ohhh ellerin dert görmesin ii ypamıssın başka turlu akıllanmazlardı ay ne kötü anneler olduk biz yaaa:)günaydın, öncelikle çok geçmiş olsun...
aslında sabahın 5'inde temizlik yapan komşunun kapısına gidip "sen temizlik yaparken içim rahat etmedi, yardım etmeye geldim." diyeceksin suratının o anki halini merak ederdim...böyle saygısızlıklara çok sinirleniyorum, bizim sitede de çok ses oluyor, ama kedi köpek sesi ya da temizlik yapan birileri olmadı çok şükür. ben de başıma gelen bir olayı anlatayım; doktor biliyorsunuz çoğumuza 2-3 kattan fazla merdiven çımayı yasakladı, ben de işten geldim, asansör bekliyorum ama 7 katta takıldı gelmek bilmiyor, daha sonra her katta en az 1 dk. durarak 2. kata geldi ve orada duruyor gelmiyor bir türlü.apartman görevlisi de temizlik yapıyordu ona soruyorum "çocuklar oynuyor ben de baş edemiyorum artık" dedi. ama benim tepem attı 2. kata bir çıkışım var ki orada asansörün içinde yaramazlık yapan iki çocuğu (9-10 yaşlarında) bir haşladım neye uğradıklarını şaşırdılar. artık beni görünce saklanacak delik arıyorlar...
ahahahhahaheh şöyle akıllı olsunlar biz kk aşiretiyiz yıktırmasınlar o hastaneyi bize
ayy ne güzel valla ben hiçbeceremem örgü örmesini heveslenmedim hiç küçükken sokaklarda oynamaktan eve girmezdimki annem yapardı kadınlarla kapıda hey gidi günler sadece pano işlemiştim imdi heveslendim bak ya benim bebişime patik örermisin iklim teyzesigünaydın kızlar hepiniz hoşgeldinizgüzel bir gün olur inşallah hepimiz için hava çok sıcak bugün ama gidip ip alıp örgü öresim var miniğe çok seviyorum örgü örmeyi kızıma neler ördüm bu kış 2.3 aydır elime şiş aldığım yok miniğe ara renk bişeyler öresim var
ahahahhahakıs ne güldüm be aynen öyle benim koçişte kalktı şimdi çıkıyorum kızlar bugun işlerimiz cok gelince anlatırım öpüldünüz
geldiğimde burada ol aman buharlaşma sakın ay bu son msj çıkıyom çıkamadım bi türlü bağımlılık yapıyosunuzKOLAY gelsin canım güzel haberlerler gel.
bizim klima hala olmadı dün olmadım bugün her an buhar olabilirim çok sıcak
ayy ne güzel valla ben hiçbeceremem örgü örmesini heveslenmedim hiç küçükken sokaklarda oynamaktan eve girmezdimki annem yapardı kadınlarla kapıda hey gidi günler sadece pano işlemiştim imdi heveslendim bak ya benim bebişime patik örermisin iklim teyzesi
ayyy inşallah bir sıkıntı yoktur yaaa rabbim bizi evlatlarımızla imtihan etmesin....demek ki bu hafta kusma haftası....gelince minnakının fotosunu koysanaaaa:))))
geçmiş olsun canım ,aynı durumdayız yani canım bende bu gün izinliyim işe gidecek halim yoktu ama sadece bel ağrım var o kadar , inşallah senin kide geçer canım
bulantı kusma kasılmalardan bebek hiç zarar görmezmiş canım sıkma canını inşallah sağlıklıdır
o bana da olmuştu canım sıtma tuttu bi kaç kez bazen klimalı odada yatıyoruz çok sıcak olduğunda o zamanlar da oldu onun dışında olmadı önemli bişey değildir umarım geçmiş olsuncanlar gece beni bir üşüme tuttu bir terleme titreme sıtma gibi ama ateşim varmıydı bilmiyorum üzerimi degiştirdm sucuk gibi olmuştum sonrada cok üşüdüm hiç uyuyamadım sabah kalktım araştırdım biraz epey korktum bebeğe bi zararı olduysa diye.ilk defa başıma geldi nerden kaptım ben bu sıtmayı allahım cok tedirginim sorabileceğim siz varsınız sadece hamileyken böyle olan varmı aranızda bugun doktora gidicektim allahtan 12 de randevum vakit gecmez artık off yaa.idrar yollarında enfeksiyonda yapabiliyormus benimde cok az bi kaşıntım vardı oda geçti sayılır acaba o mu yaptı allahım sabır ver ...:2::2:
canlar gece beni bir üşüme tuttu bir terleme titreme sıtma gibi ama ateşim varmıydı bilmiyorum üzerimi degiştirdm sucuk gibi olmuştum sonrada cok üşüdüm hiç uyuyamadım sabah kalktım araştırdım biraz epey korktum bebeğe bi zararı olduysa diye.ilk defa başıma geldi nerden kaptım ben bu sıtmayı allahım cok tedirginim sorabileceğim siz varsınız sadece hamileyken böyle olan varmı aranızda bugun doktora gidicektim allahtan 12 de randevum vakit gecmez artık off yaa.idrar yollarında enfeksiyonda yapabiliyormus benimde cok az bi kaşıntım vardı oda geçti sayılır acaba o mu yaptı allahım sabır ver ...:2::2:
herkese gunaydınnndun doktora gıttık...bebişim cok iyi kızlar....anne iyi değil pek ama apalım idare edecez.mide bulantısı için ilaç yazarım istiyosan ama ben kullanma taraftarı değilim dedi doktorum....gecirmiyo cunku idare edeceksın az kaldı gececek bi kac haftaya dedi....yazdı ilacı ama ben almadım...su an iyiyim cok sukur.evdeyim dinleniyorum cok sıcakkkk suyun altından girip cıkmayım istiyorummm
kızlar cok tesekkür ederim....dun gittik iste 10+3 dedi doktor.3.86 cm.maşşallah burun kemigi bile olusmus bu iyi bişey dedi....bi hafta ilerden gidiyo bizimkibi hareketli bi hareketliii....eşim cok heyecanlandı öyle eli kolu oynarken gorunce
fotolar getirdik size teyzeleri .
Eki Görüntüle 756445 Eki Görüntüle 756446
herkese gunaydınnndun doktora gıttık...bebişim cok iyi kızlar....anne iyi değil pek ama apalım idare edecez.mide bulantısı için ilaç yazarım istiyosan ama ben kullanma taraftarı değilim dedi doktorum....gecirmiyo cunku idare edeceksın az kaldı gececek bi kac haftaya dedi....yazdı ilacı ama ben almadım...su an iyiyim cok sukur.evdeyim dinleniyorum cok sıcakkkk suyun altından girip cıkmayım istiyorummm :1
kızlar cok tesekkür ederim....dun gittik iste 10+3 dedi doktor.3.86 cm.maşşallah burun kemigi bile olusmus bu iyi bişey dedi....bi hafta ilerden gidiyo bizimkibi hareketli bi hareketliii....eşim cok heyecanlandı öyle eli kolu oynarken gorunce
fotolar getirdik size teyzeleri .
Eki Görüntüle 756445 Eki Görüntüle 756446
annesiii maşallah maşallah bebeğinee:) acayip heyecan yaptım ben şimdi 12. haftada çağırdı bizi doktorumuz...ben en son 8 haftada gördüm bakalım bizim fıstık nasıl olmuş olacak...:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
canım cok teşekkür ederim....
su foto mu tatlım olmustur inşallaholmamıssa yeniden cekeyim
Eki Görüntüle 756451 Eki Görüntüle 756453
merhaba şubat anneleri
biz şu bebişlerin hareketlerini ne zaman hissederiz ya sabırsızlanıyoruz.
bir karnımız ne zaman büyüyecek :)
hamile kıyafeti alan oldu mu aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?