2014 Şubat Anneleri

kizlar geldim hastaneden bebegimi gordum masallah kocaman olmus herseyi oluşmuş kollarını bacaklarını oynatiyodu 2li teste yaptirdim haftaya cikcak sonclari doktorum olması gerektiyi gibi guzel dedi gelişimi

İnşallah canım ya kurtulamadım olumsuz düşünmekten hep dua ediyorum. Allahın izniyle sağ salim alırız inşallah kucağımıza :)

kizlar geldim hastaneden bebegimi gordum masallah kocaman olmus herseyi oluşmuş kollarını bacaklarını oynatiyodu 2li teste yaptirdim haftaya cikcak sonclari doktorum olması gerektiyi gibi guzel dedi gelişimi

OOO süper çok sevindim gözün aydın :) darısı başıma inşallah :)

canım sen büyük ihtimalle faranjit olmuşsun, bende de çok sık olur. bulunduğun ortamın nem oranına dikkat etmen lazım bir de mümkün olduğu kadar ılık sıvı şeyler iç, daha çabuk atlatırsın inşallah...

günaydınlaaaar kıslaaarrrrr:))) daha sayfaları okumadım okuyayım gelicem ama jack frostun bebeğine yorum yapmadan edemicemmm maşallah yaa çok sevimli birşey ve maşallah uzun boylu olmuştaa bizimkiler minicik kalacak senin bebişin yanında:)

ben bodurum canım babasına cekmiş benimki

oohhh maşallah tatlım:) gözün aydııınnnnn sende ne güzel 12. hafta yazıyor:) göbeğin büyüdü mü?? bir daha ne zamana çağırdı?

gözün aydın canım maşallah seninle aynı gidiyoruz ama benim doktor iki hafta sonraya verdi randevu kafam karıştı ya :26::26:

çok sevindim tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…