2014 Şubat Anneleri

Güzel haberlerine çok sevindim canım. böyle hep güzel haberler aldıkça birbirimize moral oluyoruz. darısı hepimizin başına...

selam kızlar,
ben paso uyuyorum ya kafamı kaldıramıyorum. sabah öğlene kadar öğlen yine uyuyorum akşamda sızıp kalıyorum erkenden kilo alcam ya...

Niye öyle diysun ben balığım çok memnunum burcumdan iyi kalpli, romantik, duygusal, sanatçı:)) eşim kova, zeki meki ama erkeği çok zorr.. Eğer oğlum olup babasına çekerse yandım
Gerçi benim 6 şubat erken gelirse oğlak olabilir.. Oğlak bebeği çok sakin uyumluyken kova bebeği bir o kadar hareketli yaramaz oluyomuş.. Kısmet bakalım, 2 kovaya nasıl baş edicem bakalım[/QUOTE]

Canım seninle aynı durumdayız benim de eşim kova, bebek de kısmet olursa kova olacak, bakalım hayırlısı :) ben ikizlerim

slm kizlar catlaklar icin krem ne zaman kullanmaya baslamayi dusunuyor sunuz? 3.aydan sonrami? yada baslayan varmi?
herkese saglikli hamilelik donemi dilerim..

Son düzenleme:
slm kizlar catlaklar icin krem ne zaman kullanmaya baslamayi dusunuyor sunuz? 3.aydan sonrami? yada baslayan varmi?

göbişin çıkma durumuna bağlı canım. ne zaman ayna bana kullanmalısın derse o zaman başlıycam.

selam,
ben henüz başlamadım. susam yağı, badem yağı, kayısı çekirdeği yağı aldım onları evdeki doğal zeytinyağı ile karıştırıp banyodan sonra sürmeyi düşünüyorum. sırf doğal olsun diye böyle yapmaya karar verdim. 3. aydan sonra başlarım herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…