yakınmışız cnm :)
lepi maşallah bebeğine ve sanainsan görünce nasıl mutlu oluyo demi sanki hafifliyosun bende öyle oldu yani
evet canım ama geçen gün arkadaşımda yaptık onun kayınvalidesine görümcelerine onlarınki tutmadı ama belki onları tanımıyorum diye sadece isimce söylemiştik.. eşimin avucunda da benimle aynı çıkıyogörümceme yaptık doğru çıktı eşinde yaptık aynı çıktı ben kendi avucumda bütün aileme yaptım hepsi doğru çıktı annemin 2. bebeği düşmüş o da çıkıyo 2 kardeşiz ilki erkek(abim) ikinci düşmüş (kız çıkıyo o da) üçüncü de kız (yani ben) dördüncü sallanmıyo yani yok demek.. inşallah doğru çıkar ben kızım olsun çok istiyorum eşim de ben erkek hissediyorum diyo:18: bakalım hangimizinki doğru çıkıcak
merabalar kızlar tam kavuştum size derken annem aradı bana geliyormuş yemek yapacakmış sağolsun güzelim yaaa....ben sanki ateşliyim biraz ya da çok sıcak bilemedimbizim apartmandaki bebeler su çiçeği geçiriyorlar vve ben küçükken geçirmedim korkuyorum bana da geçtimi diye (((((((( çünkü ateşle başlar bu iş (( dua edin noluur umarım bu halsizliğğim midemden kaynaklıdır....
merabalar kızlar tam kavuştum size derken annem aradı bana geliyormuş yemek yapacakmış sağolsun güzelim yaaa....ben sanki ateşliyim biraz ya da çok sıcak bilemedimbizim apartmandaki bebeler su çiçeği geçiriyorlar vve ben küçükken geçirmedim korkuyorum bana da geçtimi diye (((((((( çünkü ateşle başlar bu iş (( dua edin noluur umarım bu halsizliğğim midemden kaynaklıdır....
Günaydın kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir.İş yerinde feci bir yoğunluk vardı. Kaç gündür doğru düzgün giremedim. Aramıza yeni katılıp, özelden msj atan arkadaşları listeye ekledim. Hepiniz hoşgeldiniz. Önümüzdeki hafta eşim bir operasyon geçirecek, 1 hafta yokum. Telefondan girmeye çalışırım.
Hepiniz kendinize çok iyi bakın. Bebişleri de sizleri de çok öpüyoruz
canım bende bursalıyım ne güzel ama ankarada oturuyorum ben osmangazide oturuyorum senn
arkadaşlar dün paylaşmıştım, bulantılarım vs bir anda geçti diye.. bugün doktoru aradım hemen gel bakalım dedi.. çok şükür yolunda hersey büyüyor fasülyem:)) gecen hafta hareket gözlememiştik, bu hafta harekete geçiyor.. benim gibi çok bulantısı olup 12. haftadan önce birden kesilen arkadaşlar telaş yapmayın olur mu? doktorum olabilir illa 12 de veya 14 te kesilecek diye birşey yok dedi.. inş böyle devam eder,artık mide sorunu istemiyorum.. yalnız iştahım da eskiye döndü, bu gidişle baya kilo alırım ben:))
cnm bende toxoplazma testi yapıldı pozitif çıktı ve çoook üzüldüm ,adive testi yapıldı sonuçlar 15 gün sonra cıkacakmış inş bebeğime geçmez ....dua edin bana inş senin negatif çıkar
cnm bende toxoplazma testi yapıldı pozitif çıktı ve çoook üzüldüm ,adive testi yapıldı sonuçlar 15 gün sonra cıkacakmış inş bebeğime geçmez ....dua edin bana inş senin negatif çıkar
canım aslında toxoplazma testinin pozitif çıkması senin daha önce bunu geçirdiğin ve bağışıklığının olduğu anlamına geliyormuş ve bu da demek ki hamileliğin süresince bu bakteriden korkmana gerek yok. ben evde kediler olduğu için bu konuda detaylı bir araştırma yapmıştım. önemli olan bu bakteriden gelen hastalığa hamilelik süresince yakalanmamak, insan ömründe bir kez geçiriyor ve bağışıklık kazanınca ikinci bir kez geçirmiyor. mesela bende negatif çıktı, dışarıda salata yemem bile yasak şu anda, çiğ et yasak, çiğ sebzelerin çok iyi yıkandığından emin olmam lazım, evdeki kedilere dokunmuyorum bile.
detaylı bir makale için:
Hamilelik ve toksoplazma-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]
canım aslında toxoplazma testinin pozitif çıkması senin daha önce bunu geçirdiğin ve bağışıklığının olduğu anlamına geliyormuş ve bu da demek ki hamileliğin süresince bu bakteriden korkmana gerek yok. ben evde kediler olduğu için bu konuda detaylı bir araştırma yapmıştım. önemli olan bu bakteriden gelen hastalığa hamilelik süresince yakalanmamak, insan ömründe bir kez geçiriyor ve bağışıklık kazanınca ikinci bir kez geçirmiyor. mesela bende negatif çıktı, dışarıda salata yemem bile yasak şu anda, çiğ et, çiğ sebzelerin çok iyi yıkandığından emin olmam lazım, evdeki kedilere dokunmuyorum bile.
detaylı bir makale için:
Hamilelik ve toksoplazma-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]
bende aynen senin yazdıklarını yazacaktım arkadaşa ama bir test daha verdiğini (ki o test ismini hiç duymadım) onun 15 gün sonra çıkacağını söylemiş acaba diyorum başka bişimi demek istedi aslında bize o yüzden sustum geri yazmadım bişi
bende aynen senin yazdıklarını yazacaktım arkadaşa ama bir test daha verdiğini onun 15 gün sonra çıkacağını söylemiş acaba diyorum başka bişimi demek istedi aslında bize o yüzden sustum geri yazmadım bişi
ben de baştan yazmayacaktım ama yazdığı testin adını internete yazdım birşey çıkmadı. en azından bu konuda bilgilendirmemi yapayım içi ferahlasın diye yazdım. yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.
kızlar merhaba bende bursalıyım fakat çanakkalede oturuyorum.ama bursayı cok ozluyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?