2014 Şubat Anneleri

Ben 9 haftalığım ama bazen banada oluyor o ani giren ağrılar

kronikim senin bugün randevunmu var bakem bizi haberder edersinmi sonrasında bebeşini gösterirmisin resminden?

rahim büyümesinden mütevellit sanırım aslında güya deneyimli anneyim ama hafta hafta neler yaşadığımı unutmuşum sanırım :26::26: nede olsa 5 yıl geçti üstünden

günaydın arkadaşlar...arkadaşımın gebeliği benden 10gün önce cuma günü cinsiyetini öğrendi.bebeşinin elini kolunu ayrı ayrı hareket ettiğini görmüş.ama cinsiyetin öğrenmesi eni çok şaşırttıı.

Evet bugün randevumuz var.Çok heyecan yaptım nedense.Sanırım arkadaşlar hareket ediyordu filan diyince meraklandım Doktora soru listesi yapıp gitmeyi düşünüyorum bu sefer Heyecandan bişey sormadan çıkıyorum bu sancıyıda sorayım mesela Bebişimin resmini gösteririm tabiki belki sende nub tahmini yaparsın

Sen de arayı baya açmışın ama 5 yılda ne unutulmaz ki neyse sende ilkmiş gibi yaşarsın her şeyi tekrardan

Bugün bizim evlilik yıldönümümüz 2 seneyi bitirdik akşam yemeğe gidicez inşallah bulantım olmazda keyifle geçer gecemiz :18::18::18:

canım bu mide bulantısı geçse iyi olucazzzzzz ama teyzesii bebişimizzzzz iyidirrrr canım sen nasılsınnnnnnnn
evet mide bulantısı kötü tabi allah başka büyük dert vermesin bunlar geçicek inş.
benim mide çok berbat aç kalırsam ağrıyor doyarsam yanıyor ha bide bulantı (esliye göre azaldı bu hafta) var bu bebek benim midemi mahvetti açıkcası illa bir sorun oluyor midemde yinede bunada şükür tabi

canım şaşırma nubuna bakmıştır ama her doktor bakmıyor nuba çünkü kesin tanı olmuyor kesin cinsel oranın oluşması 15.haftada oluyor aslında nuba göre yüksek olasılığı söylüyor %80 gibi
benim doktorumda cuma günü bana kıza benziyor dedi o gün 11+1 dim ama kesin tanı için erken henüz dedi

Günaydın ekin

Belki tahminde bulunmuştur doktoru :26::26::26:

öncelikle nice nice mutlu yıllarınıza olsun inş. çekirdek ailenle

evet arayı açtık ama ev borcumuz falan vardı onları ödeyelim dedik malum doğumdan sonra iş yerimle sorunum olabilir belki çalışmam falan zaten ben en az 4 yıl istiyordum kısmet aralarında 5buçuk yaş olacak.
doktora sor canım sor nubu ben pek göremiyorum kronik bi speedy nin bebeğinin nubunu tam olarak gördüm diğelerinde göremedim gözlerim iyi görmüyor sanırım

kolumun fotosunu çektim de çom ürkünç görünüomuş
ben de buara suyu azalttım sanırım ama idrarı bekletincede bulanık be koyu ouo denemeyle sabittir
benim de canım hiç tatlı çekmio ya çok komik
aksine evde var yemiyrum bile ama doktor ye gel ded onu dinlicem

bunlar bebişinin eserleriiiiiiiiiiiiii onlarda geçerrrrrrrrrr ne yapalım bebişlerimiz için katlanıyoruzzzzzz

ahh bebişim sağlıklı gelde babn kadar kıllı olmaya "şimdilik" razıyım

Canım çok iyi anlıyorum seni çünkü ben de ayni korkularla gittim. Ama bir gördüm hareketlerini falan :) çook güzel bir duygu ya. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

sorma ya geçen haftada biraz bu nedenle gittim niye bişi hissetmiom bişi mi oldu dedim orda yatıyordu benimki
valla ne diyim eve alcam aleti ucuz olsa

Benim normalde tüylerim pek belli olmaz ama hamilelikte siyah siyah çıkmaya başladı akıntı bende de azaldı bu arada

senle gümlerimiz yakın demekki normal sayılıo bu durum
cuma doktora gitcem sorarım zaten ben

kızlar gunaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?

12 haftalıklara soruyorum özellikle karnınıza ani giren bıçak saplanma ağrılarınız oluyormu sizinde ?

benim dün böyle bişi çekiliomuş gibi sızı oldu 2 kez falan kısa süreli kasıklarıma yakın sağ tarafta
eğer öyle ise rahim yukarı çıkarken bağlar gerilince olurmuş normalmiş

aziz bebenin şu seti çok güzel kızlar ya bayramdan sonra yine denk gelirsem almayı planlıyorum ben bi baksanıza %90

burda nar çiçeği hastane çıkışı üstünde merdiven var

kendimi kıza adapte ettim sanırım

Son düzenleme:

evet aynen öyle ama bende daha sık oluyor
ani ayağa kalktığımda falan olyuor daha çok

bide kıllıyızzzzzzz biz kıllıyızzzzzzzzzzzzzzz

herkese günaydın, bir yere kadar okudum bir yerden sonra artık takip edemedim. sizlerden birkaç gündür uzağım ve özlemişim kızlar. dün hastanedeydik biz de ama sabah girdik ancak akşam çıktık. önce doktoru bekledik doğuma girmiş daha fazla idrara sıkışık bekleyemedim o nedenle ultrason çok net çıkmadı yani bana göre çok net değildi, doktor bebeğin herşeyi normal dedi. Sonra benim için seruma karar verildi. hala 2 kilo kaybım devam ediyor bilmiyorum ne zaman almaya başlayacağım. ikili test için ise 05 ağustosta gidecekmişiz.

bu arada iklim cumartesi saat 4 sularında rumeli'nin önünden geçtim içimden bir şeyler dürttü gir içeri arkadaşın randevusu vardı diye. :) ama sonra o halsizliğin üzerine kendimde o kadar derman bulamadım.

herkesin güzel haberlerine çok sevindimmm...

Günaydın jack

Ben de birazını okudum sonra bıraktım çok konuşmuşlar

aynen canım sonları bende okuyamadım....zira tuvalete kostum...sabah sabah ne kusması bu yaaaa...

kızlar gunaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?

12 haftalıklara soruyorum özellikle karnınıza ani giren bıçak saplanma ağrılarınız oluyormu sizinde ?

bilimim canım ben iyiydim ama az önce çıkardım....sonra kahvaltı yaptım ama üstünemesela 10 dk ayakta durayım midem bi garip oluyo bulantı baslıyo basım dönüyo.....kalabalıkta da aynı...pazara gittik dün aksam....10 dk sürmedi çünkü ayakta duramıyodum.....bulantı başladı hemen....

bende de oluyo hatta dün aksam eşim aldı eve gittik arabadan inemedim agrı saplandı...yataktan kalkarken yada saga sola dönerken de cok oluyo....cok yavas hareket etmek lazım kuzum

Amin inşallah bilimcim Bizimde ev kredimiz var sanırım bizde senin kadar ara veririz bu bebişten sonra.5 sene sonra bitecek kredimiz :26::26::26: Sorayım bugün bakalım ne diyecek Gerçi benim için çok erken ama

Çok takılma lepi hamilelik sonunda geçecek nasıl olsa

Ben bir kaç hafta daha birşey almayı düşünmüyorum Çok erken gibi geliyor bana :44::44::44:

Neyse ben birazişlerimi halledeyim gelirim yine

hoşgeldin canım güzel haberlerine sevindik maşallah bebeğine

sanada geçmiş olsunda geçsin artık şu kusmaların inş.

hoşgeldin canım güzel haberlerine sevindik maşallah bebeğine

sanada geçmiş olsunda geçsin artık şu kusmaların inş.

evet yaa geçsin artık...dün kv de ye gittik.komsusu Antepli antep acuru getirmiş kelek gibi.kv ye dedi...bende severim normalde.bi tane yedim...kostum hemen banyoyaaa.....Allahımın gücüne gitmesin ama geçsin artık yaaa.....gözümden yas geliyor boğulacak gibi oluyorum artık...kasık ağrılarımı hiç saymıyorum....

antep acuru ha
onun dolmasıda olur biliyorsun değilmi ?

valla dr baştan kız demiş sonra arkadaşın dediğine göre bacaklarını kaldırınca erkek olduğunu cok net görmüş bende cok şaşırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…