2014 Şubat Anneleri

geçmiş olsun...kaçıncı haftadasın cnm? ben de her gün akşam çentik atıyorum resmen bugünde bitti diye o derece halsiz ve bulantılıyım..

ben varım hatta ben hamile olduğumu ilk baş dönmesinden anlamıştım daha gecikmenin başladığı ilk gün bende başlamıştı o iş, şu an abartı yok ama tansiyonum düşünce felek şaşıyo tabi..Dinlenmek lazım bol bol..Akşamları işten eve gittiğimde pestil oluyorum resmen bi bakıyorum gözümde yüzümde makyajla uyuya kalmışım, kızım bi yandan beni çekiştiriyo da öyle uyanıyorum

cevap verdiğin için teşekkür ederim canım evet genelde hazmı kolay şeyler yemeye çalışıyorum zaten bulantıdan pek bişey yemek mümkün değil:) her gün bir soda içiyorum 3 lt kadar da su içiyorum ya kabızlık sorunu geçse de şişlik geçmiyor çok tuhaf bişey şimdiden 5 aylık gibiyim:) ayıptır söylemesi popom da büyüdü sankim :))

rica edeirim canım
inşallah tamamen geçer bende de var şişkinlik
benim de belim kalınlaştı her ay resim çekiliyorum çok net belli :)

merhaba şubat anneleri
biz şu bebişlerin hareketlerini ne zaman hissederiz ya sabırsızlanıyoruz.
bir karnımız ne zaman büyüyecek :)
hamile kıyafeti alan oldu mu aranızda?

Bi arkadaşım var o da 12.haftada.İlk kez tatlı yerken dönmüş dün :)
Darısı başımıza :)

benimde öyle ,resim çekme fikri süper bence

hafta hafta çekilsene ben bu hafta çekmeye başladım:) youtube da bir sürü video var taa 6. haftadan başlayıp doğuma kadar her hafta çekmişler :)

ay ay eşim çekiyor aynı kıyafetle hatta

şimdi diyorum hafta hafta kendim de çekeyim güzel olur bu haftadan başlayabilirim 11. hafta ile

bende o abartı şişlik ilk haftalarda oldu sonra bulantı ve kusmalarla geçti çünkü gerçekten zayıfladım. Benim doktorum hamilelikte salgılanan hormonların etkisi ile bağırsakların vs. duruşu değşiyor ve şişkinlik olabiliyor demişti.

spse yi dünden beri bende görmedim...

bu arada benim bulantılarım biraz azaldı gibi sanırım 14 haftaya kadar biticek sonraki kontrolüm 16 haftada bayramdan sonra olcak... çok uzun geliyor haftalr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…