- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
aynen bende öyle düşünüyorum acıbadem abartmış yanlız bencede cok ucuk bi rakam dua edelım bence hayırlı bir doğum için iyi bir doktora düşmek için o zaman rahatlarız canım kendine ii bak ben cok duramıyorum bilgsyr karşısında midem kötü oluyo.
iyi geceler kızlarr nasılsınız bakem:) kimsecikler yok galiba herkes face de ama ben direniyorum ve topiğime sadık kalacam:)))) her yer hamile her yer direniş:)))
ben burdayım şükür iyiyiz biraz karnımda ağrı var bugün bol bol su içiyorum siz nasılsınız bakemmm?? Nerdensin tanıuşalım...
ben burdayım şükür iyiyiz biraz karnımda ağrı var bugün bol bol su içiyorum siz nasılsınız bakemmm?? Nerdensin tanıuşalım...
ay sorma benim de karnımda ağrı var ama tamamen kabızlık sorunundan:)) ben istanbuldan sizi ilk defa görüyorum bu topikte:) bu arada siz nerdensiniz????
selam kizlaaar bizim bugun doktr randevumuz vardi, bebisimiz buyumus :) bebek gibi gorunmeye baslamis, kollari var ayaklari var, ay canim benim yerim ben onu. 9 hafta 1 gunluk gorunuyor. ins Allahim bu sefer her sey yolunda gider ve tamamina erdirir aminnnn...
haftaya yeni doktra geciyorum 29 unda bi da randevu var, bakalim orda bi da ultrason yapcaklar mi :) bebegimi gormeyi kalbini duymayi cok seviyoruummmm
tatlim nasilsin bakalim karin agrikari rahim baglari gerildigindeb oluyo xnm benim
dr tavsiyemi yazdim kizomdan beri ayni dr a gidiyoruk sevgi damar kucukazay hemen senin dr un bitisiginde cok tatli bi dr twshis tedavintani tecrube super bi kerw denemwni siddetle tavsiye edwrim
gördüm cnm cvp yazdım
hoş geldin ne çok 2.3 yaş bebeği olan 2.yi yapan var çok mu cesaretliyiz yoksa uyanıkmıyızbendede var 22 aylık kızım
bakar bakar:)selam kizlaaar bizim bugun doktr randevumuz vardi, bebisimiz buyumus :) bebek gibi gorunmeye baslamis, kollari var ayaklari var, ay canim benim yerim ben onu. 9 hafta 1 gunluk gorunuyor. ins Allahim bu sefer her sey yolunda gider ve tamamina erdirir aminnnn...
haftaya yeni doktra geciyorum 29 unda bi da randevu var, bakalim orda bi da ultrason yapcaklar mi :) bebegimi gormeyi kalbini duymayi cok seviyoruummmm
ayy ne güzel ben de cuma gitcem hesabıma göre tam olarak senin bebeğin kadar olcak boyu günüGünaydın kızlar:) dünikili test için doktora gittik. Ense kalınlığı çok iyi dedi doktor. İkili test için de kan aldılar önümüzdeki hafta sonuçlarını alacağız. Dua edin güzel sonuçlar alalım inşallah. Bu arada bu da benim bebişim :) bıcır bıcır içerde neler yapıyordu yaa :) bir de maşallah alalım teyzeleri :)
Eki Görüntüle 762516
canım inşallah ikitest sonuçları güzel çıkarr maşallahhhhhh bebişineeeeeeGünaydın kızlar:) dünikili test için doktora gittik. Ense kalınlığı çok iyi dedi doktor. İkili test için de kan aldılar önümüzdeki hafta sonuçlarını alacağız. Dua edin güzel sonuçlar alalım inşallah. Bu arada bu da benim bebişim :) bıcır bıcır içerde neler yapıyordu yaa :) bir de maşallah alalım teyzeleri :)
Eki Görüntüle 762516
Günaydın arkadaşlar bugün kontrolümüz var 3 haftadan sonra bebişimizi görcez.Bakalım ne kadar büyümüş
Pretty inşallah güzel sonuçlar çıkar ikili testte. Bebişine de maşallah
hatunlar günaydıın,
face çıkalı boşadınız burayı galba
sizlere bir soru olcak benim hatta bi kaç tane
böyle tüylerinde artış olan var mı daha bu vakitten benim kollarımdakiler saç gibi göbeğimdekilerde yakında kocamdakilele yarışacak hale gelecek gibi
sivilceleriniz ne alemde bunlar nezaman geçer ergen gibi geziyorum 27 yaşında
birde en önemli sorum
akıntınız nasıl
yani ben gördüğünüz gibi 12. haftaya girdim
ama sanki akıntım azaldı sizlerde durum nasıldır.
canım şimdi bebişin büyümüşşşş inşallah bi sorun çıkmazzzzzzz
hatunlar günaydıın,
face çıkalı boşadınız burayı galba
sizlere bir soru olcak benim hatta bi kaç tane
böyle tüylerinde artış olan var mı daha bu vakitten benim kollarımdakiler saç gibi göbeğimdekilerde yakında kocamdakilele yarışacak hale gelecek gibi
sivilceleriniz ne alemde bunlar nezaman geçer ergen gibi geziyorum 27 yaşında
birde en önemli sorum
akıntınız nasıl
yani ben gördüğünüz gibi 12. haftaya girdim
ama sanki akıntım azaldı sizlerde durum nasıldır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?