kızlar ben dondurma hastasıydım böle pasta falan çok severdim ama şmdi hiç canım istemiyor ttalı şeyleri yaaaa:) kızım olcak galiba:) zaten hep kzıım die seviyorum
malesef doktorumdan bir doyum alamadığım için yaşadığım anormal şeyleri burda paylaşıp aynı şeyi yaşayan var mı yada doktorunuz belki size bişi dedimi die çok paylaştım galiba.desteğin için çok teşekkür ederim canım ALALH razı olsun rabbim bebğini hayırla kucağına almanı nasip etsin
ALAH razı olsun canım rabbim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.sana sölemedim ben canım rahatsız olan arkadaşlarıma söledim.malesef doktorumdan bir doyum alamadığım için yaşadığım anormal şeyleri burda paylaşıp aynı şeyi yaşayan var mı yada doktorunuz belki size bişi dedimi die çok paylaştım galiba.eğer dua etmesem zaten sinir krizi geçirirdim die düşünüyorum inşirah suresini oku canım sende ve esmaül hüsnadan ya mübdi yi bolca oku çok teşekkür ederim desteğin için
amin canim allah hepimizin evladini kucagmiza sag salim alma nasip etsin bende dondurma manyayim resmen ama ben cok yiyorum ya hemen hemen hergun tuketiyom ya
canlarım nasılsınız?....
İki dakika bilgisayar başından ayrıldık neler yazmışsınız öyle...
Konuyu değiştirmiş olucaz ama ben birşey sormak istiyorum aranızda evinde evcil hayvanı olan var mı? neler yapıyorsunuz?
yok canım yaaa:) hayvanlardan çok huylanırım ben malesef
Dualar müşterek... Allah hepimize hayırlısıyla bu dönemi atlatıp sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin.
canlarım nasılsınız?....
İki dakika bilgisayar başından ayrıldık neler yazmışsınız öyle...
Konuyu değiştirmiş olucaz ama ben birşey sormak istiyorum aranızda evinde evcil hayvanı olan var mı? neler yapıyorsunuz?
ben iflah olmaz bir hayvan severim. Börtü böceğe bile "bıdı bıdı" yapabilen bir tipim işte. Bir de sokaklarda beslediğim hayvanlar var ve onları sevmeme o kadar alışkınlar ki şimdi uzak duruyorum yüzüme acayip acayip bakıyorlar. En son bu sabah beslediğim kedilerden biri yanımdan sessizce yaklaşıp yukarı uzanarak elimi öptü. Ben bunlardan nasıl uzak kalıcam bu zaman zarfında yaaa...
Herkese günaydıınnnn
Herkese günaydıınnnn
canım toxo testlerini yaptırdın demi ?? toxo bağışıklılığın varsa başka sorun olurmuki doktora danıştınmı ???
sanada Günaydın canim nasilsin bugün
Gayet iyi hissediyorum kendimi. Sabah bir bulantı faslı yaşadım ama şu anda çok iyiyimSiz de durumlar nasıl?
canım bütün sorun da orada ya, ben kendimi bildim bileli kedi köpek içindeyim ama toxo bağışıklığım çıkmadı. evdeki kediler zaten hiç dışarı çıkmıyorlar, çiğ et yemiyorlar ve aşıları tam, kumlarını ben değiştirmiyorum ve her wc olayından sonra hijyenden geçiyorlar onlardan yana bir sorun yok ama dışarıdakilerden uzak durmam gerekiyor. gerçi veterinerim sen bu zamana kadar yakalanmadıysan sende kesin doğal bağışıklık vardır diyor o da hamileyken benim gibi toxo bağışıklığı yokmuş ve tüm hamilelik süresince onların arasında yakalanmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?