kızlar selam bugun doktordan geliyorum bı haftadır kahverengi leke geliyordu korkuyordum....ilk gebeliğimde tam da aynı hafta aynı gün gitmiştim doktora ve kötü haberi almıştım...
neyse 9 mm kendisi...136 kalp atışı dedi.çoook mutlu olduk....kanama risk değil ...yat uzan progestana devam dedi.
Allah isteyen herkese nasıp etsin
hamilelerin de tamamına erdirsin...çok zormuş bu işler inşallah 2. hamileliğimde bebeğim bu sefer kucağımda olur..
merhaba canim ben de progestani vajinal aliyorum acaba hepsi icerde eriyor mu yoksa kalinti falan oluyor mu sonradan atilan bisey? Ben de olmuyor da merak ettim
Kızlarr amma döktürmüşsünüz yine oku oku bitmedi) ben de birazdan dr a gidicem inşallah iyidir bebişimizz..
Ben de 34 üm canım öyle deme hiç de yaşlı değilizablam 38 de ikincisini doğurdu..
canım, sanırım ablanla aynı yaşta doğum yapmış olacağım tek fark benim ilk bebek. :)
Kızlarr amma döktürmüşsünüz yine oku oku bitmedi) ben de birazdan dr a gidicem inşallah iyidir bebişimizz..
Ben de 34 üm canım öyle deme hiç de yaşlı değilizablam 38 de ikincisini doğurdu..
canım, sanırım ablanla aynı yaşta doğum yapmış olacağım tek fark benim ilk bebek. :)
Olsun canım..Valla ablam 20 lik gibi koşturuyo kızının peşindeyaşı hiç kafana takma sakın, ne gebeliğinde ne doğumunda problem oldu, senin de olmaz Allahın izniyle..ben de genç sayılmam, bizimki tüp bebek.. 2 sene istemedik 2 sene olmadı 1 sene de tedavi derken..inşallah kavuşuruz hepimiz bebişlerimize..
Olsun canım..Valla ablam 20 lik gibi koşturuyo kızının peşindeyaşı hiç kafana takma sakın, ne gebeliğinde ne doğumunda problem oldu, senin de olmaz Allahın izniyle..ben de genç sayılmam, bizimki tüp bebek.. 2 sene istemedik 2 sene olmadı 1 sene de tedavi derken..inşallah kavuşuruz hepimiz bebişlerimize..
Amin canım inşallah...
slm kizlar catlaklar icin krem ne zaman kullanmaya baslamayi dusunuyor sunuz? 3.aydan sonrami? yada baslayan varmi?
herkese saglikli hamilelik donemi dilerim..
selam kızlar,
ben paso uyuyorum ya kafamı kaldıramıyorum. sabah öğlene kadar öğlen yine uyuyorum akşamda sızıp kalıyorum erkenden kilo alcam ya...
bende halsizim ama sıcaktan uyuyamiyorum canim
ana kimse yok herkezcikler nerde iftara yemek hazırlanıyorlar heralde kocislerine
slm kizlar catlaklar icin krem ne zaman kullanmaya baslamayi dusunuyor sunuz? 3.aydan sonrami? yada baslayan varmi?
evet bende öyle yapayım sağol canım
Merhaba canim ben de progestani vajinal aliyorum acaba hepsi icerde eriyor mu yoksa kalinti falan oluyor mu sonradan atilan bisey? Ben de olmuyor da merak ettim
ben buradayım. daha işten çıkıcaz eve gidicez de iftarlık hazırlıycaz... :)
bende çok uyanıyorum sıcaktan ama kaldıramıyorum kafamı çok üşengeç oldum ya
cok zor canim ya allah kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?