gunaydın kızlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür sizlerde iyisinizdir umarım
sorma jack, ne zman geçecek bilmem ben 1 haftadır bu sekildeyim. inan gözlerimi acık tutamıyorum.
selam kizla napiyosunuuuz? ben boyle leyla gibi basim done done midem bulana bulana islerimi yapicam diye ugrasiyorum, bu hafta patron yok Allah tan gec gelip erken cikiyorum ama gelince patlayabilir isler yetismedi diye.
surekli kraker yemekten karnimda kraker agaci cikacak galiba.. bi de peynir ekmek..
saate bakip 2-3 saatte bi mutlaka bi seyler atmam lazim agzima, degilse hemen geri geliyor bulanti.
babam da bobrek tasi dusuruyormus galiba dua edin ya ameliyat demisler ama korkmus biraz, gitmicem diyor, ins kendiliginden duser....
bizde iyiyiz canım...bugünüme cok şükür yaniii
valla bende öyleyim su an canımnormalde eşim on saniyede uyuyan bi adamdır test etmişliğim vardır yani..uyuz olurdum yatağa girdiğimiz an uyuyo diye....ama ben onu gectimmmmm
gunaydın kızlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür sizlerde iyisinizdir umarım
GÜNAYDINNN......biz iyiyiz bebişimle çok şükür sizde iisiniz inş ama şuan bu mide bulantısının sağlıklı gebeliğe işaret olması canımı sıktı...bende ne bulantı ne göğüs hassasiyeti hiçbişey yok sadece uyku hali var sürekli o da progestandan kaynaklanıyor diye düşünüyorum...16sında kontrolüm var sabırsızlıkla beklemekteyim halbuki ben doktoruma hiçbi şikayetim yok deyince ne güzel işte şanslısın demişti...
günaydın güzel hamiş arkadaşlarım
Bugün doktor kontrolüm var beenim için dua edin hayırlısıyla bebemi görüp geleyiim..öğleden sonra gidicem 1 gibi..
GÜNAYDINNN......biz iyiyiz bebişimle çok şükür sizde iisiniz inş ama şuan bu mide bulantısının sağlıklı gebeliğe işaret olması canımı sıktı...bende ne bulantı ne göğüs hassasiyeti hiçbişey yok sadece uyku hali var sürekli o da progestandan kaynaklanıyor diye düşünüyorum...16sında kontrolüm var sabırsızlıkla beklemekteyim halbuki ben doktoruma hiçbi şikayetim yok deyince ne güzel işte şanslısın demişti...
Selam bilim bizlerde iyiyiz
Ben bulantıların bebeğin sağlığıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum.Ben bir hafta öncesine kadar bulantı nedir bilmiyordum doğru düzgün ama son bir kaç gündür yemek yemeye korkar oldum yeme düzenime dikkat etmediğim için. Eğer az ve sık yersem bulantım olmuyor ama aç kalıp bir anda yemek yersem direk midem bulanıyor hatta çıkarıyorum bile.Bence sadece sindirimle ilgili bir durum bu.Sıkma kendini
evet canım çok şükürbizde iyiyiz canım...bugünüme cok şükür yaniii
valla bende öyleyim su an canımnormalde eşim on saniyede uyuyan bi adamdır test etmişliğim vardır yani..uyuz olurdum yatağa girdiğimiz an uyuyo diye....ama ben onu gectimmmmm
Günaydın kızlar bugün nasıl hissediyorsunuz kendinizi
günaydın kızlar....
limonportakal güzel haberlerine çok sevindim, akşam evde internete giremedim hiç keyfim yoktu çok kaynatmışsınız bakıyorum. :)
spse, bugün daha iyisindir umarım, çok geçmiş olsun. benim bir arkadaşım biorezonans diye bir yöntem denemiş migreni için. hamile olduğu için ilaç alamazsın deyip doktoru yönlendirmiş epey işe yaradı demişti. istersen bir araştır ilaçsız ve yan etkisi yokmuş.
Okurken yazdıklarınızın hepsi aklımda kalmadı canlarım, etrafımdaki herkes çok fazla zayıfladın dedikçe moralim bozulmaya başladı artık üfff...
güzel haberlerinizi bekliyorum, şimdilik işe dönmem lazım.
Günaydın anneler
Benimde göğüslerim damarlandı ve ucu büyüdü :26::26::26: Çok ağrıyorlar hala
günaydın güzel hamiş arkadaşlarım
Bugün doktor kontrolüm var beenim için dua edin hayırlısıyla bebemi görüp geleyiim..öğleden sonra gidicem 1 gibi..
günaydın hoş geldin fadikk iiz canım sen nasılsın?
inşallah öyledir canım yaa ben çok şaşırdım duyunca hatta ilk defa burda duydum böyle bi olayı...bu arada biz seninle aynı haftadayız 2güncük var aramızda...sende dikkat et beslenmene çalışıyor musun ondan dolayı mı düzensiz beslenmen? önerim hergün hurma badem çeviz fındık yemen...
aynen ve çok kaşınıo çok uatanıyorum eşimdende acaip dağıldım zaten ağlıyorum,yatıyorum göğüslerimi kaşıyorum ayyyyy ki ben ço konuşan adamdım insan hep bakımlı olmalı yoksa adamlar tabi soğur falan diekocam öle biri değil ama bölede görmese iyiydi
aynen ve çok kaşınıo çok uatanıyorum eşimdende acaip dağıldım zaten ağlıyorum,yatıyorum göğüslerimi kaşıyorum ayyyyy ki ben ço konuşan adamdım insan hep bakımlı olmalı yoksa adamlar tabi soğur falan diekocam öle biri değil ama bölede görmese iyiydi
migren malesef bir günde geçen bişi değil canım ama en azından kriz anım geçti ağlamıyorum sağol bi bakıyım ben
spse kusura bakma sana bişi dicem
gebeliğinde çok şikayet ediyorsun belki bana kızacaksın ama yazdıklarını takip ediyorum sürekli ah vah içindesin evet yaşadıklarımız kolay değil ama o kadarda zor değil kimse bebek sahibi olmanın kolay olduğunu söylemez tabiki zorlukları var hatta karnın büyüdükçe zorlukları artacak vede doğduktan sonra dahada artacak sürekli sızlanmak durumu kendimiz için dahada zor bir hale getirir
bugünlerinin tadını çıkarmaya bak lütfen çünkü ilerde bugünlerini bile özleyeceksin
ayrıca amacım seni kırmak yada üzmek değil sadece tecrübeli bir anne olarak dile getiriyorum bunları
bende iyiyim canım bi sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?