Slm kızlaarrrrBen gelddiimmm
Zorla da olsa Ankara'dan ayağımı sürüye sürüye geldim evime eşim mahvetmiş evi bir sürü temizlik beni bekliyor oyy oyyy
2 hafta geçti girmeyeli buraya nasılsınız ne var ne yok geçmişi okuyabileceğimi sanmıyorum en iyisi özet geçerseniz sevinirim..
Bu arada gitmeden tahlil yaptırmıştım doktora yetişmedi gösteremedim yarın gideceğim inş. TSH değerim 3,46 çıkmış üzüldüm yau yüksek diyor kimisi nasıl bu değer sizce çok mu yüksek?
Bu arada konverse benzer ayakkabı ördüm bebeğime müthiş oldu bir ara resmini atarım size ben bayyıldımm sizin de bayılacağınıza eminim
çok yüksek değil ama hamilelikte 2,5 altı olması gerektiği söyleniyor canım ben hamilelikten önce tedavi görüyodum tiroidlerim için hala ilaca devam ediyorum benim şu anda 2,5 altında ama her ay endokrinolojiye de gidicem canım istersen sen de bir görün
Slm kızlaarrrrBen gelddiimmm
Zorla da olsa Ankara'dan ayağımı sürüye sürüye geldim evime eşim mahvetmiş evi bir sürü temizlik beni bekliyor oyy oyyy
2 hafta geçti girmeyeli buraya nasılsınız ne var ne yok geçmişi okuyabileceğimi sanmıyorum en iyisi özet geçerseniz sevinirim..
Bu arada gitmeden tahlil yaptırmıştım doktora yetişmedi gösteremedim yarın gideceğim inş. TSH değerim 3,46 çıkmış üzüldüm yau yüksek diyor kimisi nasıl bu değer sizce çok mu yüksek?
Bu arada konverse benzer ayakkabı ördüm bebeğime müthiş oldu bir ara resmini atarım size ben bayyıldımm sizin de bayılacağınıza eminim
kizlar geldim hastaneden bebegimi gordum masallah kocaman olmus herseyi oluşmuş kollarını bacaklarını oynatiyodu 2li teste yaptirdim haftaya cikcak sonclari doktorum olması gerektiyi gibi guzel dedi gelişimi
hoş geldin canım
erkek milleti böyle benimkide rezil ettiydi 2 haftada
cnm bende tsh sıkıntısı olanlardanım şuan 2.3 arası senin korkulacak durumda değil korkma ha problem olur derse ilaç yazar kullanırsın her ayda tshı tahlili yaptırırsın tamamdır hatta sağlık ocağına yaptırıyorum ben her ay
Hoşbuldum sağol canım..
Öyle ya bir sürü iş var ben hala bilg. başında oturuyorum
İnş bir sorun yoktur canım insan herşeyden işgilleniyor korkuyor bir sorun olacak diye..
Sağlık ocağında yapılıyor mu o daha iyiymiş o zaman daha rahat olur sevindim canım çok teşekkür ederim..
kadınlar kulubu bende çok ağırlaştı ondan rahat gezemiyorum.
özel mesaj ile facebook adreslerini yollayanlara geri döndüm ekleyemediklerime de faceden maj attım sen ekle diye.. :)
bilginiz olsun Özel mesaj ile yollarsanız ekliyorum
hadi bakalım gözün aydın canım sevindim senin adına:)kizlar geldim hastaneden bebegimi gordum masallah kocaman olmus herseyi oluşmuş kollarını bacaklarını oynatiyodu 2li teste yaptirdim haftaya cikcak sonclari doktorum olması gerektiyi gibi guzel dedi gelişimi
aynen o şişlik bendede var yemek yiyemediğim halde var sanırsın 4 aylık hamileyim soda içiyorum bende canımselam güzel anneler ya benim size bir sorum olacak. ben şu an 8 hafta 4 günlük hamileyim. gebeliğin başında doktorda ve evde tartıldım o günden bugüne yaklaşık 700 gr. almışım. fakat öyle inanılmaz bi şişlik var ki sanki 5 kg almış gibiyim giysilerimin içine sığamıyorum. görüntü kirliliği yaratıyorum walla :) yabancı sitelerden biraz araştırdım bu haftalarda çoğu kişide böyle bi şişlik oluyormuş. sizler de de bu tarz şikayetler var mı onu merak ettim.
canım sana face adresmi gönderdim ekle istesen benide.ama ben gizliyim nasıl olcak açayımmı bulamazsan söyle..gizli grup açıyım mı kızlar. :) tek tek size özel mesaj ile yollarım oradan da takipleşiriz
kurdum bile ama gizli grup şuanda https://www...................../335844496546767/
görmeden bayıldım canım merak ettim bak imdi bi ara atarsın benim toprağımı terk etmek zor olur işte böyle ankaradayım canım bende ondan dididm:)Slm kızlaarrrrBen gelddiimmm
slm kızlar hastaneden geldim ve sabahki telaşımın yerini mutluluk aldı bebişimi gördüm çünkü.sıtma gibi olmustum gece ateş tıtreme üşüme doktor önemli değil dedi olabiliyo vucut bebegi kabul ederken onu zararlı bisey enfeksiyon gibi görüp atmaya çalışıyo ve alarm verip ateş yapıyo dedi parol içebilirsin öyle bi durumda diye ekledi bu arada 8 +5 olmuz teyzeleri 20 mm daha 13 günde büyümüş hemen daha belirgindi herşey yolunda resmi ekleyemedim ugrasıyorum.umarım gönderebilirim.başkada doğumu sordum doktora daha cok erken dedi siz sezaryancımısınız normalcimisiniz dedim adama yagüldü bana ben cok gördum dıyo normal dogum istiyorum deyipte sancıdan sonra yalvarıp sezaryana al diye dedi ama yok ben dayanırım diyosan ben nasıl istersen öyle doğurturum seni dedi gülerekiçim bi hoş oldu şimdiden..
kadınlar kulubu bende çok ağırlaştı ondan rahat gezemiyorum.
özel mesaj ile facebook adreslerini yollayanlara geri döndüm ekleyemediklerime de faceden maj attım sen ekle diye.. :)
bilginiz olsun Özel mesaj ile yollarsanız ekliyorum
slm kızlar hastaneden geldim ve sabahki telaşımın yerini mutluluk aldı bebişimi gördüm çünkü.sıtma gibi olmustum gece ateş tıtreme üşüme doktor önemli değil dedi olabiliyo vucut bebegi kabul ederken onu zararlı bisey enfeksiyon gibi görüp atmaya çalışıyo ve alarm verip ateş yapıyo dedi parol içebilirsin öyle bi durumda diye ekledi bu arada 8 +5 olmuz teyzeleri 20 mm daha 13 günde büyümüş hemen daha belirgindi herşey yolunda resmi ekleyemedim ugrasıyorum.umarım gönderebilirim.başkada doğumu sordum doktora daha cok erken dedi siz sezaryancımısınız normalcimisiniz dedim adama yagüldü bana ben cok gördum dıyo normal dogum istiyorum deyipte sancıdan sonra yalvarıp sezaryana al diye dedi ama yok ben dayanırım diyosan ben nasıl istersen öyle doğurturum seni dedi gülerekiçim bi hoş oldu şimdiden..
( gelmemiş mesajın ama
aman n yapayım ay onun telaşı sardı beni şimdiden hayır özele gidiyorum devlete geçmeyi düşündüğümüde soledim sırf bu normal doğum yuzunden dedim sizin hastanenize sezaryancı diyolar dedim bi görsen valla acın bakın interneti araştırdım ben size gelen hastalara bile soruyorum dedi yaaaaaa dedi evet dedi faceden eklicem sizi gördüm dedi ekleyebilirsin tabi dedi:)valla o kadar para veriyoz ultrasonla baktı bitti bari paraya değsin dedim uzattım birazdaya cok güldüm doktorla olan muhabbetineeee :))))) allah seni iyi etsin :) dur bakalım doktor haklı sancılanınca bakalım ne diyeceğiz:))))
dün inanırmısın hiç aklıma gelmedi gece gece normal sandım ben sıcakladım diye düşündüm ilk başta uyku daha tatlı geldi hep uyumak için ugraştım o halde inşallah bidaha olmaz teşekkur ederim.ates bendede olmustu o gun 5 defa dusa girdim 1 saatte bir falan gibi sonra gecti haptan once onu dene bi istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?