aman n yapayım ay onun telaşı sardı beni şimdiden hayır özele gidiyorum devlete geçmeyi düşündüğümüde soledim sırf bu normal doğum yuzunden dedim sizin hastanenize sezaryancı diyolar dedim bi görsen valla acın bakın interneti araştırdım ben size gelen hastalara bile soruyorum dedi yaaaaaa dedi evet dedi faceden eklicem sizi gördüm dedi ekleyebilirsin tabi dedi:)valla o kadar para veriyoz ultrasonla baktı bitti bari paraya değsin dedim uzattım birazdaama doktorada soyledım ilk oldugu için bunları düşünüyorum acıkcası dedim haklısın dedi bu adam beni inadına doğumda bu laflarımın acısını cıkartacak gibime geliyo ters gıtmemek lazım
slm kızlar hastaneden geldim ve sabahki telaşımın yerini mutluluk aldı bebişimi gördüm çünkü.sıtma gibi olmustum gece ateş tıtreme üşüme doktor önemli değil dedi olabiliyo vucut bebegi kabul ederken onu zararlı bisey enfeksiyon gibi görüp atmaya çalışıyo ve alarm verip ateş yapıyo dedi parol içebilirsin öyle bi durumda diye ekledi bu arada 8 +5 olmuz teyzeleri 20 mm daha 13 günde büyümüş hemen daha belirgindi herşey yolunda resmi ekleyemedim ugrasıyorum.umarım gönderebilirim.başkada doğumu sordum doktora daha cok erken dedi siz sezaryancımısınız normalcimisiniz dedim adama yagüldü bana ben cok gördum dıyo normal dogum istiyorum deyipte sancıdan sonra yalvarıp sezaryana al diye dedi ama yok ben dayanırım diyosan ben nasıl istersen öyle doğurturum seni dedi gülerekiçim bi hoş oldu şimdiden..
aynen bende dahada eşime kızıyom şunu da soracaktım bunuda unuttum diyorum ya sonradan aklına geliyo insanın tam dolu gırıyorum doktorun yanına :)hahhaha :) cnm bosversene bende valla herseyi soruyorum. hamile olan bi arkadasım vardı onunla dalga gecerdm herseyi soruyo diye, suan o bana guluo :)))
Slm kızlaarrrrBen gelddiimmm
Zorla da olsa Ankara'dan ayağımı sürüye sürüye geldim evime eşim mahvetmiş evi bir sürü temizlik beni bekliyor oyy oyyy
2 hafta geçti girmeyeli buraya nasılsınız ne var ne yok geçmişi okuyabileceğimi sanmıyorum en iyisi özet geçerseniz sevinirim..
Bu arada gitmeden tahlil yaptırmıştım doktora yetişmedi gösteremedim yarın gideceğim inş. TSH değerim 3,46 çıkmış üzüldüm yau yüksek diyor kimisi nasıl bu değer sizce çok mu yüksek?
Bu arada konverse benzer ayakkabı ördüm bebeğime müthiş oldu bir ara resmini atarım size ben bayyıldımm sizin de bayılacağınıza eminim
dktorda öyle dedi zaten bunun için cok erken zaman ne gösterecek diye.ben devlete gecmeyı düşünüyordum o yüzden sordum doktora şimdi araştırıyomus nette ben dedim ona nette konuşuluyo diye beni almayacak bidahaya bak o titremelerden ara ara bana da oluyordu demek ondanmış.
Doktorla aranızda güzelbi diyalog olmuş şimdiden, bu güzel
Ama bencede çok erken sormuşsun doğum işini yine de konuşmak faydalı tabi zararı yok . Kendimin ve çevremin tecrübelerine dayanarak şunu söylebilirim ki kafana gerçekten normal doğumu koyduysan ve eğer hareketli! bol yürüyüşlü bol merdiven inmeli çıkmalı :122: bir hammilelik gerçirirsen bir manininde yoksa normal yaparsın . Bu iş şans işi bir arkadaşım hamileiğin son gününe kadar fıldır fıldır yürüdü 41. haftada! maşallah çok da rahat bir doğum yaptı, doktorlar bile şaşırmış hatta hiç ağrısız sızızız
ben mesela normal için uygundum bekle bekle 41. hafta oldu bi hareket yok, artıkl ben dayanamadım korkudan doktorumm al beni sezeryana dedim ki bende hep normal diyordum, doktor beni biildiğinden hadi 3 gün daha bekleyelim dedi bekledik ama sonuç aynıBir diğer vaka da normal diye son ana kadar diretip suni sancı vs. açılma bekleme sancı sonrasında normal yolla gelmeyip sezeryanla gerçekleşen dopumlar.. Tek bildiğim o konuda çok ısrarcı olmamak gerektiği .. Hadi hepimize hayırlı hamilelikler, doğumlar ve evlatlar
canı msj attım geldimicanlarım 5 dk da bir mesaj atılıomus kk da oyuzden hemen yazamıorum sizlere. facebook ta adım seda erbiçer özcan lütfen ekleyin yada ordan mesaj atın kk cok yavas :)
katılmak isteyenler bana adreslerini yollasın kızlar ekleyim.
grup gizli kimse dışarıdan yazdıklarınızı falan da göremez :) buradan zaten devam ederiz ama face de daha sık görüşeibliriz
canı facede gizli bi grup actık kapalı dışarıya sen face adresini arkadaşa msj olrak at eklesin seni yada sayfadan takip et 2 sayfa önce olması lazım sen onu ekle ok.canım ben sana nasıl gondercem neyı gondercem annayamadım ama
Evet bizim sıpa 2 hafta öndeymiş gerçi doğuma yakın kimin abi abla olacağı pek belli olmaz inşallah hepsi zamanında doğar.
bende böyle seviyorum sürekli evde ultrason kağıtlarımız asılı heryerde geçtikçe öpüyorum seviyorum konuşuyorum
seninde bir sonraki açık görüşte böyle kocaman olacak hazırlıklı ol ağzın açık kalmasın benim öyle oldu
teyzemin oğluşu olacak ona veririm kızım olursa böyle alıyorum kendime diye ama dağıtabilirim de valla bana belli olmaz daha güzellerini bulup veririm
50 bin mesajım var patron bana kıyak geçti sen hamilesin aman üşüme dedidoldurdu kürkleri
herkese gunaydınnndun doktora gıttık...bebişim cok iyi kızlar....anne iyi değil pek ama apalım idare edecez.mide bulantısı için ilaç yazarım istiyosan ama ben kullanma taraftarı değilim dedi doktorum....gecirmiyo cunku idare edeceksın az kaldı gececek bi kac haftaya dedi....yazdı ilacı ama ben almadım...su an iyiyim cok sukur.evdeyim dinleniyorum cok sıcakkkk suyun altından girip cıkmayım istiyorummm
kızlar cok tesekkür ederim....dun gittik iste 10+3 dedi doktor.3.86 cm.maşşallah burun kemigi bile olusmus bu iyi bişey dedi....bi hafta ilerden gidiyo bizimkibi hareketli bi hareketliii....eşim cok heyecanlandı öyle eli kolu oynarken gorunce
fotolar getirdik size teyzeleri .
Eki Görüntüle 756445 Eki Görüntüle 756446
çin takvimine baktınız mı hiç ?
benim erkek çıkıyor
Bir de şeyi soracaktım unuttum yazmayı yukarda oruç tutuyor musunuz?Doktorlarınız ne dedi?Ben bugün tutamadım yoldan geldiğim için sahur falan yapamadım ayrıca midem çok kötüydü ama hep tuttum bundan önce..Cevap verirseniz sevinirim..
slm kızlar hastaneden geldim ve sabahki telaşımın yerini mutluluk aldı bebişimi gördüm çünkü.sıtma gibi olmustum gece ateş tıtreme üşüme doktor önemli değil dedi olabiliyo vucut bebegi kabul ederken onu zararlı bisey enfeksiyon gibi görüp atmaya çalışıyo ve alarm verip ateş yapıyo dedi parol içebilirsin öyle bi durumda diye ekledi bu arada 8 +5 olmuz teyzeleri 20 mm daha 13 günde büyümüş hemen daha belirgindi herşey yolunda resmi ekleyemedim ugrasıyorum.umarım gönderebilirim.başkada doğumu sordum doktora daha cok erken dedi siz sezaryancımısınız normalcimisiniz dedim adama yagüldü bana ben cok gördum dıyo normal dogum istiyorum deyipte sancıdan sonra yalvarıp sezaryana al diye dedi ama yok ben dayanırım diyosan ben nasıl istersen öyle doğurturum seni dedi gülerekiçim bi hoş oldu şimdiden..
aman n yapayım ay onun telaşı sardı beni şimdiden hayır özele gidiyorum devlete geçmeyi düşündüğümüde soledim sırf bu normal doğum yuzunden dedim sizin hastanenize sezaryancı diyolar dedim bi görsen valla acın bakın interneti araştırdım ben size gelen hastalara bile soruyorum dedi yaaaaaa dedi evet dedi faceden eklicem sizi gördüm dedi ekleyebilirsin tabi dedi:)valla o kadar para veriyoz ultrasonla baktı bitti bari paraya değsin dedim uzattım birazdaama doktorada soyledım ilk oldugu için bunları düşünüyorum acıkcası dedim haklısın dedi bu adam beni inadına doğumda bu laflarımın acısını cıkartacak gibime geliyo ters gıtmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?