2014 Şubat Anneleri

ooooh kralsın valla....ben mide bulantısından namaz kılamıyorum((( çünkü oturamıyorum ve en çok buna ve yasin okuyamadığıma üzülüyorum(( en iyisi internetten açayım yasini de zaten ezberimde öyle takip edeyim ama kendim okumuş gibi olur muyum???? bebeğime ve bana şifa olur mu????

aynen bende paranoyak oldum tuvalette bile sanki korkuyorum kan gelcek felan diyecuma görünce içim rahatlamıştı gene başladı korkular bugün kreşe gittim arkadaşlarımı özlemiştim yaz okulu var allahım fotorafınıda götürdüm ne sevdiler kuzumu nazar degcek maşallah ya ben hiç tatmadım böyle güzel şeyler çok mutlu oluyorum içimizde bi can var ya bide hergün büyüyo insan oluyo eli kolu baca herbişeyi var pıt pıt kalbi var böle vidyoları izliyorum bebeklerin oluşumunu gösteren aglıyıp duruyorum mucize rabbim ne büyük şey bahşediyo annelere çok şükür olmayan isteyen herkeze nasip etsin rabbim nolur çok dua edin hepiniz evlat hasreti çok zor

abdestini al okurken sende ezberinde varsa tekrar et neden olmasın olur tabi ama namazını bırakma asla rabbim diyoki yatalak bile olsan elini kolunu bile hareket bile ettiremesen abdest bile alamasan o halde gözlerinle kılıcaksın diyo o yüzden hiç korkma namaz kılarken bebeğimize bişey olucanı hiç düşünmüyorum ben rabbim korur bugün hoca sohbette namazı anlattı secdeye gittiğimizde bütün perdeler kalkarmış rabbine en yakın oldugun zaman peygamber efendimiz gb mihraçta gb düşünün secdede kendinizi çünkü bitek mihraçta ve kul namazdayken rabbimiz bütün perdeleri kaldırırmış namazımızı asla bırakmayalım

maşallah enerjine hayran kaldım ben çok halsizim yaa... klimada çalışıyo ama pestil gibiyim canım hiç bişey yapmak istemiyo yemek bile çekmiyo canım bunalımlardayım off of ne zaman geçer bu Allahım :111:

bende kendimi hep yorgun hissed,yorum ama yapmam gereken leri yapıyorum salmıyorum kendimi yemediginiz için belliki daha halsiz düşüyosunuz ben yerken böyleysem düşünemiyorum ... ne iyi gelirki bilemedim çok şükür iştah konusunda mide konusunda bi sıkıntım yok .. aslında ben çok mide rahatsızlıgı çekerdim bebepğim şifa oldu sanki

güzelim çok haklısın bu yüzden çok ama çok üzülüyorum(( eğilince öğürüyorum güzelim dün bayılıyordum kılarken bırakmak zorunda kaldım sandalyede kılıyorum kötü olduğum zamanlar ama bazen onda bile kötü oluyorum çok üzülüyorum çook(((( ağlayasım geliyor sanki ihanet ediyormuşum gibi geliyor Allaha....resmimi görmüşsündür açığım ben,denize bikiniyle de girerim ama namaza başlamışken o zevki aldığım için kılamamak kahrediyor beni((

kıs Allah çektirmesin o mide rahatsızlıkları insanın kolunu kaldırmaz ediyor,tabi sıcakta etkili....haaa ama şu gerçek ki kalabalık ortamda birileriyle konuşurken daha rahat oluyorsun....biz evde yanlızız bir de kendi adıma konuşuyorum düşük tehlikem var nasıl göz ardı edip gezeyim((( depresyona girecem evde,sizler de olmasanız mahvolurdum ben heralde....

tabi teseddürde rabbimin emri ama namaz oruç zekat kelimeyi şahadet hac bunlar farz biliyosun o yüzden farzları yapalım bırakmayalım dediğim gb nasıl yapabiliyosan öyle kıl yattın yerden bile olsa kılmalısın... inşlallah teseddürüde nasip eder rabbim onunda tadı güzel :))

maşallah size inşallah hep böyle kalırsınız...ya benim ağzında ki tatsızlık yedirmiyo...halsizliğimde galiba tiroitim biraz yüksek çıktı ondan olabilir inşallah geçer valla canım çok sıkılıyo bu halime bayram temizliği yapcam yavaş yavaş ama bi türlü başlayamıyorum

hahahah jennifier lopez kıçım düz olacak yakında:))) şaka tabi öyle taş gibi yusyuvarlak kalçam yok yandan yemişi anca:)))

benimki bu gün düzleşmiştir zaten çok ta iyi bir durumda değildiler saolsunlar

heheee aynı bennn

zaten keyif bizim keyfimiz şuan, bide şuan midesi bulanan arkadaşların da bulantılara falan geçseydi onlarda bizim gibi keyif sürseler hep birlikte mutlu mesut yaşasaydık ne güzel olurdu

:)))) yok işte teseddür bana çok uzak....ben çok seviyorum giyinmeyi,süslenmeyi....adet olduğum zamanlar oje sürebilecem diye seviniyordum ne yalan söyleyim:)))) bir de hadi diyelim ben istedim eşim boşar beni o kadar ters.....haa kendisi de namaz kılıyor oruç tutuyor ama kapalılıktan haz etmiyor nedense.....biz garip bir aileyiz:)))) tabi ben kapalılığın hakkıyla yapılması taraftarıyım yani hakka girmek istemem...giyimimden ya da davranışımdan ötürü şuna bak bir de kapalı olacak ne biçim giyinmiş derlerse çok büyük hakka girmiş olurum....maalesef türkiyede açık bir bayan birşey yapınca bak açık işte denmiyor ama kapalı yapınca zaten bu türbanlılarda var her pislik deniliyor ama bunu yapanlardaa işte o şuursuz kapalılar....ayyy çok konuştum rabbim herkese Allah korkusu versin ne diiyim:)))) ama bana uzak şuan...

ohh bee biraz kendime geldim gözlerim açıldı valla :) kalkıp namaz kılayım da Allah ıma dua edeyim bari bana güç versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…