2014 Şubat Anneleri

selam kizlaaar bizim bugun doktr randevumuz vardi, bebisimiz buyumus :) bebek gibi gorunmeye baslamis, kollari var ayaklari var, ay canim benim yerim ben onu. 9 hafta 1 gunluk gorunuyor. ins Allahim bu sefer her sey yolunda gider ve tamamina erdirir aminnnn...

haftaya yeni doktra geciyorum 29 unda bi da randevu var, bakalim orda bi da ultrason yapcaklar mi :) bebegimi gormeyi kalbini duymayi cok seviyoruummmm

amin canım bende duramıyorum yarın iftara misafirim geliyo akşamdan biraz yapayım bari dedim yarında kalanını yaparım temizlik falanda olcak kendimi fazla yormiyim dedim arkadaş ordunun bi ilçesinde doğum yapmış çok korkuyomuş doğumdan sezeryan istemiş doktorda normal doğumdan yanaymış kıza söz vermiş ne şartla olursa olsun doğumuna ben gircem demiş suyu falan gelmiş hastaneye gitmişler doktora haber vermiş neyse doktorda gelmiş hemen açılma olmayınca suni sancı vermişler doktor hiç başından ayrılmamış doğumunuda yaptırmış çok şanslı öyle bi doktorla karşılaşmış şimdikiler nerde beklicek bide normal doğum özelde bile gece gelmiyo doktor normal doğuma bende öle bi doktorla karşılaşmak istiyorum çünkü bende doğumdan çok korkuyorummm

iyi geceler kızlarr nasılsınız bakem:) kimsecikler yok galiba herkes face de ama ben direniyorum ve topiğime sadık kalacam:)))) her yer hamile her yer direniş:)))

iyi geceler kızlarr nasılsınız bakem:) kimsecikler yok galiba herkes face de ama ben direniyorum ve topiğime sadık kalacam:)))) her yer hamile her yer direniş:)))

ben burdayım şükür iyiyiz biraz karnımda ağrı var bugün bol bol su içiyorum siz nasılsınız bakemmm?? Nerdensin tanıuşalım...

ben burdayım şükür iyiyiz biraz karnımda ağrı var bugün bol bol su içiyorum siz nasılsınız bakemmm?? Nerdensin tanıuşalım...

ay sorma benim de karnımda ağrı var ama tamamen kabızlık sorunundan:)) ben istanbuldan sizi ilk defa görüyorum bu topikte:) bu arada siz nerdensiniz????

Tatlim nasilsin bakalim karin agrikari rahim baglari gerildigindeb oluyo xnm benim
Dr tavsiyemi yazdim kizomdan beri ayni dr a gidiyoruk sevgi damar kucukazay hemen senin dr un bitisiginde cok tatli bi dr twshis tedavintani tecrube super bi kerw denemwni siddetle tavsiye edwrim

ay sorma benim de karnımda ağrı var ama tamamen kabızlık sorunundan:)) ben istanbuldan sizi ilk defa görüyorum bu topikte:) bu arada siz nerdensiniz????

kabızlık bendede var cnm ya içim dışım kayısı oldu yemekten ben aslında 20 gündür falan burdayımda sohbet etme sansım olması sakaryadan bende istanbulda kardeşim ve akrabalarım var hangi semt ve kaçıncı bebek?

Cnm.masala sana okadar gectimi aradan ben sana ozelden heeyerden sut buharini yazmistim hatirlarmisin
Rabbimnisteyen herkeze versin ccnm ya dunyanin en guzzel duygususu

Bi daha dr a gittiginde bildigun bi bebek goruceksin

gördüm cnm cvp yazdım

hoş geldin ne çok 2.3 yaş bebeği olan 2.yi yapan var çok mu cesaretliyiz yoksa uyanıkmıyız bendede var 22 aylık kızım

Haklisin biraz cesaret isi ama ben tek buyudum kardesim yok sikintisini bu yaslarimda daha cok hissediyorum ayni seyi oglum da yasamasin istedim . Aslinda bu devirde cok zor 2 cocuk, 1 sene once isimi de biraktim oglum icin simdi yeniden ise baslana surecin daha da otelenmis oluyor ama kismet artik..
Bu arada ikili testte cinsiyet ogrenilmesine cok sasirdim biz oglumun cinsiyetini nerdeyse 4,5 aylikken ogrenebilmistik bir turlu gostermemisti. İkili taramada doktor lafini bile etmedi biz sormustuk ama cok erken daha demisti. Bakalim bu sefer ne olacak :) ben yine erkek hissediyorum ama bakalim saglikli olsun da hic onemli degil cinsiyeti..

kızlar iyi geceler dünden beri hiç giremiyorum :) ama hepsini okudum yazdıklarınızın sosyoloji gözün aydın bebeiş kızmış allah bağışlasın analı babalı büyütün inşallah :) spse sende doktora gittin canım sanırım inşallah güzel haberlerle gelirsin dua ediyorum bütün arkadaşlar için . laurana libodo konusu baya bi hoşuma gitti :)) sabah eşimle tartıştık sebepte bu iyice dibime yattı git ya dedim kendi tarafına yat baya bi zoruna gitmiş istemiyon beni felan diye . biraz daha uyudum uyandım kalkmış oturuyordu gittim bacağına uzandım ben seni çok seviyorum aşkım dedim . oda bişi demedi :)) bende ayın 1 ini bekliyorum kızlar hayırlısıyla zaman çabucak geçsede bebeşimi tekrar görmeye gidicez . baya bi uzun uzun yazdım :)) bitirmeden ben sezeryan doğum istiyorum . hiç diyemiyorum bi sorun olmazsa normal olur diye inanın bana o doğum masasında normal doğum yaparken hep kendimi ölmüş olarak görğyorum inanılmaz bi korku var o konud içimde ... ya ben ölücem yada bebeğimi ben doğuramıycam kanalda sıkışıcak felan diye baya bi tırsıyorum geceleri rüyalarıma bile giriyor. bide bu spinal anestizi türünü baya bi araştırdım benim acı eşiğim o kadar düşükkü anlatamam sizlere . artık çevremdekiler normal doğum diye ısrar bile etmiyolar korktuğumun baya farkındalar. ben genel anestezi altında istiyorum inşallah hayırlısıyla hiç bişey olmazda doktoruma diyeceğim ben sezeryan istiyorum diye . inşallah karşı çıkmaz yoksa doktor arayışınca olmak zorunda kalıcam . ama sanmıyorum diyeceğini çünkü özel hastane normal doğumdan daha pahalı . ...

Günaydın kızlar:) dünikili test için doktora gittik. Ense kalınlığı çok iyi dedi doktor. İkili test için de kan aldılar önümüzdeki hafta sonuçlarını alacağız. Dua edin güzel sonuçlar alalım inşallah. Bu arada bu da benim bebişim :) bıcır bıcır içerde neler yapıyordu yaa :) bir de maşallah alalım teyzeleri :)

Günaydın arkadaşlar bugün kontrolümüz var 3 haftadan sonra bebişimizi görcez.Bakalım ne kadar büyümüş

Pretty inşallah güzel sonuçlar çıkar ikili testte. Bebişine de maşallah

bakar bakar:)
ilk iş ultrasona sokak oluo zaten sen geçen hafta bakıldı deme

ayy ne güzel ben de cuma gitcem hesabıma göre tam olarak senin bebeğin kadar olcak boyu günü
inşallah hayırlısıyla ben de güzel sonuçlar duyarım
vesvese gelmeye başladı bana şimdiden stres yaptım
gece gece ya bişi varsa Allahım nolur olmasın diye diye uyudum sanırım hormonlarım ele geçirio beni:26:

hatunlar günaydıın,
face çıkalı boşadınız burayı galba

sizlere bir soru olcak benim hatta bi kaç tane
böyle tüylerinde artış olan var mı daha bu vakitten benim kollarımdakiler saç gibi göbeğimdekilerde yakında kocamdakilele yarışacak hale gelecek gibi
sivilceleriniz ne alemde bunlar nezaman geçer ergen gibi geziyorum 27 yaşında

birde en önemli sorum
akıntınız nasıl
yani ben gördüğünüz gibi 12. haftaya girdim
ama sanki akıntım azaldı sizlerde durum nasıldır.

canım inşallah ikitest sonuçları güzel çıkarr maşallahhhhhh bebişineeeeee
Günaydın arkadaşlar bugün kontrolümüz var 3 haftadan sonra bebişimizi görcez.Bakalım ne kadar büyümüş

Pretty inşallah güzel sonuçlar çıkar ikili testte. Bebişine de maşallah

canım şimdi bebişin büyümüşşşş inşallah bi sorun çıkmazzzzzzz

Günaydın lepi
Benim tüylerimde artış olmadı hatta azalma oldu gibi.Ben normalde tüylerden çok dertli birisiyimdir ama hamilelikte o kadar zorlamıyorlar beni artış olmadı en azından

Benim cildim kupkuru olduğundan sivilce hiç olmadı diyebilirim.

Bende akıntıda olmadı hiç:26::26::26: Sadece idrar çok bulanık ve koyu renkli onun dışında akıntım yok

canım şimdi bebişin büyümüşşşş inşallah bi sorun çıkmazzzzzzz

İnşallah her şey yolundadır taubecim. Seninle günlerimiz çok yakınmış sen gittin mi yakın zamanda doktora. Sen nasılsın çok sık gelmiyorsun artık konuya :26::26::26:

canım sorma bende tüy artışı olmuşşş yüzümde küçük küçük sivilciler çıkmışşşş canım ben 9.haftaya girdimm bende çok akıntı var bide bu iki gündür idrarımda yanmaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…