2014 Şubat Anneleri

Çarşıya falan çıkmadıkça su aklıma hiç gelmiyor ancak o zaman terlediğim için içiyorum aksi taktirde günde en çok dört bardak içiyorum

aman canım öyle yapma günlük suyunu muhakkak iç canım, en az 2-2,5 litre içmeye çalış zamanla alışıyorsun zaten

ya bebişimi görmeme daha 2 hafta var ve ben onu görmeyi çok özledimmmm, allahtan az kaldı

ben de 2 gün sonra görecem inşallah:))) eğer net çıkarsa pozu eklerim buraya:) bende çok özlüyorum bebeğimi....kıs sen millete 2 lt su iç felan diyosun hatta doğru söylüyorsun da midesi bulanan benim gibiler için çok zor kıs ben su kusuyorum ama rabbim bebeğimi sağlıklı kılsın:))) acaip dans edesim var yaa şöyle abe kaynana naptın bize modundayım:))))

geçer işallah canım hapur hupur yiyin sizde benim gb bebekelr saglıklı olsunda inşallah gerisine katlanıcaz.. bu arada çok zorlama kendini torunlarınmı gelicek bayramda ben hiç bayram temizliği yapmıyorum evde durmuyoruzki kayınvaldemde oluruz son hafta sonra bayramda bursada akrabaları gezip akşam üstü kendi anneme gideriz ordada kalırız bikaç gün evimize döneriz
yani bayram temizliği yaşlanınca yapılır yorma kendini

ben,im evin yarısı sid alanı eşim duvarları kırdı misafir odasının su kaça vardı onu bulmak için havalansın kurusun die öyle kırık bıratı bende diyorume vimin yarıosı sid alanı diye ramazandan sonra boya badana yapılcak baya iş var evde o zaman yaparız temizliği kayınvaldem sağ olsun gelir yapar

teseddürlü oluncada giyinebiliyosun güzelce ve uygunyerlerde süsleniyosunda ne diyim bunlarda bana çok uzak ama dediğim gb rabbim nasip eder belli olmaz eşininde içine sevgisini verir sana da istegini verdimi ne zorrki rabbime kapalı insanalr evet sizin yada eşinin gözüyle bakanlar tarafından tabi daha bi zor yaşamaları yani hataları baş örtüsüne tededdürüne malesef DİNİ NE kadar sorgulanıyo .. ne diyim yazık böyle düşüncelere.. herkez yaşamında fikirlerinde özgürdür rabbim herşeyi açıkca bildirmiş fikirde vermiş kimseyi zorlamamış zorlasa böyle olumuydu herkez aklına yatanı nefsini izin verdigi kadarını yapıyo.. ama dediğin gb ben teseddürlüysem allah için kapandıysam dışarda başka erkeklerin beni güzel görmesi için süslenmem dogru olmaz hepimizin nefsi var senin benim nefis kapalı acık demiyoki hatta derklerki hocanın şeytanı bol olur yani dogru yoldakini daha çok şaşırtmaya çalışır şeytan ama nedense teseddürlü olmayanlar yada dini gerekliliklerini yapamayanlar az olsada yapmaya çalışanlara daha çok saldırıyo manevi olarak belkide bu içlerini rahatlatmak içindir bilemiyorum.. herkeze allah iç huzuru versin çogu insan teseddürü namazı orucu hac vazifesini iç huzuru maneviyatı için yapıyo öncelişkle sonra anlıyoki rabbinin emri zaten yine kendi için ... bizim eğiliğ kalkmamızı neden istesinki alalh hepsinin bizim için bi güzelliği faydası var... neden bizi çırılçıplak dünyaya geldigimiz halde teseddürü emretsin hepsini bizim için güzellikleri anlamları var

sohbet dinlemek çok önemli hepimizn kalbi zman zman kararıyo inançtan uzaklaşabiliyoruz ama içimizdeki o ışıgı rabbim biliyo sohbet dinledikçe cenneti haketmenin yollarınıa rıyo insan .. inşallah en güzelleri olsun haklkınızda hakkımızda belli olmaz birbirimize duamız kabul olur

tabi ama işte herşeyi hakkıyla yapmak gerektiğini düşünüyorum.....eğer bir insan kapalıysa hakkıyla kapanmalı,afedersin ama beyaz dar pantolon giyip iç çamaşırını hatta tangasını belli edip üzerine kısa kollu body giyip,makyajını badana gibi yapıp ve deve hörgücü gibi başını tepeden türbanlayıp çıkanlarada hoş bakmıyorum haa ama laf atmıyorum rabbim ıslah etsin seni diyorum içimden çünkü bazı cahil kesim tarafından tüm kapalıları kapsayan cümleye sebep vereceği için((( onun gibi şuursuz kapalılar yüzündün hakkıyla yapanlara da laf atılmasına karşıyım...nasıl ki her açığı günahkar olarak yargılayamazsak her kapalıyı da aynı kefeye koyamayız....kimse kıyafetiyle cennet garantisinde değildir....önemli olan bence hak yememek,namaz kılmak,zinaya yaklaşmamak,yalan konuşmamak,kalp kırmamak....kapalılıkta farz tabi önemsiz demiyorum ama öncelik başka şeylerdeymiş gibi geliyor bana....Allahım isteyenlere nasip etsin ama benim kapanmam için önce istemem lazım:))))) ayyy ne konuştuk kızzz hem de kırıcı olmadan malum bu konularda bazı insanlar fazla hırçınlaşıyor:)

ben canım lise 2de kapandım annem 5ten cıktıgımdan beri baskı yaaprdı yeni bu işlerin baskıyla zorlamayla diretmeyle daha itici olduguna inananlardanım herzaman kocası için babası annesi için kapananları asla anlamadım şimdie kadar hepte diendim kapanmadımdaa... hem o yaştaki cocuk zorlarsan ters teğper işte ama anlayana... büyükelrde aynıdır bişeyi yap dmekle olmaz asla güzleini gösterirsin en güzleide örnek olursun bi insanın bi insana hayran olması agzından cıkıcak her lafı dogru ve gpvenilir olduguna inanması gerekir ona ,inanması için herşeyden önce.. kocası için kapananlar namazı kılmazlar mesela kafası kapalı ama kısa kol kapri giyer öyle bakarsın şaşkınlıkla çünkü allah rızası için degil zorla kapanmıştır.. bizim oraların bi sözü vardır zorla giyilen don g.tte durmaz diye anen öyle zorla hiçbişey olmaz severek ve isteyerek olur dini konulardada en güzeli teslimiyet ve itikatla olur

annem zorladı zorladı bende inadıma kapanmadım sonra beni aglaya aglaya lise 2nin yaz dönemi bi ev kursuna yolaldı sabah giriyosun akşama kadar işkence hapisanae gb geldi aglayarak gidiyodum.. arka sokaklardan çalışıklardan biri görcek kapalı diye ama o ev benim cennetim oldu sonra hocamı cok sevdim hergün benimle güzel güzel konuştu en güzeli örnek oldu hiç bişeyi yap dmeedi her şeyin güzelini dogrusu ve yanlışını anlattı sen akıllısın oku araştır dedi kitaplar verdi... bide degim gb en güzeli örnek oldu.. o kişiki öyle bi yaşıyoduki dinini nefsinin kölesi oömaışta o nefsini kendine köle etmişti sanki.. hocamdı abla oldu bana can oldu arkadaş oldu... ben caddeden koşa koşa gider oldum hergün... su gb akıyodu zman ve ben kendim kapandım annem okulda aık git gel seneye kapan artık dedigi halde kapandım kendim istegimle... sonra okulda çok olaylar yaaşdım.. koşucuydum ben atletizmde 1.liklerim var çok okulda kapanınca koşuyu bırakınca müdüremiz ögretmenlerim şok oldular çok ugraştılar.. kpandıgımız yerleri zincirlediler.. kapının önünde bile kapandırtmadılar yapamadım baskılarına boyun egdim okula acık gidip geldim zaten 2 gün gidiyoduk meslek lisesi cocuk gelişimi okudum neyse o zmanlarıda öyle atlattım...

okuldan çıkınca hiö açmadım bidaha geçiş dönemlerinde önce pantolon tunik yada komşuların yanında açma balkonda dikkat etmeme oluyodu zaten küçüktüm ama sonra hakkıyla kapanmayı anladım ve ögrendim alıştım...hiçte zor değilmiş aslında.

zaten hemen evlendim o yüzdende eşimde sa olsun böyle sevdi ben kapandıkça hakkıyla daha çok sevdi ben hep namaz kıalrdım eşimde eskiden yurta okumuş ama evlenince başladı namaza böyle yani benim için de kolay değildi kapanmak oyüzden asla bu gb şeylerin zorla olduguna asla inabnmıyorum ve olmuyo heryerinden sahtelik akıyo zorla yapanların...

rabbim diyoki en büyük şirk ibadetlerde başkaları için yapmak namaz kılıyosun yanıan biri varsa aman yavaş kılımda güzel desin yada kocanın yanında aman başımı düzgün kapım kızmasın bunalr allah için yapılmış mı oluyo peki ben bunu asla kabul edemiyorum hem en büyük günahalrdan biri şirk sen kimin için yapıyosan ibadetlerini sevabını ondan dilersin ... kocan için kapanıyosan sevabını ondan bekle dimi ama

o yüzden dedim zaten güzelliğini içine sundursun rabbim diye.. belli olmaz ben sadece snein için dua edebilirim.. iyi insanalrla karşılaştırsın allah hepimizi çünkü çevre çok önemli

hıh işte hay ağzına sağlık...önce Allah rızası için olmalı benim de demek istediğim oydu::))) evet çevre çok önemli çünkü insanlar yasaklara daha meyilli oluyorlar....bak ben öğretmenlik yapıyorum ve mini etek çok giyerim kışın çünkü kalın kilotlu çorapla giyilebiliyor diye ( aşırı mini olmamak kaydıyla) süslüyümdür,saçımı başımı ihmal etmem ama okulda da olsa kışın da olsa o kilotlu çorabımı çıkarıp alıp abdestimi kıldım namazımı hemde hiçkimse kılmadığı ve hatta uğraşma bu kadar evde kaza yaparsın demelerine rağmen.....insan isterse dağ olsa karşısında dayanır ama eğer yarı isterse işte orda çevreye daha meyilli olur...

herkese meraba....malum en son eşim ameliyat oldu demiştim o yüzden nete giremedim pek gelen giden. doktor kontrolü vs ona koştururken..herkes nasıll nasıl gidiyor hamişlik:)))

herkese meraba....malum en son eşim ameliyat oldu demiştim o yüzden nete giremedim pek gelen giden. doktor kontrolü vs ona koştururken..herkes nasıll nasıl gidiyor hamişlik:)))

hoşgeldiiin:))) eşinin durumu nasıl şimdi??? sen nasılsın??? bizler iyiyiz şükür klasik mide bulanması,kusma felan değişen birşey yok:)

hoşgeldin iyi gidiyo gene mi acıktım ne başım döndü yemek yaparken tuzlu ayranımı aldım oturdum yemegide ocaga koydum :))

bugün bizim evlilik yıldönümümüz

hoşgeldiiin:))) eşinin durumu nasıl şimdi??? sen nasılsın??? bizler iyiyiz şükür klasik mide bulanması,kusma felan değişen birşey yok:)

eşim iyi teşekkür ederim cnm atlattı sayılır.. benimde günüm günümü tutmuyor..bigün süper iyiyim bigün mide bulantısı alt üst edio.. bide sadece bir buçuk kilo aldım ama göbek çıktı 3 5 kilo almış gibi normal mi ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…