biberenmu aldın kıs bi an utandım kendimden bende bi önlük alayım bari yawruma yazık ay kıyamam bak heveslendım şimdi:)
ohh ii yanız değilim ama bi önlük alıcam kıs cinsiyeti beli olunca almayı düşünüyorum daha önce bir kaybım oldugu için biraz daha beklemek benim için daha ii olacak canım :)utanma canım senin durumunda olanlar da var yani ben, daha hiçbirşey almadım erken diye cinsiyetini öğrenmeden de pek bişey bakmak istemiyorum,
ohh ii yanız değilim ama bi önlük alıcam kıs cinsiyeti beli olunca almayı düşünüyorum daha önce bir kaybım oldugu için biraz daha beklemek benim için daha ii olacak canım :)
biberenmu aldın kıs bi an utandım kendimden bende bi önlük alayım bari yawruma yazık ay kıyamam bak heveslendım şimdi:)
malatyada zehra kuzu nasıl denediniz mi hiç ?park hos.da
ben de inanmıyorum canım tatlı hakkı ekşi ayşe muhabbetine, kayınvalidem iki hamileliğinde de limon tuzlayıp yermiş, sonuç iki erkek.. inş ben de senin gibi kız annesi olurum:)) sen ikinciyi erkek istiyorsundur, 1. kızmış ya
anaaammm yerım onu ben...gule gule gysın ınsallh..bende heveslendım bakk
amin canım sağol...
şimdi de aptamilden çanta ve içinde mamalar falan var hediye paket geldi
canım şimdiden üye mi oldun, ben doğurduktan sonra düşünüyordum,
yok anam bizim kızlar uyuyor bugun başka zaman ben giremem herkes kaynatır bugun 2 saattir oturuyorum kimse bişey yazmıyo bende ısrarcı olmadım artık çıkma vaktım geldi kac saattir buradayım canım yaaeee kızlar nerelerdesiniz kimsenin muhabbet etmeyi canı istemiyor mu?
yok anam bizim kızlar uyuyor bugun başka zaman ben giremem herkes kaynatır bugun 2 saattir oturuyorum kimse bişey yazmıyo bende ısrarcı olmadım artık çıkma vaktım geldi kac saattir buradayım canım yaa
evet olabilir neyse ben de cıkıyorum artık kendine ii bak görüşürüz :)valla canım bende bu gün evdeydim ya uzanmayı tercih ettim, o yüzden yoktum ama gerçekten bu gün kimsenin konuşmaya hali yok gibi, sıcaktandır herhalde
bende anaokulu öğretmeniyim:)
ben de sınıf öğretmeniyim, açabiliriz :)))
evet istediğim bir biberon vardı doğal akışlı yarı fiyatına görünce direk atladımteyzeme ve kendime aldım
meyabaaaaaaaa
bugün koşturmaca anca dinlenebildim sahurda öyle ymeişimki bugün kahvaltıyı atladım ilk defa ama mukabelede bayılıvercektim açlıktan geldim bi bisküvi yedim sonra koştur koştur hatime ordan geldim eşim kreşe götürdü yolda bi çukalata yedimsonra ordan çıktım pazara gittik ordan cıktık saglık ocana gittik ilk kaydımızı yaptırdık biraz geç kalmışız kan verdik ama idrar testi için yarın gidicem boyum kısaymış benim ve bunca yememe rağmen gene zayıflamışım 58 dim 2 hafta önce doktor 56,5 tartmıştı aa zayıflamışım dedim bugünde 56 çıktım bende şiştim bişey olmuyo diyorum göbek şişiyo herelde eve geldim koca bi dişlim karpuzu kestim boğuluyodum yerken peynir ekmekle arkasından üzüm erik derken ohh dedim saglık ocanda tansiyonum 6-4 çıktı çok düşük geldi bana ama hamilelerin tansiyon düşer dedi açlıktanda herelde ama gayette iyiydim yani daha namaz kılıp yemek yapıcam ne sıcak yarabbim bi oraya yatıyorum bi buraya galba kocama klima aldırıcam yok bu menepozlu halime dayanamıyorum
ohh ii yanız değilim ama bi önlük alıcam kıs cinsiyeti beli olunca almayı düşünüyorum daha önce bir kaybım oldugu için biraz daha beklemek benim için daha ii olacak canım :)
oyyy masallh sana baya hareketlısın ben kolumu kaldramıyom...dun kociişe yemek yapamadım surat astıı gıcık( bende saglık ocagına gtmedım daa bende yemıyom hc ama kılo alıyom gbıme gelıyo senle aynıymıs kılomuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?