ben izin veya istirahat kullanacagim mecburen. E babam da ev de yalniz kalacak, ona da zor olacak calustigi icin.. Annem ezgiyle bas edebilecek mi bilmiyorum.. En kotu ihtimalle bir bakuci ayarlayip annemin sadece basinda durmasini dusundum ama onu da annem kabul etmez.. Yani karisik isler..
Siz bakici bulsaniz annen yaninda dursa kabul eder mi acaba. Bir yabanciyla bebegi birakmak cok zor yaa. Cok mecbur kalirsam da el mahkum, krese vericem..
okunmuyo arkadaslar. gelmiyo gelmiyo gelmiyo. hickiriklarimi kimse duymasin diyorken ben ya ozge nasil dayaniyor.ozge mahvetti beni. psikolojim cok kotuydu iyice artacak. bende ogluma hep bir mucize diyorum. ve ozgeyle zeynebin yaptiklari bizim oglumla yaptigimiz seyler.allahım sen koru evlatlarimizi. ozgenin bebegi saglikla dogsun. zeyneple yapip ozledigi herseyi onunla da yapsin. dayanma gucu ver allahım. cok zor cok cok cok zor. eger ben dayanirim diyorsaniz okuyun.ama biliyorum. hicbirinuz dayanamaz. hele demis ya saclarin uzadi mi diye. zeynep seni cok ozledim.lutfen allahim bundan sonra ozgeye dert verme. o en buyuk derdi cekti.
çok geçmiş olsun canım ...tereyağını erit içine bal ve zencefil koy ılık ılık ye iyi geliyor boğazın yumuşar.Herkese gunaydiiiin..
Cok fena grip oldum kizlar dokuluyorum. Allahtan annemdeyiz de,azicik dinlenebiliyorum..
Canim cok geçmiş olsun.Minada iki gündür ateşi çıkıyor burnu akıyor..Kendinize iyi bakin.Herkese gunaydiiiin..
Cok fena grip oldum kizlar dokuluyorum. Allahtan annemdeyiz de,azicik dinlenebiliyorum..
canım geçmiş olsun eylül ayı geldi hastalık sezonu açıldı.Herkese gunaydiiiin..
Geçmiş olsun canım.Canim cok geçmiş olsun.Minada iki gündür ateşi çıkıyor burnu akıyor..Kendinize iyi bakin.
Aylardir giremedim yazamadım foruma evde de kalamadim annemlerde felan gecici kaldik hep eşimin is değişikliği şehir degistirmesi benim tayinimin çıkmaması durumları yüzünden yeni düzene oturttuk özledim açıp bir okuyayim dedim geçen gün inanamadim yaa başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen kendime gelemiyorum aklımdan hiç çıkmıyor o melek yüzü gece uyuyamıyorumokunmuyo arkadaslar. gelmiyo gelmiyo gelmiyo. hickiriklarimi kimse duymasin diyorken ben ya ozge nasil dayaniyor.ozge mahvetti beni. psikolojim cok kotuydu iyice artacak. bende ogluma hep bir mucize diyorum. ve ozgeyle zeynebin yaptiklari bizim oglumla yaptigimiz seyler.allahım sen koru evlatlarimizi. ozgenin bebegi saglikla dogsun. zeyneple yapip ozledigi herseyi onunla da yapsin. dayanma gucu ver allahım. cok zor cok cok cok zor. eger ben dayanirim diyorsaniz okuyun.ama biliyorum. hicbirinuz dayanamaz. hele demis ya saclarin uzadi mi diye. zeynep seni cok ozledim.lutfen allahim bundan sonra ozgeye dert verme. o en buyuk derdi cekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?