2014 Şubat Anneleri

Canım mantar olmayabilir..mikrop kapmistir büyük bir ihtimal..bizde de genelde öyle oluyor..doktora götür derim..eğer mikrop kaptiysa bactroban Pomad sürüyorum hemen geçiyor. Geçmiş olsun

günaydınnnn güzel anneler ve tatlı bebişleri...facebooktan takip ettiğim bir sayfa var adı OYUNCU ANNE..bakmanızı öneririm..bir yazısını paylaşayım sizlerle

Bak cancağızım;
Hala mavi gökyüzü... Bu ne demek biliyor musun? Evet, belki uyumadık, belki sıkıntılarımız var, belki derin bir keder var içimizde, belki kalkıp gideceğimiz stresli bir işimiz var, belki gidecek bir işimiz bile yok, belki çocuklar hasta, belki başka başka dertler... Belki bu sabah kendini yalnız, bıkkın, yorgun, çirkin hissediyorsun. Ama unutma hala mavi gökyüzü... Benim için başını kaldır ve o maviliğe bir kez bak, güneş gözlüklerinle değil, çıplak gözle... Bırak kamaşsın gözlerin. Sonra derin bir nefes al ve güne devam et. Günaydın cancağızım; unutma her şey geçecek..
alıntı oyuncu anne

Canım mantar olmayabilir..mikrop kapmistir büyük bir ihtimal..bizde de genelde öyle oluyor..doktora götür derim..eğer mikrop kaptiysa bactroban Pomad sürüyorum hemen geçiyor. Geçmiş olsun
teşekkür ederim canım eczanede mantar diye krem verdi ama bi türlü geçmedi bugün doktora gösteririm artık gece 4 de bebiş mi uyutmadı yoksa senimi uyku tutmadı

Canım bizim bu ay bizimde bu ay sıkıntı. Kurban, çocukların okılılar falan.

teşekkür ederim canım eczanede mantar diye krem verdi ama bi türlü geçmedi bugün doktora gösteririm artık gece 4 de bebiş mi uyutmadı yoksa senimi uyku tutmadı
kız balık yemişti,arkasından sütlaç yedi abisi yerken sonra gece uykusuna yattı..hergün sabaha kadar 5 kere uyanan çocuk uyanmayınca kalkıp ona baktım saat 4 te acaba birşeymi oldu diye..sonra uyku tutmadı,o sırada uyandı benim kız,bende biraz takıldım nete öyle işte..

Selam kızlar ,
bu gün işe kızımla geldim müdürümde oğlunu getirmişti :)
instagram ,facebook kullananlar eklesin beni lütfen.. ordan da takipte kalalım :) instagram da nisadurum yazarsanız etikete beni bulursunuz zaten :)

Canım doğru küçükler daha. Şimdiden iyi yolculuklar canım. Bizde köye gidicez. Orda net pek çekmiyo. Ne kadar yazabilirsem artık.

aynen vakti gelince oda olur inşallah acelemiz yok.
çok sağol hatta burdan tanıştığımız arkadaşımla gideceğim oda şubat annesi bu gruptan :)

Allah başka dert vermesin canım.
Sağlığınız yerinde olsun gerisi boş..Elbette oda bir dert oluyor ama çok şükür eşin sağlıklı 2. işe gidebiliyor..
Daha güzel günler gelir sizde rahat edersiniz inşallah.. :)

Ben şimdiden diyorum geçen sene daha rahattım diye. seneye de bu sorunu areayacağız.
küçük çocuk küçük , büyük çocuk büyük sorun kesinlikle !!

sudokrem den çok memnunum ben önerebilirim en miniğinden alsan işini görür uzun süre de kullanırsın.
yemek işi de bizde de aynı bazen üstüste mükemmel yiyor bazen hiç yemiyor

İnan benimde çoğu günüm böyle geçiyor.
Eşim bakamıyor akşamları kıza ancak işte ben yemek hazırlarken 1 saat onda da dinlenme yok.
Genelde eşimle dışarı çıkıyoruz anneme bırakıp , yada onu da alıp gezmeye gidiyoruz. Dışarı da hepimiz daha mutluyuz.
Nisa Duru iyice yoruluyor eve gelince yormuyor beni.

yani bir ortamda ben var isem. kimseye gitmiyor en sevdiklerine bile..

Kreş işine gelince çok bilgim yok bana göre küçükler daha güzel vakit geçirmesini istersen yarım gün falan verebilirsin kalanında da annende kalır.
bu durumun sana faydası yok gibi ama.. annene yararı olacak.

o nasıl iş ya gitsin evinde yatsın o zaman demek ki siz iyi bakıyorsunuz onunda işine geliyor neden kendi evime gidip iş yapıyım diyordur ama insanda düşünce olmalı azıcık neyse canım sen kendini sıkma olduğu kadar olmazsa oturur kahvaltı hazırlarsın ebn davetsiz gelene öyle yapıyorum.

allah yardımcınız olsun canım inşallah gönlüne göre iş bulursun.

amin canım çok sağol teşekür ederim büyüdükçe tadlanıyorlar :)

canım ben travozol diye bir krem sürüyorum hemen geçiriyor doktor vermişti ama çok az ve en fazla 2 gün kullanıyorsun hemencik geçiyor yada zeytin yağı sür geçmiş olsun çok.

Canım bende okudum yazıyı. Çok zor gerçekten.

canım Allah annene şifa versin. kolaylıklar versin. biz de böyle kör topal bir şekilde devam edeceğiz bakalım. bakıcı bulabilsek en başından öyle devam edecekti ama bulamadık. eşimde zaten bakıcıya para vermek istemior. bakalım hayırlısı

ayyyyy içim şişti okurken ben. seni düşünemiyorum birde canım. allah yardımcın olsun. annenizde bir zahmet bakıversin. torunu deüğil mi sonuçta? canım kreş için küçükler bencede.

evet tatlım ya pek küçükler daha...kıyamıyom.parka götürüoz mesela bazı çocuklara bakıyorum daha bilinçli daha akıllı duruyorlar. soruyorum mesela 2.5 ya da 3 yaşında diyorlar. bizim de biraz daha sabretmemiz lazım herhalde. daha yeni ifade ediyorlar kendilerini. hem fiziksel hem de bilişsel olarak

evet canım 9 günlüğüne geldiler ama yine evini açmayacakmış, koltuklarının örtüsünü kaldırmayacakmış öyle dedi. tabi bizim ev varken çalışan gelinin başına gitmek ve haftasonunu berbat etmek çok daha iyi. kendisini hiç yormasın nasılsa onlar tatile geldiler, biz köle gibi hem işte çalışalım hem evde

Canim allah yardımcınız olsun..nedense hep onlar size geliyor..siz gidin onların yanına senin içinde bi değişiklik olur..Her tatilde sizde olmasi saçma..biraz anlayışlı olmaları gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…