2014 Şubat Anneleri

canım nasıl yapılıyor anlatır mısın? bizim okuldaki öğretmenler de cok yapıyorlardı ama hiç meraklanmadım o zaman.. şimdi okul yok:)) artık çok merak ediyorum cinsiyetini, Allahın gücüne gitmesin deli gibi kız istiyorum ama ben de dahil bütün sülalemin içinden erkek geciyor bizim bebek:/ tabi önce sağlık ama ilki kız olsun ya, 1. sınıf okuttum bu yıl ,sınıftaki kız öğrencilerimin kıyafetlerini görmelisin, her gün süslenip geliyorlar değişik değişik tokalar, bir hevesleniyorum ki.. :)))

merabalar kızlar tam kavuştum size derken annem aradı bana geliyormuş yemek yapacakmış sağolsun güzelim yaaa....ben sanki ateşliyim biraz ya da çok sıcak bilemedimbizim apartmandaki bebeler su çiçeği geçiriyorlar vve ben küçükken geçirmedim korkuyorum bana da geçtimi diye(((((((( çünkü ateşle başlar bu iş(( dua edin noluur umarım bu halsizliğğim midemden kaynaklıdır....

canım kendine çok çok dikkat et anneni ara gelirken sana eczaneden maske alsın onla gir çık apartmana solunum yoluyla bile bulaşır çünkü su çiçeği ve gebe bir bayanın su çiçeği tehlikelidir seni endişelendirmek istemem ama bu bir gerçek

inşallah bir şeyin yoktur canım yaaa...doktora gitsen belli olmaz mı? telaşlandım bende şimdi Allah korusunnn

Allah acil şifasını versin eşinin geçmiş olsun beni de listeye ekleyebilir misin
yaş 26 İstanbul ilk bebek 23/02/2014

cnm bende toxoplazma testi yapıldı pozitif çıktı ve çoook üzüldüm ,adive testi yapıldı sonuçlar 15 gün sonra cıkacakmış inş bebeğime geçmez ....dua edin bana inş senin negatif çıkar

kızlar bebeğüimi gördüm geldim
maşallah canımın içine hareket ediodu
kolları falan oluşmuş dedi doktor
rabbime şükür kalbi çok güzel atıodu ilkkez dinledim.
boyu posu yerinde
toxoplazma testleri için kan verdim
2 li test için 29 u haftası gel dedi

doktora dedim midem bulanmıo kusmuom tiksinmiom
herkes bişi dior dedim
bebeğin gayet sağlıklı görünuo dedi
bide parabenli krem kullanma dedi
sivilcem çıktı dedim kimyasal peeling sışında temizleme jellerini kullanabilirsin dedi
birde hemoroidi olanlar için
sıcak suya çok az batikon döküp leğene otur dedi iyi gelirmiş
sabahları da aç karna 3 kuru kayısı ye üstüne ılık su iç dedi
belki öğrenmek isteynler olur diye yazdım

buarada parabensiz krem bilen varmı
evdeki bütün kremlerde paraben var:S[/B][/B][/QUOTE]

ya bılıyor musun sankı benımde bulantılarımda terslıkler sozkonusu mesela sunun gıbı: her sabah acayip bir şekilde oguruyordum ama su ıkı gundur yok maşallah ama gun ııcnde az az arada oluyor bırde aksam yemegınden sonra mıdem cok kotu bulanıyor nerdeyse ıstıfra edecek gıbı oluyorum.

canım ayyyyyyyyyyy bende geçirmedim o hastalıkların hiçbirini sen o beblerle falan muhattap olmuyosundurki dimi canım inş bişi olmaz

kızlar merhabalar hepinize iyisiniz inşallah...dünden beri girmediğim için hızlı hızlı okudum geçtim çok anlayamadım şu paraben muhabbetini şampuanlarda da dikkat etmemiz gerekiyo? bilgisi olan anlatabailir mi acaba?

canım ya ama sadece ateşi ona yorma bende gün içinde bi üşüyorum bi yanıyorum gidebiliosan bence hemen akşamı bulmadan aile hekimine git

spse sevindim seninle ilgilenmelerine hadi gözün aydın...idrar enfeksiyonu için tek kullanımlık bi ilaç veriyorlar onu tavsiye ederim eğer geçmeze...

cnm bende toxoplazma testi yapıldı pozitif çıktı ve çoook üzüldüm ,adive testi yapıldı sonuçlar 15 gün sonra cıkacakmış inş bebeğime geçmez ....dua edin bana inş senin negatif çıkar

umarım geçmez canım
kimsenin bbeğine şu saçma sapan virüslerden birşey olmaz inşallah

Allah korusun canım yaa onlarla görüşmediysen problem olmaz heralde bebekler de dışarı çıkmıyordur o şekilde..ii düşünelim ateşin midenden kaynaklanıyordur inşallah ama bi aksilik hissedersen de ihmal etme...

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…