2014 Şubat Anneleri

Son düzenleme:
gecmiş olsun canım beklıyoruz tekrar bende diyodum sosyo nerelerde gözükmüyor diye k.i.b.
bende çok özlüyorum özellikle ailemi bu aralar çok duygusalım inş bayramda gidicem ankarada kimsem yok çok özlüyorum bursayı hiç alışamadım buraya(((
batıkentte oturuyodun dimi canım sen ya hangi hastaneye gidiyosun birde gaziyive yenimahalle devlet hastanesini duydunmu hiç nasıl acaba

bu arada şampuan soran arkadaşlarada bir önerim var
şampuan araştırmanıza gerek yokk kızlar
çok yakında kullanmaya alışacağanız bebe şampuanlarına başlayın
paraben yok zararlı hiçbir madde yok
ben yaklaşık 8aydır johnson kullanıyorum hatta eşimde
yumaşacık oldu krem bile kullanmıyorum
ve saçlarım arttı yeni saç çıkarmaya birebir
hiç bitkiselmiş zararsızmış paranızı dökmeyin şampuana
en güzeli bebiş şampuanı

hımmm... haklısın, ben de geçen aradığım şampuanı bulamayınca bebe şampuanı almıştım demek ki farkında olmadan çok isabetli bir şey yapmışız... :)

Slm canlar bugün işyerinde pembe kanamam oldu, bizim kadın doğuma gittim hemen (hastanede çalışıyorum).
Çok şükür kesede bişi yok ama rahimde sızıntı şeklinde kanama alanı görüldü,
Dr. 1 hafta rapor verdi ve progesteron 200mg yumuşak kapsül günde 3 kez vajinaya koyulandan verdi. Böyle kullanan var mı?
Yatak istirahati dedi, bol sıvı al dedi
Bide bugün 8+1 im
Bebiş 18 mm olmuş çok şükür. Sizin değerler nasıldı?
SİZDEN BANA VE BENİM GİBİ OLANLAR İÇİN DUA İSTİYORUM,

canım hamileymişsin ne güzel hayırlı olsun canım msj kutun dolu msj atamadım sana çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)

geçmiş olsun canım bol bol dinlen kendini yorma

canım hamileymişsin ne güzel hayırlı olsun canım msj kutun dolu msj atamadım sana çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)

canım beniiim
şimdi diğer topiğe yazmıştım
demekki kalp kalbe karşı imiş
evet canım oldu sonunda
Allahım sizlerede nasipe tsin inşallah
dulşarım sizin için artık inşallah tez zamanda yaşarsınız bu duyguyu

sagol canım allah razı olsun çok sevindim valla

çok sık takip edemiyorum çünkü tatildeyim ve net imkanım sınırlı ama seviyorum bu forumu Ramazan Dualarınızda beni de unutmayın

Canım hiç sıkma canını bende de hamileliğimin başından beri lekelenme tarzında kanamalar vardı. Doktor aynı senin gibi kese etrafında kanama görmediğini ancak yine de düşük tedavisi uygulamamız gerektiğini söyledi. Önce iğne yaptılar sonra da progestan kullanmaya başladım. Ben de vajinadan her gece yatmadan önce 2 tane alıyorum. kanamam durdu çok şükür ama kutu bitene kadar devam edeceğim.

bende kullanıyorum progestan günümüzde çoğu hamileye veriyorlar demek ki 12. haftaya kadar kullandıracağım dedi doktorum bugun itibaren 11+2 günlüğüz
12+5 e kadar kullanacaksın dedi o gün ense kalınlığını ölçecek hayırlısı ...

Haksever şimdi yazdıkların ve avatarındaki sevişme sonrası sigara içen çifti örtüştüremedim ben birbiriyle . Ağda yaparken bir yerlerin gözükür diye günah ise burada apaçık bunlardan bahsetmek de günah değil midir?
Ben günah olduğunu düşünmüyorum bu arada..

Merhaba kızlar, sizlerde iştah problemi yaşıyor musunuz?Hiç birşey yiyemiyorum ağzım bantlı gibi açamıyorum su dahi içmek istemiyorum sabahtan beri azıcık pide yedim zorla, hergünüm böyle geçiyor.Ev kokuyor gibi geliyor, mutfak berbat halde eşim zavallı oruçlu oruçlu iş yapıyor ne kadar zormuş hamilelik.sizdede var mı böyle şeyler?

slm benim bebiş 8+1 iken 12.5 mm dedi doktor şuan 8+5 oldum acaba gelişimi normalmiki

canım benim ilkinde ben de dediğin gibiydim köşe bucak kaçıyordum o kokular yok mu yaklaşsa fena oluyordum. Ama erkeklere çok hissetttirmemek lazım sonuçta hamilelik uzun sürüyor :) ben geçende çocukcağızı devre dışı bırakmıştım tamamen, sonra doğum oldu bu sefer iyicene bebekle bütünleştim bi süre koptuk anlcıanız, toparlanmak kolay olmadı.
Bu sefer ben biraz daha iyi olmakla birlikte şimdide eşim kendni çekiyor, bakalım nasıl geçecek bu sefer..ben şu bulantılar geçince kısmetse arayı soğutmamamk istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…