hiç bilmiyorum ki :26::26:
kafam çok karışık son gittiğimizde sata göre bir hafta gerideydi doktorda o zaman yumurtlama döneminden kaynaklı olabilir dengeler ilerleyen haftalarda dedi ama yine de içim rahat değil
gittiğimde 9+3 dü ama 8+6 çıktı
Kızlar sizce bu kusma ve bulantılar kaçıncı ayda biter
hımmm o zaman sen kafanı takma sakın çünkü 11.test en erken zaman burdakilerin çoğu erken zamanda yaptırıyor testi seninki de geç 14. haftada yapacak olabilir yani doktordan iyi bilemeyiz ama bir aksilik ya da kötü giden birşey olsaydı mutlaka sana söylerdi hatta ikili teste çağırmaz direk kontrole çağırırdı...içini ferah tut güzelim:)))
slm kızlar benimde tahmini doğum tarihi 15 şubat gibi
bende şimdi aşkı memnuyu izliyom
bide ben hiç ceviz filan yiyemiyom midemden dolayı aslında hiç birşey yiyemiyorum sizce bebeğim etkilenir mi bundan
slm kızlar benimde tahmini doğum tarihi 15 şubat gibi
bende şimdi aşkı memnuyu izliyom
bide ben hiç ceviz filan yiyemiyom midemden dolayı aslında hiç birşey yiyemiyorum sizce bebeğim etkilenir mi bundan
çağırdığı zaman tam 13+3 günlük oluyoruz ikili test diye bahsetmedi ama geldiğinde taramaları da yaparız dedi
ters giden bir şey yok her şey yolunda dedi ama işte genede kafamı kurcalıyo
ok onun tarama dediği ikili testir iştee.....kafan kurcalanmasın...benim şimdiki doktorum mubarek ultrasona öyle bakıyor kii sanki ilk defa görülen bir tür gibi:)))) ben 3,5 atıyorum yattığım yerde....bilgisine güveniyorum ama biraz suratsız gibii....
canooo seni ikili test için ne zaman çağırdı doktorun
saol canım ya içimi ferahlattın valla
benim doktorunda ağzından kerpetenle alıyoruz lafı kırşehirdeyim ben burda tek özel hastane onların başka secenek yok ne yazıkki
devletteki doktorlara da gittim onlarda hiç sallamıyolar küçük memleketin derdi çok
ewet bnde onu merak ettım ıkılı tarama testınde neden cıkmadı ozaman nıye yaptırıyoruz bu testleri ;( bnm hıc bulantı kusmam olmadı olmuyor kıslar yaa arada bır ogurtu seklınde toplasanda 3kez ancak cıkarmısımdır endıselenmıyorum degıl hanı. ama koku hassasıyetım var ve tiksinme var herseyden sankı dunyada yıyebılcegım hıcbır yemek kalmamıs gıbı ama yınede ıstahım iyi zorla yıyebılıorum bsylerr
Merhaba kızlar
oohhh maşallah tatlım:) gözün aydııınnnnnsende ne güzel 12. hafta yazıyor:) göbeğin büyüdü mü?? bir daha ne zamana çağırdı?
bak ben ne yapıyorum özel hastaneye gidiyorum ve arada da endişelendiğimde filan devlet hastanesine gidiyorum ve sorularımı cevaplayana kadar bırakmıyorum peşini hatta bi keresinde doktor dedi ki ama günde kaç hastaya bakıyorum filan dedi bende ama bende ilk kez anne oluyorum filan dedim sonra sırf başından savmak için cevapladı devlette ki
selam güzel anneler ya benim size bir sorum olacak. ben şu an 8 hafta 4 günlük hamileyim. gebeliğin başında doktorda ve evde tartıldım o günden bugüne yaklaşık 700 gr. almışım. fakat öyle inanılmaz bi şişlik var ki sanki 5 kg almış gibiyim giysilerimin içine sığamıyorum. görüntü kirliliği yaratıyorum walla :) yabancı sitelerden biraz araştırdım bu haftalarda çoğu kişide böyle bi şişlik oluyormuş. sizler de de bu tarz şikayetler var mı onu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?