2014 Şubat Anneleri

Bende bugün banyodaki deterjanları balkona taşıttım. Kocanın yastık kılıfları yıkanıyor bir de her gün, napiyim kokuyo geliyo işte

Merhaba herkese
Ben de kismetse subat annesi olacagim sizler gibi.
Benim 2,5 yasinda bir oglum var. Simdi ikinci kez ayni yollardan geciyorum:) ayni bulantilari yeniden cekiyorum ne yazik ki oglumda da 4 ay bitene kadar bulanti cekmistim ama en azindan gecici oldugumu biliyorum.
Umarim herkes hayirlisiyla bebisini kucagina alir. İlk bebegi olacaklar icin en guzel zamanlariniz bol bol uyuyun:) ben 2,5 senedir deliksiz uyku uyumuyorum :) 27 ay suren bir emzirme surecim oldu o nedenle uykuya hasret kaldim simdi ikincide yine aynilari olur herhalde.. Neyse hepsi gecici o kadar tatlilar ki herseye deger..

ayy kıss pala laurana diyebilirsiniz bana yakında:)))) kaşımı kendim alıyorum koltuk altlarım ve bacaklarımı ise artık haftada bir makineyle alıyorum ama ölüm gibi malum yaz ayındayız şortla askılıyla dolaşıyorum evde....orayı ise jilet forever:)))) ama göbeğimde çıktı yaaaa çok sinirlendim((( benim bebek şuan 11+1 olması lazım yani 12.haftanın içinde olmam lazım ama buraya göre 11 olsun farketmez:)

bende bu hafta yaptıracağom ikili testi bakalım kaç tl isteyecekler

Facede de bahsettim canım bende bugün gittim neymiş efendim sıra yokmuş 2 haftaya..2 haftadan sonra da zamanı geçiyor dediler artık özel de yaptıracağım...Ne kadar isterlerse vereceğiz artık..

Sanirim ilk cinsiyet haberi benden. Kizim geliyooooor. :)) 2 li test icin gitmistik. Doktor pat diye soyleyiverdi. Kesin mi dedim evet kesinlikle kiz dedi. Esim acaip sevindi. Ayy hala inanamiyorum ya, cok mutlu oldum. Darisi hepinizin basina...

Oooo ilk cinsiyet haberi ne güzel Darısı bizlerin başına inş..Yakında başlar heralde cinsiyet haberleri

maşallah seninki tez canlı benimki tembel:)

ya yeme bence onlardan, sakıncalı yani katkısız deselerde katkılı o lezzetli çorbalarr

doğru ama yenisini yapacak mecalim yok yaaa hani başında durup karıştırmak zorunda kalıyorum yaa ondan üşeniyorum...gerçi hazır çorbayı da karıştırıyorum ama daha kolay gelior işte:))))

çok acıktım ben yaaaa ama halim yokkkk eşim yapıncada herşeyi bana göstererk yapıo napsın gariban:) o zamanda midem bulanıorrr:)

anammmmm ne güzel söylemişsin ayyy valla kahkahayla güldüm ayyy yaşa emi:))))

Kaşınmasın onlarda ama
Bu arada bana yakında pala laurana diyebilirsiniz demişsin de bana yıllarca kıllı böö dediler onu ne yapıcaz?
Aklının alamayacağı kadar kıllıyım zira annem bana hamileyken sokakta oynatılan ayıyı izlemiş sağolsun

Hoşgeldin canım
Hayırlı uğurlu olsun gebeliğin sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah bebişlerimizi

çok acıktım ben yaaaa ama halim yokkkk eşim yapıncada herşeyi bana göstererk yapıo napsın gariban:) o zamanda midem bulanıorrr:)

al benden de okadar güzelim:))) ben de çok açıımmmm:)))) kayısı yedim az önce şimdi mutfağa gidiyorum kıslar yemeği ocağa koyayım gelirim bekleyin beni anacıımmmm:))))

amiin ama ben 2.den sonra başka istemiyorum ne ruhum ne bedenim kaldıramazmış gibi geliyor ve eminim eşim de yıkılır:)))) 2.ye bile karşııı....

Canım benim eşim de karşıydı, ben istiyordum ilk başta
Sonradan ben pek istemedim o istemeye başladı, derken o ara hamile kalmışım
İlk öğrendiğimde çok çeşitli duyguları bir arada yaşadım, çalıştığım için gözüme çok zor gözüküyor halen. Bakalım Allah bizi utandırmaz inşallah, hayırlısıyla alırım bebeğimi kucağıma ailemiz için de güzel olur herşey diyorum.

Çevremde 2. çocuktan sonra bozulan evlilikler oldu da maalesef

Allah korusun diyorum...

al benden de okadar güzelim:))) ben de çok açıımmmm:)))) kayısı yedim az önce şimdi mutfağa gidiyorum kıslar yemeği ocağa koyayım gelirim bekleyin beni anacıımmmm:))))

acaba bende bi çorba yapabilirmiyimki offffff ben kokusuz görmeden sadece tabak önüme gelsin istiyorum:)

hahahhah sen alemsin yaaa Allah bilir annen kılsızdır dimi:))) benimki öyle ben babama çektim galiba:)))) dur ben de araştırayım acaba benim annemde mi ayı izlemiş:))))))))))))))))))))))))))) yani ayı olmasa da eşeğe felan bakmıştır:)

ayyy Allah korusun yaaa rabbim öyle üzüntüler yaşatmasın bizlere....laf yetiştirmekten mutfağa gidemiyorum gelcem:)

Alem edenler utansın bacım alem edenler utansın
Tam tahmin ettiğin gibi annem sağolsun hem sarışın hem kılsız ben ise esmerin önde gideni ve tarlada mahsül bol maşallah
Akşam ekiyorum sabah çıkıyor
Eşekte fazla etki olacağını sanmıyorum ama ben ayıdır o ayı :111:

Birisi de anne hamileyken çok şeftali yerse bebek kıllı olurmuş demişti Gülüyorum ama bende en çok şeftali yemişimdir bu ara aman aman

Birisi de anne hamileyken çok şeftali yerse bebek kıllı olurmuş demişti Gülüyorum ama bende en çok şeftali yemişimdir bu ara aman aman

Doğrudur bak hayatım ona da inanırım en nihayetinde tüylü tüysüz diye ayırd edilen bir meyvemiz kendileri

ben 2 gündür yemek pişirebiliyorum eşim hiç anlamıyo zaten mecbur. İnşallah bulantılar bidaha gelmez insanın eli ayağı tutmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…