2014 Şubat Anneleri

Sanirim ilk cinsiyet haberi benden. Kizim geliyooooor. :)) 2 li test icin gitmistik. Doktor pat diye soyleyiverdi. Kesin mi dedim evet kesinlikle kiz dedi. Esim acaip sevindi. Ayy hala inanamiyorum ya, cok mutlu oldum. Darisi hepinizin basina...

Canım yaa ne güzel. Ben de bugün ikili test için gittim. Doktora sordum özellikle ama 16. haftada ancak belli olur dedi yaa

Sanirim ilk cinsiyet haberi benden. Kizim geliyooooor. :)) 2 li test icin gitmistik. Doktor pat diye soyleyiverdi. Kesin mi dedim evet kesinlikle kiz dedi. Esim acaip sevindi. Ayy hala inanamiyorum ya, cok mutlu oldum. Darisi hepinizin basina...

maşallah canım ne hoş allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin

takma canım benim ya burda destek için beraberiz biz köstek olan varsa onuda takma

ayyy güzelim başka bir topiğe bir soru sordum aklımı kurcalayan sanki kendileri hiç korku yaşamamışlar gibi profa git felan filan ay sanki ben bilmiyorum gitmeyi.....yok buraya sorma doğru mercii değil sanki ben onları doktor zannedipte mi sordum...çok saçmalayanlar var yaaa spse off bak gerildim valla bir teres yüzünden:))))

boşver canım ya boşver nasıl oldun bulantıların.kız bende çok bulanıyorum herşeyden tiksiniyorum ama çıkartamıyorum afedersin yaaa.laurana inşallah yarın büyük gün kayseriye gidiyorum ama çok korkuyorum ne diyecek.2 gece önce vajinama nasıl bıçaklar saplandı nasıl korktum çok canım yandı hiç normal değildi.ama halen midem bulandığına göre inşalalh bişey olmamıştır yavruma diyip avutuyorum kendimi.sağolsun burdan bi arkadaş amerikadanmış ingilizce araştırma yaptı o forumlarda normal die bahsetmişler ama burda kimse yazmamıştı o kadar ağır bi sancı.senide özledim yani:)

cnm ya ne güzel bir haber bu..topiğin ilk kız haberi senden geldi..devamınıda merakla bekliyoruz anneler

yok efendim bu hormonlarım yüzündenmiş bık bık bık konuşuyorlar...bak çok agresifleştim haaa:))))

selam kızlar nasılsınız..sanırım aranızda rahat hamilelik geçiren nadir anne adaylarındanım 8.haftadan sonra çk az bulantım ve baş dönmesi oldu onun dışında çok rahatım darısı en kısa zamanda sizlere olsun bulantılarınız geçsin inşallah bir an önce

hoş geldin kıss nerelerdesin bakim sen bırak onları çok biliyolar

ikliimmm:))) midem bulanıyordu giremedim canım ayy onlarda da doğum stressi var heralde....yahu ben bir test sonucumu size yorumlatmak istesem bilginiz varsa yardımcı olmazmısınız??? ayy ben mi çok inceyim yoksa başkaları mı çok kabaaa??? senin sarışın afet napıyor??? tahlil sonucun ne zaman çıkıyor bu arada???

maşallh canı ne güzel

ayyy kıss nazar de kendinee maşallah inşallah hiç üzülmezsin hamileliğin boyunca:))))

hadi gözün aydın canım prenses geliyorrrr çekilin yoldaannnnn

inşallah canım rahat bitiririm hamişliği..sizlerinde bir an önce düzelmenizi çok istiyorum o zaman herşey daha keyifli oluyo

valla bende biraz düzelme var gibi ama acaba biraz daha naz mı yapsam:))) eşim aradı bugün nasılsın diye iyiyim midem bulanmıyor diyince tamam o zaman akşama ne yemek yapacaksın dedi:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…