2014 Şubat Anneleri

prolat seni cok iyi anliyorum.Ben 3 senedir komsu gurultusu cekiyorum.En kisa zamanda hayirlisiyla tasinmayi dusunuyoruz.Ne hergun supurge sesleri bitiyor,her an mobilya koltuk cekiyolar,cocuklari, evde top mu oynamiyor, sabahin 7sinde kaykay mi kaymiyor, balkon yikiyorlar butun sulari bizim camlara indiriyorlar,devamli yedikleri masaortusunu ustumuze silkiliyorlar.Kackere ikaz ettik,konustuk olmadi.Onlar yapmiyormus hic, ses yokmus evlerinde, bize oyle geliyormus manyakmisiz biz.Artik katil olacaz yakinda.
Buarada alakasiz ama hurma yemeyin rahim kasilmasi yapabilir diye duydum.

ohhh ellerin dert görmesin ii ypamıssın başka turlu akıllanmazlardı ay ne kötü anneler olduk biz yaaa:)
heh şöyle akıllı olsunlar biz kk aşiretiyiz yıktırmasınlar o hastaneyi bize
ahahahhaha kıs ne güldüm be aynen öyle benim koçişte kalktı şimdi çıkıyorum kızlar bugun işlerimiz cok gelince anlatırım öpüldünüz

ayy ne güzel valla ben hiçbeceremem örgü örmesini heveslenmedim hiç küçükken sokaklarda oynamaktan eve girmezdimki annem yapardı kadınlarla kapıda hey gidi günler sadece pano işlemiştim imdi heveslendim bak ya benim bebişime patik örermisin iklim teyzesi

kıslar sohbetinize doyum olmuyo valla cıkamadım bi türlu kaçtım ben bir sürü işimiz var bugun vergi dairesi hastane benim iş falan k.i.b. görüşürüz.

canım bende geçtiğimiz kış başladım örmeye önceden hiç anlamazdım ama ilgim yoktu sevmezdim şuana kadar ördüklerim kazak,yelek,hırka,elbise,şapka,hepsinden renk renk örmüştüm kızıma patik k.validem örüp vermişti hiç denemedim ama öğrenirim onuda belki :) öğrenirsem tabiki örerim seve seve

herkese gunaydınnndun doktora gıttık...bebişim cok iyi kızlar....anne iyi değil pek ama apalım idare edecez.mide bulantısı için ilaç yazarım istiyosan ama ben kullanma taraftarı değilim dedi doktorum....gecirmiyo cunku idare edeceksın az kaldı gececek bi kac haftaya dedi....yazdı ilacı ama ben almadım...su an iyiyim cok sukur.evdeyim dinleniyorum cok sıcakkkk suyun altından girip cıkmayım istiyorummm

ayyy inşallah bir sıkıntı yoktur yaaa rabbim bizi evlatlarımızla imtihan etmesin....demek ki bu hafta kusma haftası....gelince minnakının fotosunu koysanaaaa:))))

geçmiş olsun canım ,aynı durumdayız yani canım bende bu gün izinliyim işe gidecek halim yoktu ama sadece bel ağrım var o kadar , inşallah senin kide geçer canım

bulantı kusma kasılmalardan bebek hiç zarar görmezmiş canım sıkma canını inşallah sağlıklıdır

kızlar cok tesekkür ederim....dun gittik iste 10+3 dedi doktor.3.86 cm.maşşallah burun kemigi bile olusmus bu iyi bişey dedi....bi hafta ilerden gidiyo bizimki bi hareketli bi hareketliii....eşim cok heyecanlandı öyle eli kolu oynarken gorunce

fotolar getirdik size teyzeleri .

Eki Görüntüle 756445 Eki Görüntüle 756446

günaydıınnnnnnnn kızlar çok hızlısınız hızınıza yetişemşyorum valla her zzamann yazamasam da takipteyim sizi canlarım bu örgü olayına acayip takmış durumdayım ama ben ancak atkı gibi şeyler örebilirim bilmiyorum çok.. napsam ki :26: ponpon ipten battaniye yapmışlar o haroşa örülüyomuş onu yapabilir miyim ki:26:

o bana da olmuştu canım sıtma tuttu bi kaç kez bazen klimalı odada yatıyoruz çok sıcak olduğunda o zamanlar da oldu onun dışında olmadı önemli bişey değildir umarım geçmiş olsun

bana da oldu canım resmen titreyerek uyandım bi yandan da ter soğuk soğuk... çok tedirgin oldum iki gece oldu öyle diye ama hamilelikte normalmiş korkacak bişey yokmuş:)

maşallah bebişe canım sevindim iyi olmanıza

fotolarınızda çok güzel şu ilk fotoyu iki boyuytlu olanı yakından parlamadan bi daha atabilirmisin? tam ortasını çekerek

annesiii maşallah maşallah bebeğinee:) acayip heyecan yaptım ben şimdi 12. haftada çağırdı bizi doktorumuz...ben en son 8 haftada gördüm bakalım bizim fıstık nasıl olmuş olacak...:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

maşallah bebişe canım sevindim iyi olmanıza

fotolarınızda çok güzel şu ilk fotoyu iki boyuytlu olanı yakından parlamadan bi daha atabilirmisin? tam ortasını çekerek

canım cok teşekkür ederim....

su foto mu tatlım olmustur inşallah olmamıssa yeniden cekeyim

merhaba şubat anneleri
biz şu bebişlerin hareketlerini ne zaman hissederiz ya sabırsızlanıyoruz.
bir karnımız ne zaman büyüyecek :)
hamile kıyafeti alan oldu mu aranızda?

cok teşekkür ederim canım benim.inş hep iyi haberlerini alırız bebişlerimizin

bende normalde haftaya gidecektim ama kotu oldum o yzden gıttım...3 hafta sonra ikili test için gidecem bakalım

canım cok teşekkür ederim....

su foto mu tatlım olmustur inşallah olmamıssa yeniden cekeyim

Eki Görüntüle 756451 Eki Görüntüle 756453

ana senin bebek benimkine göre ters duruyor kafası diğer tarafta maşallah büyümüş ne güzel.
1 hafta önde hızlı gelişiyordur erkek derler ( koca karı hurafesi )

merhaba şubat anneleri
biz şu bebişlerin hareketlerini ne zaman hissederiz ya sabırsızlanıyoruz.
bir karnımız ne zaman büyüyecek :)
hamile kıyafeti alan oldu mu aranızda?

hareketler için 14 hafta diyorlar.
karnımızın büyümeside belki o zamana denk gelir benim hafif büyümüş ama
kasığın üstünden yada asla hamile demezsin orda hafif çıkıntı var dar pantalonlarımı giyemiyorum çocuk sıkışacak diye
ona da karın denmez ama minik bişey işte
hamile kıyafeti almadım teyzem capri pantalon verdi o var bide coming soon yazan tshırt var
ancak 2 aya falan giyerim pantalonu böyle büyürse kocaman geliyor şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…