Sanirim ilk cinsiyet haberi benden. Kizim geliyooooor. :)) 2 li test icin gitmistik. Doktor pat diye soyleyiverdi. Kesin mi dedim evet kesinlikle kiz dedi. Esim acaip sevindi. Ayy hala inanamiyorum ya, cok mutlu oldum. Darisi hepinizin basina...
ayyy canım benim yaaa benim komşu vardı burada olamadım sen gelmişsin o sırada da((( tüh yaa şimdi de yoksun ama (((
ayyy canım yaaa çok sevindim darısı da bizim başımızaaaa:))))
Sanirim ilk cinsiyet haberi benden. Kizim geliyooooor. :)) 2 li test icin gitmistik. Doktor pat diye soyleyiverdi. Kesin mi dedim evet kesinlikle kiz dedi. Esim acaip sevindi. Ayy hala inanamiyorum ya, cok mutlu oldum. Darisi hepinizin basina...
ayyy biri canımı sıktı ne garip insanlar var yaa burda....
takma canım benim ya burda destek için beraberiz biz köstek olan varsa onuda takma
ayyy güzelim başka bir topiğe bir soru sordum aklımı kurcalayan sanki kendileri hiç korku yaşamamışlar gibi profa git felan filan ay sanki ben bilmiyorum gitmeyi.....yok buraya sorma doğru mercii değil sanki ben onları doktor zannedipte mi sordum...çok saçmalayanlar var yaaa spse off bak gerildim valla bir teres yüzünden:))))
yok efendim bu hormonlarım yüzündenmiş bık bık bık konuşuyorlar...bak çok agresifleştim haaa:))))
hoş geldin kıss nerelerdesin bakim senbırak onları çok biliyolar
yok efendim bu hormonlarım yüzündenmiş bık bık bık konuşuyorlar...bak çok agresifleştim haaa:))))
selam kızlar nasılsınız..sanırım aranızda rahat hamilelik geçiren nadir anne adaylarındanım8.haftadan sonra çk az bulantım ve baş dönmesi oldu onun dışında çok rahatım darısı en kısa zamanda sizlere olsun bulantılarınız geçsin inşallah bir an önce
selam kızlar nasılsınız..sanırım aranızda rahat hamilelik geçiren nadir anne adaylarındanım8.haftadan sonra çk az bulantım ve baş dönmesi oldu onun dışında çok rahatım darısı en kısa zamanda sizlere olsun bulantılarınız geçsin inşallah bir an önce
ayyy kıss nazar de kendinee maşallah inşallah hiç üzülmezsin hamileliğin boyunca:))))
ayyy kıss nazar de kendinee maşallah inşallah hiç üzülmezsin hamileliğin boyunca:))))
inşallah canım rahat bitiririm hamişliği..sizlerinde bir an önce düzelmenizi çok istiyorum o zaman herşey daha keyifli oluyo
yukarda yazdıklarımı okumadun mı canı napıon sen daha otryormu komşun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?