tabii yaa ana gibi var mı ama ben şimdi nasıl kıyayım anama zaten kadın oruç tutuyor bir de bana yemek hazırlarsa kendimi çok kötü hissederim neyse regl olsun öyle gidim yanına:)
ayyy biz de ilerde kendi kızlarımız için böyle şeyler yapacakmıyız:)))) anneler bu günlerde acaip iyi oluyor yaa ben de özledim annem gitcem ama 4.katta oturuyor ve asansör yok
canım benimde öyle eğer çalışmıyor olsam sürekli uyurum herhalde, gerçi işte de boş bulduğum anlarda hemen uzanıyorum ve anında uykuya geçiyorum
ohh ne güzel valla canım , benim anam saolsun biraz naz yapsam kızıyor ne böyle uyuşuk davranma diyo sonra iş yapmaya kalkınca da kaldırmıyor,ama sonra yine dayanamıyor insanın anası gibisi var mı
onlar bize kıyamazken biz onlara nasıl kıyalım canım onlar bizim herşeyimiz, çocuğunuz olduğunda anlarsınız kıymetimizi diye gerçekten daha ilk zamanlarda bile insan anlıyor
Benim annem de aynı, hamilesin hasta değilsin diyor kendisi beni ve kardeşlerimi yarım saatin içinde pırtlatmış, ben normal
doğuramam korkuyorum diyince bana kızıyorrr:)
Ya burda çoğu kili mide bulantısının sağlıklı gebeliğe işaret ettiğini söylüyor ister istemez psikolojim bozuluyor valla benim ne bulantım ne aşırı yeme isteğim nede göğüs ağrım hiç bişeyim yok bu bünyeye göre değişir
Kızlar biz de kontrolden geldikkacayip değişmişş, ellerini bacaklarını sallıyor şok olduk eşimle sanırım onun gibi hiperaktif olacak ) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. 3 hafta önce gittiğimde küçücüktü nasıl da büyümüş, siz de çok şaşıracaksınız:) bizimki 10 günden önden gidiyor maşallah, annesi gibi olacak heralde . Ben de biraz enine boyuna doğmuşum da Rabbim hepimizin dr un yanından gönlü ferah çıkarsın hep.. 2 hafta sonra 2 li testler var.. Tedavinin başından beri kullandığım iğneler fitiller bantlar hepsini bırakıyorum çok şükür.. Artık karnıma popoma iğne olmıcam çok mutluyumm:) darısı diğer arkadaşlarımın başına..
Kızlar biz de kontrolden geldikkacayip değişmişş, ellerini bacaklarını sallıyor şok olduk eşimle sanırım onun gibi hiperaktif olacak ) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. 3 hafta önce gittiğimde küçücüktü nasıl da büyümüş, siz de çok şaşıracaksınız:) bizimki 10 günden önden gidiyor maşallah, annesi gibi olacak heralde . Ben de biraz enine boyuna doğmuşum da Rabbim hepimizin dr un yanından gönlü ferah çıkarsın hep.. 2 hafta sonra 2 li testler var.. Tedavinin başından beri kullandığım iğneler fitiller bantlar hepsini bırakıyorum çok şükür.. Artık karnıma popoma iğne olmıcam çok mutluyumm:) darısı diğer arkadaşlarımın başına..
bende vajinal alıyorum ama eriyo merak etme bendede sonradan gelen bi kalıntı yok..
Canım insan etkileniyor bende dr a söyledim güldü bana ben ilk haftalarımdan beri hiç bir belirti yaşamadımok şükür ama burda oluyunca acaba bişeymi oldu bebeğin kalbimi durdu paranoyasına giriyorum
kızlar migrenim tuttu napıcam benen korktuğum şey başıma geldi
limonportakall harika bir haber verdin yaaaa:))))) rabbim daha güzel haberlerini aldırsın inşallah...koyabiliiyorsan ultrason fotonu koyabilir misin? ben koydum bugün haa bir de bugün bir tv programında adanayı gösteriyordu kadın kebap,yüksük çorbası,peynirli pide ve bici bici yaptıı burda biyerlerim şiştiii bana yolla ordaaan:)))
Sağol canım valla içim rahatladı kaç gündür dr stresim vardı.. Göndereyim arkadaşım ben yiyemiyorum sen ye:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?