meyabaaaaaaaa
bugün koşturmaca anca dinlenebildim sahurda öyle ymeişimki bugün kahvaltıyı atladım ilk defa ama mukabelede bayılıvercektim açlıktan geldim bi bisküvi yedim sonra koştur koştur hatime ordan geldim eşim kreşe götürdü yolda bi çukalata yedimsonra ordan çıktım pazara gittik ordan cıktık saglık ocana gittik ilk kaydımızı yaptırdık biraz geç kalmışız kan verdik ama idrar testi için yarın gidicem boyum kısaymış benim ve bunca yememe rağmen gene zayıflamışım 58 dim 2 hafta önce doktor 56,5 tartmıştı aa zayıflamışım dedim bugünde 56 çıktım bende şiştim bişey olmuyo diyorum göbek şişiyo herelde eve geldim koca bi dişlim karpuzu kestim boğuluyodum yerken peynir ekmekle arkasından üzüm erik derken ohh dedim saglık ocanda tansiyonum 6-4 çıktı çok düşük geldi bana ama hamilelerin tansiyon düşer dedi açlıktanda herelde ama gayette iyiydim yani daha namaz kılıp yemek yapıcam ne sıcak yarabbim bi oraya yatıyorum bi buraya galba kocama klima aldırıcam yok bu menepozlu halime dayanamıyorum
ya ben de ilk bebeğimi düşürdüğüm için ne kadar heveslensemde almıyorum....gerçi hiçbirşeyin garantisi yok hani 8 aylık hamileyken alsam bile risk yok muuu neler oluyor rabbim korusun,maksatım karamsar olmak değil ama ben de bazen şimdi alsam ne olur modunda oluyorum da ondan:)))) kılıf arıyorum
ooooh kralsın valla....ben mide bulantısından namaz kılamıyorum((( çünkü oturamıyorum ve en çok buna ve yasin okuyamadığıma üzülüyorum (( en iyisi internetten açayım yasini de zaten ezberimde öyle takip edeyim ama kendim okumuş gibi olur muyum???? bebeğime ve bana şifa olur mu????
meyabaaaaaaaa
bugün koşturmaca anca dinlenebildim sahurda öyle ymeişimki bugün kahvaltıyı atladım ilk defa ama mukabelede bayılıvercektim açlıktan geldim bi bisküvi yedim sonra koştur koştur hatime ordan geldim eşim kreşe götürdü yolda bi çukalata yedimsonra ordan çıktım pazara gittik ordan cıktık saglık ocana gittik ilk kaydımızı yaptırdık biraz geç kalmışız kan verdik ama idrar testi için yarın gidicem boyum kısaymış benim ve bunca yememe rağmen gene zayıflamışım 58 dim 2 hafta önce doktor 56,5 tartmıştı aa zayıflamışım dedim bugünde 56 çıktım bende şiştim bişey olmuyo diyorum göbek şişiyo herelde eve geldim koca bi dişlim karpuzu kestim boğuluyodum yerken peynir ekmekle arkasından üzüm erik derken ohh dedim saglık ocanda tansiyonum 6-4 çıktı çok düşük geldi bana ama hamilelerin tansiyon düşer dedi açlıktanda herelde ama gayette iyiydim yani daha namaz kılıp yemek yapıcam ne sıcak yarabbim bi oraya yatıyorum bi buraya galba kocama klima aldırıcam yok bu menepozlu halime dayanamıyorum
maşallah enerjine hayran kaldımben çok halsizim yaa... klimada çalışıyo ama pestil gibiyim canım hiç bişey yapmak istemiyo yemek bile çekmiyo canım bunalımlardayım off of ne zaman geçer bu Allahım :111:
abdestini al okurken sende ezberinde varsa tekrar et neden olmasın olur tabi ama namazını bırakma asla rabbim diyoki yatalak bile olsan elini kolunu bile hareket bile ettiremesen abdest bile alamasan o halde gözlerinle kılıcaksın diyo o yüzden hiç korkma namaz kılarken bebeğimize bişey olucanı hiç düşünmüyorum ben rabbim korurbugün hoca sohbette namazı anlattı secdeye gittiğimizde bütün perdeler kalkarmış rabbine en yakın oldugun zaman peygamber efendimiz gb mihraçta gb düşünün secdede kendinizi çünkü bitek mihraçta ve kul namazdayken rabbimiz bütün perdeleri kaldırırmış namazımızı asla bırakmayalım
yatmaktan yoruldum bu gün ya, koltuk değiştirip durdum,
yatmaktan yoruldum bu gün ya, koltuk değiştirip durdum,
bende kendimi hep yorgun hissed,yorum ama yapmam gereken leri yapıyorum salmıyorum kendimi yemediginiz için belliki daha halsiz düşüyosunuz ben yerken böyleysem düşünemiyorum ... ne iyi gelirki bilemedim çok şükür iştah konusunda mide konusunda bi sıkıntım yok .. aslında ben çok mide rahatsızlıgı çekerdim bebepğim şifa oldu sanki
güzelim çok haklısın bu yüzden çok ama çok üzülüyorum(( eğilince öğürüyorum güzelim dün bayılıyordum kılarken bırakmak zorunda kaldım sandalyede kılıyorum kötü olduğum zamanlar ama bazen onda bile kötü oluyorum çok üzülüyorum çook (((( ağlayasım geliyor sanki ihanet ediyormuşum gibi geliyor Allaha....resmimi görmüşsündür açığım ben,denize bikiniyle de girerim ama namaza başlamışken o zevki aldığım için kılamamak kahrediyor beni ((
bende kendimi hep yorgun hissed,yorum ama yapmam gereken leri yapıyorum salmıyorum kendimi yemediginiz için belliki daha halsiz düşüyosunuz ben yerken böyleysem düşünemiyorum ... ne iyi gelirki bilemedim çok şükür iştah konusunda mide konusunda bi sıkıntım yok .. aslında ben çok mide rahatsızlıgı çekerdim bebepğim şifa oldu sanki
hahahah jennifier lopez kıçım düz olacak yakında:))) şaka tabi öyle taş gibi yusyuvarlak kalçam yok yandan yemişi anca:)))
heheee aynı bennn
Kızlar koyu sarı bi akıntım olmuş bir sorun teşkil eder mi?
bende de oluyordu canım biraz sıvı almayı bollaştırdım geçti şükür....korkma ama bol bol dinlen bu günlerde pek zorlama kendini:)
tabi teseddürde rabbimin emri ama namaz oruç zekat kelimeyi şahadet hac bunlar farz biliyosun o yüzden farzları yapalım bırakmayalım dediğim gb nasıl yapabiliyosan öyle kıl yattın yerden bile olsa kılmalısın... inşlallah teseddürüde nasip eder rabbim onunda tadı güzel :))
Teşekkür ederim canım ya sürekli yatıyorum zaten:) suyu biraz az içiyorum
Teşekkür ederim canım ya sürekli yatıyorum zaten:) suyu biraz az içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?